Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Rakip Hırvatistan
emreozmen
13 Ekim 2011, 15:44
2012 Avrupa Şampiyonası finalleri play-off kurasına ikinci torbadan giren A Milli Takım'ın rakibi belli oldu. Polonya'nın Krakow kentinde çekilen kurada ay yıldızlıların rakibi Hırvatistan oldu.
Kaynak (http://www.haber365.com)
rambo93
13 Ekim 2011, 15:55
Dejavu.
İhsan Y.
13 Ekim 2011, 15:57
Portekiz gelmedi ya. :D
Bu habere ne kadar sevindim bilemezsiniz. İnşallah 2008'de ki Hırvatistan maçını hatırlarlar ve artık hırslı oynayamaya başlarlar.
Bu maçlardan önce 2008 Avrupa Şampiyonası ve 2002 Dünya Kupasında ki milli takım kadromuzu bir araya toplayıp şimdiki kadroyla bir toplantı halinde görüştürebilirsek çok müthiş olur.
Eski milliler o zaman ki başarılarının sırlarını anlatırlar.Bizimkiler de gazlanarak artık hırslı futbol oynamaya başlarlar. :D
Zafer Ünal
13 Ekim 2011, 17:28
Bu habere ne kadar sevindim bilemezsiniz. İnşallah 2008'de ki Hırvatistan maçını hatırlarlar ve artık hırslı oynayamaya başlarlar.
Bu maçlardan önce 2008 Avrupa Şampiyonası ve 2002 Dünya Kupasında ki milli takım kadromuzu bir araya toplayıp şimdiki kadroyla bir toplantı halinde görüştürebilirsek çok müthiş olur.
Eski milliler o zaman ki başarılarının sırlarını anlatırlar.Bizimkiler de gazlanarak artık hırslı futbol oynamaya başlarlar. :D
Çok pozitifsin bence geçemeyeceğiz turu
Çok pozitifsin bence geçemeyeceğiz turu
Eğer bizimkiler hırslanırlarsa karşımızda kimse duramaz.Hırvatistan bir İspanya değil sonuçta.Hırslı bir şekilde iyi futbol oynarsak finale kadar gideriz.Tabii Hiddink'in taktiği ve oynatacağı oyuncuları iyi belirlemesi lazım.Geçen maçlarda yaptığı hataları yaparsa Hırvatistan'dan fark yer öyle döneriz.
emreozmen
13 Ekim 2011, 17:54
Bence de geçemeyeceğiz turu
Black Horseman
13 Ekim 2011, 19:35
Eğer bizimkiler hırslanırlarsa karşımızda kimse duramaz.Hırvatistan bir İspanya değil sonuçta.Hırslı bir şekilde iyi futbol oynarsak finale kadar gideriz.Tabii Hiddink'in taktiği ve oynatacağı oyuncuları iyi belirlemesi lazım.Geçen maçlarda yaptığı hataları yaparsa Hırvatistan'dan fark yer öyle döneriz.
Sen kazakhistanı yenmek için 93 dakika bekliyorsun azerilere ancak tek golle yeniyorsun bu takım hırvatistana karşı atak yapamaz.gelmiş hırs diyorsun o hırs eskidendi milli duygular bitmiş yerini paraya filan bırakmış e tabi hoca paragöz olunca takımda öyle bir görüntüye bürünüyor.Turu geçemeyeceğimizi düşünüyorum ve eğer geçersekde emin olun oynadığımız futbolla değil şansımızla geçeriz.Hakemler direklerin , ofstaytların bize yardımcı olması lazım.
emreozmen
13 Ekim 2011, 19:37
Sen kazakhistanı yenmek için 93 dakika bekliyorsun azerilere ancak tek golle yeniyorsun bu takım hırvatistana karşı atak yapamaz.gelmiş hırs diyorsun o hırs eskidendi milli duygular bitmiş yerini paraya filan bırakmış e tabi hoca paragöz olunca takımda öyle bir görüntüye bürünüyor.Turu geçemeyeceğimizi düşünüyorum ve eğer geçersekde emin olun oynadığımız futbolla değil şansımızla geçeriz.Hakemler direklerin , ofstaytların bize yardımcı olması lazım.
