PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Quaresma Beşiktaş'ta..! Son Dakika!

Türkiyé.
13 Haziran 2010, 14:35
Portekizli Yıldız Futbolcu Quaresma Siyah-Beyazlı Takımla Anlaştı...

Kaynak:Ligtv Kanalı Sondakika Haberi..

Sedat_60
13 Haziran 2010, 14:38
Spormax'te son dakika geçtiler hayırlı olsun.

Sinan ÖZER
13 Haziran 2010, 14:39
Allaah!!!!!!!!:D:D

Sedat_60
13 Haziran 2010, 14:40
NTVSpor açın.

ForceHawk_7z
13 Haziran 2010, 14:43
Oh be sonunda aldık ..:)

fc_chelsea
13 Haziran 2010, 14:44
Ewt doğru hertarafta öğle gösteriyor
bjk ye hayırlı uğurlu olsun :D

Sinan ÖZER
13 Haziran 2010, 14:46
Spor kanalı olmayan kanallar bile "son dakika haberi" olarak geçiyor!!İnşALLAH Beşiktaşımız'a hayırlı olur.İnşALLAH korktuğumuz başımıza gelmez:)

*oRc![N]aL*
13 Haziran 2010, 14:48
oh Be :D

forza-kartal
13 Haziran 2010, 14:51
Ben ne demiştim :)

fc_chelsea
13 Haziran 2010, 14:54
İi en tsl'nin kalitesi yükseltir

metin_99
13 Haziran 2010, 14:59
Hayırlı olsun...

nickless1
13 Haziran 2010, 15:01
Bi adama için bu kadar uğraşılır mı? :D Daha gelmeden formalarını bile basacaklardı nerdeyse.Ama olsun umarım yararlı olur.Para bu sefer boşa gitmesin.Beşiktaş'ın bu yanlış transferlere harcadığı paraları toplasak 5 tane falan Quaresma alırdık. :D
Tekrar tüm camiaya hayırlı olsun.

pes-in kralı
13 Haziran 2010, 15:04
Tüm beşiktaşlılara hayırlı olsun!!!

mr_nem
13 Haziran 2010, 15:06
galatasaraylı olarak asıl bomba bu diyorum Beşiktaş'a hayırlı olsunn cidden çok kaliteli bir transfer yaptılar.

Kreatos
13 Haziran 2010, 15:07
26 yaşında bir yıldız! Bu bir ilktir. Kartalıma hayırlı uğurlu olsun :)

pes-in kralı
13 Haziran 2010, 15:08
Türkiyeye ayak uydurması biraz zor gibi geliyor bana burada çünkü futbol sert zor burada futbol eğer quaresma buraya ayak uydurabilirse ki bana göre zor başarılı olur diye umuyorum.

Emre Ballı
13 Haziran 2010, 15:13
Hayırlı olsun Quaresma gibi bir oyuncu tabiki Beşiktaş'a yararlı olur.

forza-kartal
13 Haziran 2010, 15:17
Cuma günü geliyor beyler.

Peckle
13 Haziran 2010, 15:21
Hayırlı olsun tüm Beşiktaşlılara, ligin kalitesi artmaya başladı :D

efinho58
13 Haziran 2010, 15:47
Ben ne demiştim :)

10 Haziran demiştin.:biggrin:Yine de hayırlı olsun.

forza-kartal
13 Haziran 2010, 15:54
biraz gecikti kardeş işte , aramızda 3 günün lafı mı olur :)

cesc
13 Haziran 2010, 15:58
Schuster adam ederse iyi transfer...

Çünkü çok disiplinsiz...Yoksa Beşiktaş'a yararı dokunmaz..

