PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıradaki Gelsin

Tataroglu
24 Ağustos 2009, 00:27
http://www.galatasaray.org/images/haberler/4/B_4591_b.jpg

G.Saray, Süper Lig ve Avrupa'da fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Turkcell Süper Lig'de oynadığı maçlarda Gaziantepspor 3-2 ve Denizlispor'u 4-1 yenerek 2'de 2 yapan Galatasaray, evinde ağırladığı Kayserispor'u da 4-1 yenerek şovuna ara vermedi.

Rijkaard yönetimindeki Cimbom'un gollerini, 14 ve 89. adkikada Milan Baros, 62. dakikada Elano ve maçın 36. dakikasında Kayserispor'lu oyuncu Makukula'nın kendi kalasine attığı golle, Sarı-kırmızılı ekip Ali Sami Yen'de rakibini gole boğdu.
Sarı-kırmızılı ekipte Brezilyalı yıldız Blumer Elano 62. dakikada attığı muhteşem golle taraftarına merhaba dedi.

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Halis Özkahya, Serkan Gençerler, Volkan Narinç
Galatasaray: Franco, Gökhan, Aydın, Arda, Keita, Baros, Mustafa, Ayhan, Hakan, Sabri, Servet
Kayserispor: Souleymanou, Ali, Saidou, Gökhan, Cangele, Toledo, Bilal, Makukula, Troisi, Aydın, Eren

NOT:Elano'nun golü gerçekten görülmeye değer :thumbup1:

HTSPOR.COM

AnilAcar52
24 Ağustos 2009, 00:31
Merak ettim şu Elano'nun golünü :)

Tataroglu
24 Ağustos 2009, 00:32
İzlemeni tavsiye ederim :)

de_souza
24 Ağustos 2009, 01:08
Elano sağ olmasına rağmen güzel bir gol attı.Derbiyi heyecanla bekliyorum :).

SaKaRYaLı
24 Ağustos 2009, 01:21
Arkadaşlar ben Galatasaray'lıyım ve 16 yaşındayım...7-8 yaşından beri GS'nin maçlarının tamamını izlemeye çalışıyorum ve şu zamana kadar böyle bir Galatasaray izlemedim...Gerçekten takım süper ve bu seneki ilk FB derbisini dört gözü bırakın tam 20 gözle bekliyorum...:) Bakalım neler olacak...Bu arada Elano'yu dikkatli izlemenizi tavsiye ediyorum...Daha takıma tam oturmadı ve de takım tam kendinde değil...:) Çook heyecanlandım valla...:) :)

Mahşer
24 Ağustos 2009, 02:08
Bende çok merak ediyorum GS derbisini:glare:

Matthaus
24 Ağustos 2009, 02:33
5 HAFTA gerçekten alisamiyende işimiz çok zor rakip 4 puan önde başlıyacak büyük ihtimal kaybedersek 7 olur biz şu an evet kötüyüz ama şartlar ne olursa olsun galatasarayı ali samiyende yenip ligi yeniden başlatmalıyız bende derbiyi merakla bekliyorum inşallah kazanan biz oluruz ayrıca galatasarayı tebrik ederim elanonun golüde süperdi

-YaLan-
24 Ağustos 2009, 03:16
Beşiktaş'ın bu futbol ve taktiği ile GalataSaray'ı Ali Samiyen'de yenmesi zor:)

de_souza
24 Ağustos 2009, 03:19
Bu sene beşiktaş,trabzon ve sivasın şampiyonluk yarışında olucağını düşünmüyorum hele beşiktaş şampiyonlar liginde dahada yorulacak yani ilk yarı beşiktaş için çok kötü geçebilir,şampiyonluğun en büyük adayı fenerbahçe ve galatasaray..

Matias
24 Ağustos 2009, 04:39
Bu sene beşiktaş,trabzon ve sivasın şampiyonluk yarışında olucağını düşünmüyorum hele beşiktaş şampiyonlar liginde dahada yorulacak yani ilk yarı beşiktaş için çok kötü geçebilir,şampiyonluğun en büyük adayı fenerbahçe ve galatasaray..

diğerlerini bilmemde Yusuf, Beşiktaş için geçen sezonda seninki gibi orumlar yapılmıştı..

Matthaus
24 Ağustos 2009, 05:26

ya bunu hemen kestiremezsinizki lig 6 haftalık bir süreç degil şimdiden gs arkadaşlar yanlış anlamayın ama açık ara farkla şampiyonuz kesin belan laflar deniliyor bu bence kötü rehavete girmek demek bu takıma zarar verir ileriki dönemde bence bu sene iç saha maçlarında üç büyükler fazla kayıp yaşamaz deplasmandada kim daha çok koparırsa ipi o gögüsler

Mad_Dragon
24 Ağustos 2009, 05:37
diğerlerini bilmemde Yusuf, Beşiktaş için geçen sezonda seninki gibi orumlar yapılmıştı..