Aynen katılıyorum.Artık ülkenin prestiji için değil para için oynar oldular.İmkansız bir şey geçmemiz.
VeGoolll
13 Ekim 2011, 19:50
geçemeyiz turu eger geçersek çok zorlu ekipler ileride var çok umutlu degılım açıkcası zaten Hiddink çok kotü futbol oynatıyo bir an önçe gönderilmesi lazım diye düşünüyorum ülkemizde bir sürü yerli hoca var birinden kaliteli tabi ondan önçe bize istikrarda da lazım
Mario Balotelli
13 Ekim 2011, 19:53
Son maçlara göre değerlendirirsek, Hırvatistan bizi ezer geçer.
Black Horseman
13 Ekim 2011, 20:16
geçemeyiz turu eger geçersek çok zorlu ekipler ileride var çok umutlu degılım açıkcası zaten Hiddink çok kotü futbol oynatıyo bir an önçe gönderilmesi lazım diye düşünüyorum ülkemizde bir sürü yerli hoca var birinden kaliteli tabi ondan önçe bize istikrarda da lazım
adamda onu istiyor zaten alacaklarını alıp görev süresini bitirmeden gitmek.İşte yabancı hoca getirirsen olacağı bu.
Big Of Deniz
13 Ekim 2011, 20:30
Hezimete uğramayalım yeter. Umarım bunu söylediğime pişman olurum. Toparlanmalı artık milli takım..
Emre_Özel
13 Ekim 2011, 20:34
Bence eliyeceğiz.Bu kadar güvensiz olmayın derim. ;)
emreozmen
13 Ekim 2011, 20:48
Olmamak elde değil ki performansı göz önüne alınca bunu söylemek gerek.
İrlandanın gelmesini şiddetle istiyordum ama olmadı Portekiz'in gelmediğine de şükredelim ne kadar fazla umudum olmasada çıkmadık candan umut kesilmez..
Mario Balotelli
13 Ekim 2011, 22:25
Şimdi takımın başında keşke Fatih Terim olsaydı... Hiddink'e güvenmiyorum.
emreozmen
13 Ekim 2011, 22:26
Aynen ama kötüyüz bu sene kabul etmek lazım.
Furkangby
13 Ekim 2011, 22:27
Yenemeyiz.
emreozmen
13 Ekim 2011, 22:32
Yensek bile bal ile yeneriz.Bu takımdan bir halt olmaz!
rambo93
13 Ekim 2011, 22:48
Şimdi takımın başında keşke Fatih Terim olsaydı... Hiddink'e güvenmiyorum.
Aynen kardeş. Hiddink güven vermiyor. Takım heyecanını ve ruhunu kaybetmiş. İyi futbol oynanmıyor. İşimiz zor.
emreozmen
13 Ekim 2011, 23:11
İnancım kalmadı takıma ne yazık ki.
İhsan Y.
11 Kasım 2011, 21:14
İlk 11'ler belli oldu
TÜRKİYE
Volkan
Gökhan
Giray
Egemen
Hakan
Selçuk İnan
Sabri
Emre
Hamit
Arda
Burak
YEDEKLERİMİZ
Sinan
Umut
Caner
Gökhan Töre
Mehmet Topal
Ömer
Selçuk Şahin
HIRVATİSTAN
Pletikosa
Šimunic
Corluka
Schildenfeld
Vida
Rakitic
Modric
Srna
Dujmovic
Mandzukic
Olic
YEDEKLER
Subasic
Buljat
Pranjic
Vukojevic
Perisic
Jelavic
Eduardo
nickyoq
11 Kasım 2011, 21:31
Bence gol yimiyecez 1-0 bize yeter.
Orteqa
11 Kasım 2011, 22:49
Daha ilk yarı adamlar bizi çimlere gömüyo beyler. :D
nickyoq
11 Kasım 2011, 23:05
2-0 yeniliyoz ya!:S
emreozmen
11 Kasım 2011, 23:19
3-0 şu an maç yazık ya.
64haydar64
11 Kasım 2011, 23:20
malesef 3-0 :(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.