PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Robinho Beşiktaş'ta! [Kesin Duyumlar]

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 13:15
Biliyorsunuz ki Guti transferinde de ben bitmeden çok önce bu transfer bitti dedim Forza'da ki abilerimin duyumlarına dayanarak ve güvenerek aynı şekilde kimse Q7 gelmez derken de ben Forza'da bunlar yazılıyor dedim ve şimdi de Robinho.

Evet Beşiktaş'lılar Robinho BEŞİKTAŞ'ımızla her an sözleşme imzalayabilir yazın bunu bi yere her an transfer açıklanabilir!

http://img401.imageshack.us/img401/5249/war32p.png

http://img697.imageshack.us/img697/7640/robinhowl.jpg

Kaynak : ForzaBesiktas Forumu , Çok Güvenilir Eski Yöneticiler ve Spor Yazarı Haluk Kesim

-hate-
21 Temmuz 2010, 13:23
Şansal Büyüka ligtv'deki bir programda ''Beşiktaş'ın iki bomba transferi var'' demişti..Bunlardan biri Robinho ise Hagî'den sonra Türkiye'ye gelen en büyük transfer olur..

push9
21 Temmuz 2010, 13:23
inşallah..

Sinan ÖZER
21 Temmuz 2010, 13:24
Kiralık mı,yoksa bonservisiyle beraber mi ?Öğrenmişken bunu da öğrenseydin bari :D

Butwhoan
21 Temmuz 2010, 13:25
Robinho'nun geleceğini pek sanmıyorum çünkü zaten takımında mutlu ve milli takımındada öyle kısacası Q7 ile aynı pozisyonda değil Q7 milli takım için buraya geldi.:)

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 13:26
Şansal Büyüka ligtv'deki bir programda ''Beşiktaş'ın iki bomba transferi var'' demişti..Bunlardan biri Robinho ise Hagî'den sonra Türkiye'ye gelen en büyük transfer olur..

Hagi'den sonra falan değil , bak bakalım Hagi Madrid'de ne yapabilmiş Robinho neler yapmış.

Ha bu arada Şansal Büyüka o iki bombayı Tabata ve Nihat olarak dedi ;) Bu sene onlar bomba olacak dedi ;)

Bunlar ayrı duyumlar kardeşim herkes güvenebilir daha önce de yanılmadı bu duyumcular ben onların söylediklerine altına imzamı atacak kadar güveniyorum.

Sinan ÖZER
21 Temmuz 2010, 13:27
Robinho'nun geleceğini pek sanmıyorum çünkü zaten takımında mutlu ve milli takımındada öyle kısacası Q7 ile aynı pozisyonda değil Q7 milli takım için buraya geldi.:)

Batuhan,şöyle yorumlar yapmaktan vazgeç...Arkadaşımız burada Robinho her an sözleşme imzalayabilir diyor,sen kalkmış yok gelmez,yok Quaresma şunun için geldi gibilerinden saçma saçma sözler sarfediyorsun...Bu iddaa doğru olmasa bile,konunun dışında yorumlar yapmasak daha iyi olur.Gelmez yerine,gelirse neler yapar onu düşün,öyle yorum yap,sana yakışanı budur...

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 13:29
Ben de başta imkansız diyordum.

Ama başkanımız M-oil firmasına ortak oldu ve %70 hisselerini aldı , Azeri işadamı Mansimov'da (Bildiğiniz gibi koyu bi Beşitkaş'lı) yaklaşık 15 Milyon Euro ödeyecekmiş bu transfer için.

Yani bonservisiyle alınacak bu oyuncu.

Sinan ÖZER
21 Temmuz 2010, 13:32
Ben de başta imkansız diyordum.

Ama başkanımız M-oil firmasına ortak oldu ve %70 hisselerini aldı , Azeri işadamı Mansimov'da (Bildiğiniz gibi koyu bi Beşitkaş'lı) yaklaşık 15 Milyon Euro ödeyecekmiş bu transfer için.

Yani bonservisiyle alınacak bu oyuncu.

