Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Pes 6 TSL
okanerdan
02 Mart 2008, 22:17
Arkadaşlar pes 6 bir tane tsl yüklemiştim beğendim sildim ondan sonra yükledim bütün tsl sildiğimki den oldu hangi pes 6 tsl yamasını indirmeme karşın bi şey değişmedi...Yardım ederseniz çok sevinirim
bulkan
02 Mart 2008, 22:27
Oyunu kaldır, yeniden yükle ve ardından dilediğin yamayı kur.
okanerdan
05 Mart 2008, 20:09
Oyunu kaldır, yeniden yükle ve ardından dilediğin yamayı kur.
başka yolu yok mu?
bulkan
05 Mart 2008, 20:25
dat klasöründeki dosyalar değişmemiş ise çare vardır..Yani o dosyalara import vs yapmamışsan.
Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1\ buradaki option file dosyanı sil.(KONAMI-WIN32PES6OPT).Tabi oyun içi ayarların da sıfırlanacak bunu silince.
Aslında tam olarak ne yüklediğini ve ne durumda olduğunu açık yazarsan yardımcı olabilirim.
Bir TSL yüklemişsin.Sonra silmişsin ama eskisi gibi olduğunu belirtmişsin.Yüklediğin TSL sadece option file mı?
okanerdan
08 Mart 2008, 21:55
dat klasöründeki dosyalar değişmemiş ise çare vardır..Yani o dosyalara import vs yapmamışsan.
Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1\ buradaki option file dosyanı sil.(KONAMI-WIN32PES6OPT).Tabi oyun içi ayarların da sıfırlanacak bunu silince.
Aslında tam olarak ne yüklediğini ve ne durumda olduğunu açık yazarsan yardımcı olabilirim.
Bir TSL yüklemişsin.Sonra silmişsin ama eskisi gibi olduğunu belirtmişsin.Yüklediğin TSL sadece option file mı?
dat klasründen sadece türkçe spiker yükledim...
bulkan
08 Mart 2008, 23:14
O zaman kitserver yüklediysen onu sil.
Oyunun kurulu olduğu dizinde kitserver/Setup dosyasını çalıştır ve "Remove" a tıkla. Bir de önceki iletimde belirttiğim gibi option file ı sil.Ardından dilediğin yamayı yükleyebilirsin.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.