Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Pes 2008 Türkçe Spiker Son Durum Videosu
BlackCat(v-i-p)
21 Mart 2008, 23:06
Uzun zamandır spiker ile ilgili gelişmelerden bahsedemedim.Şimdi sizlere spiker'in son durumu ile ilgili bir video sunuyorum.Bu videoda yeni bazı gelişmeleride göreceksiniz.Bu video aynı zamanda sitemizin hazırlamakta olduğu Pes 2008 exTReme yamasınından da görünütüler içerir.Türkçe spiker henüz tam olarak bitmedi.Videoda izleyeceğiniz görüntüler bazı maçlardan parçalar alınarak yapıldı.Duyacağınız replikler elbette ki buzdağının görünen yüzüdür.
Video'nun uzunluğu 10 dakika kadardır.İçerisinde maç başı sunum,gol replikleri,kırmızı ve sarı kartlar,devre skorları,uzatmalar ve penaltılar dan oluşan replikler bulunmaktadır.Video 10 dakika kadar olduğu için görüntü kalitesini biraz düşürmek zorunda kaldım ama gayet anlaşılır bir durumda.
Yakında son durum videolarının 2.side hazır olacak.Spiker nerdeyse bitmek üzere.Sabrınız için teşekkürler
VİDEOYU İZLE (http://video.google.com/videoplay?docid=5077721696867280083&hl=en)
Blue&Typhoon
21 Mart 2008, 23:08
teşekkürler hasan abi bakalım
Big Of Deniz
21 Mart 2008, 23:10
tekrardan kolay gelsin hasan abi..gene en iyisini çıkaracağınızdan hiç kuşkumuz yok...başlangıç kısmını çok güzel yapmışsınız...herşey çok güzel hasan abi..
fbrarsenal18
21 Mart 2008, 23:32
Kolay gelsin Hasan abi gerçekten muhteşem olmuş...Özellikle kırmızı kart anındaki açıklayıcı anlatım gerçekten mükemmel.
junate
22 Mart 2008, 00:05
Bu spikeri kaçıracağım için üzgünüm ama çok güzel olmuş, yalnız belirttiğin gibi abi gol sevinci sonradan geliyor...
Son olarak sert hatta bayağı bir sert repliği biraz değişse fena olmaz eline sağlık...
BlackCat(v-i-p)
22 Mart 2008, 00:06
Spiker tam olarak bittikten sonra repliklerde iyileştirmeler yapılacak.
gebzespor
22 Mart 2008, 00:08
hasan abi kolay gelsinde tam olrak ne zaman biticek ellerine saglık
bulkan
22 Mart 2008, 00:09
Sn Hasan abi , yine seyrine doyumsuz bir video hazırlamışsınız.Gol replikleri ve genel anlatımlarda çok güzel yenilikler, geliştirmeler var.Çok daha gerçekçi olmuş..Spikerin zaman zaman maç içindeki kendi yorumunu da görebiliyoruz burada.Akıcı bir anlatım var.Gerçek müsabakadaki havayı hissedebiliyoruz...Tebrik ederim..İzlerken büyük keyif aldım.
Kolay gelsin çalışmalarınızda, başarılarınızın devamını dilerim.
junate
22 Mart 2008, 00:11
Spiker tam olarak bittikten sonra repliklerde iyileştirmeler yapılacak.
Yardımcı olmak isterdim :-) elimden gelse, isteklerimiz bitmiyor halbuki...
Sedat_60
22 Mart 2008, 00:12
seni gidi hasan abi senii yine yapacağını yapmışsın :D teşekkürlerr
Sinan03
22 Mart 2008, 00:31
Gercekten Cok Guzel Olmus Hasan Abi Cok Begendim Tesekkurler
Ellerinize sağlık. Merakla bekliyoruz.
lewi wills
22 Mart 2008, 01:47
abi diyecek söz yok yineee
metin_99
22 Mart 2008, 02:16
çok güzel olmuş ellerine sağlık hasan abi...ama keşke videoyu youtube a gönderseydin...