İşte bu iddaa doğru...Bu olayı ben de biliyorum ve yakından takip etme şerefine de ulaştım...Ayrıca Mansimov'da Azerbaycan televizyonunda,Beşiktaş'a manevi ve gerekirse maddi konuda yardım yapacağınız açıklamıştı...

Butwhoan
21 Temmuz 2010, 13:33
Hagi'den sonra falan değil , bak bakalım Hagi Madrid'de ne yapabilmiş Robinho neler yapmış.

Ha bu arada Şansal Büyüka o iki bombayı Tabata ve Nihat olarak dedi ;) Bu sene onlar bomba olacak dedi ;)

Bunlar ayrı duyumlar kardeşim herkes güvenebilir daha önce de yanılmadı bu duyumcular ben onların söylediklerine altına imzamı atacak kadar güveniyorum.

Eğer sen Hagi ile Robinho yu kıyaslıyorsan diyebileceğim hiçbir şey yok "Hagi Karpatların Maradonası"diye hatırlanır.

Haginin başarıları ;

Kulüp
o Avrupa Süper Kupa (1986, 2000)
o UEFA Kupası (2000)
o UEFA Şampiyonlar Ligi Finali (1989)
o UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finali (1988)
o UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali (1991, 1995, 2001)
o FIFA Kulüpler Dünya Kupası Finali (1986)
o UEFA Kupası Yarı Finali (1992, 1996)
o İspanya Süper Kupası (1990, 1994)
o Romanya Ligi Şampiyonluğu (1986, 1987, 1988, 1989)
o Romanya Kupası (1987, 1988, 1989)
o Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu (1997, 1998, 1999, 2000)
o Türkiye Kupası (1999, 2000)
o Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kupası (1996, 1997)
o TSYD Kupası (1998, 1999, 2000)
o Anglo-İtalya Kupası (1994)
* Milli
o 1984 Avrupa Şampiyonası(Fransa) 1.Tur
o 1990 Dünya Kupası(İtalya) 2.Tur
o 1994 Dünya Kupası(ABD) Çeyrek Final
o 1996 Avrupa Şampiyonası(İngiltere) 1.Tur
o 1998 Dünya Kupası(Fransa) 2.Tur
o 2000 Avrupa Şampiyonası(Hollanda-Belçika) Çeyrek Final
o 2010 Dünya Kupaları tarihinin en değerli 100 futbolcusu arasına seçildi
o Romanya milli futbol takımının en çok gol atan futbolcusu (35 gol)
* Bireysel
o 1985 Romanya Ligi gol kralı
o 1985 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1986 Romanya Ligi Gol Kralı
o 1987 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1993 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1994 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1994 FIFA Dünya'da Yılın Oyuncusu Ödülünde son 5(4.)
o 1994 Ballon d'or ödüllerinde son 5(4.)
o 1994 94 Dünya Kupasında En İyiler Takımı 'na seçildi (FIFA Dünya Kupası Ödülleri)
o 1997 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1998 Türkiyede Yılın Futbolcusu
o 1999 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1999 Türkiyede Yılın Futbolcusu
o 2000 Türkiyede Yılın Futbolcusu
o 2000 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 2000 Türkiye Cumhuriyeti Üstün Hizmet Madalyası (UEFA Kupası'ndan dolayı)
o 2001 TFF ve Galatasaray Spor Kulübü tarafından teşekkür plaketi
o 2004 UEFA Jübile Ödülü
o 2004 FIFA 100 listesine girdi
o 2005 World Soccer tarafından gelmiş geçmiş en iyi 25. oyuncu seçildi
o 2007 Romanya'da yüzyılın en iyi futbolcusu seçildi

Robinhonun başarıları

-Bilinmiyor.

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 13:35
Eğer sen Hagi ile Robinho yu kıyaslıyorsan diyebileceğim hiçbir şey yok "Hagi Karpatların Maradonası"diye hatırlanır.

