Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Q7 İstanbulda !!!!
redking2013
18 Haziran 2010, 19:06
1777
beşiktaşın uzun süredir peşinde koştuğu portekizli yıldız ricardo quaresma bugün öğlen saatlerinde istanbula geldi havaalanında beşiktaşlı taraftarların büyük izdiham yarattığı karşılamada quaresma beşiktaşa geldiğim için çok mutluyum elimden gelenin en iyisini yapıp şampiyon olmak istiyoruz dedi yarın nevzat demir tesislerinde quaresmanın imza töreni yapılacağı duyuruldu.
http://www.youtube.com/watch?v=85vhi_DbZUc buda Quaresmanın beşiktaş formasını giyip sahada turladığı görüntüler
http://http://www.youtube.com/watch?v=mwPq9awXuWg buda quaresmanın imza attığı görüntüler
Lenny
18 Haziran 2010, 19:37
Umarım kimse karşılamaya gitmemiştir diycektim, fakat gitmişler.
Sanki biz 3. sınıf bir milletiz, sanki bizim futbol kalitemiz 3. sınıf bir kalite de. Hiçte bile, milli takımımızda oynayan oyuncuların %80'i avrupada top koşturabilecek kapasitedeler.
Fakat Avrupa'dan bir oyuncu buraya geldiği zaman izdiham yaşanıyor.
Bunların yapılması ülkemizin futbolunu küçümsemektir bence.
Tamam büyük bir futbolcu ama Türkiye'nin de büyük bir takımına geliyor.
Beşiktaş'lı taraftarların bu hareketi yapması Quaresma'yı Beşitaş'tan büyük göstermesidir bence ( ! )
Sinan ÖZER
18 Haziran 2010, 19:43
Sanki biz 3. sınıf bir milletiz, sanki bizim futbol kalitemiz 3. sınıf bir kalite de. Hiçte bile, milli takımımızda oynayan oyuncuların %80'i avrupada top koşturabilecek kapasitedeler.
Beşiktaş'lı taraftarların bu hareketi yapması Quaresma'yı Beşitaş'tan büyük göstermesidir bence ( ! )
Sanırım sen Man.Utd. veya Barcelona'yı falan tutuyorsun?
Lenny
18 Haziran 2010, 19:53
Sanırım sen Man.Utd. veya Barcelona'yı falan tutuyorsun?
Hayır, ne alakası var ?
KARAGÜMRÜK ;)
redking2013
18 Haziran 2010, 20:16
lenny kardeşim Quaresma dünya yıldızı beşiktaşta uzun zamandır ilk defa böyle bir yıldız getirdi hem taraftarın çok istediği bir transferdi o yüzden izdiham yaşandı
*Mystery*
18 Haziran 2010, 20:19
Neden hep yabancilardan medet umuyoruz anlamiyorum,cogu geldiginde yüzlerce kisi karsilar giderkende gazetecilerden baska kimse yaninda olmaz.Bizim futbolumuzun neden gelismedigi ortada,eger biz yabancilara verdigimiz paralari alt yapilarimiza harcasak inaniyorum ki Quaresma gibi futbolculardan daha iyi futbolcu cikaririz.
Lenny
18 Haziran 2010, 21:02
Neden hep yabancilardan medet umuyoruz anlamiyorum,cogu geldiginde yüzlerce kisi karsilar giderkende gazetecilerden baska kimse yaninda olmaz.Bizim futbolumuzun neden gelismedigi ortada,eger biz yabancilara verdigimiz paralari alt yapilarimiza harcasak inaniyorum ki Quaresma gibi futbolculardan daha iyi futbolcu cikaririz.
