Orijinalini görmek için tıklayınız
:
PS3'de Türkçe Spiker
Emre Kösen
07 Ekim 2011, 12:23
Arkadaşlar Oturduğum Sokağın Üst Tarafına Bir Playstation 3 Kafesi Açıldı.Arkadaşlarla Gittik ve Pes Oynadık Pesde 2011 exTReme'nin Türkçe Spikeri Vardı Ama Takımlar Felan yok Sadece Türkçe Spiker:S
J. Hendrix
07 Ekim 2011, 15:15
Ben de karşılaştım bu olayla. Yandaki masada PES oynayanları duymuştum. Baktığımda Merseyside Red vardı ama spiker Hasan abi. :D
PS3 kafelerdeki konsollar hep kırık olduğu için oyun dosyaları HDD'de oluyor. Bu da dosyaları değiştirilebilir kılıyor. Birileri exTReme'in spiker dosyalarıyla bayağı bir uğraşmış ki, PS3'te Hasan abi'yi duyabiliyoruz.
BlackCat(v-i-p)
07 Ekim 2011, 15:21
Bende birebir şahit oldum. exTReme 11 içerisinde ki spiker dosyasını kırık (yani yasal olmayan) ps3 konsoluna harddiskine atıp öyle oynatıyorlar. Elbette Türkçe spiker exTReme editi ile uyumlu olduğu için özellikle isimlerde büyük karışıklık ve eksiklikler oluyor. Bu durum sadece bilmeyenlerin sanki spikeri biz hatalı yapmışız gibi düşünebileceği konusunda bizleri üzüyor o kadar.
v1Ru5 Tv
07 Ekim 2011, 16:16
Bende sadece Türkçe spiker yapıyordum...
Extreme 2011 kurduktan sonra,oyunun kitserverinden 'Krun' tıklayınca sadece Türkçe spiker oluyordu. :)
Ps 3'de İngilizce spiker ile Türkçe spiker isimlerini aynı yapıp değistirince dosyaları oluyor doğru.
İhsan Y.
07 Ekim 2011, 16:16
Aynısı benimde başıma gelmişti. Sürekli PES-FIFA oynanan bi internet kafeye gitmiştim. Bir masaya oturdum. PES11'e girdim. Hemen oyuna hangi spikerlerin yüklendiğine baktım, İngilizce vardı. Bastım. Bir maça girdim. Bir de baktım ki Hasan abiyi duydum. Arkadan kafenin sahibi geldi, bana şöyle dedi;
"Bu spikeri bizim bir arkadaş gündüz gece uğraştı yaptı. Bizde oyuna koyduk." dedi, suratındaki o artist ifadeyi görünce öyle sinirlendim ki.. "O sizin arkadaşın adı ne?" dedim. Adam bana bi isim söyledi. Ben adama "YALANCI! Bu türkçe spikeri Hasan, Emin ve Ali Kerim adında abilerimiz yaptı. Sen bi de utanmadan bana bir arkadaşım yaptı diyorsun. Senin bu spikerde emeği geçenlerden haberin yok." tabii dedim adama. O da bana "Kanıtla" dedi. Türkçespiker.com'a girdirttim onu her şeyi gösterdim, adam inandı. Ardından "Haklıymışsın yeğenim, ne yapalım?" dedi. Bende ona exTReme yamasını indir bütün bilgisayarlara yükle dedim. Kabul etti sonra bir daha gittiğimde bütün bilg.lerde exTReme yaması vardı. Çok mutlu oldum. :)
h4lukg
07 Ekim 2011, 18:47
bunu aksarayda yapsan adama yalancı desen koltuğun altından haydarı çıkartıp bi güzel sopa atar sana :D
Mario Balotelli
07 Ekim 2011, 19:11
Aynısı benimde başıma gelmişti. Sürekli PES-FIFA oynanan bi internet kafeye gitmiştim. Bir masaya oturdum. PES11'e girdim. Hemen oyuna hangi spikerlerin yüklendiğine baktım, İngilizce vardı. Bastım. Bir maça girdim. Bir de baktım ki Hasan abiyi duydum. Arkadan kafenin sahibi geldi, bana şöyle dedi;
"Bu spikeri bizim bir arkadaş gündüz gece uğraştı yaptı. Bizde oyuna koyduk." dedi, suratındaki o artist ifadeyi görünce öyle sinirlendim ki.. "O sizin arkadaşın adı ne?" dedim. Adam bana bi isim söyledi. Ben adama "YALANCI! Bu türkçe spikeri Hasan, Emin ve Ali Kerim adında abilerimiz yaptı. Sen bi de utanmadan bana bir arkadaşım yaptı diyorsun. Senin bu spikerde emeği geçenlerden haberin yok." tabii dedim adama. O da bana "Kanıtla" dedi. Türkçespiker.com'a girdirttim onu her şeyi gösterdim, adam inandı. Ardından "Haklıymışsın yeğenim, ne yapalım?" dedi. Bende ona exTReme yamasını indir bütün bilgisayarlara yükle dedim. Kabul etti sonra bir daha gittiğimde bütün bilg.lerde exTReme yaması vardı. Çok mutlu oldum. :)
Allah bilir yamayı da torrent indirmiştir. :001_tt2:
This is iT
07 Ekim 2011, 21:50
bunu aksarayda yapsan adama yalancı desen koltuğun altından haydarı çıkartıp bi güzel sopa atar sana :D
Yapma ya, ölemi yaparlar. :)
paTRon_
07 Ekim 2011, 22:19
Bunu bende gördüm, hatta oynadım . İsimlerdede hiç bi sorun olmamış . İstanbulda rastlaamdım ama Zonguldakta vardı :)
Furkangby
07 Ekim 2011, 22:23
Heryerde var.
Rick Nelson
07 Ekim 2011, 22:46
Bizim buralardaki internet kafeler exTReme ile dolu.
Akrepkral55
08 Ekim 2011, 15:18
Bizim Burda Pendik-Güllübağlarda Bir PS3 Oyun Yeri Var. Pes 2011 De Türkçe Spiker Var Oda Hasan Abinin Çalışması Vardı.
[Rna]MajeziK
08 Ekim 2011, 16:29
Bizzat şahit oldum.
gskaan96
08 Ekim 2011, 17:24
Yasal olmaması üzücü ama her yerde forumumuzun olması da sevindirici olmalı bence :) düşünsene milyonlarca kişi senin sesinle maç yapıyor çok mükemmel bir olay :)
pablopiatti
09 Ekim 2011, 00:06
Yapma ya, ölemi yaparlar. :)
Gaziosmanpaşa'da daha kötü şeyler yaparlar ıslak odunla :D
Erman_1903
09 Ekim 2011, 02:56
Maalesef ben hiç karşılaşmadım
Muhittin_Bozağaç
09 Ekim 2011, 14:00
Maalesef ben hiç karşılaşmadım
Neden maalesef?:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.