Haginin başarıları ;

Kulüp
o Avrupa Süper Kupa (1986, 2000)
o UEFA Kupası (2000)
o UEFA Şampiyonlar Ligi Finali (1989)
o UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finali (1988)
o UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali (1991, 1995, 2001)
o FIFA Kulüpler Dünya Kupası Finali (1986)
o UEFA Kupası Yarı Finali (1992, 1996)
o İspanya Süper Kupası (1990, 1994)
o Romanya Ligi Şampiyonluğu (1986, 1987, 1988, 1989)
o Romanya Kupası (1987, 1988, 1989)
o Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu (1997, 1998, 1999, 2000)
o Türkiye Kupası (1999, 2000)
o Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kupası (1996, 1997)
o TSYD Kupası (1998, 1999, 2000)
o Anglo-İtalya Kupası (1994)
* Milli
o 1984 Avrupa Şampiyonası(Fransa) 1.Tur
o 1990 Dünya Kupası(İtalya) 2.Tur
o 1994 Dünya Kupası(ABD) Çeyrek Final
o 1996 Avrupa Şampiyonası(İngiltere) 1.Tur
o 1998 Dünya Kupası(Fransa) 2.Tur
o 2000 Avrupa Şampiyonası(Hollanda-Belçika) Çeyrek Final
* Bireysel
o 1985 Romanya Ligi gol kralı
o 1985 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1986 Romanya Ligi Gol Kralı
o 1987 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1993 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1994 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1994 FIFA Dünya'da Yılın Oyuncusu Ödülünde son 5(4.)
o 1994 Ballon d'or ödüllerinde son 5(4.)
o 1994 94 Dünya Kupasında En İyiler Takımı 'na seçildi (FIFA Dünya Kupası Ödülleri)
o 1997 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1998 Türkiyede Yılın Futbolcusu
o 1999 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 1999 Türkiyede Yılın Futbolcusu
o 2000 Türkiyede Yılın Futbolcusu
o 2000 Yılın Romanyalı futbolcusu
o 2000 Türkiye Cumhuriyeti Üstün Hizmet Madalyası (UEFA Kupası'ndan dolayı)
o 2001 TFF ve Galatasaray Spor Kulübü tarafından teşekkür plaketi
o 2004 UEFA Jübile Ödülü
o 2004 FIFA 100 listesine girdi
o 2005 World Soccer tarafından gelmiş geçmiş en iyi 25. oyuncu seçildi
o 2007 Romanya'da yüzyılın en iyi futbolcusu seçildi

Robinhonun başarıları

-Bilinmiyor.

Kardeşim ben Hagi'ye kötü futbolcu mu dedim çok çok büyük bi oyuncu ama bak ikisi de oynadı Madrid'de hangisi daha başarılı olmuş.Hagi Gs'de başarılı oldu yani Guti ile kıyaslayabilirsin onu ama Robinho apayrı bi oyuncu daha gelmeden çamur atmaya başladınız ya.

-hate-
21 Temmuz 2010, 13:36

Hagi neler yapmış....

İspanya'nın iki Dev Kulübü Barcelona ve Real Madrid'de forma giymiş..
Real Madrid'de 64 maçta 15 gol(2 sezon)
Barcelona'da 35 maçta 7 gol(2 sezon)
Galatasaray 132 maçta 59 gol(4 sezon)
ve diğerleri
Toplamda 485 maçta 242 gol

Başarıları:
UEFA Süper Kupa
Monaco 1986
UEFA Şampiyonlar Ligi
Barcelona 1989
UEFA Kupası
Galatasaray S.K.
Copenhagen 2000
UEFA Süper Kupa
Altın Monaco 2000

Bu Kadarcık Başarısı Var HAGİ'nin(!!)

Sinan ÖZER
21 Temmuz 2010, 13:37
Batuhan,doğru söylüyorsun,Hagi Robinho'dan çok çok daha iyi bir futbolcu,başarıları da kat kat fazla,ancak burası Hagi'mi Robinho'mu tartışma konusu değil.Robinho'nun performansını değerlendirelim...Bu istatistikleri herkes biliyor,forza-kartal arkadaşımız,yaşadığı heyecana yenildi sanırım:).Ya da belki ona göre Robinho daha iyi futbolcu olabilir,sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz...

