Orijinalini görmek için tıklayınız
:
PES 6 Devrim Paketi 2010 Yayında !
Emin Zevkliler
25 Aralık 2009, 02:25
PES 6 DeVRiM PaKeTi 2010
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/27/1337.jpg (http://urlal.com/dqqf)
*Tüm takımların stadyumları
*Pes 6 da bulunan Tüm oyuncuların yüzleri
*Tüm takımların 27.01.2010 tarihine kadar yapılmış son transferleri
*Tüm takımların 2010 sezon formaları
*Tüm takımların 2010 sezon taktik,numara,kardoları vs..
*Tüm oyuncuların tek tek özel olarak giydiği kramponlar,kaleci eldivenleri,aksesuarlar ayarlandı..
*Oyun %95 Türkçe
*Tüm takımların orjinal tezahüratları
*Gol sonrası kuvvetli gol sesi,gol sonrası müziği ve stad anonsları
*Extradan animasyon takımlar (ünlüler takımı,kurtlar vadisi ,klasik yıldızlar,dünya karması,avrupa karması,TSL karması gibi..)
*Extra takımlara özel formalar,stadyumlar vs..
*yepyeni HD ve çok özel menüler
*yepyeni hakem,sağlık görevlisi,kameraman formaları
*her lige özel skorbordlar(şampiyonlar ligi modunda star tv,uefa avrupa liginde d-smart,d-futbol,TSL Maçlarında Lig tv gibi..)
*2010 en güncel kramponlar
*yepyeni kupa modları (barış kupası,euro 2012,Africa 2010 World Cup gibi..)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.ama eminim ki ve inanın ki daha saymadığım bir çok güzellik ve özellik var yamada..
Evet arkadaşlar yamamız 3 parttan oluşmaktadır.Boyutu ise 2,5 GB tır.İşte partlar..
PES 6 2010 DEVRIM YAMASI LINKLERI
--------------------------------------------
PART 1
--------
http://www.nakido.com/541A267E3D7FB3381E1C69666DD9D713FD43403D#share
PART 2:
http://www.nakido.com/E009A950CD2439A13CD1D39E1F41D147C0D8378D
PART 3:
http://www.nakido.com/DB89FB045072DD1B5A4F287275471513A8C45D2D
YAMANIN KURULUMU
arkadaşlar ilk olarak yapmanız gereken "PES 6 2010 DEVRiM YAMASi" klasörünün içerisinde bulunan "GENEL DOSYAMIZ" klasörünün içerisindeki "Pro Evolution Soccer 6" isimli klasörü "C:\Program Files\KONAMI" klasörünün içerisine atmak.
ve son olarak ise yapmanız gereken tek şey "PES 6 2010 DEVRiM YAMASi" klasörünün içerisindeki "SAVE DOSYAMIZ" klasörüne giderek,bu klasörün içerisindeki "Pro Evolution Soccer 6" klasörünü "C:\Documents and Settings\Belgelerim\KONAMI" klasörünün içerisine atmak.Kurulum tamamlanmıştır arkadaşlar iyi oyunlar;)
Berker Gonca
25 Aralık 2009, 02:36
Harika bir yama. Pes 6 hayranları için süper olacaktır emeğine sağlık abi..
Ari_38
25 Aralık 2009, 10:47
ellerine sağlık güzel çalışma...
ramazan_k
26 Aralık 2009, 22:28
ellerine saglık emin kardeş
merakla bekliyorum :)
Efsane48
27 Aralık 2009, 20:29
Emin kardeş yapıyorsa mükemmel olacaktır bu yamada ;)
Ismail_Karizma
28 Aralık 2009, 01:47
ellerine saglik emin abi
ArslanRecep
28 Aralık 2009, 09:50
abi yaptığın her yama gibi bununda çook güzel olucağına eminim.hemen pes 6 edinip kurucam şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum ellerine sağlık.
carlosvekaan
28 Aralık 2009, 10:41
pes 6 yı yenidenmi yükliyim napim :D
Emin Zevkliler
28 Aralık 2009, 16:37
pes 6 yı yenidenmi yükliyim napim :D
abi yaptığın her yama gibi bununda çook güzel olucağına eminim.hemen pes 6 edinip kurucam şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum ellerine sağlık.
ellerine saglik emin abi
Emin kardeş yapıyorsa mükemmel olacaktır bu yamada ;)
ellerine saglık emin kardeş
merakla bekliyorum :)
ellerine sağlık güzel çalışma...
Harika bir yama. Pes 6 hayranları için süper olacaktır emeğine sağlık abi..
Herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar..
ramazan_k
28 Aralık 2009, 20:02
guzel olacagi kesin
merak ettigim bisey var
türkce spiker: senmi yapacaksın yoksa hasan abinin spikerimi?
trakyadogus
28 Aralık 2009, 21:05
acaba bi tarih verebilir misiniz tam gün olmasa da aşağı yukarı bi tarih verirseniz sevinirim
Emin Zevkliler
29 Aralık 2009, 00:58
guzel olacagi kesin
merak ettigim bisey var
türkce spiker: senmi yapacaksın yoksa hasan abinin spikerimi?
Pes 6 da hasan abinin olucak.Yani pes 6 devrim yamasında.Ancak pes 2010 da hasan abi ve ben varım spiker olarak ikimizde olucaz.İsteyen istediğini indirecek
Emin Zevkliler
29 Aralık 2009, 00:59
acaba bi tarih verebilir misiniz tam gün olmasa da aşağı yukarı bi tarih verirseniz sevinirim
Malesef hiçbir şekilde şuan bir tarih veremem üzgünüm
-hate-
29 Aralık 2009, 01:33
tekrar yükleyesim geldi harbiden:)yüklicemde.. müthiş olucak resimlerden görüldüğü kadarıyla abi emeğine sağlık
alessio67
31 Aralık 2009, 04:54
ellerinize saglık kardesim simdiden,merak ettigim; kurtlar vadisi s.k'nın oyuncularının butun yuzleri mevcut mu acaba? Bir de( cok sey istiyo diceksiniz ama )su super bjk ,gs ve vadinin oyuncularının seslendirmelerini yapabilirmisiniz,en azından hagi nouma sergen ilhan bari olsun:) kral zaten vardı:) cok saolun tekrar
erhan777
31 Aralık 2009, 17:00
sırf bunun için pes 6 yı tekrar yükledim bekliyoruz
qeeee
31 Aralık 2009, 18:15
Herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar..
sağol
Drazula
01 Ocak 2010, 17:36
hocamm ne zman yayınlanacak bu yama bekliyorum sabırsızlıkla ...
