crayzua
02 Ağustos 2009, 21:26
Evet arkadaşlar daha ilk tecrübem öncelikle yamada İngiltere , Fransa , Almanya (other lig c de ) , Türkiye (Other lig a da ) , İspanya , Hollanda , İtalya ligleri bulunmakdadır...
( Rapide dosya atmayı yeni öğrendiğim için linkde sorun olabilir şimdiden kusuruma bakmayın ...)
Not : İngiltere ligi ve Almanya ligi logoları düzeltilmistir...
Bütün ligdeki takımların 2008-2009 formaları ...
Bütün liglerin 2008-2009 sezonu öncesi çıkan takımları bulunmakta düşen takımlar bulunmamaktadır...
1 Ağustos 2009 a kadar yapılan tüm transferler...
Other lig B de Boca Juniors , River Plate , Zenit , Porto , Shaktar Donetsk bulunmakdadır ...
Yamayı ben upload ettim ...
Transferleri Vikipediden takım kadrolarına ve Ajansspor daki transferlere bakarak yaptım ...
Ülke takımlarının forması Euro 2008 göre yapılmıstır ...
Yamayı indirmek için linke girdiğimizde süreyi bekleyip free download a tıklayıp indiriyoruz indiğinde ise belgelerim/konami/folder1 e atıp gelen soruya evet diyoruz ve oyunu açıp yamanın işey yaradığını görüyorsunuz , her ihtimale karsı yamayı beğenmezseniz eski option file yi yedekliyoruz ...
İsde link !!! .::.
http://uploaded.to/file/2vgvh4 (linkyenilenmiştir ) .::.
Yorumlarınızı bekliyorum ...
( Rapide dosya atmayı yeni öğrendiğim için linkde sorun olabilir şimdiden kusuruma bakmayın ...)
Not : İngiltere ligi ve Almanya ligi logoları düzeltilmistir...
Bütün ligdeki takımların 2008-2009 formaları ...
Bütün liglerin 2008-2009 sezonu öncesi çıkan takımları bulunmakta düşen takımlar bulunmamaktadır...
1 Ağustos 2009 a kadar yapılan tüm transferler...
Other lig B de Boca Juniors , River Plate , Zenit , Porto , Shaktar Donetsk bulunmakdadır ...
Yamayı ben upload ettim ...
Transferleri Vikipediden takım kadrolarına ve Ajansspor daki transferlere bakarak yaptım ...
Ülke takımlarının forması Euro 2008 göre yapılmıstır ...
Yamayı indirmek için linke girdiğimizde süreyi bekleyip free download a tıklayıp indiriyoruz indiğinde ise belgelerim/konami/folder1 e atıp gelen soruya evet diyoruz ve oyunu açıp yamanın işey yaradığını görüyorsunuz , her ihtimale karsı yamayı beğenmezseniz eski option file yi yedekliyoruz ...
İsde link !!! .::.
http://uploaded.to/file/2vgvh4 (linkyenilenmiştir ) .::.
Yorumlarınızı bekliyorum ...