PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 6.exe sorunu

trust
13 Nisan 2009, 15:25
arkadaşlar interle bi master lig açtım.
tam son maçı yapıyorum d2 cup maçını. kazandıgın puanları falan gösteriyo sonra enterlayınca pes6.exe hata verdi diyo kapanıyor. 3 kez denedim aynı şeyi fakat hep hata veriyo. yama olarak turkcespiker.com'dan türkcespiker v2yi ve bi de içindeki tezahüratı yükledim.
Sorun nedir?:confused1:
Lütfen yardım edin:crying:

123a456a7
25 Ağustos 2009, 13:14
aynı sorun bendede war ligin son macını yaptım man. city ile barcelona ile yaptım lig bitecek ama exe hata verio :S kapat hatası

eagle__1903
17 Eylül 2009, 16:20
Aynı hata master lig de bendede var bunu düzeltmenin herhangi bi yolu yok mu?

gakkosahmet
27 Kasım 2009, 16:27
beyler herkse slm size bir sorum olacak ama lütfen bilen sölesin.edittte türkiye oyuncularının düzeltildiği yere girince oyun kapanıo ve hata verio nedeni ne acaba??yalnız türkiyenin oyuncularını düzeltirken oluyo RUMUZ: aciz :S

bulkan
27 Kasım 2009, 18:34
Oyununuzda birden fazla yama yüklüyse sorundan bundan kaynaklanıyordur, yamalar çakışma yapıyor ve uyumsuzluğa ve bunun sonunda da hatalara yol açıyor.
Öncelikle başka bri ***** dosyası(pes6.exe) bulup oyunun yüklü olduğu dizine kopyalayıp değiştirin.
Olmaz ise oyunu yamasız veya mümkün olduğunca az yamayla oynayın.(Mesela sadece güncel bir option file kullanın yeterlidir.Bunun gibi..)

ultraslan.tolga
21 Mart 2010, 22:44
Eski bir konuyu hortlatmış olacağım ama.

Ben bir pes6 hastasıyım hala pes6 oynuyorum yamaları yükledim aynı hata bendede var lig sonunda hata veriyor Türkçe Spiker Yaması Oyunun Kendi İçinde var aldığımda böyle idi.Diğer bir yama ise 2009-2010 sezonu yaması bu mutlaka gerekli.

Yardımcı olursanız çok sveinicem.

ultraslan.tolga
23 Mart 2010, 22:42
Kimse Yardım etmeyecek herhalde? :S

Zlatan11
25 Temmuz 2010, 14:25
master ligin son maçı biktikten sonra tam lig menüsüne qelirqen hata verio ne yapmam qerek

emircan6262
15 Ekim 2010, 22:25
arkadaşlar ben bir şey buldum oluo simdi türkçe yama olmicak sadece transfer yaması indirin google ye yazın pes6 transfer yaması die indirin sonrada master lige girin real madridle ilerleyin ama türkçe yama yada türkçe spiker olmicak sadece transfer yaması yorumlar sizde......................