PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes Mi Daha Gerçekçi Fifa Mı

ales1905
13 Ekim 2010, 15:57
Böyle Bir Konu Açmak İstedim Aşağıdaki Fotoya Bakarak Kararınızı Verin Sizce Hangisi?

http://img176.imageshack.us/img176/2015/gpfk.jpg (http://img176.imageshack.us/i/gpfk.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

altair2082
13 Ekim 2010, 16:11
Herşeyiyle fifa daha gerçekçi pes bizi kandırmış bunca sene yeni atılım yaptılar oyunu değiştirdiler bu sene pes i beyenmedim belki birdahaki sene daha iyi olur ama bu sene fifa daha iyi pes ten fifanın herhangi bi eksi yönünü bulamıyorumki oynarken defasn sacam sapan harekt yapıyor desem yapmıyro paslar abuk subuk yere gidyro desem gtmyor şutlar çok sacama sapan desem müthiş şut teknikleri var çalımlar çok estetik görünüyor spiker desen müthiş bu oyunun eksi tönü neresi yahu bi türlü bulamadım gitti ??

Mert2696
13 Ekim 2010, 16:16
Bir Konuyu Neden 2 Kez Açıyorsun.

bulkan
13 Ekim 2010, 16:18
Pes mi Fifa mı diyorsunuz, anketi Fifa bölümüne açıyorsunuz.
Yanlış, konu anket bölümüne taşındı!

global_deejay
13 Ekim 2010, 21:43
Kesinlikle senelerdir Pro Evolution Soccer ;) PES6 nın bile oynnabirliği bütün FİFA serilerine taş çıkartır. FIFA 11 gerçekçimi olacak PES 11 den güldürmeyin beni.. Bu seride de yine aynı senaryolar yaşanmakta çapraza gir çok az şuta bas yerden gol ( Aut imkansız )

sinanert21
13 Ekim 2010, 21:49
Kesinlikle senelerdir Pro Evolution Soccer ;) PES6 nın bile oynnabirliği bütün FİFA serilerine taş çıkartır. FIFA 11 gerçekçimi olacak PES 11 den güldürmeyin beni.. Bu seride de yine aynı senaryolar yaşanmakta çapraza gir çok az şuta bas yerden gol ( Aut imkansız )

Bizi güldürmeye devam edecekler:biggrin:
Arkadaşlar grafik kalitesi belli zaten, niye anket açma gereksinimi duydunuz ki?
Ayrıca Gökhan Gönül'e "Gönül" diyen spikere sahip oyun ne kadar gerçekçidir? Ben hiçbir maçta Gökhan Gönül'e "Gönül" diyen bir spiker görmedim.:blink:

hakangfb
13 Ekim 2010, 21:59
Bizi güldürmeye devam edecekler:biggrin:
Arkadaşlar grafik kalitesi belli zaten, niye anket açma gereksinimi duydunuz ki?
Ayrıca Gökhan Gönül'e "Gönül" diyen spikere sahip oyun ne kadar gerçekçidir? Ben hiçbir maçta Gökhan Gönül'e "Gönül" diyen bir spiker görmedim.:blink:

pes de hiç demiyor ya ona nedemezsin, asıl sen güldürme ben bugüne kadar pes oynadım halada aldım iki oyunu fifa ya alıştım pes te ne varki pas sisteminden başka degişen ne var söle bakalım atmosfer desen hiç yok seyircilerde hareketlilik desen oda yok gol atıyorsun sevinmeler hala aynı odun gibi oyuncular tamam pesin şutu daha iyi fifa ya göre ama pes te esneklik yok ikili mücadele esneklik yok bırakında fifa oynayan fifa oynasın pes oynayan pes boş boş konuşmayın her iki oyunda mükemmel degil ama ben fifa oynayacam pes e bi süre bay çekiyorum kendi adıma

Redhanded
13 Ekim 2010, 23:46
Fifa bütün özellikleriyle pes'i solda 0 bıraktı bu sene.

imnobody
14 Ekim 2010, 09:34
Her zamanki gibi, PES grafikleriyle göz boyuyor, oysa gerçekçilikle pek alakası yok.

PES'in grafikleri güzel, FIFA'nın gerçekçi. Bunlardan hangisini tercih ederseniz, onu oynarsınız. Yalnızca grafik değil de animasyonları da ele aldığımız zaman, FIFA'nın farkı ortaya çıkar.

ales1905
14 Ekim 2010, 17:20
Her zamanki gibi, PES grafikleriyle göz boyuyor, oysa gerçekçilikle pek alakası yok.

PES'in grafikleri güzel, FIFA'nın gerçekçi. Bunlardan hangisini tercih ederseniz, onu oynarsınız. Yalnızca grafik değil de animasyonları da ele aldığımız zaman, FIFA'nın farkı ortaya çıkar.