Big Of Deniz
22 Mart 2008, 02:20
çok güzel olmuş ellerine sağlık hasan abi...ama keşke videoyu youtube a gönderseydin...
youtube kapalı metin...
junate
22 Mart 2008, 02:23
youtube kapalı metin...
Evet tavsiyem daily motion o da iyi...
metin_99
22 Mart 2008, 02:51
youtube kapalı kapalı olmasına da bazıları halâ girio...mesela ben...google video çok ağır yükleniyo o yüzden söyledim...ama zaten youtube yakında açılır...bi açıyolar bi kapıyolar çocuk oyuncağına çevirdiler...
pasa_mahmut
22 Mart 2008, 03:08
çok iyi teşekkürler böyle çalışmalar için
1 öncelikletakım isimleri siyah yazılmış pek bişeanlaşılmıyor maç içinde
2 maç başlarken yorumcu ve spiker adları yazıyor altta orası halen değişmemiş oraya kendi ismlerinizi yazarsanız iyi olur ;)
3 gol olduktan 1-2 saniye sonra gol diye bagırıyor spiker hemen anında bagırmıyor buda oyunda biraz kırılganlık yaratıyor
4 son olarak lig tv nin yeni score boardı nı yapamazmısınız hani ingiltere premier liginin score boardına benzeyen score board
5 sitenin çıkaracagı yamada yeni Stadlarda olacakmı örnegin bjk ,inönün yeni yapılacak hali ali samiyen avni aker
SAYGILARIMLA
tanerinho
22 Mart 2008, 03:16
Hasan abi genel olarak yamayı çok beğendim ama kulağım eski gol repliklerine alışmış onlar olsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum saygılarımla ...
omergul04
22 Mart 2008, 11:05
harika bir spiker olmuş ,bence bugüne kadar çıkmış en iyi spiker.
PESSOCCER1903
22 Mart 2008, 11:20
Öncelikle Hasan Abi Kutlarım Güzel Bir Spiker..
çok iyi teşekkürler böyle çalışmalar için
1 öncelikletakım isimleri siyah yazılmış pek bişeanlaşılmıyor maç içinde
2 maç başlarken yorumcu ve spiker adları yazıyor altta orası halen değişmemiş oraya kendi ismlerinizi yazarsanız iyi olur ;)
3 gol olduktan 1-2 saniye sonra gol diye bagırıyor spiker hemen anında bagırmıyor buda oyunda biraz kırılganlık yaratıyor
4 son olarak lig tv nin yeni score boardı nı yapamazmısınız hani ingiltere premier liginin score boardına benzeyen score board
5 sitenin çıkaracagı yamada yeni Stadlarda olacakmı örnegin bjk ,inönün yeni yapılacak hali ali samiyen avni aker
SAYGILARIMLA
1: İsimlerin renkleri değiştirilirse oyun içinde bozukluk meydana gelir denedim çünkü...
2:Spiker Adları değiştirilmesede HasanMustan olduğunu biliyoruz ama yinede değiştirilebilir.
3:O 1-2 Sn. 'nin nedeni ise Oyun yüzünden oyun 2 sesi aynanda çalıştıramıyor.. O yüzden ardında geliyor ses.
4:O Skorbordu görmedim daha ama görürsem ve beğenirsem updatede söz yaparım..
5:exTReme Patch'ın Stadcısı yok ama ben 1 arkadaşımdan izin alarak oyuna saraçoğlu aktarması yaptırıcam...
Umarım yardımcı olmuşumdur.
ogz2232
22 Mart 2008, 11:55
-----..
nahras69
22 Mart 2008, 13:52
yhauuu dostlar video izlenmiyo nereden izleye bilirm :S
Big Of Deniz
22 Mart 2008, 14:55
bu çıkacak olan spikerde yorumcu olucak mı hasan abi?
pasa_mahmut
22 Mart 2008, 15:01
Öncelikle Hasan Abi Kutlarım Güzel Bir Spiker..