Zaten mesele Beşiktaş değil. Beşiktaş bir düşüş yaşamıyor, geçen sene de böyleydi. Bu şekilde şampiyon oldular. Ama geçen seneyle arada iki büyük fark var;

Biri, Şampiyonlar Ligi. Geçen yıl UEFA'dan erken elenmek, Beşiktaş'ın lige daha fazla asılmasına neden olmuştu. Bu sene ise ekstradan çok zorlu 6 maç oynayacaklar. Bu da ligdeki performanslarını etikleyecek.

Diğeri ise; Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, geçen yıla göre çok büyük gelişim göstermesi. Beşiktaş geçen yıl, zirvede en az puan kaybeden takım olduğu için şampiyon olmuştu. Ama bu yıl aynı kayıpları yaşarlarsa, Şampiyonlar Ligi'ne girmeleri bile çok zor olur. Şu anki görüntü de o yönde.

Berker Gonca
24 Ağustos 2009, 05:53
Ben Fenerbahçeliyim.Ama Galatasaray'ın hakkını vermek lazım çok güzel kaliteli kadro kurdular. Kewell,Elano,Baros..Gerçekten büyük işler başarabilecek bi kadroları var..

Biz hala Cristian'ın Güiza'nın peşinden koşalım:)

Ama nolursa olsun Fenerbahçe derbilerin takımıdır Daum'la eski havasınıda yakalamış ve taraftarına mahçup durumdaki Fenerbahçe'nin derbiyi her ne pahasına olursa olsun kazanacağıı düşünüyorum..

Beşiktaş konusundada Mad_Dragon'a baştan ona katılıyorum. Kimse alınmasın aksine Beşiktaş'ı çok severim ama Beşiktaş benim gözümde hiç güçlü bir ekip gibi olmamıştır. Beşiktaş sanki hiç şampiyon olamıycakmış gibi gelir bana..

Matthaus
24 Ağustos 2009, 06:19
Ben Fenerbahçeliyim.Ama Galatasaray'ın hakkını vermek lazım çok güzel kaliteli kadro kurdular. Kewell,Elano,Baros..Gerçekten büyük işler başarabilecek bi kadroları var..

Biz hala Cristian'ın Güiza'nın peşinden koşalım:)

Ama nolursa olsun Fenerbahçe derbilerin takımıdır Daum'la eski havasınıda yakalamış ve taraftarına mahçup durumdaki Fenerbahçe'nin derbiyi her ne pahasına olursa olsun kazanacağıı düşünüyorum..

Beşiktaş konusundada Mad_Dragon'a baştan ona katılıyorum. Kimse alınmasın aksine Beşiktaş'ı çok severim ama Beşiktaş benim gözümde hiç güçlü bir ekip gibi olmamıştır. Beşiktaş sanki hiç şampiyon olamıycakmış gibi gelir bana..

guiza iyi bir golcü bence

ColdFear
24 Ağustos 2009, 10:58
Güiza koskocaman bir balon, başka birşey değil. Her maçtan sonra diyorum "Güiza yerine Semih olsaydı 5-0,6-0 olurdu maç". Gerçektende öyle. İzleyin Fenerbahçe'nin ön eleme, lig vs maçlarını anlarsınız. Güiza'nın atamadığı pasları, golleri vs. hepsini atar Semih. + Güiza nerde duracağınıda bilmiyor. Bir bakıyoruz kanatta, bir bakıyoruz orta sahada. Kanattan bindiren biri varkende adam ceza sahası dışında. Orta yapılıyor kimse yok. Neyse GS'ın konusunda FB çok bahsettim. GS'a gelirsek, dün biraz izledim, ama çok beğenmedim. Elano'nun golü fena değil, ayağına oturmuş gol olmuş. Tabii herşey öyle uzaktan gol atmakla bitmiyor, bakınız Devid. Adam bırakın bizde oynamayı, Afrika'nın en son liginde oynar anca. Birde dün Baros kendini 6-7 kere attı, hakemin kart gösterdiğini görmedim. ( Zap yaparken göstermiş olabilir. ) Biri şu adama dur demeli. Ha bire kendini yere atıyor, fırsat bulduğundada elle gol atıyor. İyi golcü, ama biri kulağını çekmeli, sürekli böyle şeyler yapıyor.

