Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Pes 2008 Orjinal Alma Kampanyası
ramazan_abi
24 Eylül 2007, 01:41
Arkadaşlar şimdi önemli bir konuya değinmek istiyorum. Biliyorsunuz her hizmetin bir karşılığı vardır. Konami, türkiye için yaptığı ve ileride yapacağı tüm hizmetler için bizim milletce orjinal oyun alarak ne kadar kendisine destek olduğumuza (ticari olarak) bakacaktır. Bizde orjinal oyun alarak gelecek pes oyunlarındaki içeriğe destek sağlamalıyız. Belki birdahaki oyun serisinde hasan mustanlı türkçe spiker standart olarak pakette yerini alacak kim bilir? İstemezmiyiz böyle olmasını. nelere para vermiyoruz ki. hepimiz azıcık para bulunca cep telf. değiştirmiyor muyuz. Küçükler bayram harçlıklarından büyükler biraz bütcelerineden kısarak çok rahat bir şekilde bu oyunu orjinal alabilirler....
Haydi gelin bu sene pes 2008 i orjinal alalım. Bizde bu harekete katılalım. Hem online futbol oynamanın hemde parasını veripte (vebalini üstümüzden atarak) oynamanın zevkine varalım.
mr_nem
24 Eylül 2007, 02:00
haklısın...bilgisayarımız parçalarını yükseltelim ikinci iş pes2008'i orjinal almak olacak...
BlackCat(v-i-p)
24 Eylül 2007, 03:32
Sevgili ramazan..iznin olmadan konu başlığını değiştirdim..özrü dilerim..ama çok güzel bir konu..bende böyle bir yazı düşünüyordum..gayet güzel olmuş..
Evet arkadaşlar,aslında tüm oyunları orjinal alma taraftarıyız..ama yurdum insanının alım gücünün,avrupada ki kişilere göre az olması durumu biraz değiştiriyor..
Yinede en azından T.S.C ahalisinin en çok oynadığı oyun olan pes serisinin en yeni versiyonu olan ve 4 gözle beklediğimiz pes 2008 oyununu orjinal alarak,hem konami'nin türkiye piyasasına bakış açısını değiştiririz,hem emek hırsızlığı yapıp günaha girmeyiz..hemde sitemizde yapılacak online turnuvalarda ellerimiz game pad e yapışıncaya kadar kapışırız..:)
Sitemizde ki yetkililerde oyunu orjinal alıp bu kampanyaya destek olacaklardır..
BEN VE EMANY İLK ALACAK OLANLARDANIZ...
HERKESİ ORJİNAL OYUN ALMAYA VE SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARI TIKLAMAYA DAVET EDİYORUM ...(ehehe)
Mad_Dragon
24 Eylül 2007, 04:27
evet çok güzel bir konu ve bende bu konuyla ilgili bir kaç şeyi dile getirmek istiyorum...
PES 3 ve PES 4'te Türkiye'den sadece GS vardı ve lisanssızdı.zamanla KONAMI Türkiye'deki orjinal alımının yükselişine eş değerli olarak GS'nin lisansını aldı ve FB ile BJK'yi oyuna lisanssız olarak ekledi.aynı artış devam edince PES 2008'de FB ve BJK'nin de lisansları alındı.
eğer Türkiye'de orjinal PES alımı daha da artarsa yakın zamanda oyuna TSL bile eklenebilir...
bende PES 2008'i orjinal alacağım ve herkesi orjinal almaya davet ediyorum...
emany
24 Eylül 2007, 05:22
Pes 2008 siparişi ile ilgili bir konu açtım zaten bende pes 2008 siparişi verenlerdenim herkesi bu kampanyaya bekliyorum
beckhamfc
24 Eylül 2007, 08:39
ön sipariş verdim ben arkadaslar kampanyanıza hep destek tam destek ben pes 6 yıda orjinal aldım
NEYSE TÜM ÜYE VE BİZİ SEYREDEN HAREKETLERİMİZİ TAKİP EDEN ARKADASLARA SESLENİORUM KAMPANYAYA DESTEK OLALIM SADECE YAMALARI YADA TSL Yİ DEGİL OYUNDAKİ BECERİLERİMİZİ DE ORJİNAL OYUN ALIP ONLİNE OLARAK GÖSTERME ZAMANIDIR...
ramazan_abi
25 Eylül 2007, 06:05
ön sipariş verdim ben arkadaslar kampanyanıza hep destek tam destek ben pes 6 yıda orjinal aldım
NEYSE TÜM ÜYE VE BİZİ SEYREDEN HAREKETLERİMİZİ TAKİP EDEN ARKADASLARA SESLENİORUM KAMPANYAYA DESTEK OLALIM SADECE YAMALARI YADA TSL Yİ DEGİL OYUNDAKİ BECERİLERİMİZİ DE ORJİNAL OYUN ALIP ONLİNE OLARAK GÖSTERME ZAMANIDIR...