ColdFear
01 Ocak 2010, 20:42
Pes 2010'u pek beğenmedim. Bazıları "Pes 6 serinin en iyisi..." dediği için Pes 6'yı indirmeye karar verdim. İnternette 2010 transfer yaması arayayım derken, bu konuyu gördüm. Umarım güzel bir yama olur, kolay gelsin, iyi çalışmalar. Yalnız bir isteğim olacak umarım oyuncu güçlerini abartılı şekilde yapmazsınız. ( Fifa 5'e TSL indirmiştim, Tümer, Henry'den filan bile iyiydi :D vs vs. )
Bir düzenleme yapıp bir kaç şey daha eklemek istiyorum. Bir arkadaşa yamayı gösterdimde, o söyledi. Şu yüzlerde hatalar var. Yüz kafaya tam oturmamış, umarım onu düzeltirsiniz...
risk01
04 Ocak 2010, 00:32
slm arkadaslar bende pes 06 oyunu var tsc paketıi yuklu ama baska tsc paketi varmı bulamadım yardımcı olabılırmısınız bana
ins linkler rapid olmaz (: mageup olrsa seviniriz (:
edward cullen
04 Ocak 2010, 17:31
süper olmuş emeğine sağlık
edward cullen
04 Ocak 2010, 17:32
flood için özür ama yaklaşık kaç mb olacak boyutu????şimdiden teşekkürler....
turgay_0861
07 Ocak 2010, 00:31
emin kardeş bugün yeniden yğkledım pes 6 yı sabırsızlıkle beklıyoruz eline sağlık kolay gelsin
glorly
08 Ocak 2010, 17:11
Tskler kardesim
The BUrak
08 Ocak 2010, 18:09
Ben şu ana kadar pes 6 oynamadım ama we serisinden birkaç oyun oynadım tıpatıp benziyor.Mod süper pes6 yı indirecem galiba türkçe spiker olması iyi pes 2010 devrim yamasında da türkçe spiker olacak mı olacaksa muhteşem olur.
sabırsızlıkla bekliyorum paketi acaba bu paket üzerinden pes 6 online oynayabilirmiyiz?
tarik09
12 Ocak 2010, 13:38
Sabırsızlık ile bekliyorum ne zaman çıkar acaba ?
mechul_egeli
12 Ocak 2010, 14:46
Bu Yama nezaman bıter arkadasım ...Askere gıtmeden oynamak ıstıyorumda... :) Elini çabuk tut bıraz... :)
beyler bir bildilendirme verseniz lütfen kaçgündür bekliyorum :(
trakyadogus
14 Ocak 2010, 03:49
yama çıkacak mı çıkmayacak mı hergün kontrol ediyorum fakat bi gelişme yok bilgilendirme lütfen!!!
aykut55
14 Ocak 2010, 19:18
yama çıkacak mı çıkmayacak mı hergün kontrol ediyorum fakat bi gelişme yok bilgilendirme lütfen!!!
evt hergün bakıyoz siteye bişe yok dalgamı geçiyonuz bizle nerdeyse 1 ay oldu
ColdFear
14 Ocak 2010, 22:57
Sabırsızlık ile bekliyorum ne zaman çıkar acaba ?
Bu Yama nezaman bıter arkadasım ...Askere gıtmeden oynamak ıstıyorumda... :) Elini çabuk tut bıraz... :)
beyler bir bildilendirme verseniz lütfen kaçgündür bekliyorum :(
evt hergün bakıyoz siteye bişe yok dalgamı geçiyonuz bizle nerdeyse 1 ay oldu
1) Yama için kesin bir tarih verilmeyeceğini Emin abi öncedende belirtmişti sizlere hatırlatırım.
2) Yama yapmak o kadar kolay iş değil. Bazı yamalar ( modlar )ın yapımı 1-2 yıl bile alıyor. Pes'ten bahsetmiyorum, ama sonuçta benzeri işlemler yapılıyor. Peste'de ve diğer oyunların modlarındada kaplamalar ayarlanıyor, modeller ayarlanıyor vs vs vs. Dediğim gibi o kadarda kolay iş değil, o yüzden yamanın çıkması uzun sürebilir...
Not : Yama ekibinde değilim, yazım sadece bilgilendirme amaçlıdır.
farukkk_tr
15 Ocak 2010, 12:25
nezaman çıkacak
MiStaVoL
15 Ocak 2010, 13:58
600 mg lık oyun bende 4.5 gb :D aşırımı kactım yama yapayım derken noldu acep :)
aykut55
15 Ocak 2010, 22:38
kesin bir tarih olmasada bari kaç ay veya kaç gün içinde çıkacağını beliritniz
kardeş barcelonanın 2010 forması varmı yamada hani pembe olan yoksa eklersen çok mutlu olurum iyi calısmalar :)
oommeerr89
17 Ocak 2010, 03:15
en kısa zamanda çıkması dileğiyle
emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler..
Emin Zevkliler
19 Ocak 2010, 07:53
kardeş barcelonanın 2010 forması varmı yamada hani pembe olan yoksa eklersen çok mutlu olurum iyi calısmalar :)
Evet tabikide var tüm takımların 2010 sezon formaları var.Bu arada arkadaşlar zaman vermeyeceğimi söylemiştim nezmaan çıkacagı konusunda ve biliyorsunuz ki bu yamadan önce şuan benım için daha öncelikli gelen devrım yaması 2010 var.O yüzden sizlerden anlayış bekliyorum.Hepsine birden yetişmem içn robot olmam gerek:)sabırlı olun şu 2010 devrım yaması v.2 çıkarayım daha sonra pes 6 ya yönelicem merak etmeyin;)
rrrraaaa
19 Ocak 2010, 10:37
peki devre arası transferleri olucak mı?
ColdFear
19 Ocak 2010, 11:22
Evet tabikide var tüm takımların 2010 sezon formaları var.Bu arada arkadaşlar zaman vermeyeceğimi söylemiştim nezmaan çıkacagı konusunda ve biliyorsunuz ki bu yamadan önce şuan benım için daha öncelikli gelen devrım yaması 2010 var.O yüzden sizlerden anlayış bekliyorum.Hepsine birden yetişmem içn robot olmam gerek:)sabırlı olun şu 2010 devrım yaması v.2 çıkarayım daha sonra pes 6 ya yönelicem merak etmeyin;)
O zaman bayağı bi beklememiz gerekiyor. Neyse " Sabreden derviş, muradına erermiş. " diyelim bare...
aksarayboy
19 Ocak 2010, 19:45
kardes nezaman bitiriyorsun patchi merakla beklik hade acele et tskler
Endless
19 Ocak 2010, 19:52
Ellerin Dert Görmesin Abi Çok İyi Oldu Arkadaslarım İndirecek
Ya bide kardeş söylemeyi unuttum oyuncu güçleri ve takım güçlerine objektif olarak yaklaşırsan çok guzel olur yama cok guzel olacaga benzıyor oyuncu guclerı dengesız oldumu oynayası gelmıyor ınsanın ya bu konuda hassas olmanı ıstıyebılırmıyım ? sımdıden sagol :)
rrrraaaa
20 Ocak 2010, 11:08
Ya bide kardeş söylemeyi unuttum oyuncu güçleri ve takım güçlerine objektif olarak yaklaşırsan çok guzel olur yama cok guzel olacaga benzıyor oyuncu guclerı dengesız oldumu oynayası gelmıyor ınsanın ya bu konuda hassas olmanı ıstıyebılırmıyım ? sımdıden sagol :)
eet katılıyorum gs ile bjk baktım gs sanki barca manu cheksea var tama diğeri birinden üstün olucak ama bu baya bi üstün olmuş :)
Endless
20 Ocak 2010, 11:10
Uygun Olarak Onlar Görülmüştür.. Yada Düzenlenecektir. Arkadaşlar..
ercan24
20 Ocak 2010, 15:48
arkadaşlar pes 2006 için di natale face+hair olan varsa link verebilirmi
gokhantunc1907
22 Ocak 2010, 18:01
emin abi öncelikle pes 2010 devrim yaması süper olmuş pes 6 devrim yamasınıda takip ediyorum ama pek bilgi vermemişsin sorularımı sorayım umarım cevaplarsın öncelikle alternatif formalar olacak mı yama boyutu ne kadar olacak her futbolcununun face olacak mı en önemliside ne zaman hazır olur ??
