Orijinalini görmek için tıklayınız
:
scoreboard beyaz
ben türk tvyi yükledim ama secdigim her scoreboardda beyaz bir kutu cikiyor
Blue&Typhoon
19 Ocak 2008, 17:56
orda hatrladığım kadarıyla 2 dosya bulunmakta iki dosyanın içindekilerini hatasızca importlayıp masaüstüne savele daha sonra datın içine at (yedeklemeeyide unutma)
ben importladim ama masa üstüne felan kaydetmeme gerek yokdu ama importladim ama sorun nerde onu ariyorum cünkü türk tvyi yapmadan öncede öyle beyazdi belki düzelir diye denedim ama olmadi
Blue&Typhoon
19 Ocak 2008, 18:22
bendede ilk önce öyle olmuştu tecrübeli biri olrak diyorumki tekrar importla mutlaka indirdiğin dosyanın
içinde beni oku vb seyler vardır yada nerden indirdiyseniz orda onunla ilgili bilgi vardır onu iyi okuyun importlama işlemini doğru yapıp masüstüne kaydedin(saveleyinm) ordan dat ın içinde atın atın gelen soruya ewt deyin:) bu kadar
öncelikle sana tsk ederim ben simdiye kadar hep böyle yaptim.
ilk önce o türk tvyi actim dkz ile sonra importa gitdim ve dati secdim ve bir soru cikti ok'ladim oyuna girdim ve beyaz cikti birsey yanlis mi yaptim
bu arada bende fenerliyim :D
Blue&Typhoon
19 Ocak 2008, 19:24
peki o zaman hangş dosyaya importlucağın yazıyodur(dat dosyası olarak) ona teker teker importla kaydet yani atıyorum 00001.afs dosyasını dat dosyasının içinden bulum üstüne imöportla sonra kaydet masaüstüne(save la)
tmm denicem simdi sonra yine yazarim 30dkk felan sonra 6 tane felan dosya var hepsini bi deniyim sonra yazarim tskkler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.