PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Quaresma'da mutlu son!

MrKhAn o7
24 Mayıs 2010, 18:49
Beşiktaş yönetimi son 1 aydır kadrosuna katmak için çaba harcadığı Ricardo Quaresma transferinde sona yaklaştı.

Siyah-beyazlı takımın başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, 3 gün önce İspanya'ya giderek bu futbolcu ve İnter Kulübü yetkilileriyle görüşmelerde bulunacaklardı. Dün akşam Madrid'de İnter ile Bayern Münih arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinin ardından bugün İtalyan kulübünün yetkilileri ve Quaresma'nın menejerleriyle görüşen Siyah-beyazlı heyetin transferde büyük aşama kaydettiği öğrenildi.

Yapılan görüşmeler sonrası İnter ile büyük oranda anlaşma sağlayan, Portekizli oyuncuyu da ikna eden Beşiktaş heyeti önümüzdeki hafta bu transferle ilgili son noktayı koyacak. Başkan Demirören ve beraberindeki heyetin yarın İstanbul'a döneceği, Futbol
Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın da hafta içinde Quaresma ile yeniden bir araya gelerek aradaki ufak pürüzleri gidereceği kaydedildi. Beşiktaş'ın bu trasferde İnter Kulübü'ne 8 milyon Euro'ya yakın bonservis bedeli ödeyeceği bildirilirken, Quaresma'ya yıllık 3.5 milyon Euro ödemesi bekleniyor.

pes-in kralı
24 Mayıs 2010, 18:56
Tüm BJK camiasına hayırlı olsun. Umarım onlara faydalı olur. Yıllardan sonra ilk adam akıllı transferleri.

Nexima
24 Mayıs 2010, 19:00
Son anda FB kapacak :D

By Hüry
24 Mayıs 2010, 19:05
Neresi adam akıllı transfer??? quaresma tmm çok yetenekli bir futbolcu ama gittiği hangi kulüpte adam gibi istikrarlı oynamış.Adam 1-2 maç oynuyo 10 maç yatıyo.Gittiği Her takımda yedek oturması bu yüzden zaten.Bana kalırsa yanlış bir transfer olur.8 milyon euro ya daha güzel oyuncular alabilirler.Kim mi dersiniz? Bana kalırsa West ham dan Alessandro Diamanti,Porstmouth dan o'Hara Liverpool ryan Babel......bunlar beşiktaş gibi takımlar için çok iyi oyuncular Babel i neden yazdım derseniz bu sene transfer listesine koyulmuş genç bir yıldız..Erken atağa geçerlerse bir türk kulübüyle anlaşabilir.