Orijinalini görmek için tıklayınız
:
pes 6 ana menü siyah nedenlerini söyleyebilrimisinz??
darkness.dreams
17 Ocak 2008, 13:20
arkadaşlar pes 6 yükledim oyunu actım ana menü süyah gösteriyo sonra türkçe yamayıda yükledim tekrar aynı yine siyah ama yazılar gözküyo asagıda ama ana menü gözükmüyoo yardım ederseniz sevinrim ;)
emreymn
17 Ocak 2008, 17:28
bende de öyle o ekran kartından olması lazım (benim bilgisayarda menü gözükmüyo arkadaşın bilgisayarda gözüküyo benim ekran kartı düşük onunki yüksek)
Blue&Typhoon
17 Ocak 2008, 21:02
evet arkadaslar büyük ihtimalle ekran kartından yada herhangi bi arkaplanı importlayın oyununuza belkı o çalışır;)kolay gelsın ama büyük ihtimalle sorun ekran kartı
bulkan
17 Ocak 2008, 23:52
Ekran kartının sürücüsünü kalrırıp tekrar yükle ya da güncel olanın indirip yükle.
Çözüm olmaz ise oyunu kaldırıp yeniden yükle.
Ya da başka bir CD den yüklemeyi dene.
Oyun dosyaları da sorunlu olabilir..
orhan.boz
24 Ocak 2008, 16:47
aynı durum bende kitserver ı kurduktan sonra çıktı...menüler okunmuyor sadece alttaki bilgilerim aktıgı çubuk var maça giriyorum ama maç başlamadan oyundan çıkıyor...yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
Blue&Typhoon
24 Ocak 2008, 18:01
orhan kitserveri remove install yap olmadı kaldır kitserveri yeniden kur veya içini biraz boşalt (:
kabus01
17 Nisan 2008, 23:42
ekran kartından degil bende 256 lık var bende görünmüyor ama benim arkadaşımda 128 lik var görünüyor..
bulkan
18 Nisan 2008, 06:13
Zaten önceki iletileri okursan biz de ekran kartındandır demiyoruz, 128-256 meselesi değl.
Mutlaka yanlış yapılan bir nokta var.Yanlış yükleme, çok yama kurulumu ve yamaların hatalı kurulumu, bunların oyun yapısını bozması ve çakışma durumu..
Ayrıca oyunda sorun olabilir..Yani dosyası eksik veya bozuktur..Oyunu komple, hiçbir kısayolu, dosyası vs kalmayacak biçimde kaldır sistemden.Başka bir kopyadan yükle ve kitserver kurmadan bir dene.
kitserver kullanmadan ve mümkün olduğunca az yama ekleyerek oynayın oyunu.
og_dogg54
10 Temmuz 2008, 13:12
benim oyun ripli beli ondandir bendede siyah
mehmet.alici
12 Ağustos 2008, 19:15
kessinlikle ekran kartı çünkü arkadaşımnın ekran kartı çok dandik... aynı zamanda pes 6 ağır işliyor dimi "darkness.dreams"
sboys
04 Aralık 2008, 18:55
ya sikicem bende 2 gb ram var dualC2 işlemci 512 ekran kartı var kardeşim bilgisayarı 448 mb ram pentium 3 işlemci 128 ekran kartı var bende göstermiyo dandiğinde gösteriyo naparsın bende bilmiyom sorunu ama bi *** var işte kurcalamayın daha fazla
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.