1: İsimlerin renkleri değiştirilirse oyun içinde bozukluk meydana gelir denedim çünkü...
2:Spiker Adları değiştirilmesede HasanMustan olduğunu biliyoruz ama yinede değiştirilebilir.
3:O 1-2 Sn. 'nin nedeni ise Oyun yüzünden oyun 2 sesi aynanda çalıştıramıyor.. O yüzden ardında geliyor ses.
4:O Skorbordu görmedim daha ama görürsem ve beğenirsem updatede söz yaparım..
5:exTReme Patch'ın Stadcısı yok ama ben 1 arkadaşımdan izin alarak oyuna saraçoğlu aktarması yaptırıcam...
Umarım yardımcı olmuşumdur.
arkadaşım fazlasıyla yardımcı oldun
sadece saraçoglu olmaz ama zaten herkez sdat yamasını yapıyor yavaş yavaş sizin yamanız bitene kadar çerve sitelerşn sadat yamaları çıkar zaten ordan aktarma yapılabilir sdat yamacısı yok sa ney hayırlı günle
SAYGILARIMLA
iso_fork
22 Mart 2008, 15:01
hasan abim süper olmuş ama gol olunca senin gol diye bağırman biraz geç oluyor galiba pesin spikeri geç bağardığı için orda düzensizlik olmuş emeğine sağlık
BlackCat(v-i-p)
22 Mart 2008, 15:17
Pes 2008'de gol replikleri geç geliyor.Bu ingilizce spikerde de bu şekilde.Bunun için yapacak birşey yok.Gol esnasında spikerin başka tarafa baktığını ve biraz geç gol olduğunu farkettiğini hayal edin ne yapayım:)
Gol replikleri pes 5 ve pes 6 da ki alıştığınız repliklerden biraz daha farklı.Daha gerçekçi.Diğer serilerde çok fantazi gol replikleri vardı"lamba gibi astı""ampul gibi gol" vs...
Ama isterseniz elbette pes 6 daki repliklerden bazılarını aralara serpiştirebilirim.Bu spikerde yorumcu büyük ihtimalle olmayacak.Çünkü yorumcu çok az konuşuyor ve malesef her defasında aynı şeyleri söylüyor.Dolayısı ile onun repliklerine ben el atıp devam edeceğim.
Maç başlarken spiker ve yorumcu isimleri elbette çıkacak ve benim adım yazacak.Önceden söylediğim gibi yamamız henüz tam anlamı ile bitmiş değil.Bu videoda sol köşede lig tv logosu var ama o biraz eski bir çalışma,yama takımında ki arkadaşlarımız lig tv nin 3 boyutlu HD bir logosunu hazırladılar,yamada o kullanılacak.
Duyduğunuz replikler buzdağının görünen kısmı,çok güzel ve farklı replikler oyun içinde mevcut.Bunları göstermek adına yakında 2. videoyu hazırlarım.Bu videoları hazırlamak yamanın normal seyrine bir zarar vermiyor merak etmeyin.Tüm yama takımımız elinden geldiği kadar hızlı çalışıyor.
Özellikle spikerin ,bu kadar geç hazırlanmasının da bazı sebepleri var.Bunların bazıları direk benimle alakalı(zamanımın kısıtlı olması vs.)
Birtanesi de bu seride ki spikerin çok kötü hazırlanmış olması.Pes 5 ve pes 6 da bir repliği yaparken bu kadar yorulmuyordum.Ama o kadar karışık ve kullanışsız hazırlamışlar ki çok zorlandım.Sizlerin de farkettiği üzere gol repliklerinin geç gelmesi bile hevesimi baltaladı.O yüzden en son gol repliklerini yaptım.
