Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Sahtekarlıkta Son Nokta !!!
Sedat_60
28 Ekim 2009, 13:53
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2009_10manset/Karma/Cesitli/keita_sahtekar__fhViZuIT_.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/7190/sahtekarlnbukadar.jpg
Pazar günü Galatasarayla 10 yıldır aynı sonla biten bir film çevirdik. Yine her yenildikleri derbi sonrası Galatasaraylıların ağlama sesleri ekranları kapladı, gazete sütunları şikayet yazılarıyla dolup taşmaya başladı. "Tecavüz" diyenler mi ararsınız, "terör" diyenler mi yoksa "Fenerbahçe`nin sahası kapanmalı" diyenler mi?
Önce gülüp geçtik. Çünkü bunlara alışmıştık. Yenilgilerini örtmek için klasik taktiklerdi bunlar ama sonra iş ciddiye binmeye başladı ciddi ciddi hakaretler edilmeye ciddi ciddi seyircisiz oynama cezaları istenmeye başlandı.
Buna Fenerbahçe taraftarları olarak bir cevap verme vaktimiz geldi. Şimdi bu saçma sapan isteklere, iddalara ilk cevabımızı veriyoruz. Galatasaraylı oyuncu Keita`ın kafasına atılıp ona değmediği halde gözüne gelmiş gibi rol yaptığı su bardağını Galatasaraylı taraftarlar attı. Forum üyelerimizin dikkatli çalışmaları sonucu görüntüler incelendiğinde Keita`nın olduğu yere atılan gelen su bardağının misafir tribününden geldiği açıkça görülüyor.
Artık bu ağlama faslı bitsin. Herkes mağlubiyeti insan gibi hazmetmeyi öğrensin yoksa her saldırıya cevabımız sürecek. Örneğin yan hakeme atılan yabancı maddeyi de onların attığını kanıtlamak gibi, Hakan Balta`nın attığı golden sonra tribünlerimize 2 kere yaptığı iğrenç kol haraketlerinin görüntüleri gibi.
İnsanda biraz utanma arlanma olur. Hem kendi futbolcuna yabancı madde at, sonra da Saracoğlu terörü diye ağla. Bu aynı zamanda yayıncı kuruluşa da hediyemiz olsun. Fenerbahçe aleyhine olan her şeyi gayet güzel görenler Galatasaray söz konusu olduğunda üç maymanu oynuyorlar. E tabi insan Gs TV`yi bünyesine alıp, sempatisini iş ortaklığı düzeyine çekince bütün bunlar doğal oluyor.
Videoyu izlemek için tıklayın. (http://www.antu.com/GirisVideo.aspx)
1. videoyu indirmek için tıklayın (http://www.antu.com/video2007/keita_su_sisesi.avi)
2. videoyu indirmek için tıklayın (http://www.antu.com/video2007/keita_su_sisesi_2.avi)
antu.com.tr
de_souza
28 Ekim 2009, 13:57
Maçtan sonrada ne bahane uyduracaklarını şaşırdılar,bileğimizin hakkıyla yendik ezici bir üstünlük kurduk fazla söze gerek yok !!
pes-in kralı
28 Ekim 2009, 14:26
evet galatasaraylıların hep yaptıkları şey bunlar klasik yani
Buff R+
28 Ekim 2009, 15:47
Galatasaray taraftarından beklerdim bunu.
highclass
04 Kasım 2009, 18:42
Galatasaray taraftarından herşey beklenir.Bir Futbolcu Olsam en son oynamak istediğim derbi Galatasaray-Fenerbahçe derbileri olurdu Ali Samiyende adamlar ellerinde ne bulurlarsa futbolculara atıyorlar...
-UguR-
04 Kasım 2009, 19:08
O videodaki bardağın videoya sonradan eklendiği açıklandı yani burda sahtekar olan antu'dur.
http://i38.tinypic.com/23m91eh.jpg
Galatasaray taraftarından herşey beklenir.Bir Futbolcu Olsam en son oynamak istediğim derbi Galatasaray-Fenerbahçe derbileri olurdu Ali Samiyende adamlar ellerinde ne bulurlarsa futbolculara atıyorlar...
Arkadaşlar eleştirirken lütfen yapıcı eleştiri yapalım Her takım taraftarında bu tip futbola gölge düşürecek kişiler vardır. Ali samiyende herşey atılıyor demişşin peki Kadıköyde? fenerbahçe taraftarı olan futbolla alakası olmayan holigan olan bazı kişiler 90 dakika kalecimizin gözüne lazer tutular soruyorum fenerbahçe yönetimi taraftarlar stada girerken üst taraması yapmıyorlarmı? ya o plastik bardaklar sadece bi noktadanmı atıldı sanıyorsunuz maçı izleyen herkez görmüştür 3 bi yanda o bardaklar sahaya atıldı. Galatasaray taraftarının önünde kocaman bir ağ var oradan incecik maytap geçmezken soruyorum bardak nasıl geçecek?
Lütfen takımlarımıza ercan saatci gibi küfürle değil güzel örneklerle sahip çıkalım.
highclass
04 Kasım 2009, 20:23
O videodaki bardağın videoya sonradan eklendiği açıklandı yani burda sahtekar olan antu'dur.