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 13:39
Ya yanlış anlıyorsunuz ben Madrid kariyerleri için konuştum. Hagi'yi nerden karıştırdınız ya lütfen kapatın bu konuyu burada Robinho konuşuluyor.

ForceHawk_7z
21 Temmuz 2010, 13:41
Eğer gelirse kiralık olarak gelecektir , Beşiktaş 20 Milyon EURO Bonservisi veremeyebilir .. Merakla bekliyoruz, inşallah gelir ..;)

Butwhoan
Batuhan,doğru söylüyorsun,Hagi Robinho'dan çok çok daha iyi bir futbolcu,başarıları da kat kat fazla,ancak burası Hagi'mi Robinho'mu tartışma konusu değil.Robinho'nun performansını değerlendirelim...Bu istatistikleri herkes biliyor,forza-kartal arkadaşımız,yaşadığı heyecana yenildi sanırım:).Ya da belki ona göre Robinho daha iyi futbolcu olabilir,sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz...

Haklısın ama gerçekler ise tartışılmaz :).Robinho değerlendirmesini yapayım iyi bir oyuncu ama süper ligde show yapan değilde pas atan daha çok geçiyor.İstanbul'da gece hayatı yüzünden yıldızlar mahvoldu gelirse umarım bunlara dalmaz.Eğer dalarsa Jo gibi olur 50 maçta 2 gol atar. :)

cesc
Recai abimi dedi Robinho diye ? :)

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 13:42
Recai abimi dedi Robinho diye ? :)

Aynen öyle aynen öyle :D Recai abi , Haluk Kesim ve bi çok kişi hem de aynı anda yani kesin ha bi de bonservisiyle geliyor , kiralık değil ;)

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 13:44
Bu arada Raul'de her an bitebilir bu Lig Tv haberi , daha çoook oyuncu gidecek bizden kontenjan için en az 3-4 oyunncu daha gidecek.

Dün Tello gitti , Zapo gitmek üzere , zaten Fink'de gidiyor ayrıca Ferrari-Holosko-Delgado üçlüsünden en biri belki ikisi gidecek.

Sinan ÖZER
21 Temmuz 2010, 13:44
Beşiktaş Robinho'yu bonservisiyle alıyorsa,bu işteki en büyük pay akaryakıtındır :D(M-Oil)

Butwhoan
21 Temmuz 2010, 13:46
Benim anlamadığım Casillas,Raul,Guti hep Real Madrid de oynayacaklarına dair imza atmışlardı yani şimdi ne oluyor?

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 13:47
Beşiktaş Robinho'yu bonservisiyle alıyorsa,bu işteki en büyük pay akaryakıtındır :D(M-Oil)

Evet zaten sponsor bulunca getireceğiz demişti Serdal Adalı ve bir de Mansimov tabi ki.

Bi de dediğim gibi bu haber %100 değil ama çok çok büyük bi olasılık yani nasıl diyeyim , Pino'nun Galatasaray'a geleceği açıklandığı günden 4-5 gün önce kesinleşmişti bu da neredeyse onun kadar kesin ,Recai abiyi bilenler bilir.Haluk Kesim'i de!

Benim anlamadığım Casillas,Raul,Guti hep Real Madrid de oynayacaklarına dair imza atmışlardı yani şimdi ne oluyor?

Öyle bi imza yoktu sadece Casillas'dan öyle bi açıklama gelmişti diye hatırlıyorum ama Raul ve Guti öyle şeyler söylemedi ;)

Ha bu arada Guti Cumartesi ya da Pazartesi İstanbul'da.

cesc
21 Temmuz 2010, 13:50
Mansimov diye bir efsane var ama pek yararını göremedi Beşiktaş...

Forza-kartal flood yapmassan iyi olur kardeşim..

MrKhAn o7
21 Temmuz 2010, 13:51
Defanstan Ferrari nin gidiş nedenini anlamış değilim. Gayet başarılı bir defans oyuncusu.
Senin rekabet ettiğin yer Şampiyonlar ligi değil. Uefa da çok rahat ***ürür Ferrari ama FB ye gelirse bu oyuncu şaşırmayın.

Lugano--Ferrari çok iyi olur ..