Pes 2008 i orjinal alacağım diyen arkadaşlar buraya mesaj bıraksınlar. En azından niyetimimzi öyle alalım... Haydi gelin bu sene pes i orjinal alalım. sonra online turnuvalara "turkcespiker.com" ev sahipliği yapsın. Orjinal oyun konusunda göstereceğimiz hassasiyet sayesinde portalımızda dünyaya açılmış olur. belki portallar arası turnuva bile yapılabilir. Bunların olması için her birimizin oyunu orjinal kullanması gerekiyor.
NOt: yöneticilerden ricam bu konuyu sabitleyelim ve kimlerin orjinal almak istediğini ve ileride kimlerin orjinal aldığını bilmek adına kayıt olsun elimizde.
mr_nem
25 Eylül 2007, 16:12
konu sabit...
ramazan_abi
25 Eylül 2007, 16:44
Arkadaşlar çok önemli....:excl:
Aşağıda verdiğim yere herkez üye olsun. Burası ARAL ın resmi sitesi bunlar pes 2008 i türkiyeye getirecek adamlar. Ne kadar fazla mesajla baskı yaparsak onlarıda bu konuda sıkıştırmış oluruz.
http://www.aral.com.tr/oyun/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1093
batuhanyeg
25 Eylül 2007, 18:06
ben para birktirmeye başladım bile inşallah alacağım
lewi wills
25 Eylül 2007, 18:36
ilk orjinal pes2008 sonra T.S.C Turnavalarıı.. ben birkaç gun yokum bilg pes2008e göre ayarlamaya gidiyorrumm:D
kralmchalen
26 Eylül 2007, 09:34
ewt çok haklısınız arkadaşlar hepimiz orjinal oyun alıp TSC turnuvaları düzenleyelim...(Bayramı Sabırsızlıkla Bekliyorum...:D)
KaErUe
26 Eylül 2007, 15:10
Ben almanyada yasiyorum ve her sene aldigim gibi bu sene´de alacagim
zizuu
27 Eylül 2007, 01:38
arkadaslar bende sızınleyım ... aynı dusunuyoruz bende pes 2008 orjınal almaktan yanayım
umut_bjk
27 Eylül 2007, 21:50
valla afedersiniz ama ben orjinal alamıcam pcnin özelliklerini baya yukseltmemgerek pes 2008 cok özellik istior ondan para biriktiriom:p
mestan18
05 Ekim 2007, 12:42
bende orjinal oyun almaya katılıyorumm
TwiNKie...
05 Ekim 2007, 22:28
benim pc low da çalıştırıyo medium da kasıyo ben oyunu low un en yüksek çözünürlüğünde oynuyorum yinede çok güzel geliyo bide high ta oynayabilsem offff manyak olurdu ama bu haliylede güzel ilk iş bende orjinal alcam annemler bi cd ye o kadar para verilirmi dedi ders için bi cd aldık 60 milyona o zaman bana hak verdi:)turnuvaları sabırsızlıkla bekliyorum bide sitemizin kalkınması için reklamlara tıklamakta önemli böylece belki turnuvalar ödüllü olabilir
yasak1903
06 Ekim 2007, 00:27
arkadaşlar ben de bu sene orjinal alacak kişilerdenim. Sizleride davet ediyorum.
muay_thai
06 Ekim 2007, 01:19
ben yine sanırım netten indirecem maddi durumlar nedeni ile 1 gecemi alır inmesi bende orjinal alıp multiplayer özelliğini kullanmak isterim ama malesef.......
TwiNKie...