Emin Zevkliler
25 Ocak 2010, 05:13
Arkadaşlar Pes 6 2010 Devrim Yaması artık Hazır.Yamanın 25.01.2010 tarihinde,akşam saatlerinde tarafımdan upload işlemleri başlayacaktır.Yama en geç 27.01.2010 tarihinde sitede olacaktır..(Daha erkende olabilir)
gokhantunc1907
25 Ocak 2010, 10:50
emin abi yine tek link mi olacak ayrı ayrı upload edeceksen hotfile netload file factory gibi sitelere upload edersen harika olur
-hate-
25 Ocak 2010, 11:20
sırf bu yama yüzünden pcme pes 6 kurdum ama zevksiz diye oynamadım bu yamayla birlikte oynamaya başlicam..;)
ColdFear
25 Ocak 2010, 11:53
Arkadaşlar Pes 6 2010 Devrim Yaması artık Hazır.Yamanın 25.01.2010 tarihinde,akşam saatlerinde tarafımdan upload işlemleri başlayacaktır.Yama en geç 27.01.2010 tarihinde sitede olacaktır..(Daha erkende olabilir)
Emin abi birkaç sorum olucak. Pes 2010 devrim yamasındada şikayetler vardı bu konuda o yzden merak ediyorum. Sanırım bu yamada ünlüler takımı vs. koydunuz, peki bunlar master ligde karşımıza çıkacak mı ? Oyunu bozmasın... Birde yamanın boyutu ne kadar ? ( Çok büyükse megasahred miydi, öyle bi site vardı, oraya atarsınız çok güzel olur, orası bayaa büyük dosyalara izin veriyor, ama kısa sürede siliniyor olabilir, araştırıpta yaparsanız sizin için daha mantıklı olur. )
sırf bu yama yüzünden pcme pes 6 kurdum ama zevksiz diye oynamadım bu yamayla birlikte oynamaya başlicam..;)
Pes 6 hiç zevksiz olur mu ? Pes 2010'u oynadıktan sonra Pes 6'yı oynayınca "Vay be oyuna bak !" diyorum.
-hate-
25 Ocak 2010, 11:59
Emin abi birkaç sorum olucak. Pes 2010 devrim yamasındada şikayetler vardı bu konuda o yzden merak ediyorum. Sanırım bu yamada ünlüler takımı vs. koydunuz, peki bunlar master ligde karşımıza çıkacak mı ? Oyunu bozmasın... Birde yamanın boyutu ne kadar ? ( Çok büyükse megasahred miydi, öyle bi site vardı, oraya atarsınız çok güzel olur, orası bayaa büyük dosyalara izin veriyor, ama kısa sürede siliniyor olabilir, araştırıpta yaparsanız sizin için daha mantıklı olur. )
Pes 6 hiç zevksiz olur mu ? Pes 2010'u oynadıktan sonra Pes 6'yı oynayınca "Vay be oyuna bak !" diyorum.
:S:S..pes 2010'u oynadıktan sonra pes 6 yı oynayıp oyuna bak mı diosun:ohmy::bored:Arkadaşım bu kadarda haksızlık yapmayın pes 2010'a..
Emin Zevkliler
25 Ocak 2010, 14:26
Arkadaşlar master ligte animasyon takımlar karşınıza çıkar bu benden değil oyunun yapısından kaynaklanıyor eğer bu takımları istemiyorsanız kendiniz bu takımların yerine editte bildiğiniz klüp takımlarını ekleyebilirsiniz.Aylardır sizler için birşeyler sunmak için pc karşısında radyasyon almaktan neredeyse gözlerimi kaybedicem lütfen anlayışlı olunuz herşeyi hazır beklemeyiniz birazda kendiniz istediğiniz değişiklikleri kendiniz yapınız ben bu yamayı size sunacagım ki bugün sizlere sunacağım yama dünyada bir ilktir.Pes 6 için tüm takımların transferleri eksiksiz,tüm takımların kendi stadyumları, tüm 2010 formaları tam vs.. bir yama çıkmamıştır ama ben bir ilki gercekleştirdim gerek toplama gerek kendi çabalarımla günlerimi harcayarak siz pes 6 severlere sunmak için böyle bir çalışma yaptım..Artık gerisi size kalmış yok burası şöle yok burası böyle diye önyargıda bulunmayın daha yamayı siteye koymadım ne bu kargaşa anlamıyorum!Bu akşam saatlerinde en kaliteli ve downloadı en hızlı herhangi bir siteye uploadımı gercekleştireceğim.Hadi kalın sağlıcakla..
-hate-
25 Ocak 2010, 14:39
Arkadaşlar master ligte animasyon takımlar karşınıza çıkar bu benden değil oyunun yapısından kaynaklanıyor eğer bu takımları istemiyorsanız kendiniz bu takımların yerine editte bildiğiniz klüp takımlarını ekleyebilirsiniz.Aylardır sizler için birşeyler sunmak için pc karşısında radyasyon almaktan neredeyse gözlerimi kaybedicem lütfen anlayışlı olunuz herşeyi hazır beklemeyiniz birazda kendiniz istediğiniz değişiklikleri kendiniz yapınız ben bu yamayı size sunacagım ki bugün sizlere sunacağım yama dünyada bir ilktir.Pes 6 için tüm takımların transferleri eksiksiz,tüm takımların kendi stadyumları, tüm 2010 formaları tam vs.. bir yama çıkmamıştır ama ben bir ilki gercekleştirdim gerek toplama gerek kendi çabalarımla günlerimi harcayarak siz pes 6 severlere sunmak için böyle bir çalışma yaptım..Artık gerisi size kalmış yok burası şöle yok burası böyle diye önyargıda bulunmayın daha yamayı siteye koymadım ne bu kargaşa anlamıyorum!Bu akşam saatlerinde en kaliteli ve downloadı en hızlı herhangi bir siteye uploadımı gercekleştireceğim.Hadi kalın sağlıcakla..
saolasın abi..emeğine sağlık..
ColdFear
25 Ocak 2010, 15:27
Emin abi emeğine saygım var, sadece arkadaşlar bu durumdan şikayetçiydi o yüzden merak ettim bende. Zaten ben yamayı indirdiğimde bir kaç şeyi değiştireceğim, animasyon takımlarıda değiştiririm, dediğim gibi emeğine saygım var, sadece oyunu bozduğuna dair olumsuz eleştiriler olduğu için merak ettim, belki düzeltmişlerdir ve ya PEs 2010 devrim v2'deki gibi ayrı ayrı olarak verirler diye düşündüm. Emin abi birşey daha soracağım. Senin Pes 6 için yaptığın bir spiker var mıydı ?
inşallah oyuncu güçleri tarafsız bir şekilde yapılmıştır yoksa bu guzelım yama çöplukten baska bısey olmaz... bıde teklınkmı olacak partlar halındemı ?