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 13:52
Mansimov diye bir efsane var pek yararını göremedi Beşiktaş...

Forza-kartal flood yapmassan iyi olur kardeşim..

Peki tamamdır bi daha olmaz ama araya mesaj girmiştir sandım :)

Defanstan Ferrari nin gidiş nedenini anlamış değilim. Gayet başarılı bir defans oyuncusu.
Senin rekabet ettiğin yer Şampiyonlar ligi değil. Uefa da çok rahat ***ürür Ferrari ama FB ye gelirse bu oyuncu şaşırmayın.

Lugano--Ferrari çok iyi olur ..

Ferrari kesin yollanacak demedim yollanabilir dedim ha bi de Ferrari oyuncu kimliğiyle değil gece hayatı olması nedeniyle gidecek eğer giderse , ha yine belirteyim inan Ferrari'yi vereceğimiz son kulüp sizsiniz :P Bilica'yla idare edin :)

Sinan ÖZER
21 Temmuz 2010, 13:56

Raul ve Casillas'ın life-time(futbol hayatının sonuna kadar) sözleşmesi bulunuyor.Ama bu sözleşmenin hiçbir anlamı yok.Yani,Casillas ve ya Raul'u satmak isteseler yine satarlar.Bu sözleşme sayesinde,takım her 2-3 senede bir sözleşme imzalamaktan kurtarıyor.Ama yine satılabiliyor tabii ki oyuncular...Ancak Raul Mourinho tarafından kadro dışı bırakılırsa,para vermeden de gelebilirler...

anatol.fb
21 Temmuz 2010, 14:15
Kiralık mı,yoksa bonservisiyle beraber mi ?Öğrenmişken bunu da öğrenseydin bari :D

kiralık ve sponsor karşılayacak sanırım

AdemBaba
21 Temmuz 2010, 14:22
Nasıl alırsa alsınlar ama Robinho gelsin.O gelsin ki onun gibi oyuncular da gelsin.Tanıtımımızı yapsa yine yeter.

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 14:22
kiralık ve sponsor karşılayacak sanırım

Hayır bonservisiyle ve sponsor karşılayacak ;)

MrCnR
21 Temmuz 2010, 14:40
Sen Diyorsun Hepsini Söyledim Buradan Ama Sadece Resmi Olan Q7 var Yani Demek İstediğim Guti Daha Gelmedi ki Robinho Gelirse Bjk Açısından İyi Olur

Sedat_60
21 Temmuz 2010, 14:41
ha yine belirteyim inan Ferrari'yi vereceğimiz son kulüp sizsiniz :P Bilica'yla idare edin :)

Kulüp yöneticlilerinden biri gibi konuşmuşsun Ferrari için transfer girişimi var mı yok mu bilmiyorum ama böyle konuşman gereksiz. Robinho içinde hayırlısı olsun.

Erzincan24
21 Temmuz 2010, 14:43
INSALLAH gelir. Robinho gelirse sadece Besiktas degil Türkiye ligi de müthis bir futbolcu kazanmis olacak.
Robinho Brezilya milli takiminin bü Dünya Kupasinda en iyi oyuncularindan biriydi. Arkadaslar bu sezon müthis bir Lig bizi bekliyor benden söylemesi

eagle1903
21 Temmuz 2010, 14:55
Robinho ve Ronaldinho ile anlaşıldı ancak hocanın kararı neticesinde sadece biri alınacak.Muhtemelen bu isimde Robinho olacak.

Bu arada Robinho'yu Hagi ile karşılaştıranlara çok güldüm.:lol:

pes-in kralı
21 Temmuz 2010, 15:06
Hayırlı olsun çok büyük bir transfer oldu ama bir de merak ettiğim bir şey var Beşiktaş Kulübünden Robinho ile anlaşıldığıyla ilgili bir açıklama geldi mi? Çünkü forumda Guti içinde hayırlı olsun falan dedik ama Guti ile hala görüşülüyormuş.

Sinan ÖZER
21 Temmuz 2010, 15:14
Henüz resmî bir açıklama yok.