Açıklama budur, başka diyecek laf yok ... ;)
redking2013
19 Haziran 2010, 01:07
[QUOTE=*Mystery*;294556]Neden hep yabancilardan medet umuyoruz anlamiyorum,cogu geldiginde yüzlerce kisi karsilar giderkende gazetecilerden baska kimse yaninda olmaz.Bizim futbolumuzun neden gelismedigi ortada,eger biz yabancilara verdigimiz paralari alt yapilarimiza harcasak inaniyorum ki Quaresma gibi futbolculardan daha iyi futbolcu cikaririz.[/QUOT
1.si kardeşim dünyanın en iyisi yabancılar 2.si türkiyeye kötü yabancılar geldi o yüzden bi ronaldo gelse bi türkten daha fazla yararı olur heralde :D sen ozaman alma quaresmayı alma elanoyu alma stochu alt yapıya ver önemi bakalım ligde kaçıncı olursun :D fener brezilyalıları almasa 3.lige düşer be kardeşim :D
Lenny
19 Haziran 2010, 01:19
Galiba mesajı iyi okumadın, onlara verilen paralar alt yapıya yatırılsa, Quaresma'dan iyi futbolcular çıkartırız.
Burası çok önemli zaten mesajın.
Ayrıca Fenerbahçe'yi vezil de, rezil de eden Brezilyalılardır...
Son olarakta en iyisi TÜRK MALI :)
By Hüry
19 Haziran 2010, 01:40
Bizim ligimizde Fatih terim ve ertuğrul sağlam dışında Altyapıdan adam gibi oyuncu çıkaran olmadı.Eğer türkiyedeki teknik direktörler kendilerindeki cesareti bulup alt yapıdaki futbolculara forma şansı verirse onlarında kendilerine güveni gelicek.Siz sanmıyormusunuzki alt yapıdan yetişen çocuklar yetenekli değil.Kaç bin kişi arasından seçilip 5-6 sene kulübün alt yapısında bulunan 20 yaşındaki zehir gibi gençlerden heba olan onlarca oyuncular var...Ortalama bir takımın hersene a takıma çıkarması gereken 18 kişilik u19 takımı yokmudur? Bunların yarısı anadoluya kiralansa diğer yarısı nerede zannediyorsunuz...Bizim yabancı oyuncu yerine adam gibi teknik direktörler bulmamız lazım.Teknik direktör başta yetenek koklayan bir insan olmalıdır diye düşünüyorum.
redking2013
19 Haziran 2010, 01:51
ya arkadaşlar o zaman takım o kadar tecrübesiz olurki sizin dediğiniz gibi ayrıca yabancı ve başarılı futbolcular futbola 6 7 yaşlarında başlaken bizimkiler 12 13 14 15 gibi yaşlarda başlıyolar aradaki fark çok gerçekten bide bir quarsmanın bir maçta koştuğu km ye baktım 13km bide türkiyenin en hızlı ve en çok koşan futbolcusuna baktım gökhan gönül bir maçta 10 km 9 km hep öyle düşünün quaresma bide fazla koşmayan biri arada büyük bi fark var yabancılarla
By Hüry
19 Haziran 2010, 01:56
ya arkadaşlar o zaman takım o kadar tecrübesiz olurki sizin dediğiniz gibi ayrıca yabancı ve başarılı futbolcular futbola 6 7 yaşlarında başlaken bizimkiler 12 13 14 15 gibi yaşlarda başlıyolar aradaki fark çok gerçekten bide bir quarsmanın bir maçta koştuğu km ye baktım 13km bide türkiyenin en hızlı ve en çok koşan futbolcusuna baktım gökhan gönül bir maçta 10 km 9 km hep öyle düşünün quaresma bide fazla koşmayan biri arada büyük bi fark var yabancılarla
quaresma hangi maçta 13 km koşmuş yaw?????