06 Ekim 2007, 16:56
orjinal oyun almam kesinleşti ve hemen bir soru soruyorum diğelim ben oyunu orjinal aldım sonra online oynamaya başladım sonra sitemizin çıkardığı yamayı yüklersem orjinalliği gidermi
ramazan_abi
07 Ekim 2007, 02:29
orjinal oyun almam kesinleşti ve hemen bir soru soruyorum diğelim ben oyunu orjinal aldım sonra online oynamaya başladım sonra sitemizin çıkardığı yamayı yüklersem orjinalliği gidermi
hayır yamalar orjinalliği bozmaz. orjinal olmasının avantajı oyunla birlikte aldığın şifrenin tüm serverlarda geçiyor olması yani online oyun platformu başka bir durum ve türkçe spikerinle sen online istediğin kişiyle oynayabilirsin nette ve dünya sıralamasındaki yerini alacağın puanlarla belirlersin...
Online oynayan iyi bilir daha sonra pes i başka şekilde oynayamıyorsun. bir kere bilgisayara karşı hiç oynamıyorsun. Online oynamak çok ama çok farklı bir olay.... Milli duyguların kabarıyor. yabancılarla yaptığın her maçta sanki milli takım maç yapıyormuşcasına heycanlanıyorsun...
lewi wills
07 Ekim 2007, 03:08
çıksa da alsak artık yaa
SpymasteR
07 Ekim 2007, 12:51
Askerliğim bitsin bende alıcam bi orjinal zaten, bence herkes kenarıya para biriktirip alabilir. Ki zaten pes hastası isen almalısın derim :P
TwiNKie...
07 Ekim 2007, 14:58
[QUOTE=ramazan_abi;
Online oynayan iyi bilir daha sonra pes i başka şekilde oynayamıyorsun. bir kere bilgisayara karşı hiç oynamıyorsun... [/QUOTE]
burda oynayamamaktan kasıt çok sevip sürekli onu oynamak master league falan yapmamak sürekli online oynamakmı yoksa bi online oynadıktan sonra diğer şeylere girememekmi(tahminim çok sevip sürekli online oynamaktan dolayı diğer şeyleri oynamamak)ama diğer türlüyse:( neyse bilgilendirdiğin için sağol ramazan abi aklımdaki soru işaretlerinin tümü kalktı
burda oynayamamaktan kasıt çok sevip sürekli onu oynamak master league falan yapmamak sürekli online oynamakmı yoksa bi online oynadıktan sonra diğer şeylere girememekmi(tahminim çok sevip sürekli online oynamaktan dolayı diğer şeyleri oynamamak)ama diğer türlüyse:( neyse bilgilendirdiğin için sağol ramazan abi aklımdaki soru işaretlerinin tümü kalktı
tahminin doğru zaten diğer şekilde olsa oyun bozuk olurdu
yigidopusat
09 Ekim 2007, 21:24
parası ne olursa olsun para benim için sorun değil fakat babam bir cd ye 100-150ytl verdiğimi duyarsa işte o kötü olur ama 20-30 olursa onlardan gizli alırım
TwiNKie...
09 Ekim 2007, 22:22
20-30 olmaz 100-150 de olmaz tahminim ikisi arasında bişey olur 70-80 civarı gibi ama kesin bi fiyat için çıkmasını bekliycez oyunun
aLeX_Mad_God
15 Ekim 2007, 20:29
bende varım arkadaslar
TwiNKie...
16 Ekim 2007, 20:14
baya arttı bu çok güzel bişey bu arada benim bi arkadaşım da alcak o fifacıydı fifa 08 oynuyodu bana geldi pes 2008 demoyu oynadık şimdi gitti hemen indirdi pes 2008 demoyu oda artık bizden bir kişiyi daha pesci yaptım ne mutlu bana
nightmare3440
21 Ekim 2007, 05:36
minimum 85 ytl olur arkadaşlar turkiye sartlarında bu mebla bile sarsar insanı
TwiNKie...