Emin Zevkliler
26 Ocak 2010, 08:24
Arkadaşlar yamanın Linkleri 28.01.2010 tarihinde kesin olarak sitemizde olacaktır !
rrrraaaa
26 Ocak 2010, 13:30
teşekkürler ama devre arası trasnferleride olucak mı?
xxhasanxx
26 Ocak 2010, 18:50
ya arkadaşlar yama ne zaman çıkacak bi bilginiz var mı
ColdFear
26 Ocak 2010, 19:26
ya arkadaşlar yama ne zaman çıkacak bi bilginiz var mı
Ya yeter be ! Yemin ediyorum ben çıldırdım şu sorulardan, Emin abiyi hiç düşünemiyorum. Şu mesajının 3-4 üstündeki mesaja bir bak be ! Şunu yapmaktan bile acizsin !
alessio67
26 Ocak 2010, 20:49
Ya yeter be ! Yemin ediyorum ben çıldırdım şu sorulardan, Emin abiyi hiç düşünemiyorum. Şu mesajının 3-4 üstündeki mesaja bir bak be ! Şunu yapmaktan bile acizsin !
aynen :mad:
Vukcevic
26 Ocak 2010, 21:04
Güzel bir yama olduğundan şüphem yok sabırsızlıkla bekliyoruz...
tarik09
27 Ocak 2010, 00:47
ellerine sağlık Emin abi
umdugumdan daha hızlısın teşekkür ederim bize bu zevkleri yaşattıgın için
:helal:
ElEaNoR
27 Ocak 2010, 01:04
Emeğine Sağlık Emin Abi Teşekkürler
Emin Zevkliler
27 Ocak 2010, 05:52
Arkadaşlar upload ettikçe linkleri sizinle paylaşacağım.Yamamız 3 parttan oluşmakta olup,boyutu 2,5 gb tır.İlk partın upload işlemi bitmiştir ve ilk sayfada paylaştım indirebilirsiniz;)
Endless
27 Ocak 2010, 08:59
Helal olsun abi hem pes 10 hem 6 eminim ki buda harika olmuştur pes 10 gibi.
Vukcevic
27 Ocak 2010, 11:55
Birşey sorucam ben burdan add to download manager seçeneğine tıkladım kendi download programını indirdim verdiğiniz linkten upload eder gibi kendi indiriyor ? Ama pcde kayıtlı deil
Emin Zevkliler
27 Ocak 2010, 13:11
Birşey sorucam ben burdan add to download manager seçeneğine tıkladım kendi download programını indirdim verdiğiniz linkten upload eder gibi kendi indiriyor ? Ama pcde kayıtlı deil
Download Now butanuna basarak normal yoldan indir abicim..
Vukcevic
27 Ocak 2010, 13:23
İşi şimdi çözdüm.İlk başta siteye indirip ordan pcye 3-4 mblik bir hızla indiriyor...
erhan777
27 Ocak 2010, 13:33
teşekkürler indirmeye başladım güzel olduğuna inanıyorum
ColdFear
27 Ocak 2010, 15:42
Hocam süpersin ya hız tavan yapmasada 380-400 civarı indiriyorum. PC'ye birşey olmadan indirrim umarım. ( PC'de sorun varda )
ElEaNoR
27 Ocak 2010, 16:28
Teşekkür ederim emin abi harikasın biraz uzun sürüyor ama idare edecez xD
serhatbjk
27 Ocak 2010, 16:32
oo cook sağol emin abi bu ne hız :D
-hate-
27 Ocak 2010, 16:36
saolasın emin abi..güzel bi siteye upload etmişsin hızı harika hem de İDM ile duraklat seçeneğide var istediğim zaman durdurup istediğim zaman başlaticam bu çok iyi odu
icebroker
27 Ocak 2010, 17:26
rapide atma gibi bir sansın varmı internet download manager şla indiremiyorum malesef.
ColdFear
27 Ocak 2010, 18:43
saolasın emin abi..güzel bi siteye upload etmişsin hızı harika hem de İDM ile duraklat seçeneğide var istediğim zaman durdurup istediğim zaman başlaticam bu çok iyi odu
Ben FDM kullanıyorum herzaman. Onunda duraklatması var, ama nedense duraklatınca tekrar başlatamıyorum. Ayrıca bağlantı kopmasıda oluyor, sitenin indirme yöneticisiyle indiriyorum. ( Nakido Flag ) Bağlantı kopmalarından şikayetçi olanlar ordan indirsin tavsiyemdir. ( İlk partı jet gibi indirdimde diğer iki part 200-250 kpbs ile iniyor. ) Bu arada son parttayım, bilgisayara birşey olmazsa bugün oynamak nasip olacak.
erhan777
27 Ocak 2010, 19:04
Ben FDM kullanıyorum herzaman. Onunda duraklatması var, ama nedense duraklatınca tekrar başlatamıyorum. Ayrıca bağlantı kopmasıda oluyor, sitenin indirme yöneticisiyle indiriyorum. ( Nakido Flag ) Bağlantı kopmalarından şikayetçi olanlar ordan indirsin tavsiyemdir. ( İlk partı jet gibi indirdimde diğer iki part 200-250 kpbs ile iniyor. ) Bu arada son parttayım, bilgisayara birşey olmazsa bugün oynamak nasip olacak.
şimdi nakido flag ile indirirken ordaki add to manager fln yazıyor ona tıklayıp indirecek sonrada saveye basıp kaydedicez demi ? bendede kopuyor bağlantı
ColdFear
27 Ocak 2010, 19:21
şimdi nakido flag ile indirirken ordaki add to manager fln yazıyor ona tıklayıp indirecek sonrada saveye basıp kaydedicez demi ? bendede kopuyor bağlantı
Şimdi şu şekilde oluyor. Nakido flagı indirip çalıştırıyoruz, ama birşey çalışmıyor gibi oluyor. Siteye girdiğinizde yukarıda "Nakido Flag Detected" yazıyorsa çalışmış oluyor. Add to manager'e tıkladığınızda yeni bir sayfaya yönleniyorsunuz orda indirme işlemine başlıyor. İndirme bitincede save tuşuna basıyorsunuz, yaklaşık 20 dakika sonra masaüstünüzde dosyayı görebilirsiniz. Yani download manager ile indirirken %100 olunca bitmiş olmuyor, o bittikten sonra bi 20 dakika daha beklemeniz gerekiyor o zaman bitiyor. Bu arada Nakido Flag ile indirme yaparken sakın sayfayı kapamayın, yoksa indirme kesilir. ;) ( Yalnız dikkat ben bunu kesin biliyormuş şeklinde söylemiyorum, kendim indirdim ve elde ettiğim tecrübeye dayanarak bunu söylüyorum... )
erhan777
27 Ocak 2010, 19:34
Şimdi şu şekilde oluyor. Nakido flagı indirip çalıştırıyoruz, ama birşey çalışmıyor gibi oluyor. Siteye girdiğinizde yukarıda "Nakido Flag Detected" yazıyorsa çalışmış oluyor. Add to manager'e tıkladığınızda yeni bir sayfaya yönleniyorsunuz orda indirme işlemine başlıyor. İndirme bitincede save tuşuna basıyorsunuz, yaklaşık 20 dakika sonra masaüstünüzde dosyayı görebilirsiniz. Yani download manager ile indirirken %100 olunca bitmiş olmuyor, o bittikten sonra bi 20 dakika daha beklemeniz gerekiyor o zaman bitiyor. Bu arada Nakido Flag ile indirme yaparken sakın sayfayı kapamayın, yoksa indirme kesilir. ;) ( Yalnız dikkat ben bunu kesin biliyormuş şeklinde söylemiyorum, kendim indirdim ve elde ettiğim tecrübeye dayanarak bunu söylüyorum... )
tamam teşekkürler 2. parta az kaldı :)
kralti
27 Ocak 2010, 22:36
rica etsem indiren arkadaslardan option file hangi partta acaba kotalı bı kullanıcıyım ve 2 kişi kullanıyoruz takdir edersinizki o kadar indirebilicek bi halkım yok option file hangi partta söylermisiniz ?
devranronald01
27 Ocak 2010, 22:49
3 Part Yerine 10 Part Olsa Olmazmı indiremiyorum walla...Çok Zamanımı alıyor...
serhat_basturk9
27 Ocak 2010, 22:59
emin Kardeş Resim Koyarsan Bol bol Sevinirim
1hakan1
27 Ocak 2010, 23:44
Option fileyi upload eder misiniz?
bu yamanın içinde türkçe spiker yokmu. Yoksa ayrıcamı yükleyeceğiz.
