Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Pes'e Ayrıcalık
formulax
13 Eylül 2010, 17:47
Merhaba Başlığa Pek Önem vermeyin ölesine yazdım konuya gelince fifa bu yıl devrim geçirdi ve çok güzel bir oyun olucak gibi ve yapılan bi duyuruda fifaninda yamalarının geleceği yazıyor bu site pes sitesi deil deniyor benim önerim bu yandaki pes 2011 resimlerini artık kaldırın ve yukardada pes tutkunlarının buluşma noktası yerine baska bişi yazsın
size kalmış.
emany
15 Eylül 2010, 01:52
Yakında bir tasarımımız olacak. Bu sene Pes 'in dışında Fifa 'ya da gerekli ilgi gösterilecek.
Ahayri
15 Eylül 2010, 04:58
Vay be artık fifa 'ya da adam gibi modlar yapılcak he :D
Little General
16 Eylül 2010, 17:48
Arkadaşlar türkçe spiker konusunda hiç heveslenmeyin derim çünkü maçtaki adam hiç susmuyor.Bıdı Bıdı başımın etiniyedi:).Fıfa ya tr spiker yapmak ölüm.
formulax
16 Eylül 2010, 18:06
türkçe spiker olmasada olur aslına bakarsan bana sadece bi türkçe yama yeter ligimizde var ohh mis gibi :) ama baktığımız vakit demolarda pesin bir sürü yaması var fifada demo yamalar bölümü bile yok..
Little General
16 Eylül 2010, 21:18
türkçe spiker olmasada olur aslına bakarsan bana sadece bi türkçe yama yeter ligimizde var ohh mis gibi :) ama baktığımız vakit demolarda pesin bir sürü yaması var fifada demo yamalar bölümü bile yok..
Yeter tabi bilader.Fifa on numara haberlere bakılırsa türkçe yapılcak deniyordu.Türkçe de olursa pes'in yüzüne bakmam.
~ İso'o ~
22 Eylül 2010, 20:46
Bence eskisi gibi PES'e yine devam edilsin.Ama bunun yanında FIFA'yada güzel kaliteli modlar yapılsın.TR Spiker, Stadlar, Formalar, Yüzler, Toplar, Kramponlar vs.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.