21 Ekim 2007, 12:43
85 olmaz belki olur ama oyunu carrefour da 70 ytl ye bulmak mümkün ben tesadüfen bi oyunun carrefoura geldiği gün ordaydım adamlar koliyle getirmişlerdi yerleştirdiler bende merak ettim hangi oyun diye bitmesini bekledim bittikten sonra fiyatı yerleştirdiler ve 70 ytl yazıyodu yani oyun heryerde aynı fiyata alınmıyo kim kaça satarsa kârına kimi 70 kim 100 e satar ama carrefourda 70 olacağını düşünüyorum ve %75 eminim fiyattan
karamsar11
23 Ekim 2007, 01:39
ya iyi orjinal alalımda fiyatı nedir acaba?
ramazan_abi
23 Ekim 2007, 01:43
ya iyi orjinal alalımda fiyatı nedir acaba?
kredi kartıyla int. alışveriş yaparım dersen 16,80 sterlin sendit.com da
ben ilk defa sendit.com a sipariş verdim, bakalım ne olacak..
geçen sene sipariş verenlerin çoğununki gelmiş. gelmeyenlerde ev adresi verdiklerinden gelmemiş.
bu tür siparişlerde iş adresi verilmesini tavsiye ediyorlar.
KENTA67
23 Ekim 2007, 12:14
Her sene 1 tane orjinal oyun aliyiorum oda sade pes oluyor, onunda online oynamak icin.
hasan0106
24 Ekim 2007, 03:19
harikaa üüüü
selfcheck
24 Ekim 2007, 18:56
ya alınca online üzerinden oynanan maçlar olabilecek mi yoksa sahte alsak da oynanır mı ki acaba???:S
Mad_Dragon
24 Ekim 2007, 19:22
ya alınca online üzerinden oynanan maçlar olabilecek mi yoksa sahte alsak da oynanır mı ki acaba???:S
sadece orjinal oyunda online oynanıyor.
hahahazu
24 Ekim 2007, 19:54
Para Bulursak Neden Olmasın Bende Online Oynamak isterim Pes 2008'i :)
TwiNKie...
24 Ekim 2007, 21:38
baya kişi alcam diyo eğer bu alcam diyenlerin hepsi alırsa şu anki durumda bi turnuva olurmu
burakkab
28 Ekim 2007, 18:34
arkadaşlar oyun sendit.com da 18 sterlin falan yani çok uygun ben siparişimi verdim.
ama ben yurtdışından almak istemem güvenemiyorum derseniz oyunu d&r dan online olarak 67,50 ytl ye kredi kartına uygun taksitlerle alabilirsiniz. buyrun link
http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForSoftware.aspx?work_no=000000023703 4
c.guran
28 Ekim 2007, 20:05
bende adlım oyunun orjinalini LÜTFEN ORJİNAL ALALIM EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM..:):)
starrose
28 Ekim 2007, 20:12
arkadaşlar sendit.com 16.80 sterlin satıyormuş ya ytl olarak karşılığı nedir ?
burakkab
28 Ekim 2007, 21:07
arkadaşlar sendit.com 16.80 sterlin satıyormuş ya ytl olarak karşılığı nedir ?
ortalama 45 ytl civarı
TwiNKie...
28 Ekim 2007, 21:33
kredim kartım olsa bende böle alırdım ama carrefour e gelesini bekliycem c.guran sen nerden aldın?
shadowboss
29 Ekim 2007, 17:51
ön sipariş verdim. şu an kargoda geliyorr :)
lancelot_1
31 Ekim 2007, 02:36
ya yapmayın eğer türkiyeden spiker yapmak isteseler bu kesınlıkle bu hasan mustan olmaz o kada bosuna dusnmeyın hem hasan abının maç ıcındekı yorumları bazen he bu neyanı bunu nıye soluyor gıbı cıns lafları var bırde hasan abı ıngılızceyle derdın mı var oyuncuların ısımlerını ölduruyorsun ne mezunuusun bıurde portpya gıtmssın yalan.valencılı ayala var onu nasıl okuyorsun abi trakyalılar gıbı
yoachim
31 Ekim 2007, 10:49
tamam ben de orjinal oyun almak istiyorum.
ilk olarak oyun eleştirilerini bekliyorum.
bu arada orjinallerde online şeklinde mi oynuyorsunuz. biizm bağlantı hızımız yurt dışındakilerle oynarken sorun yaratıyor mu?
orjinal oyun satış rakamı hasan beyin dediği gibi, ilerideki serilerde türkçe spiker ve menülü çıkmasına da yol açabilir. bu da gerçekten hoş olur.
ufukkanlıcı
31 Ekim 2007, 15:35
buna biriniz öncülük edinde hepinizin orjinal pes 2008 i olsun. hepimiz burada mesajlaşanb kişileriz. yakından takip edenleriz. sparişi bir kişi ayarlasın. ona göre havale yoluyla hepimiz alalım. ben çalışmıyor olsaydım size öncü olurdum. eğer olmassa en uygun fiyatlı siteyi bulun. o sitenin linkini koyun oradan alalım. buna bir kişi öncülük etsin lütfen...
