Orijinalini görmek için tıklayınız
:
portalın güncellenmesi
mursel134
29 Ekim 2009, 08:21
ben açıkcası pes2010 çıkar çıkmaz sitede bir patlama olacağını, yamaların birbiri ardına çıkarılacağını, incelemelerin tüyoların birbiri ile yarışacağını sanıyordum fakat açıkcası hayal kırıklığına uğradım. Bu yeni temadan mıdır bilmem ama ana sayfa daki haberler 2 ay öncesinin neredeyse. pes 2010 ile ilgili çok detaylı bilgiler yok. Ancak forumlarda , oradada artık yetkililerin bilgilendirici mesajlarına pek rastlayamıyoruz.
ilk sayfada hala demo gol yarışması, demo inceleme ... duruyor.
Biz bu siteye her gün girdiğimizde yeni birşeyler görmek için giriyoruz
eğer sitenin eski teması daha aktif olacaksa açıkcası ben eski turkcespiker.com u istiyorum.
Umarım bu eleştiriler yüzünden bana kızmazsınız.
BlackCat(v-i-p)
29 Ekim 2009, 13:25
Merhabalar;
Yaptığınız yorumlarda çok haklısınız.Sitemizin anasayfasında güncelleme konusunda yetersiz kaldık.Şuan çok farklı bir site çalışması yapıyoruz.Boşluk o yüzden oluştu.Eğer bu sistem başarılı olursa forumla bağlantılı ,sade ve kullanışlı bir anasayfa olacak.Ayrıca bu çalışmalar bittiğinde artık sitede görsellikten çok içerik üzerinde yoğunlaşacağız.Her gün mutlaka yeni güncellemeler de yapılacak.Bizimde hali hazırda farkında olduğumuz bir konu.Yorum için teşekkür ederiz.
mursel134
29 Ekim 2009, 16:05
Söyledikleriniz içimi rahatlattı açıkcası, site böyle kalacak artık diyordum içimden. Cevap vereceğinize dairde açıkcası pek umudum yoktu. Cevap için teşakkürler. Kolay gelsin.
skee.tv
30 Ekim 2009, 14:13
siteyi anasayafm yaptım hep aynı şeyler bence EXTREME 10 vakti geldi ufaktanda olsa EXTREME 10 için istekler bolümü konusu açılmalıdr bu bizi birazda olsa mutlu eder ne bilim müzik listesi için süper şarkılar biliyorum ben fikirlerimi solemek istiyorum bir an önce umarım hasan mustan okur...
minik.cocuk
31 Ekim 2009, 15:54
site biraz daha göze hoş olsa daha iyi olur bence eskiye göre daha iyi ama dahada iiyi olabilir
highclass
31 Ekim 2009, 18:54
eski hali hem çok güzeldi hemde çok kullanışlıydı
ramazan_abi
04 Kasım 2009, 01:28
Tüm yönetim terketti mi burayı ne oldu.
Hiçbirşey yapılamıyorsa bile daha iyisi yapılana kadar bir önceki temaya geçelim. Bu tema uğursuz geldi. Temanın ilk haftası kullanıcı sayısı düşmeye başladı ve şu sıralar forumlara bakıyorum, iyice düşmüş durumda. Yöneticiler bile doğru dürüst mesaj atmıyor. Neler oluyor, birisi açıklasın bu durumu?
Monarch
08 Kasım 2009, 00:41
Hergün ilk açtığım site bu site oluyor. Belki değişmiştir forum gncellenmiştir diye umuyorum ama sonra da ahayal kırıklığına uğruyorum... :( Bari PES 2010 demo haberlerini kaldırın...
matigan
08 Kasım 2009, 02:40
bütün yorumlara katılıyorum...sanki her gün siteye 10-15 kere sadece ben giriyormuşum gibi geliyor...eski portal ,eski turkcespiker.com ailesi daha iyiydi ! aile bağları koptu bence...
Monarch
13 Kasım 2009, 00:26
LÜTFEN ARTIK FORUM GÜNCELLENSİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mazide
13 Kasım 2009, 01:47
Monarch kardeşim haykırmana gerek yok. Yönetici arkadaşlar gereğini yapacaklarını beyan ettiler zaten.
Kendi önerimi soracak olursanız, vbulletinin kendi portalını kullanın. Böylece forumla olan bütünlüğü sağlamış olur ve görsellik olarak içimiz bir siyah bir beyaz olmaz.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.