PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sercan Beşikta Doğru

seyfoxx
04 Ağustos 2010, 17:39
Bursaspor`un genç forveti Sercan Yıldırım Beşiktaş`a doğru. Uzun süredir forvet arayışını sürdüren siyah beyazlı takımda adı sık sık ön plana çıkan başarılı golcünün transferinde önemli aşam kaydedildi.

Haber1903`ün edindiği bilgiye göre Beşiktaş, Sercan`ın transferinde Bursaspor`la anlaşma aşamasına geldi.

Uzun süredir devam eden pazarlıkların kısa süre içinde noktalanabileceği ve Sercan`ın siyah beyazlı formayı giyebileceği öğrenildi.

-HABER1903-

forza-kartal
04 Ağustos 2010, 17:42
Tam ben giriyordur sen girmişsin kardeşim haberi :)

Hayırlı olsun Sercan , Fink kesin verilmiştir ama başka kim verildi o nokta var , Holosko'da verilmiştir bence.

seyfoxx
04 Ağustos 2010, 17:49
sercan avrupaya gitmeyi düşünen bir futbolcu ve beşiktaş onun için bir nimet.Çevresinde guti quaresma gibi oyuncularla oynıcak ve daha parlcak diye düşünüyorum.Özellikle guti ona çok gol attırır...

forza-kartal
04 Ağustos 2010, 17:54
sercan avrupaya gitmeyi düşünen bir futbolcu ve beşiktaş onun için bir nimet.Çevresinde guti quaresma gibi oyuncularla oynıcak ve daha parlcak diye düşünüyorum.Özellikle guti ona çok gol attırır...

Tam da Guti'nin istediği oyuncu aralara sarkan , hırslı , agresif kompleksli .:)
Ama perdelerini indirince kedi gibi bi insan :D

efinho58
04 Ağustos 2010, 17:54

Guti pas atar da Sercan gol atabilir mi o önemli. :) Sercan'ın bitiriciliğini geliştirmesi gerek.Tabi Avrupa'nın büyük klüplerinde oynamak istiyorsa :)

seyfoxx
04 Ağustos 2010, 17:55
Guti pas atar da Sercan gol atabilir mi o önemli. :) Sercan'ın bitiriciliğini geliştirmesi gerek.Tabi Avrupa'nın büyük klüplerinde oynamak istiyorsa :)

:thumbup:

anıl20
04 Ağustos 2010, 20:04
sercan ın bitiriciliği iyi olsa nasıl bir futbolcu ortaya çıkacak düşünebiliyor musunuz?