-UguR-
13 Haziran 2010, 16:12
Valla Galatasaray bu yönetimle gider yine en ucuz adamları alır. Aferin fenerle beşiktaşa bizim yapamadığımızı yaptılar. Biz bu yönetimle bu senede şampiyon olamayız.

kazimkilic
13 Haziran 2010, 16:21
3 büyükler sonunda akıllı transferler yapmaya başladı: quresma yararlı olmasa bile diger gelecek oyuncuların önünü açıcak sonra stoch 21 yaşında çok genç ve gelecek vaat eden oyuncu bunlar tslnin degerini içe artırır BİR FENERBAHÇELİ OLARAK beşiktaşın tranferini çok yerinde buluyorum...

forza-kartal
13 Haziran 2010, 16:23
Valla Galatasaray bu yönetimle gider yine en ucuz adamları alır. Aferin fenerle beşiktaşa bizim yapamadığımızı yaptılar. Biz bu yönetimle bu senede şampiyon olamayız.

Yapma kardeş Stoch'u çok balonladılar , bi halt etmez , siz daha iyisini alırsınız ;) Gio'yu almaya bakın bence.

kazimkilic
13 Haziran 2010, 16:24
stochu balonladılarmı? sadece gülüyorum:D

efinho58
13 Haziran 2010, 16:34
Ne balonlaması yaa!Adam Twente'yi şampiyon yaptı, 20 yaşından küçükken Chelsea'ye gitti.Bu adama kötü mü diyelim?!Galatasaray alsa süper derdiniz, biz alınca mı değeri düştü, kötü oldu?!

19bjk03
13 Haziran 2010, 17:08
Bence gelmez adam kesinlikle gelmeyeceğini 10 milyon bile verilse türkiyeye gelmeyeceğini söylemişti ama bellide olmaz

12si oldu :D

13 Haziran idi o aslında..Eli sürşmüş konuyu açanın:)

Yok canım siz bilmiyorsunuz quaresma 31 haziranda imzalayacak görürsünüz tüm beşiktaşlılar 31 hazirana kadar hazırlık yapsın quaresma gelecek.:D

emin olun gelir (!)

:D:D:D:D:D

aL*;289090']Geldi zateen şimdi istanbulda ama tatilde :D

Birkac örnek, nerden nereye..

Quaresma Besiktasimiza Hayirli olsun !

Peckle
13 Haziran 2010, 17:11
Yapma kardeş Stoch'u çok balonladılar , bi halt etmez , siz daha iyisini alırsınız ;) Gio'yu almaya bakın bence.

Komiksin :) Futboldan pek anlamadığını anlamış olduk. İzleseydin Stoch'u biraz keşke.

Bu arada BJK - GS kardeşliği tekrar gözler önüne seriliyore :D

By Hüry
13 Haziran 2010, 17:15
Bana kalırsa aşırı derecede gereksiz bir transfer.Çünkü quaresma yetenekli olmasına bişey demiyorum fakat gittiği hiçbir takımda istikrar gösteremeyen adamı düzeltmek çok zordur.Jose mourinho nun bile adam edemediği birinden ne beklenirki.Oyuncu maaşını en az 3.5 milyon euro ya anlaşmışlardır zaten...

seyfoxx
13 Haziran 2010, 17:16
19bjk03 o yazdıklarının hepsini hatırlıyorum.aynen öyle dediler ve dediklerinde bana evlat acısı gibi koyuyordu umarım Q7 onlara koyar , hayırlı olsun beşiktaşıma...Peckle sanada cevabım stochu bjk alsaydı emin ol 2.ligten topçu almış muamelesi yapılırdı ama fener alınca dünya yıldızı yaptılar buda renkli basının marifeti nediyeyim...