BlackCat(v-i-p)
31 Ekim 2007, 18:38
Ben aral(oyunun türkiye dağıtım firması) ile temasa geçeceğim arkadaşlar,size haber veririm.Birazdan oyunun orjinalini alıyorum..saat 19:00 gibi oyunu kurmuş olurum...gerekli ayrıntıları sizlerle paylaşacağım
TwiNKie...
31 Ekim 2007, 19:55
abi oyunu nerden alcan?carrefour falan gibi bi alışveriş merkezinden mi?eğer öyleyse bende gidip alırım yarın hemen
BlackCat(v-i-p)
31 Ekim 2007, 22:01
D&R dan oyunu aldım ve kurdum...şuan inceliyorum arkadaşlar...
TwiNKie...
31 Ekim 2007, 23:21
abi oyun carrefoura geldimi?
BlackCat(v-i-p)
01 Kasım 2007, 05:27
Oyunu online olarak oynadım...şuan online de biraz sıkıntı var..lag(takılmalar) mevcut ama konami yakında düzeltecek...çok keyifli idi 4 maçın 2 sini kazandım 2 si berabere bitti...
Daha öncede dediğim gibi orjinal oyunda titremeler baya azalmış.
Elbette bu sizin sisteminize de bağlı
TwiNKie...
01 Kasım 2007, 18:39
gid gide sabırsızlanmaya başlıyorum bi alsam oyunu başından kalkmıycam şu online turnuvalara katılmak en büyük hayalim
metin_99
16 Kasım 2007, 13:09
bende arkadaştan otlanıcam gibi görünüo :D:D
baris_gs
28 Kasım 2007, 20:00
vallaha alalım crysis e nasıl destek oluyosak bunada olalım
junate
30 Kasım 2007, 02:47
evet oldukça avantajlı zaten 65 ytl ye taksit imkanıyla alabiliyoruz,bence orjinal almak her yönden avantajlı orjinal almayan arkadaşlarım oyunda master lig olmadığını(takılıo açılmıo) ve çeşitli eksikliklerin bulunduğunu( müzik vs.) belirtiyor. Orjinal almak mantıklı değil mi?
tariktatayoglu
30 Kasım 2007, 10:30
valla bencede orjinal olup online oynasak iyi olur çok keyif alırız yanlız oyunun parasını verip sıkıntılı titresimli olmasındansa bedava almayı öneririm daha sonra oyundaki hatalar düzeltilip netlik kazandığı zaman orjinalini alsak çok daha iyi olur ben çok araştırmacı ve çok gizli istibaratlara sahip biriyim daha oyun çıkmadan full gerçeğini demo filanda değil indirdim bi siteden hiç bi hata yok hepsi orjinal çok hızlı ve seri lowda değil maximumda 0 hatayla mükemmel oynuyom süper bence biraz bekleyelim aslında bi kişi alsa aramızdan hepimize maille gönderse herkes 5-10 ytl gönderse o arkadaşın hesabına oyunun parasından bile fazla para kazanır oarkadaşta böylece hepimiz birbirimizle online oynarız yalnız bençok futbolik biriyim futbolla yatıp futbolla kalkarım şu ana kadar yenilgi ilk oynayıp alışmam ve taktiklerimi geliştirememiştim ilk başlarda yenilgiler tattım ama artık kendimi fazlasıyla aştım çok avrupai bir futbol ve oyun anlayışım var uzun zamandan beri yenilmiyom çok zoor rakibim arkadaşlar bu oyunda hepinize başarılar dilerim inşallah kazanan dostluk ve sevgimiz olur hep ve teklifimi kabul ederseniz hepimiz oyuna sahip olabiliriz saygılarımla
ramazan_abi
30 Kasım 2007, 12:49
