PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pes 2008 tezahurat yok. taraftar yok

ufukkanlıcı
30 Ekim 2007, 12:33
hasan abi ya bu pes 2008 de 30 dan fazla taraftar dedi. lig kurdum. ne taraftar var. nede tezahurat var. bunu nasıl halledeceğiz.ben taraftar sesi duymadan hiç gaza gelemiyorum:) bunun halledilmesi için bir çözüm öneriniz varmı?? sizden cevap bekliyorum.:) umarım sizden acil çözüm önerilerinizi bekliyorum. iyi oyunlar.:):)

emany
30 Ekim 2007, 16:02
arkadaşlar bazı korsan oyunlarda bu sorunlar mevcut aldığınız yer yanlış bir kurulum oluşturmuş dosyaları eksik koymuş olabilir orjinal almanızı öneriyorum :)

ufukkanlıcı
30 Ekim 2007, 16:59
internetten indirdim:(:(:(

tktktk
30 Ekim 2007, 18:40
kardesm alakası yok ne alaka gerci alakası olablr ama buyuk bi ihtimalle ekran kartın yetersizdir..ekran kartı alman lazım,sonra butun hersey gozukuyo...iyi oyunlar...

kucukkoylum
30 Ekim 2007, 18:51
s.a ya bana yardımcı olabilirmisin ben pes 2008 aldım oyunu kurarken şöyle hata veriyo feature transfer error hatası veriyo yardımcı olabilirmisin ya biliyosan

ufukkanlıcı
31 Ekim 2007, 14:07
256 GEFORCE 4 FX5500 yetmiyorsa bu oyunu hiç oynamayalım. yani. ben zaten ekran kartımı yeni sistem oyunlar için aldım bunuda açamıyosa hiç oyun falan kurmayalım:':':':'(:'(:'(

ufukkanlıcı
01 Kasım 2007, 04:51
sorun benim ayarları düşükte ayarlamamdaymış. hasan abi senden ricam yamayı yaparken low ekran ayarına göre ayarlarsan herkes rahatça oynar. çünkü lowda kasmıyor. tüm yamaları lowa göre ayarlarsa herşey çözülmüş olur. benim düşüncem bu. katılırsınız umarım. ama eğer yapamassanda emeğine sağlık derim. konami yavaş yavaş oyunseverlerini kaybediyor derim. beni kaybetmiş olur:( umarım bu en kısa zamanda giderilir. bunu konamiden bekliyoruz. böyle güzel oyun yapıyor ama kuru kuruyada oynanmazki:S

k1myasal
01 Aralık 2007, 22:37
benim ekran kartı kaldırırmı 256 mb ATI 9250,,9200 serisi