Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Pes 2008'de Böylesine Ciddi Bir Hata Aklıma Gelmezdi.
JudiciousBoy
22 Kasım 2007, 15:10
Arkadaşlar deneyen oldu mu bilmem ama benim her korner atışım gol oluyor.Korner vuruşunu kalecinin üstüne atın içeri alıo,orta açıom içeri alıo bi de Top Player da yapıo bunu easy olsa anlıcam çözüm bulan var mı ?
:hang:
rekoinhom
22 Kasım 2007, 16:03
Arkadaşım öyle birşey yok oyunda aldığın oyun orijinalmi? Bende hiç bir sorun yok gayet güzel daha iyisi olabilirdi ama yenilik açısından ama hata yok oyunda..Belki aldığın cd de oyunun boyutunu daraltmak için oynamış olabilirler falan gibi sorunlardan oluyordur yoksa bende kornerden gol atmaya çalışıyorum ama şimdiye kadar 2 kez attım direkten döndü vede çoğunu kaleci kurtardı ....
garavi
22 Kasım 2007, 18:24
oyunun dvdsiyle hiçbir alakası yok :) hatta ne alaka.evet böyle bi sorun var abartılacak kadar sık olmuyo ama 1 maçta pc kendi kalesine 3 defa gol attı yerden sert orta yapıldığı zamanda kaleci topu içeri alabiliyo.ben winnig eleven 3'ten beri bu oyunu oynadığım için oyun bana genelde zaten kolay geliyo.ama üzerine futbol oyunu yokkkkkkkkkk
ufukkanlıcı
22 Kasım 2007, 19:15
evet arkadaş doğru söylüyor. bunun dvd yle falan alakası yoq. varsa bu sorun konamide. bende her serbest vuruşu gol atıyorum. kalecinin üzerine topu atıyorum. kaleci içeriye alıyor. ama kornerden gol daha atamadım. hatta kornerlerde gol bile atamıyorum sayılır. tabi ara sıra servet nonda falan atıyo ama oda orta güzel şut güzel gol olurrr:) işte yani kornerden gol atmak o kadar kolay değil. bence sen ya başka oyundan bahsediyorsun. yada çok iyi kornerden gol atabiliyorsun:D:gun_bandana:
JudiciousBoy
23 Kasım 2007, 13:53
size şöyle bişey söyleyeyim 10 min. maçta 6 korner 6sıda gol bu normal mi sizce. bi de en zorda oynuyorumç.
camara
27 Kasım 2007, 00:48
bana hiç olmadı ama defans oyuncuu kendi kalesine çaktı
fenergy
27 Kasım 2007, 16:37
kardeşim sizin oyunda bi yanlıslık olmasın bendede aksine serbest vuruştan cok zor gol atılıyor ama kornerden güsel orta yapılınca gol oluyo :D
ufukkanlıcı
27 Kasım 2007, 16:49
bence arkadaş oynamayı iyi biliyor. çünkü ben kaç defa uğraştım. antrenmanda denedim. hiç atamadım. arkadaşım. sen 1 maçını videoya al. gollerini görelim bakalım. ben çok merak ettim. nasıl bu kadar kornerden gol atıyorsun:)
Heronos
27 Kasım 2007, 16:50
kornerlerde arasıra benmde basıma gelıyo ama hermac deyıl
berkay12
27 Kasım 2007, 18:14
banada oluo sol taraftan sol ayaklı ile üstüğne sert vurun göreceksiniz yada sağ taraftan sağ ayaklı
[Rna]MajeziK
27 Kasım 2007, 21:51
ben attım mesela :D .....
k1myasal
29 Kasım 2007, 20:16
beyler haklısınız cornerler %70 gol oluyor de diim artık konami süper yapıtı pes serisni ama 8 de bozdu :(
mondi
29 Kasım 2007, 20:58
ben masterligde zorlandığım zaman korner yaptırıyorum sol taraftan adriano ile direk kaleye falso lu vuruyorum çoğu kez de gol oluyo:)
starrose
29 Kasım 2007, 21:20
arkadaşlar top playerde oynamayın.Top player derecesinin professional den daha kötü olduğu söyleniyor.Bende katılıyorum..
tanerinho
02 Aralık 2007, 21:16
arkadaşlar top playerde oynamayın.Top player derecesinin professional den daha kötü olduğu söyleniyor.Bende katılıyorum..
Alla alla?:confused:
junate
02 Aralık 2007, 22:33
gençlik ben artık pes 6 ye döndüm bir maçta 4 frikikten 4 gol attım kaleci yerine ben geçsem şov yapardım. pes 2008 i yamalar bile kurtaramaz herhalde(tabi kaleci etkinliğini değiştirebilen olursa başka) pes 6 ya devam
alpele10
04 Aralık 2007, 16:01
yaw nasıl iştir bende anlamadım benimde kullandığım her korner gol oluyor ayrıcca kaleciye hiç değmeden kornerden oyuncuma yazılan direk gölüm bile oldu :D.frikiklerde çok kolay paslaş çek kaleci sadece izlio.
cenk kral
04 Aralık 2007, 19:12
benim de her maçta kornerden atıyom demin oynuyodum yine attım adam doğru solio
cimbomluevrim
04 Aralık 2007, 22:35
Bence oyunda hiçbir sorun yok.Oyun çok süper.Hiç başından kalkmıyorum.Bana göre pes6 sıkıcı.Bu oyun pesin en güzel oyunu.Yamasız olduğu için biraz sıkıyo tabi.Bide Hasan abisiz..
TwiNKie...
04 Aralık 2007, 23:04
benimde çok ilginç bi golüm oldu kornerden wurdum kalecinin (van der sar) kafasına çarptı içeri girdi:) bugünde olcaktı nerdeyse ama atamadım fazla sık atamıyorum kornerden
deniz_carlos
05 Aralık 2007, 17:14
arkadaşlar antremanlarda çok denedim ama bi türlü atamadım nasıl atıyorsunuz bari söyleyinde atalım:):):)
junate
05 Aralık 2007, 17:51
geçerli açıdan vur daha sonra kaleye doğru olan tuşa basarak topu yönlendir daha sonrasını kaleciye bırak içeri alır
cem_58
08 Aralık 2007, 13:09
banada aynısı oldu bu daha önce fıfa 07 ve08 deolurdu özentilik var yani
sedatsedat
09 Aralık 2007, 02:34
size şöyle bişey söyleyeyim 10 min. maçta 6 korner 6sıda gol bu normal mi sizce. bi de en zorda oynuyorumç.
kardeş top player ın bir alt modunda o hatalar olmuyor:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::fbb ayrakjp6:
dehset crew
22 Ocak 2009, 17:44
arkadaş çok güzel oynadığından değil doğru söylüyo corner kullanırken açıyı kaleciye doğru çevirin vurduğunuzda kaleci içeri alıyo sadece cornerde olan bir sorun deil bazen 37 40 metreden frikik vurduğumda ROBERTO CARLOS ile kaleci içine alabiliyo oldukça saçma goller war konamiden kaynaklanan bir sorun top player amatör professional dereceleriyle hiç alakası yok her türlü bu hatalı goller war en aza indirmek için settingsten ekramn ayarlarrı ile oynayın camera tipini geniş alın vs
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.