Arkadaşlar eleştirirken lütfen yapıcı eleştiri yapalım Her takım taraftarında bu tip futbola gölge düşürecek kişiler vardır. Ali samiyende herşey atılıyor demişşin peki Kadıköyde? fenerbahçe taraftarı olan futbolla alakası olmayan holigan olan bazı kişiler 90 dakika kalecimizin gözüne lazer tutular soruyorum fenerbahçe yönetimi taraftarlar stada girerken üst taraması yapmıyorlarmı? ya o plastik bardaklar sadece bi noktadanmı atıldı sanıyorsunuz maçı izleyen herkez görmüştür 3 bi yanda o bardaklar sahaya atıldı. Galatasaray taraftarının önünde kocaman bir ağ var oradan incecik maytap geçmezken soruyorum bardak nasıl geçecek?
Lütfen takımlarımıza ercan saatci gibi küfürle değil güzel örneklerle sahip çıkalım.
ben Kadıköyde sahaya hiç birşey atılmıyo diye birşey demedin Kadıköydede atılıyor ama Galatasaray'ın sahayı attıklarının yarısı bile kadıköyde atılmıyor
Lazer konusuna gelince artık adamlar bilerek mi alınıyor yoksa adam bi şekilde o lazeri yanında mı getiriyor orasını bilmem
Peckle
04 Kasım 2009, 20:44
Bilerek alınmıyordur tabii ki. Adam bir şekilde sokmuştur içeri.
Bu arada dediğin gibi Kadıköy'de hani elinle saysan 10 tane atılıyordur. Ali Samiyen'e gelince, şişe yağmuru oluyor. Eski maç videolarını falan izlerseniz dediğim şeyi daha iyi anlayacaksınız...
Plexicroma
04 Kasım 2009, 21:54
Bilerek alınmıyordur tabii ki. Adam bir şekilde sokmuştur içeri.
Bu arada dediğin gibi Kadıköy'de hani elinle saysan 10 tane atılıyordur. Ali Samiyen'e gelince, şişe yağmuru oluyor. Eski maç videolarını falan izlerseniz dediğim şeyi daha iyi anlayacaksınız...
Galatasaray taraftarından beklerdim bunu.
Sorun o değil ki, Fenerbahçe'nin yaptığı sahtekarlık konumuz, antu.com giriş sayfasında bir video vardı bununla ilgili kale arkası Fenerbahçe tribününden gelen su şişesini Galatasaray bölümünden geldiğini gösteriyorlar. Ayrıca Leo Franco'nun üzerine tutulan lazer de Fenerbahçe yönetiminin Galatasaray bölümünün arkasında kurduğu düzeneklerden yansıtılmış..
Fenerbahçe'den de bunlar beklenir işte ..
Fenerbahçe'ye diyecek sözüm yok bundan sonra ...
junate
04 Kasım 2009, 22:49
Çok fanatizm yapmak istemiyorum hakkıyla yendi FB ama şu nokta her sene dikkatimi çekiyor kardeşim her sene bu stadda birinin kaşı gözü yarılıyor bu sene de hakem ile Keita kurban oldu bu atmosfer de rakip futbol oynayabilir mi? canınımı maçı mı düşünsün? Eğer FB taraftarı büyükse BJK taraftarı gibi tezahüratlarıyla rakibi sindirsin maytap atarak bıçak atarak değil hala mondragon'la gerets in başlarının kanamasını unutmam maytap ses bombası sokulur mu bi stada ya? ne zaman ki stadda birinin başı yarılmadan şu maç oynanır o zaman GS kazanır, GS taraftarı atmıyor mu atıyor ama bomba değil taş değil çakı değil su şişesi... Bu suçu azaltmaz ama su şişesinden de pek zarar gelmez sanırım bomba taş ve çakı gibi herkese selamlar...
highclass
04 Kasım 2009, 23:36
Çok fanatizm yapmak istemiyorum hakkıyla yendi FB ama şu nokta her sene dikkatimi çekiyor kardeşim her sene bu stadda birinin kaşı gözü yarılıyor bu sene de hakem ile Keita kurban oldu bu atmosfer de rakip futbol oynayabilir mi? canınımı maçı mı düşünsün? Eğer FB taraftarı büyükse BJK taraftarı gibi tezahüratlarıyla rakibi sindirsin maytap atarak bıçak atarak değil hala mondragon'la gerets in başlarının kanamasını unutmam maytap ses bombası sokulur mu bi stada ya? ne zaman ki stadda birinin başı yarılmadan şu maç oynanır o zaman GS kazanır, GS taraftarı atmıyor mu atıyor ama bomba değil taş değil çakı değil su şişesi... Bu suçu azaltmaz ama su şişesinden de pek zarar gelmez sanırım bomba taş ve çakı gibi herkese selamlar...