İngiliz spikeri ve yorumcuyu temizledim.Sadece türkçe spiker var şuan ve yaptığım testlerde çok keyif almaya başladım.Spiker çıktıktan sonra sizlerinde önerileri ile çeşitli iyileştirme ve güncelleme(update) versiyonları çıkacak.
secoseco
22 Mart 2008, 15:22
Hasan Abi her zamanki gibi yine çok güzel bir Türkçe spiker hazırlıyorsun. Hadi kolay gelsin.
katircan
22 Mart 2008, 15:59
hasan abi şu score board u yazılı diilde hd logolu yapsanız çok makbule geçerdi böle maç başlarken logo yerine yazı biraz kötü duruyo hem illaki lig tv olması gerekmiyorki bi şampiyonlar ligi bi premier lig scoreboard u daha güzel dururdu ayrıca replikler çok güzel aynen devam hasan abi
PESSOCCER1903
22 Mart 2008, 18:47
exTReme patch Adındanda belli olucağı gibi TÜRKİYE LİGİ yamasıdır.. Bu yüzden Premier ligin skorbordu ne işi var :) O isimleri HD yaparsak hem Skorborddan taşar , hemde Gerçek Ligtv Havası vermez.. Siz sadece Maç Başlarken o yazılar logo olsun istiyorsunuz ama onun olmasıda güç ister :) Ozaman Lig TV de logo olması gerek :)
Başka Sorunuz var mı?
katircan
22 Mart 2008, 19:00
şöle diyeyim ne kadar türkiye yaması olsada bu patch avrupa takımlarıda var o zamanda inter roma maçı lig tvde gerçek maç havası vermez :D
hd logo scoreboarddan taşmıyor bizzat ben kullanıyorum isterseniz resminide koyayım :D
Cbj_03
23 Mart 2008, 09:56
Hasan Abi Mükemmelsin,Süpersin!!Ellerine Sağlık...
metinefe91
23 Mart 2008, 12:36
valla hasan abi golsözleri biraz geç ama yemin ediyorum sen aradaki farkı güzel sözlerinle güzel sesinle kapamışsın birde şu abartmalar olmasa mesele ordaki golde çok büyük değil ama mükemmel felan diyor spiker ama olsun çok gerçekçi olmuş orjinalinden daha güzel zaten sende hakkettiğin sevgiyi buluyorsun
carisma1925
23 Mart 2008, 12:43
süper olmuş hasan abi repliklerde güzel olmuş bide boyutu ne kadar olcak spikerin
cimbomluevrim
23 Mart 2008, 15:53
Aman Allahım gözlerime inanamıyorum.Sonunda beklenen an geldi.Pes 2008'i 09 çıkana kadar oynattırabilecek yama umarım çok yakın bi sürede bu ay içerisinde çıkar.Yamada emeği geçen herkese çok teşekkürler ederiz.Başarılarınızın dewamını dilerim...
aslında imporlama işini kendimiz yapsak boyut küçük olabilir....ama spikerimiz kolaylık olsun diye importlayarak koyarsa mb büyük olabilirr.......
omergul04
23 Mart 2008, 20:29
şöle diyeyim ne kadar türkiye yaması olsada bu patch avrupa takımlarıda var o zamanda inter roma maçı lig tvde gerçek maç havası vermez :D
hd logo scoreboarddan taşmıyor bizzat ben kullanıyorum isterseniz resminide koyayım :D
arkadaşım zahmet olmasa bi resim koysana merak ettim.:D
katircan
24 Mart 2008, 00:30
http://img378.imageshack.us/img378/6631/adszms6.png (http://imageshack.us)
buyur
byyetenek
24 Mart 2008, 01:22
emeğinize sağlık gerçekten süper olmuş peki tahmini olarak ne zaman biz de kullanabilecez?