SHarK
24 Ağustos 2009, 11:54
ben galatasaraylıyım

Öncelikle geçen sene beşiktaşın şampiyonluğu galatasaray ve fenerbahçesiz bir şampiyonluktur

aynı anda galatasaray ve fb'nin kötü olması geçen seneki gibi 5-6 senede bir olur ve bjk şampiyon oldu

mustafa denızlı sezonun basından baska zaman takım almaz prensibidir ama o da gördü gs-fb kötü bjk şampiyon yaparak türkiyede ilk olabilir ( gs-fb-bjk şampiyon yapan tr direktor )

ben diyorumki bu sene galatasaray ve fenerbahce zirveye oynar

besıktas ile trabzon 3.4.lük ile kapışır sivas zaten ilk 10 girerse iyi olur

ısrarla söylüyorumki bjk bu sene şampiyon olamaz çünkü bu sene galatasaray ve fenerbahçe var

bakalım mustafa denızlı sampıyon yapabilecekmi geçen seneki durumlar yok

şampiyon kim derseniz galatasaray olur en güçlü rakip ise fenerbahçedir

galatasarayın oynadıgı futbol belli 5. haftada hatırlatacağız zaten

beşiktaş bu futbolla şampiyonlar liginde birşey yapamaz

galatasaray uefada önemli derece elde edecektir

10 yıl sonra neden olmasın ? değilmi ? şartlarımız uygun teknik ekip futbolcular

geçen seneki skibbe-bülent korkmaz yok

bu arada Elano'nun golü muhteşemdi :thumbup::thumbup:

Bizi izlemeye devam edin :thumbup1:

serkan1520
24 Ağustos 2009, 14:35
Bu sene galatasaray ve fenerbahçe diğer rakiplerinden açık ara koparlar ama şampiyonluk için favorin kim derseniz bir adım fenerbahçe önde derim o da daumun türkiyeyi çok iyi tanımasından kaynaklanıyor galatasaray acısından bakacak olursak galatasarayın bu sene daha çok 4-5 gollü maçlarını izleriz birinden 5 de yiyebilir 5 de atabilir buna çok müsait bir kadro yapısı ve oyun sistemi var fenerbahçe ile galatasarayı aslında şuana kadarki futbollarıyla övüyoruz ama henüz ciddi bir rakiple oynamadıklarınıda belirtmek gerek özellikle galatasarayın ciddi bir rakibe karşı nasıl oynayacğını merakle bekliyorum bu kadar ofansif bir oyunla zorluk çekecekler mi diye düşünmüyorda değilim beşiktaş bu sene çok az gol atan ve çok az gol yiyen bir takım görüntüsü çiziyor bunu sezon sonuna kadar devam ettirirler özellikle fiziki açıdan iyi bir takım o yüzdende galatasaray ile oynayacakları maçta benim kesin favorim beşiktaş çünkü galatasarayın kadro yapısına çok ters bir takım tıpkı chelseanin barcelonaya ters olduğu gibi ama beşiktaş ligde beraberliklerin takımı olur diyorum

-YaLan-
24 Ağustos 2009, 14:58
Güiza koskocaman bir balon, başka birşey değil. Her maçtan sonra diyorum "Güiza yerine Semih olsaydı 5-0,6-0 olurdu maç". Gerçektende öyle. İzleyin Fenerbahçe'nin ön eleme, lig vs maçlarını anlarsınız. Güiza'nın atamadığı pasları, golleri vs. hepsini atar Semih. + Güiza nerde duracağınıda bilmiyor.

Türkiye'de yabancılara verilen değer Türk oyunculara verilse neler olabileceğini tahmin eder gibiyiz.Ama hata birazda bizde,geçen sene doğru düzgün oynamayan bir Lincoln'e hep tezahürat hep sevgi,Türk futbolculara birşey yok,Arda gibi canını dişine takan futbolculara o rezil Lincoln'e verilen değer kadar değer verilmedi...

kesin favorim beşiktaş çünkü galatasarayın kadro yapısına çok ters bir takım tıpkı chelseanin barcelonaya ters olduğu gibi ama beşiktaş ligde beraberliklerin takımı olur diyorum

Futbola değişik açıdan bir bakış açın var ama geçen sene GalataSaray kötü iken bile iyi olan BJK'ye 4 attı.Öteki maçta da BJK haketmediği bir galibiyet aldı,gördük ki GalataSaray BJK'yi o maçta ezdi geçti ama biraz şanssızdı.Iyi bir GalataSaray'ın kötü bir BJK'ye kaç atacağını tahmin etmek pekte zor değil,bu neden ile sana katılmıyorum.

de_souza
24 Ağustos 2009, 15:10
Bu konuda tecrübeliyiz fenerbahçede geçen sezona hazırlık maçlarında iyi başlamış ama lig başlarında kötü bir performans ortaya koymuştu,şampiyonlar ligi gruplarda dahil,beşiktaş hiç mağlubiyet almadı ama bu geçen senenin şampiyonunun iyi bir oyun oynadığını göstermez hele hele şampiyonlar ligindeki grubu çok zor olucak yani ben toparlanmaz diye birşey demiyorum ama bu ligde nasıl başlarsan öyle gider hesabı var...

MrDesTRoyeR
24 Ağustos 2009, 15:35
Valla bu sene harika bir FB-GS derbisi izleyeceğimizden eminim.Yüksek tempolu bir maç olacak ve izleyenleri büyüleyecek bir maç olacak.Seyir zevki üst düzeyde olacak.