*Mystery*
19 Haziran 2010, 02:08
Alin ozaman bol bol yabanci verin 10-15 milyon dolari veya euroyu,kucaklayin hava limanlarinda sonrada en büyük baskan bizim baskan nidalariyla sarsin stadlari caddeleri.3-4 ay sonrada bekleneni veremesse yuhhhhh layin yönetim istifa diye naralar atin böyle baskan olmaz olsun diye bagirin küfürler yagdirin.Memlekette kime sorsak cogu kisi gecim SIKINTISI cekiyorum acim der ama anlamadigim bu futbolculara verilen paralara acimaz.
sergen157
19 Haziran 2010, 02:13
Kıskanıyosunda bu kadar belli etme
By Hüry
19 Haziran 2010, 02:21
Ya quaresma nın nesini seviyolar hala anlamış değilim. Tamam yeteneğine birşey demiyorum fakat hırs olarak istikrar olarak çökmüş bir oyunucuyu neden getirirlerki takıma anlamıyorum.Bu her takım için geçerli.Bu akşam ntvspordaki acun ılıcalı ve rıdvanın katıldığı dünya kupası programında ne güzel konuştular quaresma için onlara saygı duyuyorum valla.
Lenny
19 Haziran 2010, 02:25
Kıskanıyosunda bu kadar belli etme
Birader, neyinizi kıskanayım. ( Takımım Karagümrük ama 4 büyüklerden FENERBAHÇE'yi desteklerim )
Daha dünya yıldızı ( ki bence kaymış bir yıldız burada toparlanır mı merak konusu, umarım toparlanır ) transferini yeni yaptınız. Bu konuda Fenerbahçe ve Galatasaray, Beşiktaş'a farkı koydu!
Fenerbahçe:
Anelka, Appiah, Carlos, Santos
Galatasaray:
Baros, Kewell, Keita, Elano
Bunlar sadece birkaçı... Haa bu oyuncular iş yaptı mı ya da yapıyorlar mı tartışılır. ( Baros ve Kewell'a lafım yok )
Amacım burada getirilen yıldızları göstermek değil.
Ama senin gibi geri kafalılara göstermek gerekiyor.
Havaalanında gelen futbolcuyu karşılamak taraftarların ( Fenerlisi, G.saraylısı, 8eşiktaşlısı, Alayı ) en büyük ayıbıdır.
Kıskandığım falan yok, hayırlı olsun ama bu havaalanında karşılama olayına sadece ben karşı değilim.
Galatasaray taraftarları, Jo ve Santos patlaklarından sonra bu tarz organizasyon yapmıyacaklarını duyurdular.
Sayende çok konu dışına çıktım ama senin gibi geri kafalılar ancak böyle anlar...
By Hüry
19 Haziran 2010, 02:28
Bizim dışımızda nadir 2. sınıf takımlar yurtdışından futbolcu getirdiğinde büyük ilgiyle karşılaşıyorlar.Kanada ya bile yardım amaçlı maç yapıldığında dünyaca ünlü yıldızlar gitmişte havaalanında 2-3 kişi foto çektirdi....
Peckle
19 Haziran 2010, 02:34
3. dünya ülkesi olduğumuz çok açık belli oluyor. Lafım BJKlilere değil, bunu zamanında FBliler de yaptı GSliler de. Bence de çok yanlış bir uygulama bu. Gelen futbolcu şaşırmaz mı "noluyoruz, nereye geldim ben?" diye? Tamam iyi bir futbolcu, bir dünya yıldızı; ama ne gerek var izdiham yaşanmasına? Sanki lig kalitesi çok düşük.
Lenny
19 Haziran 2010, 02:51
3. dünya ülkesi olduğumuz çok açık belli oluyor. Lafım BJKlilere değil, bunu zamanında FBliler de yaptı GSliler de. Bence de çok yanlış bir uygulama bu. Gelen futbolcu şaşırmaz mı "noluyoruz, nereye geldim ben?" diye? Tamam iyi bir futbolcu, bir dünya yıldızı; ama ne gerek var izdiham yaşanmasına? Sanki lig kalitesi çok düşük.
Aynı şekilde bunu demek istiyorum ama nedense bazı arkadaşlar beni kıskanıyor sanıyor.:thumbdown:
-YaLan-
19 Haziran 2010, 03:36
BJK taraftarına olan sempatimde git gide azalmaya başladı.Quaresma gelmeden önceki konulara bakarsanız,diğer takım taraftarlarının dahi böyle bir oyuncunun Türkiye liglerine kalite getireceğini savunduğunu görürsünüz.