pasa_mahmut
24 Mart 2008, 02:47
Bu videoda sol köşede lig tv logosu var ama o biraz eski bir çalışma,yama takımında ki arkadaşlarımız lig tv nin 3 boyutlu HD bir logosunu hazırladılar,yamada o kullanılacak.
arkadaşım süpersiniz yanlız bir isteğim var
lig tv logosuna diyecek yok yalnız
lig tv ingiltere premierligin scoreboardından yaptı yani istegim lig tv nin eski score boardı yerine yeni scorebordını yaparsanız sevnirim gol sonrası sarı kartlar fauller ofsaytlarda hep ingiltere premierligin scoreboardını göstermektedirler maç esnasındada premierligin scoreboardını gösterirseniz süper olur ama benimkisi sadece bi öneri yada istek
SAYGILARIMLA
PESSOCCER1903
24 Mart 2008, 08:43
Üstünde çalışıyorum bu aralar..
Bu arada resimi koyan arkadaş biz Şampiyonlar Ligi SKorbordu kullanmıyoruz..:)
gokbjk
24 Mart 2008, 11:32
hasan abi ne zmn çıkacak bu spiker yha biraz bilgi lütfen..
hmurat
24 Mart 2008, 13:06
güzel replikler eklenmiş agzınıza saglık spikersiz tadı cıkmıyor en kısa zamanda bekliyoruz .basarılar kolaylıklar diliyorum
mertcikooo
24 Mart 2008, 14:31
bu tip pozisyonlarda kartına sıkca basvuran bir hakem:26: bi de esprilerin daha sade ve daha yerinde3 olması cok güzel olmus tebrkler ve tesekkürler hasan abi
selimben
24 Mart 2008, 16:26
evet yavaş yavaş istenilen kavama geliyo özellikle devamlı yorumlar cok güzel yer yer boşluklar galıyo ama cok güzel elinize sağlık
ihsanalex
24 Mart 2008, 18:17
gerçekten çok güzel olmuş gibi hasan abi süpersin
katircan
24 Mart 2008, 18:43
Üstünde çalışıyorum bu aralar..
Bu arada resimi koyan arkadaş biz Şampiyonlar Ligi SKorbordu kullanmıyoruz..:)
niye abi yeminli misiniz :D
şampiyonlar ligiyle aranızda anlaşmazlık mı çıktı anlamadım niye kullanmadığınızı :D
http://img378.imageshack.us/img378/6631/adszms6.png (http://imageshack.us)
resimde gördüğünüz gibi logo scoreboard dan da taşmıyo
zaqwsxcde
24 Mart 2008, 22:31
eğer bu spiker full ise güzel olur tebrikler çalışmalarında başarılar dilerim kolay gelsin
saygılarımla
askname19
25 Mart 2008, 18:57
cok guzel olmuş yıne
iso_fork
25 Mart 2008, 19:57
Şu spikerin çıktığı gün şeker dağıtacam.Ama çıkıncada çok aso olacak
mehmet.alici
25 Mart 2008, 21:22
hasan abi burda espri minimum düzeyde bende pes6 türkçe spiker var çok keyifli yinede iyi...
okan-orkun
25 Mart 2008, 22:56
tahminen kac gb olur spiker ??
pasa_mahmut
26 Mart 2008, 18:03
400 MB CİVARI OLCAK ARKADAŞIM
swat77
26 Mart 2008, 19:15
hasan usta gene yapmışsın yapacağını yine en iyisini yapmışsın yani görünce dahada sabırsızlanıyoruz şimdi belki yeri değil ama pes6 daki gibi kitserverin içine stadlar olacakmı yoksa hep 15 stadlamı oynayacağız şimdiden TEŞEKKÜRLER -ALLAH işinizi rast getirsin
mehmet_kose
27 Mart 2008, 00:00
HASAN daha iyisini yapana kadar EN İYİSİ BU emeğine sağlık
hotman
27 Mart 2008, 01:04
Hasan abi çok çok çok güzel olmuş ancak izlediğim bu video da bence abartı düzeyinde sayın seyirci ve sevgili seyirci geçiyor. Belki alıntı olduğu için üst üste geldi ve dikkatimi çekti. Bu hususu geçersek bence gelmiş geçmiş en iyi ve pozisyonları en gerçekçi aktaran çalışman. Gol sesleri, uzatmalar,dönen toplar harika anlatımış. Şunuda belirteyim başkalarının spikerle idare edeceğim diye PES'ten soğudum :D Sesinize sağlık...
