PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Quaresma Beşiktaşta Başarılı OLurmu..?

Türkiyé.
13 Haziran 2010, 14:46
Quaresma Beşiktaşta Başarılı OLurmu..?

pes-in kralı
13 Haziran 2010, 15:07
Kararsızım çünkü burası Türkiye buraya ayak uydurması biraz zor!!!

Kreatos
13 Haziran 2010, 15:09
Uydurması zaman alır ama,uydurduğundaki performansını görmek için sabırsızlanıyorum! :)

*oRc![N]aL*
13 Haziran 2010, 15:16
performansı ve cabukk uyum saglamayı basarırsa ve sahet bn olabılcegını dusunuyorum basrılı olucaktır tabıkıde .

Peckle
13 Haziran 2010, 15:22
Adam Porto'da iyiydi, İnter'de patladı, burada da çok iyi oynayacağını düşünmüyorum şahsen, ayak uyduramayabilir.

silent
13 Haziran 2010, 15:30
konu ters olmuş aslında beşiktaş quaresmaya ayak uydurur mu olması gerekliydi...kendisi en favori bikaç oyuncumdan biridir hayırlı olsun...ters bir oyuncu ve çok sorun çıkarabilir beşiktaşa öncelikle aldığı para diğer futbolcular arasında sorun olcaktır kesinlikle...quaresmanın gelmesinin tek nedeni mustafa denizlinin gitmiş olmasıdır çünkü denizli daha geçen sezonun alacaklarını ödemeyen beşiktaşın quaresmaya bu kadar parayı nasıl vereceğini canlı yayında söylemiştir...

Orteqa
23 Haziran 2010, 02:00
Ne Basarısı Be Adam Zorla Geldi Bjk Ye Adamı Baska Takım İstemiodu Interde Baskı Yapıyordu Git Git Diye Yani Anlıcanız Adam Zorla Geldi Bjk Ye Adam Yaktı Kendini Ben Fbliyim Ama En Azından Galatasaraya Gitseydi Çünkü Orda Görülürdü Gene Sevilirdi Bjkde Körerir O Adam Hangi Adam Bjk Den Parlak Çıktıkı Zaten :@

sergen157
23 Haziran 2010, 02:12
Ne Basarısı Be Adam Zorla Geldi Bjk Ye Adamı Baska Takım İstemiodu Interde Baskı Yapıyordu Git Git Diye Yani Anlıcanız Adam Zorla Geldi Bjk Ye Adam Yaktı Kendini Ben Fbliyim Ama En Azından Galatasaraya Gitseydi Çünkü Orda Görülürdü Gene Sevilirdi Bjkde Körerir O Adam Hangi Adam Bjk Den Parlak Çıktıkı Zaten :@

Amacın ne ?

seckinordu
23 Haziran 2010, 02:17
hem türkiyeye ayak uyduramaz hemde gece alemini gördüğü zaman istanbulda biter zaten buna meyilli bir futbolcu
okadar büyük kulüpler oynadı yedek bile olamadı

DαѕιLνα
03 Temmuz 2010, 12:01

Futboldan anlamayan aptalın tekisin sanırım yaşın 13den küçük :lol:

eagle1903
03 Temmuz 2010, 12:23
Adam Porto'da iyiydi, İnter'de patladı, burada da çok iyi oynayacağını düşünmüyorum şahsen, ayak uyduramayabilir.

Barcelona'da da çok az süre almıştı 2 sezon boyunca.Ancak sonra gittiği Porto'da harika bir performans gösterdi.Quaresma daha çok küçük takımın büyük topçusu gibi.Yani Barça,İnter,Chelsea gibi 1.sınıf takımlarda pek varlık gösteremezken Porto,Sporting Lizbon gibi 2.sınıf takımlarda ise harika performans gösterebiliyor.Şimdi yine 2.sınıf bir takımda ve antremanlarda görüldüğü üzere takıma iyi ayak uydurmuş gibi ki bugün hazırlık maçı da var.İzleyecez bakalım.Umarım bu kadar beklentiyi boşa çıkarmaz.

MrCnR
03 Temmuz 2010, 14:17
Hangi Kanalda Hazırlık Maçı?

eagle1903
03 Temmuz 2010, 14:28
Saat 19.00 Futbol Smart'ta.Azeri takımı Neftçi Bakü rakip.