Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Pes Okulu açalım...
diamemo
03 Mayıs 2008, 13:10
Pes Okulu açalım burada müdür ve 2 müdür yardımcısı olsun.Öğrenciler kayıt olsun.Face dersleri filan verilsin.Bu verilen derslerle sınav yapılsın yıl sonunda karne filan verilsin.Böyle bir fikrim var.Aslında ben geçen yaz bu fikrimi gerçekleştirmiştim fakat 1 gün onra hevesim gitmişti hala duruyor site.T.S.C olarak böyle bir site açarsanız iyi olur.Sakınacsı yoksa benim yaptığım sitemin adresini verebilirim.
fbrarsenal18
03 Mayıs 2008, 13:17
Yaptığın sitenin adresini verebilirmisin?Güzel düşünce görmek isterim...
diamemo
03 Mayıs 2008, 19:25
bedava siteydi şuan sadece forumu bulunuyor.Zaten tüm iş forumda...Adminlerden izin alırsan verebilirim....
cyber-emir
05 Mayıs 2008, 19:04
Çok güzel düşünce birde bu face gibi konular forma yapma falan gerçekten çherkesin ilgisini çeker. Ben de şöyle birşey katmak isterim mesela birde ilk öğretim okulu olsun birde yani şöyle olsun hani pes 6 da vardı ya antrenmanda nasıl neler yapılabiliniceği paslaşma vs. gibi konular içersin birde orta okul olsun güzel şut çekme gibi birde senin dediğin yüksek okul olsun face gibi konular anlatılsın ( seçmeli ders de olabilir yani:) ben face ve forma eğitimi almak istiyorum dersin ve o dersleri alırsı gibisinden ) çok fazla konuna karıştım galiba
Düşüncelerimi söyledim fakat konuna çok karıştıysam özür dilerim.
Sedat_60
05 Mayıs 2008, 20:24
gayet güzel düşünmüşsün benim gibi yama yapmayı isteyen arkadaşlar için çok faydalı olur
tarik_gfb
05 Mayıs 2008, 22:05
merek ve heyecan ile bekliyorum beklediğim süper face yama filan yapmak için büyük bir fırsat....
cyber-emir
07 Mayıs 2008, 14:51
gerçektende çok güzel bir fikir hala katılıyorum.
metin_99
07 Mayıs 2008, 16:18
Güzel fikir fakat eğer bedava olacaksa bari vB şeklinde aç derim...Ya da bedava host al...Hem o zaman bu turkforumpro falan gibi de olmaz o siteler çok iğrenç oluyor...
frknblkty
07 Mayıs 2008, 17:05
Gerçekten çok güzel olur.Bende forma ve face yapmak isterim...
cok fazla uye
07 Temmuz 2008, 13:24
İyi bir fikir... Ama iyi organizasyon ve çaba gerekiyor... :)
ozgur-duzen
07 Temmuz 2008, 13:28
Güzel bir fikir ama çaba ister galiba bende face ve forma yapmaya meraklıyımdır...::D:D:D:D:
AsiRuh
25 Ekim 2008, 14:05
fOrum tarzı site açılcaksa halledrim ben arklar.. yardımcı olabilirim sizleree...! Ayriyetten futbol dersleride verebilirim..!
maxpayne100
10 Aralık 2008, 22:17
Çok güzel düşünce birde bu face gibi konular forma yapma falan gerçekten çherkesin ilgisini çeker. Ben de şöyle birşey katmak isterim mesela birde ilk öğretim okulu olsun birde yani şöyle olsun hani pes 6 da vardı ya antrenmanda nasıl neler yapılabiliniceği paslaşma vs. gibi konular içersin birde orta okul olsun güzel şut çekme gibi birde senin dediğin yüksek okul olsun face gibi konular anlatılsın ( seçmeli ders de olabilir yani:) ben face ve forma eğitimi almak istiyorum dersin ve o dersleri alırsı gibisinden ) çok fazla konuna karıştım galiba
Düşüncelerimi söyledim fakat konuna çok karıştıysam özür dilerim.
aynen bende emirin dedigi gibi yapalım ilk ögretimde işte paslar felan sonra ortaokulda felan şutlar yüksek okuldada face import felan ama o kadar uzun olmasın yıl sonuna kadar felan bende 2 3 hafta olsun sonra bitsin cünkü kademe kademe gidelim mesela ilk okul 1 2 3 orta okul 1 2 3 yüksek okul 1 2 3 gibi gitsek herkesin sevecegi şekildede olur benim fikrim bunlar
pichsoccer
11 Aralık 2008, 12:18
Mükkemmel düşünmüşsün kardeş çok güzel bence hemen yapalım...:D
Plexicroma
11 Aralık 2008, 12:35
Çok mantıklı :D
PESSOCCER1903
12 Aralık 2008, 14:16
Bir anlık hevesler geçicidir . Buna gerek olduğunu düşünmüyorum . Öğrenmek isteyen Dökümanlar bölümünden öğrenir .. Not almak içinde açarsın konunu yorum beklersin ;)
batu00
16 Aralık 2008, 19:03
ayda bi kere sınav olursa iyi olur
leeozn
18 Aralık 2008, 10:37
fOrum tarzı site açılcaksa halledrim ben arklar.. yardımcı olabilirim sizleree...! Ayriyetten futbol dersleride verebilirim..!
FutboL hocasımsn ? weya kaç yaşndasn
alper_ksk
18 Aralık 2008, 20:08
ARKADAŞLAR BİR SORU SORDUGUM TAKTIRDE YANIT ALAMIYORUM LÜTFEN WW.TURKCESPİKER.COM SİTESİ YETKILERILERI BÖYLE YAPMAYIN SAYGILARIMLA
luıkang
18 Aralık 2008, 20:14
guzel fıkır herkes ogrenır face kurmayı fılan herkes yamasını paylasır beden dersı varmı kac gun yok yazıldımı sınıfta kalıyon karsıyakalı kardesım kaf kaf kaf
enemy one
19 Temmuz 2009, 09:39
gerçekten güzel düşünce öğrenmek isteyenle için....
Berker Gonca
19 Temmuz 2009, 18:04
Bilmem farkındamısın ama tam 7 ayık bir konuyu güncelliyosun üstelik fikir verici yada bilgi verici bi mesajında yok boş bir mesaj dikkat et lütfen:)
-YaLan-
19 Temmuz 2009, 18:12
Mesaj kasıyor rahatsız etme çocuğu :)
Çelik Latif
22 Temmuz 2009, 19:41
diamemo Selam Dostum çok iyi bir Fikir.Gayet İyi olur.Bu Düşünce.
(Geçen Yıl Seninle Birlikte Çalışıyorduk Hatırladınmı benim yama face yapıyordun sonra Ayrılmıştık..)
kaan1735
23 Temmuz 2009, 23:41
iyi fikir ama biraz gerçekleştirilmesi kurulması düzenlemesi falan zor iş :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.