Birde scorebord konusunda bi sorum olacak. Bende 19" widescreen monitör var ve bu tip scoreboard ları kullandığımda monitör 16:9 olduğu için kaymalar yaşıyorum. Acaba yapılan scoreboardları 16:9 formatında hazırlamak mümkünmü? yapımcı arkadaşlar bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim.
rockman54
27 Mart 2008, 02:06
diğer yamalar bu sitedemi bulabilirmiyim !!
uuRkyc
27 Mart 2008, 18:01
muazzam heLaL oLsun !
can_pes
27 Mart 2008, 21:39
harika bir video abi..hadihayırlısı :)
dost_19
27 Mart 2008, 21:49
süperrr
Blue&Typhoon
27 Mart 2008, 23:39
diğer yamalar bu sitedemi bulabilirmiyim !!
evet yamalar bölümüne bakman yeterli
ceza8686
28 Mart 2008, 17:19
off ya bu süper bişi yaa çok makara.merakla çıkacağı günü bekliyoruzz..emeği geçenlere şimdiden çok teşekkür ederimm..
alisevki
28 Mart 2008, 18:44
yahu pes 09 çıkcak biz hala tükçe spikerle 08 oymnayamadık:hang:
Blue&Typhoon
28 Mart 2008, 20:07
yahu pes 09 çıkcak biz hala tükçe spikerle 08 oymnayamadık:hang:
yarım spiker olmaktansa tam spiker olması daha iyi değil mi?
Cbj_03
28 Mart 2008, 22:42
İnşallah en kısa Zmannda çıkarda oynarız Zaten tartışmasız TSC En iyi spikeri yapıyo ben sitemizin yamasını bekliyorum!!!Hasan Abi tekrar kolay gelsin!!!
teomanist
29 Mart 2008, 01:56
ben pes2008 i hiç sevemedim uzun zamandır oynamıyorum
pes6 ya devam türkçe spiker belki 2008 i sevdirir bana...
fehmi_1905
29 Mart 2008, 14:36
hasan abi öncelikle çok güzel olmuş bn bişi sorcam bu lig tv yamasını nasıl indirebiliriz
metin1234
29 Mart 2008, 17:08
hasan abi çok güzel inşallah bitincede çok güzel olur
husnu_yilmaz
29 Mart 2008, 20:48
sadece bir eksiği var:
futbolcuların isimlerini fazla söylemiyo
diamemo
29 Mart 2008, 23:09
bu spiker eskisinden daha iyi olmuş en iyiside başlarken konuşmalar ve her futbolcunun ismini söylemesi iyi oldu..Bu arada kaleci güzel gol attı ama :img-hysterical:
vipcocuk
29 Mart 2008, 23:30
hasan abi cokk tskler bomba gibisin böyle devam et, insallah yakinda cikarirsinda artik keyifle oynaya biliriz =)
Abi ingilizce spiker kalmamıs guzel olmus ama gollerde bıraz daha heyacanlı replık olabılırmı sade olmus bıraz
hackers
31 Mart 2008, 17:40
One Be Müthiş Süper Çıksa Biran Önce
Ali Ünlü
31 Mart 2008, 17:43
Video'yu bugün seyretme fırsatım oldu, çok başarılı olmuş emeği geçen herkese bravo!
