PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Silinen Dosyaları Geri Getirmek

-hate-
25 Temmuz 2010, 17:28
Sizin için çok önemli bir dosyayı yanlışlıkla geri dönüşüm kutusundan da sildiyseniz telaşa kapılmayın. Hala umut var. Yapmanız gerekenleri izleyin, öğrenin.

Dosyaları yanlışlıkla silmek, bir bilgisayar kullanıcısının her zaman başına gelebilecek bir durumdur. Ancak, yanlışlıkla silinen ve geri dönüşüm kutusuna gönderilen dosyayı da bir şekilde silmeyi başarırsanız o zaman başınız dertte demektir. Ne olursa olsun, yine de dert etmeyin. Size, tam da bu aşamada ilaç gibi gelecek bir çözüm sunacağız. Recuva adlı yazılım ile geri dönüşüm kutusundan da silinen bir dosyayı geri getirebilirsiniz. Bilmeniz gereken her şeyi, adım adım aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Videoyu İzleyin

http://video.shiftdelete.net/animasyon/Recuva_viewlet_swf.html

anatol.fb
25 Temmuz 2010, 20:01
ama tüm dosyalar geri gelmiyır harddisk ile alakalı

pes-in kralı
25 Temmuz 2010, 23:00
Burhan yani -hate- bence buna tam olarak gerek yok sildiğin bir dosyayı sistem geri yüklemeden de geri getirebilirsin.

-hate-
25 Temmuz 2010, 23:09
sistem geri yüklemeyle uğraşıp zaman kaybı yapıcağına bu program sayesinde tek tıkla istediğin dosyayı geri getirebiliyosun..Artı sistem geri yüklemede bazı yeni yüklediğin dosyalarıda tekrar siliyor ve onları tekrar yüklemek zorunda kalıyorsun..Sildiğin küçük boyutlu bir dosya için pc'ni geri yüklemeyi mi tercih edersin yoksa program sayesinde hemen o dosyayı geri getirmeyi mi?

pes-in kralı
25 Temmuz 2010, 23:10
Program daha iyi tabi ama bu da bir yol. Sadece belirtmek istemiştim.

-hate-
25 Temmuz 2010, 23:11
Program daha iyi tabi ama bu da bir yol. Sadece belirtmek istemiştim.

belirtmek istemişsin ama programa gerek yok demişsin:)neyse herkesin kendi tercihi..)