PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Ferrari !

ForceHawk_7z
17 Temmuz 2010, 10:42
Satılık Ferrari!

http://www.karakartal.com/img/3/2010/ferrari_idman_45676.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, Vikingur maçının kadrosunda yer vermediği İtalyan savunma oyuncusunu gözden çıkardı. Siyah-beyazlı yönetim, Ferrari’yi satış listesine koyarak, gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Kartal’da Teknik Direktör Bernd Schuster, Matteo Ferrari’nin satılması için siyah-beyazlı yönetime başvurdu. Alman hocanın, İtalyan oyuncunun, Avusturya kampı ve hazırlık maçlarındaki performansından memnun kalmadığı ve satılması konusunda ısrarlı olduğu ortaya çıktı.

Schuster’in, Vikingur’la önceki akşam oynanan UEFA Avrupa Ligi maçının 18 kişilik kadrosuna almadığı Ferrari’ye, “Seni bu takımda görmek istemiyorum” mesajını verdiği ve İtalyan oyuncuyla ilgili düşüncelerini yönetimle de paylaştığı ifade edildi.

Guti transferiyle 13’e yükselen yabancı sayısını 10’a düşümek zorunda olan siyah-beyazlı idareciler, Alman teknik adamın bu şok kararı ardından Ferrari’yi satış listesine koydu. Yönetimin cazip bir teklif gelmesi halinde 30 yaşındaki tecrübeli futbolcuyla yollarını ayıracağı vurgulandı.

JUVENTUS İLGİLENİYOR

Matteo Ferrari’ye ilk talip İtalya’dan çıktı. İngiliz internet sitesi SkySport, Cannavaro’nun boşluğunu doldurmak üzere harekete geçen Juventus’un, Ferrari ile ciddi şekilde ilgilendiğini ileri sürdü.

Haberde, İtalyan ekibinin, Beşiktaş’la sözleşmesi 2013’te bitecek olan başarılı futbolcu için teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Kaynak: Milliyet

dRaq.
17 Temmuz 2010, 10:48
Yönetimle arasında bi sorun mu oldu acaba..Ferrari'yi satmak ilginç.

IISoNCuII
17 Temmuz 2010, 11:10
Satış listesine koymadı sadece teklif gelirse değerlendircekler..

ForceHawk_7z
17 Temmuz 2010, 14:22
Juventus İlgileniyormuş galiba .. Juventus Ferrari ' ye de Beşiktaş' a da iyi para verir .. Gitmesi Taraftarı değilim ama, kontenjan sorunu ve Mali açıdan satılırsa iyi olur .. Hem Gençlere yer açılır ..;)

eagle1903
17 Temmuz 2010, 16:49
Geçen sene en iyi oyuncumuzdu ve Manu ile Wolsburg maçlarında harika oynamıştı.

Hatta Dzeko bir röportajında Ferrari'ye karşı oynamanın Vidic'e karşı oynamaktan daha zor olduğu söylemişti.

Satılacağına inanmıyorum.

Bana daha çok Zapo'yu iyi fiyata yollamak için Ferrari'nin satılacağını inandırmaya çalışıyorlar gibi geldi.

Umarım da öyledir.

Yoksa Ferrari'yi satmak akıl karı değil.

forza-kartal
17 Temmuz 2010, 16:53
Beşiktaş'ımızın gözden çıkardığı bi oyuncuyla koskoca Juve ilgileniyor :) İşte biz böyle bi kulübüz!!!