Pes___2010
21 Temmuz 2010, 15:15
Hayırlı olsun çok büyük bir transfer oldu ama bir de merak ettiğim bir şey var Beşiktaş Kulübünden Robinho ile anlaşıldığıyla ilgili bir açıklama geldi mi? Çünkü forumda Guti içinde hayırlı olsun falan dedik ama Guti ile hala görüşülüyormuş.

Kesin bişe yok daha....

anıl20
21 Temmuz 2010, 15:53
hayırlı olsun bjk baya değer kazandı bu oyuncularla schuster los galacticos yapmaya çalışıyo her halde bjk yi :D:D robinho iyi güzelde tsl kasapları kırar kemiklerini

-hate-
21 Temmuz 2010, 16:42
Bu arada Robinho'yu Hagi ile karşılaştıranlara çok güldüm.:lol:

karşılaştırılması bile saçma..!

sinanert21
21 Temmuz 2010, 17:11
Robinho gelse bile uyum sağlayabileceği şüpheli, ama Quaresma çok iş yapacak tabi benim görüşüm yine de belli olmaz...

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 17:59
Daha kesin bi şey yok bunlar çok büyük bi olasılık ama gerçekten çok büyük bi olasılık.

forzabeşiktaş
21 Temmuz 2010, 18:12
Eyvah Eyvah Kaçın KARTAL Geliyor.

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 20:15
Çok sıcak gelişmeler çok :)

Forza'da paylaşıldı!

''Biraz önce telefonda konuştuğumuz
çok değerli bir büyüğümüzün bire bir söyledikleri. Beşiktaş Futbol
A.Ş City Klubü ile Robson de Souza ...Transferi Konusunda Kesin Olarak Anlaşmaya
Varmıştır... ! Ama Lütfen Resmi Sitede Açıklanana Kadar Hiç Bir Duyuma
inanmayınız. ''

Kaynak : Recai Kocaman ''Ağlayın, çıldırın ne yaparsanız
yapın !''
Kaynak: FORZA

eagle1903
21 Temmuz 2010, 20:20
Çok sıcak gelişmeler çok :)

Forza'da paylaşıldı!

''Biraz önce telefonda konuştuğumuz
çok değerli bir büyüğümüzün bire bir söyledikleri. Beşiktaş Futbol
A.Ş City Klubü ile Robson de Souza ...Transferi Konusunda Kesin Olarak Anlaşmaya
Varmıştır... ! Ama Lütfen Resmi Sitede Açıklanana Kadar Hiç Bir Duyuma
inanmayınız. ''

Kaynak : Recai Kocaman ''Ağlayın, çıldırın ne yaparsanız
yapın !''
Kaynak: FORZA

Bunu ne zaman,hangi topikte dedi.Ben göremedim.

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 20:23
Kaçırmışsın o zaman kardeşim ben Forza'ya üye değilim üye olan arkadaşlar an be an bildiriyor :)

eagle1903
21 Temmuz 2010, 20:27
Kaçırmışsın o zaman kardeşim ben Forza'ya üye değilim üye olan arkadaşlar an be an bildiriyor :)

Yok kardeşim son mesajlarına baktım.Böyle birşey dememiş.Ayrıca o duyumları gece veriyor genelde.

forza-kartal
21 Temmuz 2010, 20:29
Yok kardeşim son mesajlarına baktım.Böyle birşey dememiş.Ayrıca o duyumları gece veriyor genelde.

Evet zaten şu an paylaşılmamış ki en son paylaşılanı yazdım :) Bir de Spor Yazarı Haluk Kesim'in ona cevabını paylaşayım buyrun :

''Sevgili kardeşim bu duyum doğru olmakla beraber resmi siteyi beklemeye geçelim''

Yani kısaca kopmaya çoooook az kaldı :)

Başta hiç inanmıyorum ama Forza'yı az takip edenler bi bilir Recai abi ve Haluk abinin güvenilirliğini.