By Hüry
13 Haziran 2010, 17:22
Arkadaşlar Galatasaraylı olmama rağmen stoch u elimizden kaçırdığımız için çok üzüldüm.Stoch o kadar şahşahlı bir oyuncu değil ama hızıyla ve yapabilecekleriyle gerçekten iyi bir futbolcu.Stoch mu Q7 mi deseniz bana gözüm kapalı stoch u seçerim.En azından kendini kanıtlamak isteyen bir oyuncu.Q7 beşiktaş da ne kdr hırslı oynayabilirki?Adam oynamasa bile beşiktaş parasını çatır çatır ödeyecek.Öbür türlü tatil dışında türkiyeye adımını atmazdı.

cesc
13 Haziran 2010, 17:26
Ne balonlaması yaa!Adam Twente'yi şampiyon yaptı, 20 yaşından küçükken Chelsea'ye gitti.Bu adama kötü mü diyelim?!Galatasaray alsa süper derdiniz, biz alınca mı değeri düştü, kötü oldu?!

:glare:

Peki bu adamı Fener'in Twente maçları hariç izledin mi ?

O zaman soruyorum neden Stoch ligin ilk yarısından iyi ikinci yarısından kötü performans gösterdi ?

Sedat_60
13 Haziran 2010, 17:27
Salı günü görürsünüz Stoch'u Slovakya milli takımıyla.

Sinan ÖZER
13 Haziran 2010, 17:29
Stoch gibi 50 kiloya yakın,boyu 1.70 olmayan bir futbolcuyu,Türkiye'de "yerler"...Evet yetenekleri çok iyi,ancak Türkiye'ye uygun değil.Hollanda gibi fizik kondisyonun çok önemli olmadığı bir ligde başarılı performans gösterdi.Ancak İngiltere'de hiçbirşey yapamadı.Kaldı ki Türkiye İngiltere'den çok daha sert futbolun oynandığı bir ülke.Stoch gibi fiziği zayıf ve taktiksel becerileri ön planda olan bir futbolcunun,Türkiye'deki mücadele futboluna ayak uydurması oldukça zor olacak gibi görünüyor.

cesc
13 Haziran 2010, 17:30
Salı günü görürsünüz Stoch'u Slovakya milli takımıyla.

Stoch milli takımında iyi performans göstermesi gerekir zaten...

Ligin ilk yarısında da iyi performans gösterecek...

Ama ikinci yarı için bunu söylemeyeceğiz..

Geçen senenin istatisklerine bakarsanız anlarsınız..

By Hüry
13 Haziran 2010, 17:34
Bir oyuncuyu yaptıkları için almak çok kötü bir düşünce.Bence türkiyedeki futbol takımlarının futbolcu alırken yapabileceklerini düşünerek almaları gerekiyor.Mesela yurtdışından 31 32 yaşında bi yıldız alırsınız.Adam yapabileceği herşeyi yapmıştır.Daha geldiği takıma ne kata bilirki??Oysaki 22 21 19 yaşında oyuncular yedek kalırken bile hocasının isteği olmadan ısınmaya çıkan kişilerdir.Kendini kanıtlama duygusu hakimdir.Tabi genelleme yapıyorum istisnalar olabilir...

Stoch gibi 50 kiloya yakın,boyu 1.70 olmayan bir futbolcuyu,Türkiye'de "yerler"...Evet yetenekleri çok iyi,ancak Türkiye'ye uygun değil.Hollanda gibi fizik kondisyonun çok önemli olmadığı bir ligde başarılı performans gösterdi.Ancak İngiltere'de hiçbirşey yapamadı.Kaldı ki Türkiye İngiltere'den çok daha sert futbolun oynandığı bir ülke.Stoch gibi fiziği zayıf ve taktiksel becerileri ön planda olan bir futbolcunun,Türkiye'deki mücadele futboluna ayak uydurması oldukça zor olacak gibi görünüyor.

Ribey Galatasaray a geldiğinde fizik açıdan çok mu ahım şahım bir futbolcuydu? Liverpooldaki Benayoun un fizik gücü çok mu kuvvetli.Bu adamlar yırtıcılıklarıyla futbol oynamaya çalışıyorlar.

Peckle
13 Haziran 2010, 17:39
İngiltere'de oynamadı ki doğru düzgün :D

BeRKeChi
13 Haziran 2010, 18:00
Schuster'le anlaşırsa çok iyi olur. Bütün takımlar bomba patlatıyor, bizimkiler 7 milyon paund vermiyor. Hayırlı olsun ne diyelim.