Kesinlikle Katılıyorum Şu ana Kadar Hayatımda Fifa Oynamamıştım Ama Bu Sene Fifa'cıyım.Peste sadece BAL ve CL Oynarım O Kadar :thumbup1:

global_deejay
14 Ekim 2010, 18:18

Bşuna demiyorum aynı senaryo diye herkes neden isyanlarda Q-W olayı çünkü hep anı senaryo bir kere Q-W kullan sonu hep aynı durdurulması zor.. Fifa da ezber konuşur Pes te mantık ;)

MrKhAn o7
14 Ekim 2010, 18:27
Fifa . Skkor tabelası yeter. Ayrıca oyunlardan birer tane resim vermişsin ama oyun 1 görüntüden ibaret değil. Oynayan bilir ama.

Birde şu var. Pes oynamış adam ama hiç FIFA 11 i yükleyip oynamamış. Gelir buraya PES 11 der. Buna karşıyım. Oyunun videosunu izlemeyi bıraksın herkes.

FIFA yı yükle be oyna. Aradaki farkı göreceksin. Kontratağa çıktığım zaman gerçek maçtaki gibi atmosfer oluyo sahada ben bile heyecanlanıyorum. Maçın rengi değişiyor adeta. :)

Delinquent
14 Ekim 2010, 18:39
Bşuna demiyorum aynı senaryo diye herkes neden isyanlarda Q-W olayı çünkü hep anı senaryo bir kere Q-W kullan sonu hep aynı durdurulması zor.. Fifa da ezber konuşur Pes te mantık ;)

Objektif olmak lazım pes daha arcade bir oyun fifa daha çok futbol zekası istiyor peste çok gördüm ronaldoyu alıp son çizgiye kadar yardırıp sonra geriye çıkartıp gol atan ne zaman ps da oynasam böyle adamlarla çok karşılaşıyorum he bu sene biraz zorlaşmış ama yine aynı yine aynı kim ne derse desin

pesin artıları bal modu

şampiyonlar ligi ve avrupa liginin lisanslı olması bide face ve grafikler

ama fifa oyun değil simülasyon resmen o maç atmosferi falan harika
pes'i birtek bal modu için oynuyorum

By Hüry
14 Ekim 2010, 18:43
Arkadaşlar Fifa ve pes arasında grafik olarak oynanabilirlik ve maç atmosferi açısından biraz fark var ama şunu söylemeliyimki arkadaş ortamında pes fifaya oranla daha fazla zevk veriyor bana.Dolayısıyla bu konuya pes mi fifa mı değilde zevk meselesi olarak bakıyorum...

Delinquent
14 Ekim 2010, 18:45
Arkadaşlar Fifa ve pes arasında grafik olarak oynanabilirlik ve maç atmosferi açısından biraz fark var ama şunu söylemeliyimki arkadaş ortamında pes fifaya oranla daha fazla zevk veriyor bana.Dolayısıyla bu konuya pes mi fifa mı değilde zevk meselesi olarak bakıyorum...

İşte o konuda pes te ezbercilik yapan adam sayısı çok :) pes te herkezin belirli bi adamı vardır alır messiyi ronaldoyu yardırır sağ kanattan sonra atar golünü şahsen hiç hoşuma gitmez bu durum. Bu sene xbox da oynadım fifayı valla sıkıldım diyemem aksine çok zevk aldım

bulkan
14 Ekim 2010, 18:47
Objektif olmak lazım pes daha arcade bir oyun fifa daha çok futbol zekası istiyor peste çok gördüm ronaldoyu alıp son çizgiye kadar yardırıp sonra geriye çıkartıp gol atan ne zaman ps da oynasam böyle adamlarla çok karşılaşıyorum he bu sene biraz zorlaşmış ama yine aynı yine aynı kim ne derse desin

pesin artıları bal modu

şampiyonlar ligi ve avrupa liginin lisanslı olması bide face ve grafikler

ama fifa oyun değil simülasyon resmen o maç atmosferi falan harika
pes'i birtek bal modu için oynuyorum

Katılıyorum. :cool:

Muhittin_Bozağaç
01 Şubat 2011, 01:03
fifanın kaybettiği alanlar:Şut atılmıyo,Maneger modda transfer bölümünden kaybediyo,Menüden kaybediyo,Donanım çok iyi olsa bile kasıyor.
pesin kaybettiği alanlar:Tabiki lisans,kale fileleri ve sıkıcılık

yani şunu söylemek gerekirse PES bir bilgisayar oyunu,FİFA ise bir Play Station oyunu

Bunlara göre sonuç böyle oluyo

Prison Break
22 Şubat 2011, 00:18
Fifa'nın bu sene PC'ye önem vermesi futbol oyun severler için bir kazançtır.

cesaret216
22 Şubat 2011, 01:19
pes 2011 tabiki fifada neymiş hep aynısını yapıp duruyo

PepeReina
16 Mart 2011, 22:18
kendine göre gerçekcilik yanları var.
face olarak pes.oynanıs olarak pes.detaylar,lisanslar,hakemler vb için fifa diorum ben.