caglet
21 Temmuz 2010, 20:33
Beşiktaşlı değilim fakat gelmesinden yanayım çünkü beşiktaş son günlerdeki transferleri ile gündeme damgasını vurdu ve türk liglerinin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar içerisinde.. böylece avrupada başarıları artacak ve türkiyenin klasmanı tsl'nin kalitesi artacak .. ayrıca artık 3 büyükler devri kapandı.. Sadece 3 büyükler değil artık anadolu klüpleride 1.liğe oynuyor.. 3-4 sene boyunca sivasspor ve şimdide bursa .. kayserispor.. vs. bunlarda ileri gelen klüplerden ...bunların olması herkesi sevindirmeli..
Ancak bu işin milli boyutu .. özel oalrak bakıcak olursak Robınho kaliteli ve FB de oynamasını çok istediğim birisi .. ama bjk da oynarsada yukarıdaki özelliklerden dolayı mutlu olurum..

eagle1903
21 Temmuz 2010, 20:34
Pardon şimdi gördüm.Gece 02.00 gibi yazmış.

Sinan ÖZER
21 Temmuz 2010, 20:38
Evet zaten şu an paylaşılmamış ki en son paylaşılanı yazdım :) Bir de Spor Yazarı Haluk Kesim'in ona cevabını paylaşayım buyrun :

''Sevgili kardeşim bu duyum doğru olmakla beraber resmi siteyi beklemeye geçelim''

Yani kısaca kopmaya çoooook az kaldı :)

Başta hiç inanmıyorum ama Forza'yı az takip edenler bi bilir Recai abi ve Haluk abinin güvenilirliğini.

"Şımart bizi başkan!
Çıldırt bizi başkan!
RoBinHo!" :)

forza-kartal
22 Temmuz 2010, 18:43
Yavaş yavaş medyada da yer almaya başladı

ROBİNHO YOLDA

İngiliz basınında dolaşan bir iddia Beşiktaşlılar arasında büyük heyecan yarattı. David Silva’yı alarak hücum hattını güçlendiren Manchester City’nin Robinho’nun satışına vize vereceği, İngiliz kulübünün ilk tercihinin ise uzun zamandır pazarlık yaptığı Beşiktaş olduğu iddia edildi. Robinho’nun ise eski hocası Schuster ile çalışmayı istediği belirtildi.

Demirören çıldırdı
Alman çalıştırıcı Schuster’in büyük bir istekle kadrosunda görmeyi hedeflediği Robinho için yönetime büyük baskı yaptığı ve Yıldırım Demirören’in İngiliz kulübüne 20 milyon Euro gibi yüksek bir teklifte bulunduğu öğrenildi. City yöneticilerinin de bu parayı cazip bulduğu sızan haberler arasında...

Fotospor

alicann16
22 Temmuz 2010, 23:58
İnşallah demek istemiyorum :)

forza-kartal
23 Temmuz 2010, 16:04
26 Milyon Euro civarında bi rakama anlaşma sağlandı deniliyor önemli duyumcu abilerimiz bakalım ne olacak , sponsor sayesinde 30 a kadar çıkabilir bizim yöneticiler.

forza-kartal
23 Temmuz 2010, 16:24
Flood için özür ama çok önemli bi gelişme var bi Beşiktaş Forumu Admin'inden!
__________________________________________________ ________________

Robinho transferinde mutlu sona ulaşıldı.

Beşiktaş'ımızın , M.City kulübüyle 27 milyon euro karşılıgında anlaştıgımıza dair bilgiler edindik. Gelen bilgiler de M-oil' in sponsor olduğu yer almaktadır.

En geç Salı gününe kadar açıklanacağı gelen duyumlar arasındadır.

Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun.

http://d.imagehost.org/0406/bobo1sv3mn41sf9.jpg

carsiforum.com Admini

Erzincan24
24 Temmuz 2010, 15:35
INSALLAH dogrudur gercekten gelmesini cok istiyorum bir galatasarayli olmama ragmen.
Ama 27 million euro vereceklerini zannetmiyorum sponsor olsun olmasin

forza-kartal
24 Temmuz 2010, 15:55
Haber1903 de bi araştırma yapıyormuş bu konu ile ilgili her an her şey olabilir.

alicann16
24 Temmuz 2010, 16:11
Çok para sponsor felan nereye kadar daha adamın alacağı yıllık para var.
Gelirse de helal olsun ne diyim :)

forza-kartal
24 Temmuz 2010, 17:09
30 Milyona yakın paralar konuşuluyor her an her şey olabilir diyorum hala her an Robinho Beşiktaş'ya yazısını görebilirsiniz ekranlarda , sitelerde ama olumsuz da sonuçlanabilir sonuçta dünyanın sayılı oyuncularından biridir Robinho.

