PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonlar Ligi-Dünya Kupası

Volare
23 Nisan 2009, 13:46
geçenlerde bi konuda gördüm.sedat'ın mesajıydı galiba:

tuttuğun takımın şampiyonları ligi şampiyonluğu mu yoksa milli takımın dünya kupası şampiyonluğu mu diyordu.

merak ettim acaba kim ne düşünüyor diye anket açtım

bence takımımın şampiyonlar ligi şampiyonluğu

Pesci_Cocuk
23 Nisan 2009, 13:50
Abicim Bencede Takımımın Şampiyonlar Ligi Şampiyonlugu O,daha Güzel Bana Göre Tabi Türkiyemizininde Dünya Kupası Şampiyonlugu Herkesi Gururlandırır İşte TÜrklerin Zaferi Konusulur bu dünyada abicim :)

cesc
23 Nisan 2009, 13:51
Şimdi konuyu 2 şekilde düşünmek fayda var.2'side dünya da en ünlü futbol organizasyonlarından biri.Ben 2'sinde de olmak isterim derdim.Ama Şampiyonlar Ligi daha cazip

Sedat_60
23 Nisan 2009, 14:00
Eğer vatan haini ilan edilmeyeceksem :)
Fenerbahçemin Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ..

Mad_Dragon
23 Nisan 2009, 14:03
Soruyu ben sormuştum. Cevabım; kesinlikle "Milli takımın Dünya Kupası şampiyonluğu." Yuvarlak laflar vardır; "sonuçta kupayı alan bir Türk takımı", "takımımızla gurur duyuyoruz" şeklinde. Ama bir kulüp böyle bir başarı yaşadığında her ne olursa olsun, sadece o takımın taraftarları sevinir. Diğer takım taraftarlarından da sevinen olur ama çok azdır. Fakat milli takım bir başarı yakaladığında, gerçekten o başarıya 70 milyon sevinir. O sinerjiyi hissedebilirsiniz. Milli takımın başarısında sevincinizi, istediğiniz her yerde, her zaman yaşayabilirsiniz. Ama kulüp başarısında böyle bir şey yoktur.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi yıllardır düzenleniyor ve birçok şampiyonu var. Bir Türk takımı şampiyon olursa, gerçekten büyük bir başarı elde etmiş olur. Ama sadece turnuva tarihinde sürpriz yapmış takımlardan biri olarak hatırlanır. Dünya Kupası ise daha özeldir. Belli saıyda şampiyonu vardır ve kupayı aldığımızda, biz de o özel takımlardan biri oluruz. Ve asla unutulmayız.

Aslında yazsam, daha fazla şey çıkardı bu konuda benden. Ama sanırım bu kadarı yeterli. :wink:

Pesci_Cocuk
23 Nisan 2009, 14:06
Mad Dragon Abi Ağzına Sağlık Çok İyi Bir Biçimde Anlatmısın Allaha Emanet Ol Abi:)

IISoNCuII
14 Haziran 2009, 18:08
Tuttuğum takımın şampiyonlar ligi şampiyonluğu..

scorer
14 Haziran 2009, 18:26
her ikiside olsa daha ii olur:D

hırosıma10
30 Temmuz 2009, 13:14
MadDragon söylediklerine %100 katılıyorum:wink:

The_Rock
31 Temmuz 2009, 12:15
Soruyu ben sormuştum. Cevabım; kesinlikle "Milli takımın Dünya Kupası şampiyonluğu." Yuvarlak laflar vardır; "sonuçta kupayı alan bir Türk takımı", "takımımızla gurur duyuyoruz" şeklinde. Ama bir kulüp böyle bir başarı yaşadığında her ne olursa olsun, sadece o takımın taraftarları sevinir. Diğer takım taraftarlarından da sevinen olur ama çok azdır. Fakat milli takım bir başarı yakaladığında, gerçekten o başarıya 70 milyon sevinir. O sinerjiyi hissedebilirsiniz. Milli takımın başarısında sevincinizi, istediğiniz her yerde, her zaman yaşayabilirsiniz. Ama kulüp başarısında böyle bir şey yoktur.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi yıllardır düzenleniyor ve birçok şampiyonu var. Bir Türk takımı şampiyon olursa, gerçekten büyük bir başarı elde etmiş olur. Ama sadece turnuva tarihinde sürpriz yapmış takımlardan biri olarak hatırlanır. Dünya Kupası ise daha özeldir. Belli saıyda şampiyonu vardır ve kupayı aldığımızda, biz de o özel takımlardan biri oluruz. Ve asla unutulmayız.

Aslında yazsam, daha fazla şey çıkardı bu konuda benden. Ama sanırım bu kadarı yeterli. :wink:

Bunun üstüne başka bir şey demiyorum.Belli kişilerin tuttuğu takım Şampiyonlar Ligi'ni alacaksa tüm Türkler'in tuttuğu Milli Takımımızın Dünya Şampiyonu olması daha mantıklı.

colinilker
01 Ağustos 2009, 14:12
Eğer vatan haini ilan edilmeyeceksem :)
Fenerbahçemin Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ..

AYNEN:)

OgUzHaN10
08 Ağustos 2009, 17:47
Hangisini tercih edersiniz diye sorsaydın Şampiyonlar Ligi derdim.Ancak konu milli takım olunca ve şampiyonluk olunca tabiki 2.şıkkı işaretledim Milli takım herşeyden önce gelir..

BojaN-18
10 Ağustos 2009, 20:33
Tabiki Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasını çok isterim ama Milli Takımın Dünya Kupası'nı kazanmasını daha çok isterim.

-YaLan-
10 Ağustos 2009, 21:07
Türkiye'nin geçen seneki Avrupa Şampiyonası maçlarında yaşadığım heyecanı hiçbir GalataSaray maçında yaşamadım.Ama sonuçta GalataSaray'ın şampiyonlar ligini kazanmasını isterim...

kpln04
08 Eylül 2009, 22:47
anketi eşitledim şampiyonlar ligi