ArDa_TuRaN
28 Ocak 2010, 02:11
ya 3 partıda indirdim tr spiker yok şimdi işin yok bide onu indir birde grafik olarak çok hata var scoreboard olsun menü olsun hiç yakışmadı sana... option file bi kaç takıma baktım hata bulamadım option file gerçekten çok iyi.
emin eline sağlık. Ama türkçe spiker yok , taraftar sesleride yok. Bir hatamı var acaba.
Emin Zevkliler
28 Ocak 2010, 03:17
emin eline sağlık. Ama türkçe spiker yok , taraftar sesleride yok. Bir hatamı var acaba.
TR spikeri ayrı olarak indirebilirsiniz sitemizden arkadaşlar..Bu arada taraftar sesleri mevcut yamada belki siz bir hata yapmış olabilirsiniz abicim kurulumda..
Emin Zevkliler
28 Ocak 2010, 03:18
ya 3 partıda indirdim tr spiker yok şimdi işin yok bide onu indir birde grafik olarak çok hata var scoreboard olsun menü olsun hiç yakışmadı sana... option file bi kaç takıma baktım hata bulamadım option file gerçekten çok iyi.
O konuda çok haklısın kardeşim ya menüleri kendim yaptım menü işinden anlamadığım içinde çok kötü oldu:) ancak opt file de çok emeğim var..
-YaLan-
28 Ocak 2010, 03:18
Emin abi , arkadaşın oyunu büyük ihtimalle riplidir ondan tezahüratların sesi gelmiyordur,bende de öyleydi zamanında
ColdFear
28 Ocak 2010, 11:25
Emin abi bir kaç hata belirtmek istiyorum, sanırım sende onları farketmişsindir.
1 ) Master ligi kurarken İtalyan takımları logolarının altında Türk takımları var. ( Kafam karıştı kuramadım master lig :D )
2 ) Skorbortlar Arda_turan'ında belirttiği gibi hiç olmamış.
3 ) Oyuncu numaraları ( Ben Fenerbahçe'ye baktım, diğer takımların zaten bilmiyorum ) yanlış, ama önemli değil, oyuncu onu değiştirir zaten.
4 ) TSL'deki oyuncuları biraz abartmışsın, ben biraz düzenleme yapıp hepsinin gücünü düşüreceğim.
5 ) Edit'e girdiğimizde TSL formaları italyan takımların formalarıyla karışmış, ama normal maç yaparken kendi formaları ( ne garip birşey bu )
Bunlar haricinde yama güzel, ha birde birşey soracağım. Bayaa bir stadyum var, ama maç yaparken sadece 37 tanesinden birini seçebiliyorum neden ?
Vukcevic
28 Ocak 2010, 12:10
Ya kardeşim ozaman bi dosya adı soyleyinde bari menülerin yedeğini alalım :S
xxhasanxx
28 Ocak 2010, 14:15
yha part 2de bi dosya hatalı sorun olurmu acaba
ColdFear
28 Ocak 2010, 14:40
yha part 2de bi dosya hatalı sorun olurmu acaba
Eğer yerini doldurursan sorun çıkmaz. Bendede ilk partta bi stadın snow modeli eksikti, yerine rain modelini attım şuanlık sorun yok...
dirkdewil
28 Ocak 2010, 15:42
güzel bir calısma oldugu belli fakat indirme işlemini bir türlü yapamıyrum yüzde 5 de yüzde 30 ne bilim yani birden kapanıyr gidiyr yardımcı olabilrmisiniz?
rrrraaaa
28 Ocak 2010, 15:52
option fileyi upload eder misin?
ColdFear
28 Ocak 2010, 15:54
güzel bir calısma oldugu belli fakat indirme işlemini bir türlü yapamıyrum yüzde 5 de yüzde 30 ne bilim yani birden kapanıyr gidiyr yardımcı olabilrmisiniz?
Mesajları okusanız nasıl olur ? Sizin için daha faydalı olmaz mı ? İlla birilerine zahmet mi çektirmeniz gerekiyor ?
kardeş turkcell super lıgle seri a karışmış sanırım bunu nasıl duzeltebılırız ? lig yapıyorum turkcell super lıgde tv8 logosu war seri a da lıg tv logosu war we scordboardda mılanı aldıgım halde besıktas yazıyo we mılanı alınca besıktas tezahuratları war bu dedıklerım lıgde gecerlı normal macda yok sanırım bu nasıl duzeltebılırız yanı seria ıle tslı nasıl yer degıstırebılırız ? bu problemı cozersen cok ıyı olur cevabını beklıyorum
kralti
28 Ocak 2010, 22:18
arkadaslar option file ı ayrı upload edermısınız yada hangi partta oldugunu söylermisiniz lütfen 2. mesajım bu :S
ElEaNoR
28 Ocak 2010, 22:29
3. Part'taki Dat Klasörü Ve Save Dosyamız Adlı Klasörleri Çıkaramıyorum Yardım Edecek Yokmu ...
Carlos Vela
28 Ocak 2010, 22:42
Çok çok teşekkürler emin abi indiriyorum şuan kısmetse kurup oynama zevkini yaşıyacağım
EMİN ABİ bende extreme 2009 ile pes 2010 devrim yaması var ama bunları ps2 ye nasıl uygulayabiliriz.şimdiden teşekkürler.
zonaro
30 Ocak 2010, 00:48
aşaka bir siteye upload edermisiniz max 60 kb oluyo çokk yavaş
empire29
30 Ocak 2010, 06:43
Eyvallah Kardeşim Ellerinize kollarınıza sağlık Bunu Herkes Yapamaz
TuGRuLL
30 Ocak 2010, 17:04
devrm yamasını indirp oynayan varsa bilgi verebilir mi? kardes_kobra@hotmail.com
kralti
30 Ocak 2010, 17:33
arkadaslar lütfen ya 3. mesajım bu :S option file ayrı upload edermisiniz yada hangi partta sölermisiniz kotalıyım indiremiyorum lütfen yardım edermisiniz
arkadaslar lütfen ya 3. mesajım bu :S option file ayrı upload edermisiniz yada hangi partta sölermisiniz kotalıyım indiremiyorum lütfen yardım edermisiniz
http://rapidshare.com/files/343430375/Yeni_WinRAR_ZIP_ar__ivi.zip.html
al upload yaptım yamanın option filesi isteyen indirebilir...
umut2008
30 Ocak 2010, 21:03
abi slm yama çok güzel olmaş fakat 1. part kaç mb yaa orda 1gb yazıo ama hep 1 gb tamamlanmadan bitio indirme bilgilendirersen çok sevinirim....
king.sit
31 Ocak 2010, 19:34
abi bu yamada türkçe spiker mevcutmu ilk sayfada göremedim onun için sordum...yanlış hatırlamıyorsam hasan abi pes 6 için tr spiker hazırlamıştı o buna uyarmı acaba ...lütfen cevaplarsanız sevinirim...oyunu ona göre tekrar yüklicem..
king.sit
01 Şubat 2010, 00:24
lütfen biri cevap yazsın sorumu daha düzelterek soruyorum ben pes 6 tr spikeri ayrıca indirip kursam bu pes 6 devrim yaması ile uyumlu olurmu yani ..oyuncu isimleri option file açısından..