valla bencede orjinal olup online oynasak iyi olur çok keyif alırız yanlız oyunun parasını verip sıkıntılı titresimli olmasındansa bedava almayı öneririm daha sonra oyundaki hatalar düzeltilip netlik kazandığı zaman orjinalini alsak çok daha iyi olur ben çok araştırmacı ve çok gizli istibaratlara sahip biriyim daha oyun çıkmadan full gerçeğini demo filanda değil indirdim bi siteden hiç bi hata yok hepsi orjinal çok hızlı ve seri lowda değil maximumda 0 hatayla mükemmel oynuyom süper bence biraz bekleyelim aslında bi kişi alsa aramızdan hepimize maille gönderse herkes 5-10 ytl gönderse o arkadaşın hesabına oyunun parasından bile fazla para kazanır oarkadaşta böylece hepimiz birbirimizle online oynarız yalnız bençok futbolik biriyim futbolla yatıp futbolla kalkarım şu ana kadar yenilgi ilk oynayıp alışmam ve taktiklerimi geliştirememiştim ilk başlarda yenilgiler tattım ama artık kendimi fazlasıyla aştım çok avrupai bir futbol ve oyun anlayışım var uzun zamandan beri yenilmiyom çok zoor rakibim arkadaşlar bu oyunda hepinize başarılar dilerim inşallah kazanan dostluk ve sevgimiz olur hep ve teklifimi kabul ederseniz hepimiz oyuna sahip olabiliriz saygılarımla
Bu yazıyı günün yazısı ilan ediyorum. Bu söylediklerini biz nasıl akıl edemimişiz hayret. "Tabi bir arkadaşımız orjinal alsın, şifresinide isteyene 5-10 milyondan satsın ve hepimiz online oynayalım(!)"
Avrupai oyun anlayışına sahip arkadaşım. Biraz daha araştırarak, bilerek yaz lütfen. Senin istihbarat servisin pek sağlıklı işlemiyor anlaşılan. Senin kafanı karıştırmışlar...
babayaro59
30 Kasım 2007, 13:19
:fbbayrakjp6:ben korsan almsıtım abı oyunu amma hıc bı ıse yaramıyor ne yamaları kabul edıyor ne de online oynanmıyor bende orjınal aldım yenı mukemmel ne tıtreme var nede takım ısımlerınde oynama mukemmell bu oyun 34 ytl ye aldım kartal real den super sızede tavsıye ederımmm:fbbayrakjp6:
k1myasal
30 Kasım 2007, 14:28
bende alıcam orjinal cakma olmuyo cok hata var orjin simdi sadece 65 ytl mi ??
emany
30 Kasım 2007, 17:56
evet 65 - 75 arası değişiyor
totti-ersin
04 Aralık 2007, 21:41
BENCE PAHALI KORSANLAR 5-10 YTL ŞÖYLE 20-30 ARASI OLSA HEMEN ALIRIM EN AZINDAN İÇİM RAHAT OLUR HASAN ABİ SPİKER İÇİN NEKADAR UĞRAŞIYOR (HAKKIN ÖDENMEZ HASAN ABİ) KİM BİLİR OYUNU YAPANLAR NEKADAR UĞRAŞTI BİRDE FUTBOLCULARIN GERÇEK YÜZLERİNE YAKIN YAPTILAR SÜPER BİŞİ GERÇEKTEN 25 LİRAYA OYUNUN ORJİNALİNİ ALABİLİRİM BELKİ AZ GİBİ GELEBİLİR AMA KORSANDAN İYİDİR BİDE OYUNLAR ÇOK PAHALI BELKİ BİRGÜN UCUZ OLUR OZAMANDA MODASI KALMIYOR YA ÇOK PAHALIDA DEĞİLDE VATANDAŞ NAPSIN 5LİRAYA ALMAK VARKEN 65 LİRAYA 15 TANE ALIRIM DİO GERÇEKTEN ZORUMA GİDİO PARAM OLSADA ORJİNALİNİ ALSAM UCUZLAYINCA ALIRIM ODA BİRKAÇ SENE SÜRER GİBİ YİNEDE ESKİYE GÖRE OYUNLAR BİRAZDAHA UCUZLAMIŞ GİBİ GELİO NEYSE ŞU SPİKER Bİ ÇIKSADA KOPSAK :d pardon büyük yazmışım özür dilerim arkadaşlar :wink4:
pesmaniack
06 Aralık 2007, 03:22
arkadaşlar korsan pes 8 i pc de xbox dan yapmışlarr berbat olmuş playstation 2 de oynadım güzel acaba orjinali pc deki nasil ona göre alcamm yardım edermisiniz odamı xbox versiyonu yoksa şimdiden teşekkürler
palm
31 Aralık 2007, 03:43
bende almak istiyorum korsan yükledim ve bazı dosyalarını gereksiz bulup atmışlar en kısa zamanda orjinal alacağım
tariktatayoglu