Laf atmak gibi olmasın sadece Şişe atılıyo dediğin için bunları söylüyorum :)
Zico'nun Fenerbahçe'de şampiyon olduğu dönemde Ali Samiyen Stadında Koltuklar sökülüp futbolculara atıldı ,Taşıda artık nerden buldularsa Taş bile atıldı, Şişede atıldı ve daha aklıma gelmeyen bir çok yabancı madde sadece Şişe değil :) Maçı baştan sona izlemiştim hiç unutmam izlediğim en rezil maçtı o maç
-UguR-
05 Kasım 2009, 00:24
Bu tip olayları hiç birimiz savunamayız her ağaçtaki meyvede illa çürük çıkar önemli olan bizlerinde çürük olmamamızdır. Bu konuda ilk mesajdan bahsediyorum resmen aşağılama var
Galatasaraylıların ağlama sesleri ekranları kapladı,
İnsanda biraz utanma arlanma olur. Hem kendi futbolcuna yabancı madde at, sonra da Saracoğlu terörü diye ağla.
Üstelik bu konuyu açıp bu mesajı yazan bir yönetici. Bende çoğu forumda moderatörlük ve adminlik yaptım ve hala daha yapıyorum. Bence bir forumda yetkiliysen yazdıklarına dikkat etmelisin sonuçta bu yazdıkların gerçekten ağır ithamlar ve yazdığın yazı, konu tamamen gerçek dışı antu.com'un sahtekarlığı bu her türlüde ispat edildi zaten.
Lütfen rekabeti kavgaya, aşşağılamaya, saygısızlığa dönüştürmeyelim. Önce gerçek bir taraftarsanız kendi içinizdekileri temizleyin. Misal kendine fanatik fbli diyen ercan saatçi, onun için bir konu açın onu kendi içinizden çıkartın işte bu düzgün rekabettir. Ama böyle konular açarak rekabet değil saygısızlık yapmış olursunuz. Bir Galasatasaray taraftarı olarak Fenerbahçeyede, Beşiktaşada saygım sonsuz sizleride saygılı taraftar olmaya davet ediyorum...
mr_nem
05 Kasım 2009, 14:05
Arkadaşlar burası bir forum ve bu tarz tartışmalar olabilir. Bazen polemik olmalı. Arkadaşımız konuyu açmış olabilir. Düzey bozulmadığı sürece tartışma şiddetli bile olabilir bunda bir sorun yok ama durduk yere diğer takımları aşağılayan ya da hakaret eden sözler ifadeler olamaz.
Bu normal bir konu arkadaşlar eğer tersini savunan varsa çıkıp lafını söyler.
Bu kadar hassas olunacak bir konu değil.
metin_99
05 Kasım 2009, 17:28
Daha önce Ali Sami Yen stadındaki maçta şişe yağmuru vardı.Taraftarlarımızın rezilliği yüzünden kaç maçımız antrenman maçına döndü.Hak ettik mi; evet.Ama arkadaşım bu videoda dikkat ederseniz yuvarlak içinde gösterilen bardak video başladığı anda da hareketli.Neden en başından gösterilmiyor, çünkü Fenerbahçe atmış.Bu kadar basit işte.
Zaten hakeme bir şey oldu muydu o maç başlamaz.Ama başlatıldı işte, Fenerbahçe hak etti mi; evet.Maç ertelenseydi yine alır mıydı; işte bunun kesin olma ihtimali yok.Her zaman için her durumda matematiksel olarak bir maçı bir takımın kazanma ihtimali %50'dir.İsterse %99 olsun ama %99 demek kesin demek değildir.Bir şeyin %99 gerçekleşme ihtimalinden söz edince kesin olacak demeyiz.%1'lik ihtimalin de gerçekleşme payı vardır.
Sonuç olarak benim görüşüm; bu maç ertelenmeliydi.Bardak Fenerbahçe tarafından atıldı.Ama bu olaylar dışında Fenerbahçe futboluyla hak ettiğini gösterdi.
İlla ki bir bahane bulmayın arkadaşlar, gerçekleri söyleyin.Fenerbahçeliler de ne zaman biz yensek hakeme suç atıyorlar.Hiçkimse neden yenilgiyi kabullenemiyor?
-UguR-
05 Kasım 2009, 23:53
Metin arkadaşım burda tartıştığımız konu yenilgiyi kabullenmemek değil. Galatasaray'a sahtekarlık yapmayın diye laf atılmış ama Aslen burada sahtekarlık yapan antudur. Bizlerde burada bu yalan konuya cevap vererek yapılan sahtekarlığı ortaya çıkartıyoruz. Yoksa yenildik haksızca olsada yenildik bunu kabulleniyoruz zaten.
highclass
06 Kasım 2009, 19:29
Metin arkadaşım burda tartıştığımız konu yenilgiyi kabullenmemek değil. Galatasaray'a sahtekarlık yapmayın diye laf atılmış ama Aslen burada sahtekarlık yapan antudur. Bizlerde burada bu yalan konuya cevap vererek yapılan sahtekarlığı ortaya çıkartıyoruz. Yoksa yenildik haksızca olsada yenildik bunu kabulleniyoruz zaten.
haksızca mı yenildiniz yoksa Fener maçı hakkıyla mı aldı :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.