X-MooN
01 Şubat 2010, 00:42
Ah pes6 olcktı
ali5594
01 Şubat 2010, 15:10
yamayı indirdim ama yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
TuGRuLL
01 Şubat 2010, 16:58
alternatif rapıd linki istiyorum!!
king.sit
01 Şubat 2010, 23:32
adam akllı partlar halinde rapide sağlam upload edicek varmııı ? lütfeen
TuGRuLL
02 Şubat 2010, 14:00
hadi yaa sağlam bi rapıd linki istiyoruz!! ALLAH rizası için ya birisi upload etsin
edward cullen
02 Şubat 2010, 18:36
Güzel yama eline sağlık....çok beğendim!!!! 2.paketi bekliyoruz
oommeerr89
03 Şubat 2010, 16:26
bilgisayarımda 1 gb yer yok daha doğrusu C'de yok
o yüzden indiremiyorum
daha küçük partlar halinde upload edermisiniz acaba ?
mechul_egeli
03 Şubat 2010, 16:49
2. ve 3. partı ındırdım...ama 1.part ınmıyoo daha dun ındırdım 909 mb tı ındı...gerısı kaldıı..bugun denedım 15 mb.ındıı..nasıl ıs anlamadım valla
pes-in kralı
03 Şubat 2010, 17:01
Emin abi devrim yamasından sonra harika olacak. Artık bu yamada LİG TV'ye çıkar:D:D
Buff R+
03 Şubat 2010, 17:10
Güzel yama eline sağlık....çok beğendim!!!! 2.paketi bekliyoruz
pes-in kralı
03 Şubat 2010, 17:13
Belki amacı odur
oommeerr89
03 Şubat 2010, 19:50
Ben C'de yer olmadığı için ekran kartı driverı, nero vs.. sildim şimdilik..
1. ve 2. partı gene de indiremiyorum.. 3. part'ı indireyim dedim..
upload edilen sitede devam edebilme özelliği yok yazıyordu idm'de, demin elektrikler gidip geldi ama devam etti inşallah bir sorun çıkmaz..
emeğiniz için teşekkürler en güzel yamalardan biri olduğu kesin ama download'ta çoğu arkadaş sorun yaşıyor..
daha küçük partlar halinde başka bir siteye upload etmeniz mümkün mü??
rapidsharede de sorun çıkıyor.. yoğunluk vs.. hatası veriyor sürekli..
başka arkadaşlarda mı aynı sorunla karşı karşıya bilmiyorum ama hotfile,4shared,filefront,ultrashare.. gibi bir çok site var..
alternatifler halinde bu sitelere upload etmeniz daha güzel olmaz mı..
V.For.Vendetta
03 Şubat 2010, 21:02
Valla bastım Zamunda'ya çekiyorum PES 6'yı:thumbup: .Böyle bir yama kaçmaz, en azından PES 2010'a alternatif olsun.
trakyadogus
03 Şubat 2010, 21:07
Yama için teşekkürler.Aylardır bekliyordum fakat acaba torrent olarak yayınlayabilir misiniz yamayı
ColdFear
03 Şubat 2010, 21:25
Valla Emin abi yamayı çıkardı, dahada ilgilenmiyor sanki. Bence alternatif link beklemeyin... Bu arada bende pesstats'taki verilere göre option file'ı düzenliyorum, yamadaki option file pek iyi değil, çoğu oyuncunun gücü objektif yapılmamış ve doğru değil. Birde taktikler ve oyuncu numaraları doğru değil, onlarıda düzeltmeye çalışıyorum. Bitirebilirsem ( ki 140 tane takım var, çok zor bitirebilmem ) ve isteyen olursa buraya koyarım option file'ı. Bu arada Türkçe spiker yok denmiş, evet yok, isterseniz forumda bulabilirsiniz, ama uyum sorunu çıkartacaktır, o yüzden indirmenizi tavsiye etmem...
farukkk_tr
04 Şubat 2010, 09:41
evet taraftar yok özellikle tsl de bu kadar büyük yamada bunlar eksik
farukkk_tr
04 Şubat 2010, 09:46
TR spikeri ayrı olarak indirebilirsiniz sitemizden arkadaşlar..Bu arada taraftar sesleri mevcut yamada belki siz bir hata yapmış olabilirsiniz abicim kurulumda..
tezahüratlar tsl türkçe değil oyun riplide değil arkadaşların önceki sayfalarda belirttiği hatalar mevcut hiç cevapta verilmemiş ilginç bir iş yapılıyor arkasında durulmuyor büyük heyecanla bu anlamsız yükleme yapılan siteden indirmek için bir hafta uğraştım sonuç hüsran hatalı bir yama
mechul_egeli
04 Şubat 2010, 18:41
i Rahatsız ediyorum.Ben pes6 oynuyorumda...Extreme yamayı kaldırdım Yenı cıkan devrım yamasıyla oynamaya başladım ...ama Türkçe spiker replikleri hatalı söyluyor...Mesela Skorları yanlış söyluyor...Geçen dakıkaları, uzatmaları...Akla geleblıecek herseyı yanlıs soyluyor...daha macın basında Adam çok yorgun görünüyor dıyo :D...NAsıl çözebılırım abı ben bunu...
V.For.Vendetta
04 Şubat 2010, 18:53
Hocam bir türlü 2.partı indiremedim. 1.part sorunsuz indi ama 2.si 786'larda duruyor ve tam, doğru inmiş gibi oluyor. 1GB'lık part, 790 mb olarak iniyor, kalanı inmiyor. İlginç olanı devam ettirilemiyor, zira dosya tamamlanmış gözüküyor. E tabi haliyle "Tanımlanmayan Arşiv Sonu" hatası beliriyor.
Şimdi 3.partı deneyeceğim.
ColdFear
04 Şubat 2010, 19:28
i Rahatsız ediyorum.Ben pes6 oynuyorumda...Extreme yamayı kaldırdım Yenı cıkan devrım yamasıyla oynamaya başladım ...ama Türkçe spiker replikleri hatalı söyluyor...Mesela Skorları yanlış söyluyor...Geçen dakıkaları, uzatmaları...Akla geleblıecek herseyı yanlıs soyluyor...daha macın basında Adam çok yorgun görünüyor dıyo :D...NAsıl çözebılırım abı ben bunu...
Türkçe spikeri kaldırın, zira büyük olasılık Devrim yaması ile uyumlu değildir...
Hocam bir türlü 2.partı indiremedim. 1.part sorunsuz indi ama 2.si 786'larda duruyor ve tam, doğru inmiş gibi oluyor. 1GB'lık part, 790 mb olarak iniyor, kalanı inmiyor. İlginç olanı devam ettirilemiyor, zira dosya tamamlanmış gözüküyor. E tabi haliyle "Tanımlanmayan Arşiv Sonu" hatası beliriyor.
Şimdi 3.partı deneyeceğim.