31 Aralık 2007, 04:37
bencede orjinal alın
BuLi-X
20 Ocak 2008, 18:02
65 - 70 ytl ya kım vercek
RRuuNNoo
20 Ocak 2008, 18:29
aslında oyun için emek harcanıyor durumu olanların alması lazım oırjinal fakat herkesinde o parayı veremeyecek durumu olmayabilir
atacani
08 Şubat 2008, 16:25
:fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbbayrakjp 6:
haklı olabilirsin
metinefe91
09 Mart 2008, 14:57
Bnde orjinal almak istiyorum aban istanbul anadolu yakasında orjinal pes2008 alacağım biryerin tam adresini verirmisin birde fiyatını söylermisin valla gidip alcam ya sıkıldım pc ye karşı oynamaktan...Carrefourlarda yok
starrose
09 Mart 2008, 15:09
Bnde orjinal almak istiyorum aban istanbul anadolu yakasında orjinal pes2008 alacağım biryerin tam adresini verirmisin birde fiyatını söylermisin valla gidip alcam ya sıkıldım pc ye karşı oynamaktan...Carrefourlarda yok
Almak istiyorsan Mecidiyeköy Cevahir de D&R mağazasında var pes 2008 orjinal 75 ytl fiyatı
okan-orkun
02 Nisan 2008, 00:43
bu oyunu orjinal alacagıma crysisi orjinal alrım daha iyi
lewi wills
02 Nisan 2008, 01:34
bu oyunu orjinal alacagıma crysisi orjinal alrım daha iyi
bu oyunun sitesinde ne aradığını merak ettım o zman
okan-orkun
09 Nisan 2008, 21:48
bu oyunun sitesinde ne aradığını merak ettım o zman
ne alakası var kardesim bu oyunda herhangi bir sekilde türkçe bir sey var mı ama crysiste adamlar sadece TÜRKİYE için ne kadar risk aldıgını biliyorsundur herhalde ama pes 2009 da türkçe spiker de olursa onuda alırız herhalde :wink4:
lewi wills
09 Nisan 2008, 22:44
ne alakası var kardesim bu oyunda herhangi bir sekilde türkçe bir sey var mı ama crysiste adamlar sadece TÜRKİYE için ne kadar risk aldıgını biliyorsundur herhalde ama pes 2009 da türkçe spiker de olursa onuda alırız herhalde :wink4:
sen crysistenın bir turk yapımı olduğunu bilmiyorsun herhalde..
okan-orkun
23 Nisan 2008, 00:32
tamam kardesim yolun acık olsun !!!
t_henry
23 Nisan 2008, 02:04
crysis bir türk yapımı değil crysisde sdc yerli kardeşlerin eli değmiştir oyuna yani parayı basıp yabancılara yaptırmıslar...oyunu bitirmiş olan arkadaşlar bunun farkına warmıstır oyunu bitirnce karsımıza cıkan credits bölümünde sdc yerli kardesşlerin isimleri war 3 tane geri kalanların hepsi yabancılar.yani bir oyunu türkler yaptı dememiz için bu oyunda emeği geçenlerin yarısından fazlasının türk olması gerek...o yüzden oyunu tam bi türk oyunu görmiorm ama yerli kardeşlerin türkiye içn yaptıklarıda yadsınamaz bi gerçek...ayrıca pes we crysis i aynı kefede karsılastırmak cok sacma bnce gereksiz bi tartışma...
lewi wills
23 Nisan 2008, 02:25
tartışmayı başlatan sensın. gelmişin pes sitesine cyrsis orj alırım diyorsun sonra da kalkmışın tartışma gereksiz die. git al kardeşim crysisin orjınalını onun sitesine yaz.
anladım guzel dusunmussunuzde pes 2008 orjinal Dvd kullanıyorum sizin anlatmak ıstedıgınız yamalı olarak orjınal dvd mi ? yama eklemesi olmucak orjinal satılacakmı ?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.