merthan93
01 Nisan 2008, 18:15
hasan abi ellerine sağlık çook güzel yapmışın yine zevkli maçlar bizi beklicek gibi bi an önce çıkmasını diler sanada teşekkürlerimi sunarım
iso_fork
06 Nisan 2008, 13:31
ohoo nisanda biter
pasa_mahmut
08 Nisan 2008, 15:06
sabırsızlıkla beklemekteyim 1 ay varmış daha mayıs ayı başı olduguna göre 1 ay daha sıkmalıyız dişimizi ama her önüne gelen iindiremeyecek sözüde midemi bulandırmış durumda
swat77
09 Nisan 2008, 01:33
sabısızlıkla bekliyoruz az kaldı beklenen günler gelecektir
Blue&Typhoon
09 Nisan 2008, 12:07
yamanın tahmini boyutu 3 gb mi?
tuksal
25 Mayıs 2008, 19:18
kolay gelsın
bilal_d5
01 Haziran 2008, 12:16
supersin hasan abi yaw mukemmel seyler var gercek gibi bisey ama arada sira boyle komik syler deseydin mesela kendi kalesine ttiginda kucuk bi espiri yaptin ama macin ortasindada olsaydi daha iyi olurdu sanki neyse biz bu nu bile yapamioz ama super olmus ne zaman koycaksin spikeri de bi deneyelim?
Cortrex
04 Haziran 2008, 15:35
Hasan Abi Bayağı Gelişme Var İnşallah Çabucak Biter Devamını Diliyorum...
refik19071994
04 Haziran 2008, 19:47
Uzun zamandır spiker ile ilgili gelişmelerden bahsedemedim.Şimdi sizlere spiker'in son durumu ile ilgili bir video sunuyorum.Bu videoda yeni bazı gelişmeleride göreceksiniz.Bu video aynı zamanda sitemizin hazırlamakta olduğu Pes 2008 exTReme yamasınından da görünütüler içerir.Türkçe spiker henüz tam olarak bitmedi.Videoda izleyeceğiniz görüntüler bazı maçlardan parçalar alınarak yapıldı.Duyacağınız replikler elbette ki buzdağının görünen yüzüdür.
Video'nun uzunluğu 10 dakika kadardır.İçerisinde maç başı sunum,gol replikleri,kırmızı ve sarı kartlar,devre skorları,uzatmalar ve penaltılar dan oluşan replikler bulunmaktadır.Video 10 dakika kadar olduğu için görüntü kalitesini biraz düşürmek zorunda kaldım ama gayet anlaşılır bir durumda.
Yakında son durum videolarının 2.side hazır olacak.Spiker nerdeyse bitmek üzere.Sabrınız için teşekkürler
VİDEOYU İZLE (http://video.google.com/videoplay?docid=5077721696867280083&hl=en)
hasan abi ben fifa 2008 oynuyordum pes 2008 aldım yükledim ve daha güzel türkçe spiker oyunucu ismi ve hakem isimleride söylesin
refik19071994
04 Haziran 2008, 19:48
hasan abi bazen arkadaşlarım söylüyor fifa 2008ede yapçanmı türkçe spiker
teksas35
08 Ocak 2009, 17:49
pes 2008 seyirçi yaması yokmu haber verin
serifozbekli@hotmail.com
karayusuf
10 Ağustos 2009, 19:16
ne zaman yahu bu hasanda veryo oyunu gidiooo
camosur
12 Ağustos 2009, 09:57
Böyle bir spiker görmedim. Gerçekten muhteşem ötesi bir eklenti olur.
Teşekkür ederim tam olarak çıkış tarihi ne zaman acaba arkadaşlar söyleyebilir misiniz. ?
haced
29 Temmuz 2010, 11:38
Bu spikeri nereden indirebilirim acaba? :)
haced
29 Temmuz 2010, 14:50
Flöd yapar gibi oluyor biliyorum aceba yardım edecek yokmu ?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.