1-2 sayfa önceki mesajıma bakın. ;)
oommeerr89
04 Şubat 2010, 20:30
part 3 ü indirdim.. 1 ve 2 inmiyor
3-4 defa denedim %50 civarlarında donuyor, devam etmiyor...
indirebilen birileri varsa başka sitelere upload edebilir mi?
2 gündür indirmeye çalışıyorum
yok yok yok...
zonaro
07 Şubat 2010, 17:37
yavvv şu oyunu başka siteye upload edicek yokmu mesela depositfiles,hotfie gibi hızlı sitelere yama indirmek istiyorum ama çokkkk yavaş 50 kb geçmiyo
Adrian Mutu
08 Şubat 2010, 17:38
eline, emeğine sağlık. güzel yama olmuş. fakat oyuna giriyorum. oynayacağım takımları seçiyorum. maça başlarken oyundan atıyor. sebebini bulamadım. yardım edebilirmisin. şimdiden kolay gelsin.
Emin Zevkliler
11 Şubat 2010, 20:54
eline, emeğine sağlık. güzel yama olmuş. fakat oyuna giriyorum. oynayacağım takımları seçiyorum. maça başlarken oyundan atıyor. sebebini bulamadım. yardım edebilirmisin. şimdiden kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim ancak yamamızda kesinlikle atma problemi yoktur.Eğer siz edit üzerinde değişiklik yapmışsanız bu bozabilir ve bu sebepten dolayı atma yaşanabilir.Ayrıca eğer eski dosyalarınızı silmeden,yamayı üzerine kurmuşsanız sorun bundanda kaynaklanıyor olabilir.Ya da sisteminizden de kaynaklanıyor olabilir..Yama hakkındaki görüşleriniz için tekrar teşekkür ediyorum sağolun..
Emin Zevkliler
11 Şubat 2010, 20:56
Sevgili kardeşlerim mesajlarınızı okudum.öncelikle teşekkür ediyorum sağolun.Ancak inanın artık pek fazla vakit bulamıyorum elimden geleni yapmaya çalıştım siz pes 6 severler için ancak dediğim gibi artık pek vakit bulamıyorum sizlerinde bildiği gibi pes 2010 için Türkçe Spiker çalışmalarım sürmekte ve tam 16 bin ses dosyasıyla teker teker baş etmek durumundayım ve öte yandan üniversite okuyorum son yılım ve müzik öğretmeni olmak için çabalıyorum :) anlıycagınız çok yoğunum inanın affınıza sığınıyorum sizlerinde..Eğer yamayı indiren arkadaşlar varsa aranızda kendilerinden çözüm isterseniz mutlaka yardımcı olacaklardır.Tekrardan teşekkürler..
AnilAcar52
16 Şubat 2010, 18:48
ellerine sağlık abi şu Pes6'nın CD'sini bulayım indiricem hemen
Sağolasın abi güzel çalışma
AnilAcar52
20 Şubat 2010, 15:04
Emin abi san birşey soracağım.. Bu yama Pes 7 [ pes 2007] 'ye olurmu ?... Cevaplarsan sevinirm... Yada başkasıda cevaplarsada olur.. :)
ADANASPOR01
25 Şubat 2010, 13:40
bu sitede dosyaları nasıl indireceğiz bilen varsa yazabilir mi
kardeş turkcell super lıgle seri a karışmış sanırım bunu nasıl duzeltebılırız ? lig yapıyorum turkcell super lıgde tv8 logosu war seri a da lıg tv logosu war we scordboardda mılanı aldıgım halde besıktas yazıyo we mılanı alınca besıktas tezahuratları war bu dedıklerım lıgde gecerlı normal macda yok sanırım bu nasıl duzeltebılırız yanı seria ıle tslı nasıl yer degıstırebılırız ? bu problemı cozersen cok ıyı olur cevabını beklıyorum
horsedick111
11 Mart 2010, 16:40
:001_cool:PES 6 DeVRiM PaKeTi 2010
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/27/1337.jpg (http://urlal.com/dqqf)
*Tüm takımların stadyumları
*Pes 6 da bulunan Tüm oyuncuların yüzleri
*Tüm takımların 27.01.2010 tarihine kadar yapılmış son transferleri
*Tüm takımların 2010 sezon formaları
*Tüm takımların 2010 sezon taktik,numara,kardoları vs..
*Tüm oyuncuların tek tek özel olarak giydiği kramponlar,kaleci eldivenleri,aksesuarlar ayarlandı..
*Oyun %95 Türkçe
*Tüm takımların orjinal tezahüratları
*Gol sonrası kuvvetli gol sesi,gol sonrası müziği ve stad anonsları
*Extradan animasyon takımlar (ünlüler takımı,kurtlar vadisi ,klasik yıldızlar,dünya karması,avrupa karması,TSL karması gibi..)
*Extra takımlara özel formalar,stadyumlar vs..
*yepyeni HD ve çok özel menüler
*yepyeni hakem,sağlık görevlisi,kameraman formaları
*her lige özel skorbordlar(şampiyonlar ligi modunda star tv,uefa avrupa liginde d-smart,d-futbol,TSL Maçlarında Lig tv gibi..)
*2010 en güncel kramponlar
*yepyeni kupa modları (barış kupası,euro 2012,Africa 2010 World Cup gibi..)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.ama eminim ki ve inanın ki daha saymadığım bir çok güzellik ve özellik var yamada..
Evet arkadaşlar yamamız 3 parttan oluşmaktadır.Boyutu ise 2,5 GB tır.İşte partlar..
PES 6 2010 DEVRIM YAMASI LINKLERI
--------------------------------------------
PART 1
--------
http://www.nakido.com/541A267E3D7FB3381E1C69666DD9D713FD43403D#share
PART 2:
http://www.nakido.com/E009A950CD2439A13CD1D39E1F41D147C0D8378D
PART 3:
http://www.nakido.com/DB89FB045072DD1B5A4F287275471513A8C45D2D
YAMANIN KURULUMU
arkadaşlar ilk olarak yapmanız gereken "PES 6 2010 DEVRiM YAMASi" klasörünün içerisinde bulunan "GENEL DOSYAMIZ" klasörünün içerisindeki "Pro Evolution Soccer 6" isimli klasörü "C:\Program Files\KONAMI" klasörünün içerisine atmak.
ve son olarak ise yapmanız gereken tek şey "PES 6 2010 DEVRiM YAMASi" klasörünün içerisindeki "SAVE DOSYAMIZ" klasörüne giderek,bu klasörün içerisindeki "Pro Evolution Soccer 6" klasörünü "C:\Documents and Settings\Belgelerim\KONAMI" klasörünün içerisine atmak.Kurulum tamamlanmıştır arkadaşlar iyi oyunlar;)
henry.m
13 Mart 2010, 14:53
yavvv şu oyunu başka siteye upload edicek yokmu mesela depositfiles,hotfie gibi hızlı sitelere yama indirmek istiyorum ama çokkkk yavaş 50 kb geçmiyo
Aynen aşırı yavaş, başka bir yere upload edebilir misiniz?
