Orijinalini görmek için tıklayınız
:
RapidShare Bedava Premium Dağıtıyor!
-hate-
03 Temmuz 2010, 18:20
RapidShare premium hesap dağıtıyor.Kaçırmayın!
(Download için kota yüklemeniz gerekiyor)
http://www.rapidshare.com/
premium sadece upload için geçerli..
anatol.fb
03 Temmuz 2010, 18:46
ne kadar üyeliğin süresi
-hate-
03 Temmuz 2010, 18:49
henüz bir açıklama göremedim ama linke tıkladığınızda sayfanın alt tarafında premium hesap alabilirsiniz..
*YuSuFBuLDu*
03 Temmuz 2010, 18:53
ee.Üye oldum dosya indirince premium oluyormuyum ?
-hate-
03 Temmuz 2010, 18:54
ee.Üye oldum dosya indirince premium oluyormuyum ?
gelen mailini onayla ve premium oluyorsun zaten..
Bu arada yeni bilgi gördüm premium sadece upload için geçerli..
not:ilk mesaj güncellendi..
eagle1903
03 Temmuz 2010, 18:59
Rapidshare'den Ücretsiz Hesap Tuzağı 03 Temmuz 2010 17:00
Eski günlerine kavuşmak isteyen dosya yükleme sitesi Rapidshare bu uğurda kampanya üzerine kampanya düzenliyor. İşte sitenin yeni promosyone ücretsiz Premium hesap...
Bir dönemin ünlü dosya yükleme sitesi Rapidshare, uyguladığı yanlış pazarlama politikaları yüzünden son iki yıldır zor durumdaydı. Rakipleri karşısında pazar payını kaybeden site, geçtiğimiz hafta başlattığı yeni kampanyayla internet kullanıcılarının ilgisini çekmeye çalıştı.
http://static.shiftdelete.net/img/article/rap1278163872.jpg
Ücretsiz hesap almak için bu formu doldurmalısınız.
Ücretsiz hesap dağıtıyorlar ama?
Firma tekrar dikkatleri üzerine çekmek için şimdi ise gizli silahını kullanıyor. Getirdiği kısıtlamalar yüzünden ücretsiz kullanımı eziyet haline getiren Rapidshare, tüketicileri kendine çekmek için Premium Hesap dağıtmaya başladı. Peki ama bu hesabı nasıl almaya çalıştığınızda ne oluyor?
http://static.shiftdelete.net/img/article/sev1278163945.jpg
Ücretsiz hesabınızın kotası
Ana Sayfada bulunan formu doldurduğunuz zaman e-posta adresinize özel bir form geliyor. Bu ileti onayladığınız zaman sözde ücretsiz hesabınız açılıyor. Ancak bir süre sonra bir gerçeği fark ediyorsunuz, aslında bu hesap sadece upload yapmak için.
Rapidshare eski popülerliğini kazanmak için bir dönem kendini ünlü eden ücretsiz hesaplar promosyonunu bir tuzak haline getirmiş. Aldığınız hesap ile download (indirme) yapmanıza izin vermiyor. Dosya indirmek için site sizin kredi satın almanızı sağllıyor.
-hate-
03 Temmuz 2010, 19:03
Rapidshare'den Ücretsiz Hesap Tuzağı 03 Temmuz 2010 17:00
Eski günlerine kavuşmak isteyen dosya yükleme sitesi Rapidshare bu uğurda kampanya üzerine kampanya düzenliyor. İşte sitenin yeni promosyone ücretsiz Premium hesap...
Bir dönemin ünlü dosya yükleme sitesi Rapidshare, uyguladığı yanlış pazarlama politikaları yüzünden son iki yıldır zor durumdaydı. Rakipleri karşısında pazar payını kaybeden site, geçtiğimiz hafta başlattığı yeni kampanyayla internet kullanıcılarının ilgisini çekmeye çalıştı.
http://static.shiftdelete.net/img/article/rap1278163872.jpg
Ücretsiz hesap almak için bu formu doldurmalısınız.
Ücretsiz hesap dağıtıyorlar ama?
Firma tekrar dikkatleri üzerine çekmek için şimdi ise gizli silahını kullanıyor. Getirdiği kısıtlamalar yüzünden ücretsiz kullanımı eziyet haline getiren Rapidshare, tüketicileri kendine çekmek için Premium Hesap dağıtmaya başladı. Peki ama bu hesabı nasıl almaya çalıştığınızda ne oluyor?
http://static.shiftdelete.net/img/article/sev1278163945.jpg
Ücretsiz hesabınızın kotası
Ana Sayfada bulunan formu doldurduğunuz zaman e-posta adresinize özel bir form geliyor. Bu ileti onayladığınız zaman sözde ücretsiz hesabınız açılıyor. Ancak bir süre sonra bir gerçeği fark ediyorsunuz, aslında bu hesap sadece upload yapmak için.
Rapidshare eski popülerliğini kazanmak için bir dönem kendini ünlü eden ücretsiz hesaplar promosyonunu bir tuzak haline getirmiş. Aldığınız hesap ile download (indirme) yapmanıza izin vermiyor. Dosya indirmek için site sizin kredi satın almanızı sağllıyor.
bu kadar abartmaya gerek yok..Ben mesajımda belirttim zaten sadece upload için geçerli..Dowload hakkı kazanmak için siteye upload yapıp puan kazanıyorsunuz ve bu sayede premium hesabınız hem dowload hem de upload için geçerli oluyor..Hangi dowload sitesi bedava premium üyelik verirki zaten..Bunlar veriyor ama karşılığında şartları olan uploadı yapıp puan kazanıp download yapabilirsiniz..o upload şansınıda bizlere premium hesapta sınırsız upload yapabilelim diye vermişler..
pes-in kralı
03 Temmuz 2010, 19:50
Yani bir şey indirecekken premium geçerli değil mi?
-hate-
03 Temmuz 2010, 19:55
Yani bir şey indirecekken premium geçerli değil mi?
Değil..
R10GS1905
05 Temmuz 2010, 17:14
o zaman hıc bıseye yaramaz
bulkan
05 Temmuz 2010, 17:19
Yaramaz tabi ki ne bekliyordunuz? :)
Hata upload için de geçerli değil.HEsap alıp giriş yaptım ve 4 dosya yükledim fakat hiçbiri indirilebilir durumda değil.
Hesaptan çıkış yapıp free indirmeye kalktığımda da dosyanın kaydedilmediği gibi acayip bir uyarı veriyor halbu ki file manager kısmında dosyalar görünüyor.
caglet
05 Temmuz 2010, 19:45
galiba 200 mb + ları yüklemeye yarıyabilir ama rapid in sahibi paragöz olmayıp biraz iyi niyetli olup müşteri haklıdır politikasını izlese kazanırdı .. Şimdi her sitede yüzlerce siteye upload edilen oyunlar rapid e edilmiyor rapid ve netload çok kaybetti bu yüzden
apachi1059
08 Ağustos 2010, 00:19
Asıl bedavasını ben dağıtıyordumda sildiler konuyu niyeyse? Yardımlaşma yapıyorduk...
bulkan
08 Ağustos 2010, 00:26
Asıl bedavasını ben dağıtıyordumda sildiler konuyu niyeyse? Yardımlaşma yapıyorduk...
O tip paylaşımlar yasak olduğu için.!
apachi1059
08 Ağustos 2010, 00:51
O tip paylaşımlar yasak olduğu için.!
Yardımlaşma kimse kimseye haksız yere bir şey vermiyor. Neyse sitenin kuralları böyleyse yapacak bişi yok
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.