Şu havaalanı işine de tamımdır.Görmemiş bir millet olduğumuz için gayet normal şekilde karşılıyorum:)
enesbilgi
19 Haziran 2010, 03:57
Fb ve Gs liler Çatlamaya başlamış...Görmemişlik felan diyorsunuz.........Siz yarın imza törenini görün...Quaresmanın ''Şeyini'' çekip koparacaz..... Ricardo Quaresma
-YaLan-
19 Haziran 2010, 04:02
Çatlamak:) Tabata'yı aldığınızda da çatlamıştık zaten.Bizi bir kere çatlatırsınız.FB ve GS olarak sizi bir yılda en az 6 kez çatlatıyoruz.Yetmedi heralde:)
forza-kartal
19 Haziran 2010, 13:24
Çatlamak:) Tabata'yı aldığınızda da çatlamıştık zaten.Bizi bir kere çatlatırsınız.FB ve GS olarak sizi bir yılda en az 6 kez çatlatıyoruz.Yetmedi heralde:)
:mad: Hem modluk yapıyorsun hem de gelip tartışma ortamı yaratıyorsun yazık.Ama takımı mı savunmak adına bi şey söyleyeyim o senin çatlatan dediğin Gs 5 yıldır Şampiyonlar Ligi'nin yüzünü göremiyor ;) Fenerbahçe'de çeyrek asırdır Türkiye Kupası'nı alamıyor ;)
Peckle
19 Haziran 2010, 13:48
:mad: Hem modluk yapıyorsun hem de gelip tartışma ortamı yaratıyorsun yazık.Ama takımı mı savunmak adına bi şey söyleyeyim o senin çatlatan dediğin Gs 5 yıldır Şampiyonlar Ligi'nin yüzünü göremiyor ;) Fenerbahçe'de çeyrek asırdır Türkiye Kupası'nı alamıyor ;)
Afedersin de sizin ne başarınız var? (Ne olur bana "Geçen sene hem TR Kupası hem de Şampiyonluk aldık" deme. Bu kadar küçülme yani...)
Tartışma ortamını esas yaratan sensin gibime geliyor. Konuyla ilgili cevaplar yazmaya özen gösterin lütfen.
forza-kartal
19 Haziran 2010, 13:53
Tr kupası ve ligi alı psöylemek küçülmek de 11 yıl önce alınan Uefa Kupası'nı söylemek küçümsenme değil mi? (Yanlış anlaşılmasın ben Uefa kupasının alınmasını kesinlikle küçümsemiyorum.)
Ayrıca sezon ortasında bizi 5-6 defa kim çatlatıyormuş Gs ve Fb demiş arkadaş peki nasıl çatlatıyor anlamadım ne yapıyorlar?
redking2013
19 Haziran 2010, 14:43
http://http://www.timsah.com/Q7-Istanbulda-taraftar-CILDIRDI/CdMdQCuvOhR
arkadaşlar işte quaresmanın istanbula gelişi
forza-kartal
19 Haziran 2010, 15:01
Quaresma'nın gelişini gösteren en net ve en yakından video şu : http://www.facebook.com/video/video.php?v=119934511383562&ref=mf
Lenny
19 Haziran 2010, 15:41
Afedersin de sizin ne başarınız var? (Ne olur bana "Geçen sene hem TR Kupası hem de Şampiyonluk aldık" deme. Bu kadar küçülme yani...)
Tartışma ortamını esas yaratan sensin gibime geliyor. Konuyla ilgili cevaplar yazmaya özen gösterin lütfen.
Tr kupası ve ligi alı psöylemek küçülmek de 11 yıl önce alınan Uefa Kupası'nı söylemek küçümsenme değil mi? (Yanlış anlaşılmasın ben Uefa kupasının alınmasını kesinlikle küçümsemiyorum.)