ramazan_baba_
20 Mart 2010, 20:12
http://www.sendspace.com/file/o99ekk bu linkte türk televizyoları yaması var(alıntı) bu yamayı pes 6 devrim yamasına uyarlarsanız çok sevinirim emin abi sen pes yamalarının kralı olarak bunu yaparsın inşallah,çünkü bu skorboard yamasında seria a maçlarında lig tv skorboardı var tsl maçlarında da ntv spor skorbordu(seria a skorboardu) var Emin abi eğer çok yoğunsan sana zahmet olmasın bana anlatırsan çok sevinirim ben kendim yaparım
saluu3281
24 Mart 2010, 23:29
ya varya 10 numarasın kardeş
allah sizingibileri başımızdan eksik etmesin seni takip ediyorum 10 numarasın ya
Lion_King
29 Mart 2010, 15:05
Yaaw sabahtan beri deniyorum ama olmuyor ! O lanet olası site download linkini vermiyor !!! Deli olacam !!!!!
burashka
01 Nisan 2010, 05:30
ya hepsi iyi hoşta başka bilinen bir siteye koysanda şunu indirebilsek deli oldum indiremedim 2 saattir walla :( rapid felan yok mu inmiyor bu siteden
Fatih_Dlc
02 Nisan 2010, 19:58
İndirme linleri hatalı galiba yenilernirse iyi olur.
burashka
02 Nisan 2010, 20:42
3. part çalışmıyor inmiyor, bir el at sana zahmet 2 part indirdim son part gelmiyor
AlacaKaranlık
05 Nisan 2010, 15:56
Oyuncuların güçleriyle hiç oynadınız mı ? Bi de başka bir yerden indirimiyor mu ?:blink:
burashka
09 Nisan 2010, 19:26
yaaa usta bu nasıl iş yaaa millet kan ağlıyor bayılıyor bitane bakan yok bi bak kardeşim şu linklere yaw indirdik 2 part hala düzelmedi bekliyor bu nasıl iş ya !!!!!!! lütfen
mert_0455
20 Nisan 2010, 15:23
Yaw dostum bu linkleri rapid ya da hotfle'a versen daha ii olmaz mı hiç olmazsa herkes yararlanır bu linkten bu türlü indiremedim :)))))
ekomania198605
25 Nisan 2010, 13:31
kardeş kusura bakma yamayı yapmışsın ama indirilemiyor.öyle bir siteye koymuşsun ki download tuşu aktif halde bile değil.
samet3459
25 Nisan 2010, 19:57
ya bu download now yazısına tıklanmıyor yardımcı olabilirmisiniz
Durulovic
28 Nisan 2010, 13:19
free download a tıklayınca da olmuyor bir yardım lütfen emin kardeş?
devranronald01
29 Nisan 2010, 16:49
Bank Asya 1.Lig'ide Yükleseniz Daha güzeL oLur...
serkan222
26 Mayıs 2010, 14:19
süper lig nereye yüklendi boş lige yüklenmiştir inşallah
sr_danger
28 Mayıs 2010, 12:52
3. partı indiremiorum ya bu dowload sitesini ilk defa gördüm 60 dan geri sayıyo dowload dio tıklanmıo :S
forza-kartal
29 Mayıs 2010, 17:28
Pes 6 için müthiş bi yama
Onur Çetin
30 Mayıs 2010, 12:00
Bencede pes 6 için harika
AhdeVefa
21 Haziran 2010, 00:52
Bu devrim yaması Pes 7'de de işe yarar mı?
burak_roni23
26 Haziran 2010, 22:40
Emin Abi Download Now'a BasınCa
"We're sorry the server is currently too busy serving downloads.
Please signup VIP Membership to download now or use Download Manager to wait for a free download." Die yazı Çıkıor
Ve indiremiorum baska bir yere Upload Etme Şansınız vr mı acaba Etseniz Yoksa indiremicez
Qsi 1903
21 Temmuz 2010, 20:28
tam istediğim gibi. süpersin abi
erjsonn
22 Temmuz 2010, 20:15
Ne ıdm ile ne de başka bir download programıya link inmiyor lütfen yardımcı olur musunuz ?
mert_0455
25 Temmuz 2010, 15:41
YAW ARKADAŞLAR BU PARTLAR İÇİN BAŞKA LİNK VERSEYDİ İYİ OLMAZMIYDI BU NAKİDODAN İNDİREMİYORUM BAŞKA LİNKLER BEKLİYORUM LTFN BAŞKA LİNK OLURSA SEVİNİRİZ :))
emreomur1
17 Ağustos 2010, 10:12
ARKADAŞLAR NAKİO'DAN NASIL DOSYA İNDİĞİNİ UZUN URAŞLAR SONUNDA ÖĞRENDİM VE EN KISA ZAMANDA VİDEOLU Bİ ŞEKİLDE NASIL DOSYA İNDİRİLDİĞİNİ ANLATICAM.
opsamsvare
17 Ağustos 2010, 21:01
emeğine sağlık çok teşekkürler...
emreomur1
18 Ağustos 2010, 12:46
DİKKAT: ARKADAŞLAR BEN NASIL İNDİRECEĞİNİZİ ANLATIYIM İLK OLARAK NAKiO FLAG PROGRAMNI BİLGİSAYARA KURUYORUZ ONDAN SONRA İNDİRME SAYFASINI AÇTIK. DİREK İNDİR DEMİYORUZ.ONUN ALTINDAKİ (İNDİRME YÖNETİCİNE EKLE ) YAZISINA TIKLIYORUZ.ONDAN SONRA 15 M 2 SN FALAN YAZAR SÜRE DOLANA KADAR BEKLİYORUZ.SAYFA AÇIK KALIYO SÜRE DOLDUKTAN SONRA KAYDET YAZISI ÇIKIYO ONA TIKLIYORUZ MASAÜSTÜNÜ SEÇİYORUZ VE TAMAM DİYORUZ VE İNDİRME İŞLEMİ BAŞLAMIŞTIR. BU KADAR YARDIMCI OLDUYSAM NE MUT:thumbup:LU BANA
emreomur1
18 Ağustos 2010, 12:51
arkadaşlar yeni bi konu aççıçam devrim yaması ile ilgili resimlerde eklicem en kısa zamanda nakiodan nasıl indirileceğini yazdım anlamayanlar için bir kaç gün içinde yeni konu açıcam orda videolu bi şekilde anlatıcam.iyi oyunlar.baktım herkes şikayetçi anlatıyım dedim.
emreomur1
18 Ağustos 2010, 12:51
büyük yazılarla yazdım göremeyenler için
karabaygs
18 Ağustos 2010, 13:16
emreomur çok küçük yazmışsın(!) ve flood yapma hacı
emreomur1
18 Ağustos 2010, 17:45
ondan sonra diyosunuz nası iniyo bu kardeşim diyosunuz adamlara iyilikte yaramıyo xd
opsamsvare
21 Ağustos 2010, 20:49
iyi çalışmalar.ben pes6 2010 devrim yaması part3 indiremiyorum.daha doğrusu nakidodan indiriliyor ama indirme bittikten sonra diğer part1 ve 2 de olduğu gibi kaydet yazısı çıkmıyor part 3 indirirken.defalarca denedim ama olmadı.en son size mesaj yazmak geldi aklıma bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler...
ibilge
25 Kasım 2010, 12:19
opsamsave arkadaşın dediği gibi part 3 ü indiremiyorum % 100 olunca kaydet yazısı çıkmıyor tekrar başa dönüyor işlem. Part 1 ve part 2 yi bende sorunsuz indirdim. Başka bir siteye upload şansı yokmu tam 1 buçuk aydır uğraşıyorum. Türkçe spikerden soğumaya başladım bu konuda bi yardımcı olacak arkadaş yokmu. yardımlarınızı bekliyorum.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.