Pele boşu boşuna ''Onda kendimi görüyorum'' dememiştir değil mi?
Real Madrid 10 numarayı boşu boşuna ona vermemiştir değil mi?
Ronaldinho'nun olmadığı milli takımda onun bölgesinde banko oynayan bi oyuncudur Robinho değil mi?
City 50 Milyon Euro'ya yakın parayı Robinho için verdi değil mi?

Bu arada Delgado için Getafe ile anlaşılmak üzereymiş , Pazartesi günü son bi görüşme olacakmış eğer anlaşılırsa Delgado'nun da La Liga isteği yerine gelecek Beşiktaş'ta 4 Milyon Euro civarı bi para kazanacak ve bi yabancısını daha gönderip kontenjanını açmış olacak.

Emre Ballı
24 Temmuz 2010, 17:12
Yalan haber..

Messi_1o
24 Temmuz 2010, 17:18

Büyük transfer takımına en çok yararlı olan transferdir gelipte guiza gibi olursa ona büyük transfer denmez ;)

eagle1903
24 Temmuz 2010, 17:18
Delgado Getafe'de

10 numarada boşaldı.:)

forza-kartal
24 Temmuz 2010, 17:29
Delgado Getafe'de

10 numarada boşaldı.:)

Büyük ihtimal ama kesin değil , bu duyumlar hepsi gerçek ve gerçekleşme payı da çok yüksek , dediğim gibi her an her şey olabilir.

Sercan Yıldırım'da Beşiktaş'lı olabilir her an.

Edit :Eğer Robinho transferi gerçekleşmezse (ki gerçekleşme olasılığı yüksek) Sercan Yıldırım transfer edilecek çok büyük bi ihtimalle.

Peckle
24 Temmuz 2010, 17:38
Helal olsun derim Robinho'yu alabilirseniz.
Sercan'ın geleceğini sanmıyorum bu arada.

forza-kartal
24 Temmuz 2010, 17:40
Helal olsun derim Robinho'yu alabilirseniz.
Sercan'ın geleceğini sanmıyorum bu arada.

Sercan transferi yerli rotasyonunu güçlendirmek için olacaktır , Sercan'ın Ertuğrul Hoca ile arasının açık olduğunu herkes biliyordur , Beşiktaş'da bundan yararlanmak istiyor ama Bursa oyuncu ve para ile birlikte yaklaşık 13 Milyon Euro gibi bi maliyet istiyor , Robinho olmazsa bu transferin gerçekleşme olasılığı çok yüksek.

Edit : 1903 Radyo'da az sonra TRANSFER DOSYASI programı var izleyin derim ;)

The Punishe®
24 Temmuz 2010, 17:57
Yıllardır hep kelepir futbolcular alan Beşiktaş şanına yakışan transferleri yapmaya başladı,Robinho konusunu bilmem ama bence Sercan olayı Balon,Ertuğrul Hoca bırakmayız demişti.

forza-kartal
24 Temmuz 2010, 18:01
Yıllardır hep kelepir futbolcular alan Beşiktaş şanına yakışan transferleri yapmaya başladı,Robinho konusunu bilmem ama bence Sercan olayı Balon,Ertuğrul Hoca bırakmayız demişti.

Daha sonra da satılmayacak oyuncu yoktur demişti ve aralarında sorun olduğu medyaya sızmıştı ;) Yani Sercan'ın transfer olması sadece paraya bağlı ama Volkan Şen için ise sadece para yetmiyor Volkan fanatik bi Beşiktaş'lı aynı Ozan gibi ama ikiside Şampiyonla rLigi'nde oynamak istiyor.