Ayrıca sezon ortasında bizi 5-6 defa kim çatlatıyormuş Gs ve Fb demiş arkadaş peki nasıl çatlatıyor anlamadım ne yapıyorlar?
Tartışma yaratacak şeyleri sen yazıyorsun asıl, yani gelipte Fenerbahçe ile Galatasaray'a taş atma. Önce kendi ayıplarınız örtünüz.
6 Kasım 2007 - Liverpool 8-0 Beşiktaş...
enesbilgi
19 Haziran 2010, 15:55
Bizim o Quaresma sizin santos-jo-keita yı üst üste koyar ayağında oynatır...
Sende arkadaşım saçma sapan konuşma ...küçülmekle ne alakası var...Herkes o 2 kupanın birini alabilmek için 1 yıl boyunca kendilerini yırtıyorlar....buna bjk de dahil...ama ÇİFTE kupada bizim farkımız...
Allah aşkına bana söyleyin eğer Quaresma fb ve ya gs ye gelseydi böle konuşacakmıydınız?
Peckle
19 Haziran 2010, 16:25
Ben yemin ediyorum ki Quaresma'nın bizim takıma gelmesini istemezdim. Çünkü sevmiyorum o adamı pek. Tam alemci tipi var adamda. Tabii ki büyük futbolcu; ama istemezdim işte.
Ben küçülme derken yanlış anlaşılmışım sanırım, "Şampiyon olduk, gayet büyük başarı!" derseniz diye dedim ben. Tamam şampiyonluk büyük bir başarı da, Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı FB ve GS'den daha az olduğu için "küçülme" dedim...
forza-kartal
19 Haziran 2010, 16:26
Tamam arkadaşlar ya tartışma olmasın , özür dilerim bende tartışma yaratılmış bi ortamı biraz daha gerdiğim için Quaresma transferinden bahsedelim.
Lenny
19 Haziran 2010, 16:29
Bence de, uzatmaya hiç gerek yok.
Tekrardan yazıyorum, hayırlı olsun...
Sinan ÖZER
19 Haziran 2010, 16:56
Biz FB veya GS'nin yaptığı transferlerden sonra,çatır çatır çatlayacak taraftarlara benzemeyiz.FB'liler gidip GS'nin ve(ya) BJK'nin bulduğu oyuncuları,üstüne 1 milyon euro koyarak alınca çok büyük transfer oluyor.Galatasaray yönetimi,bulduğu genç,yetenekli oyuncuları paraya kıyamadığı için FB'ye kaptırıyor.Beşiktaş bir oyuncu satın alınca hemen ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.Quaresma gelecek sene size en iyi cevabı verecektir;).Siz BJK'nin yaptığı transferler hakkında "şöyle böyle" konuşmadan önce,Galatasaray camiası olarak,50 bin euro için kaybettiğiniz oyunculara bakın:
Gökhan Gönül:Yaklaşık 100.000 euro için FB'ye
Stoch:750.000 euro civarı bir para için tekrar FB'ye
Volkan Demirel:300-450.000$ arası bir para için yeniden FB'ye
;)
Lenny
19 Haziran 2010, 17:02
Haddime değil fakat, yetkili olmanıza rağmen bu gereksiz laf dalaşını neden uzatıyorsunuz ki ?
redking2013
19 Haziran 2010, 20:40
http://www.youtube.com/watch?v=85vhi_DbZUc arkadaşlar işte quaresmanın beşiktaş formasını giyip sahada turladığı görüntüler
Sedat_60
19 Haziran 2010, 22:43
Değerli kardeş ve abilerim böyle şeyler için birbirinizi kırmaya değmez Q7 hayırlı olsun Beşiktaş camiasına :D
sergen157
19 Haziran 2010, 23:06
Moderatörlere bak tartışma çıkarıyor.Komiksiniz :)
redking2013
20 Haziran 2010, 12:57
http://http://www.youtube.com/watch?v=mwPq9awXuWg buda quaresmanın imza attığı görüntüler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.