PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar, yeniden sizlerleyim.

cok fazla uye
29 Aralık 2011, 23:53
Emin değilim, sanırım 2008-2009 senesi falandı en son bu foruma girdiğimde. O zamanlar kendi haline, düzgün insanlardan oluşan küçük bir portal ve yine küçük bir forumdu Türkçespiker. Şimdi bakıyorum da nereden nereye gelmiş...:)

Tanımayanlar için, ben İlkay. 15 yaşımı bitirdim, 16 içindeyim. Pes'i eskiden PS2'de oynuyordum, sonra yeni nesil konsollarla beraber PC'den devam ettim PES'e. Uzun bir aradan sonra PES oynamaya geri dönüyorum. Tekrar burada olmak harika. İyi eğlenceler.:)

RushBrawo
29 Aralık 2011, 23:57
Hoşgeldin İlkay. Umarım iyi vakit geçirirsin :). Başladıysan tekrar oynamaya , ML-Bal paylaşımlarını bekliyorum o zaman.

Batuhan SARIGÜL
29 Aralık 2011, 23:59
Hoşgeldiniz.

cok fazla uye
30 Aralık 2011, 00:00
Teşekkürler. Pes 2012 henüz orjinal olarak elimde yok, Steam'den alacaktım ama Konami'nin Valve ile arası iyi olmasa gerek ki oyunlarını Steam'e vermiyor. İnternetten sipariş ettim, pazartesi gelecekmiş. Oyunum hayırlısıyla bir gelsin, forumda tekrar aktif olmayı düşünüyorum eskisi gibi.:)

metin_99
30 Aralık 2011, 21:17
Hoş geldin İlkay kardeşim :) TSC'de daha üyelik zamanlarımdaki ilk arkadaşlarımdan birisin, seni unutmak ne mümkün :) Dönmene çok sevindim, eskisi gibi güzel vakit geçirmeni dilerim :)

Endless
30 Aralık 2011, 21:19
Hoş geldin, iyi eğlenceler.

BlackCat(v-i-p)
30 Aralık 2011, 23:02
Ben bile hatırladım seni. Hoşgeldin tekrar :)