PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pes 6 hata

memoli_1967
27 Şubat 2008, 13:01
http://img233.imageshack.us/img233/7989/adszyf6.png (http://imageshack.us)

pes 6'yı 5-6 aydır oynuyorum ama okullar kapandıktan sonra 15 gün oynamadım ve oyunu tekrar açtığımda pes 6 exe uygulama hatası alıyorum veya maça girerken bu uyarı çıkmıyor sadece mouse imleci çıkıyor karşıma ne oyunu kapatabiliyorum ne de bişey yapabiliyorum reset atmam gerek makinaya sorunun çözümünü bir türlü bulamadım ilgilenen biri çıkarsa şimdiden teşekür ederim.

bulkan
27 Şubat 2008, 17:30
Arkadaşım öncelikle görev yöneticisinden arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat oyuna girmeden evvel..
Ardından disk temizleme yap.İstersen windows un disk temizleme programını kullan ya da başka bir program ile hallet.
Sisteminde virüs/spy taraması yap.Bunların bulaşmadığından emin ol.
Şimdi ***** işlemini yapacaksın.(pes6.exe yi değiştireceksin)
Yama kullanıyorsundur büyük ihtimalle.Kitserver var ise, bu dizin içinden Setup a tıklayıp Remove deyip ardından Install et tekrardan.
Sorun devam ederse, kayıtlı oyunun kalsın istersen Belgelerim/KONAMI klasörünün yedeğini al.Tekrar yükledikten sonra değiltirirsin.
Oyunu komple kaldır.İlgili hiçbir dosya kalmasın.Tamamen Uninstall olmadığı durumlar da olabiliyor.
Tekrar bir disk temizleme işlemi yap ve oyunu yükle.İlk önce herhangibir yama vs eklemeden oyuna girmeyi dene.Tavsiyem, mümkün olduğunca az yama yüklemendir.

memoli_1967
12 Mart 2008, 13:30
tavsiyelerin için teşekür ederim.

emreguzeldal
26 Nisan 2008, 14:36
Aynı sorun bende de var Yamayı sitenizden indirdim. Pes 6 yamasını(ilk yama) yamadan önce çalışıyordu ama artık maça başla dediğimde aynı hatayı alıyorum. Acaba ekran kartımdan filan mı kaynaklanıyor.

bulkan
26 Nisan 2008, 15:17
Sanmıyorum..Ekran kartından olsa başka oyunlarda da problem yaşardın.
Oyunu komple kaldırıp tekrar bir yükle bakalım.Temiz haldeyken yamasız durumda oynamayı dene.
En fazla bir güncel option file, çim yaması ve Türkçe spiker kullan.kitserver ı kullanmamanı öneririm.Master league modunda zamanla çok sorun çıkarıyor.