PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sercan İçin İlk Taksit Gidiyor !

ForceHawk_7z
02 Ağustos 2010, 10:52
Beşiktaş, Bursasporlı Sercan için ilk taksiti veriyor.

http://www.spor3.com/images/news/363446.jpg

Beşiktaş, ısrarla istediği Bursasporlu Sercan Yıldırım konusunda dev bir adım attı. Ertuğrul Sağlam'ın çok istediği Fink bonservisiyle yeşil-beyazlı ekibe veriliyor. Fink konusunda hiç pazarlık yapmayan Beşiktaş, "Fink ve Holosko'yu verelim, Sercan'ı alalım" teklifini yineledi. Siyah-beyazlı ekip bu hafta imza attırmayı umuyor.

PARA DA İSTİYORLAR

Fink ve Holosko dışında bir futbolcu daha verilebileceği belirtiliyor. Bursaspor yönetimi ise Fink ve Holosko'ya yeşil ışık yakarken bir miktar da para koparmanın peşinde. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Serdal Adalı ise "Bu işi parasız takas ile bitirelim" diye baskı yapıyor.

Takvim

kingbhl21
02 Ağustos 2010, 10:56
türk bi forvet ilaç gibi olur ama bursada sercanı bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde :D :lol:

anıl20
02 Ağustos 2010, 11:02
sercan sadece hızlı sanki geçen sene kaç gol attı

forza-kartal
02 Ağustos 2010, 11:51
sercan sadece hızlı sanki geçen sene kaç gol attı

Nolur istatistiklerle konuşmayın ya adamı ManU istiyor , ayrıca Beşiktaş'ın tam aradağı adam defansı delik deşik eder , inşallah gelir.

anıl20
02 Ağustos 2010, 13:41
Nolur istatistiklerle konuşmayın ya adamı ManU istiyor , ayrıca Beşiktaş'ın tam aradağı adam defansı delik deşik eder , inşallah gelir.

umut abi açıkçası ben fazla büyütüldüğünü düşünüyorum. bjk ye olur. oyun bu adama uyar. ama Manu sercan ı bu haliyle asla almaz. adam oyunu düşünerek oynamıyor. pas atacağına adam geçmeye çalışıyor. garip pozisyonlara giriyor. kafasını düzeltmedikçe bir şey olmaz sercan dan. torres 3 yıl önce fiziksiz güçsüz biriydi liverpool da adam oldu. sercan ın şu anki fiziği torres le yarışır ama kafa yapısı...

forza-kartal
02 Ağustos 2010, 13:48
umut abi açıkçası ben fazla büyütüldüğünü düşünüyorum. bjk ye olur. oyun bu adama uyar. ama Manu sercan ı bu haliyle asla almaz. adam oyunu düşünerek oynamıyor. pas atacağına adam geçmeye çalışıyor. garip pozisyonlara giriyor. kafasını düzeltmedikçe bir şey olmaz sercan dan. torres 3 yıl önce fiziksiz güçsüz biriydi liverpool da adam oldu. sercan ın şu anki fiziği torres le yarışır ama kafa yapısı...

Anıl'cım haklısın tabi ama inan bi oyuncu kendini büyük takımda daha çabuk geliştirir , Sercan inanılmaz süratli yani öyle böyle değil diğer oyuncularla kıyaslanamaz derecede hızlı , bitiriciliğini geliştirebilir ,inşallah Türk Futbol'una hayırlı olur.

anıl20
02 Ağustos 2010, 15:47
Anıl'cım haklısın tabi ama inan bi oyuncu kendini büyük takımda daha çabuk geliştirir , Sercan inanılmaz süratli yani öyle böyle değil diğer oyuncularla kıyaslanamaz derecede hızlı , bitiriciliğini geliştirebilir ,inşallah Türk Futbol'una hayırlı olur.

inşALLAH umut abi.