By Hüry
13 Haziran 2010, 18:03
Schuster'le anlaşırsa çok iyi olur. Bütün takımlar bomba patlatıyor, bizimkiler 7 milyon paund vermiyor. Hayırlı olsun ne diyelim.

Üzülme az ama öz olsun bize yeter.Biz Galatasaraylıyız

mr_nem
13 Haziran 2010, 18:18
arkadaşlar burası stoch konusu değil sanırsam lütfen konuya dönün bundan sonra stoch ile ilgili bütün mesajlar silinecektir.

PerverT
13 Haziran 2010, 18:22
Stoch mu Q7 mi deseniz bana gözüm kapalı stoch u seçerim.En azından kendini kanıtlamak isteyen bir oyuncu.Q7 beşiktaş da ne kdr hırslı oynayabilirki?Adam oynamasa bile beşiktaş parasını çatır çatır ödeyecek.Öbür türlü tatil dışında türkiyeye adımını atmazdı.

Şakamı yapıyosun birader sen ?

By Hüry
13 Haziran 2010, 18:24
Şakamı yapıyosun birader sen ?

Şaka yapıyo gibi bir halim varmı sence??? Biraz mantıklı düşünsen dediklerimi anlarsın.Q7 sadece bir isim

etoooo
13 Haziran 2010, 18:42
oleyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeee

MrDesTRoyeR
13 Haziran 2010, 19:04
Tabata gibi olmasında..Beşiktaşa hayırlı olsun.

Sinan ÖZER
13 Haziran 2010, 19:06
Tabata gibi olmasında..Beşiktaşa hayırlı olsun.

Quaresma yararsız olsa bile Tabata gibi olmaz...Tabata tamamen transfer sezonunun son gününde acele ile yapılmış bir transfer.Beklendiği gibi hiçbir katkı yapamadı.Quaresma'da da böyle bir risk var ancak Quaresma,Tabata gibi bilinçsiz bir transfer olmadığı için onun kadar hafif eleştirilmez...Umarım Schuster onu adam eder:)

By Hüry
13 Haziran 2010, 19:11
Quaresma yararsız olsa bile Tabata gibi olmaz...Tabata tamamen transfer sezonunun son gününde acele ile yapılmış bir transfer.Beklendiği gibi hiçbir katkı yapamadı.Quaresma'da da böyle bir risk var ancak Quaresma,Tabata gibi bilinçsiz bir transfer olmadığı için onun kadar hafif eleştirilmez...Umarım Schuster onu adam eder:)

jose mourinho bile adam edemediyse kimse edemez...

sergen157
13 Haziran 2010, 19:17
Sonuda.. Umutlar Büyük,Umarım Beşiktaşımız İçin En İyisi Olur.

de_souza
13 Haziran 2010, 19:23
Milli takımda değil mi Quaresma ?

Sinan ÖZER
13 Haziran 2010, 19:28
Milli takımda değil mi Quaresma ?

Hayır alınmadı...

seyfoxx
13 Haziran 2010, 19:34
jose mourinho bile adam edemediyse kimse edemez... demişsin. Fakat Shuster ile Morinho çok farklı hocalar.Morinho asla oyuncunun suyundan gitmez oyuncunun onun suyundan gitmesini ister , morinho kendini çok kibirli görür , büyük görür bu son derece doğaldır bu konuda eleştirmiyorum .Fakat Q7 de aynı morinho gibi kendini büyük görür yıldız görür buda doğaldır fakat bir yıldızı ancak bir yıldız anlar.Shusterde zamanın büyük oyuncularındandı.Bu sayede Quaresmaya nasıl davranacağını nasıl yaklaşacağını nasıl ilişki kuracağını iyi bilir.

de_souza
13 Haziran 2010, 19:35
1 sezon boyunca yedek oturan adamı bende almam.

agbon
13 Haziran 2010, 19:39
Beşiktaşa hayırlı olsun galatasarayında kurtuluş umudu serdar özkan olur anca böyle yönetim olmaz olsun

ederlezi12
13 Haziran 2010, 21:59
Beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun !

Ben Beşiktaş a çok faydalaı olacağıı düşnüyorum ! Queresmanun sırf İnter Chelsea da kötü performans göstermesi Beşiktaşda da aynı olacağı anlamına gelmez ! Hayırlı Uğurlu Olsun !

rstar1
13 Haziran 2010, 22:54
Hayırlı olsun.

Berker Gonca
13 Haziran 2010, 23:11
Bi Fenerbahçeli olarak hayranı olduğum bir futbolcunun Türkiye'ye gelmesine çok sevindim. Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun çok iyi transfer..

Onur Çetin
13 Haziran 2010, 23:19
Katılıyorm bu tam bomba ama elinizde patlamaz inşallah.Portodan ayrıldıktan sonra vasat oldugunu hepimiz biliyoruz

Peckle
14 Haziran 2010, 01:46
Patlama ihtimali de var parlama ihtimali de; ama patlama ihtimali daha yüksek gibi geliyor bana :D

-YaLan-
14 Haziran 2010, 01:56
Patlama ihtimali de var parlama ihtimali de; ama patlama ihtimali daha yüksek gibi geliyor bana :D

Kendini kanıtlamış bir isim...Ancak Türkiye'ye ne amaçla geldiğine de bakmak gerek.

-Türkiye'de yan gelip yatarım.Paramı da koyarlar cebime...
-Kendimi ispatlayıp tekrar Avrupa'ya dönmem gerek...

paTRon_
14 Haziran 2010, 13:21
Tebrikler.. :) Ama 2. lincoln vakası olabilir.. ? (=

kazimkilic
14 Haziran 2010, 13:22
bence buraya para kazanmaya geldi q7 ama forma satışlarını tavan yaptırır:D

pes-in kralı
14 Haziran 2010, 13:24
Arkadaşlar bilindiği üzere Q7 buraya gelmeyi istemiyordu ve çok uzun çabalar sonucunda getirildi yani zorla gibi üstelik 15 trilyona eğer yahu bunlar beni zorla buraya getirdi ben onlara yapacağımı biliyorum derse beşiktaş için kötü olur:)

Sinan ÖZER
14 Haziran 2010, 23:51
Kendini kanıtlamış bir isim...Ancak Türkiye'ye ne amaçla geldiğine de bakmak gerek.

-Türkiye'de yan gelip yatarım.Paramı da koyarlar cebime...
-Kendimi ispatlayıp tekrar Avrupa'ya dönmem gerek...

Uğurcuğum ne bekliyordun ki...Zaten adam her fırsatta Beşiktaş'ta kendini tekrar kanıtlayıp Avrupa'ya gitmek istiyorum diyordu...Başarılı olursa neden Beşiktaş'ta kalsın ki?Zaten Beşiktaş'ta kârlı çıkacağı için hemen gözden çıkaracaktır.Buna bu kadar şaşırmamak gerek.Beşiktaş bir Chelsea,bir Barcelona,Bir Real Madrid veya bir Manchester United değil ki,o takımda 10-15 sene kalasın;)

Matias
15 Haziran 2010, 00:14
Bu sezon en iyi transferlerden biri Quaresma.. Ama bu sezonun en iyi transferlerinden biride Delgado olacak.. :) Bu adamı seviyorum.. :)

MrKhAn o7
15 Haziran 2010, 00:23
Delgado nereden çıktı ya. :D

Matias
15 Haziran 2010, 00:27
Delgado nereden çıktı ya. :D

Anasının karnından çıkmıştır.. :) Nerden çıkıcak bizim Delgado yokmu.. :)

IISoNCuII
16 Haziran 2010, 23:49
Bu adam bi aralar C.Ronaldo ile karşılaştırıyorlardı.