PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce fenerbahçe kimleri transfer etmeli

kenanfener
26 Nisan 2009, 19:31
arkadaşlar yeni takviyelere kesinlikle ihtiyacı olan fenerbahçe transfer sezonunda sizce kimi veya kimleri almalı tüm fenerbahçeli arkadaşlar görüşünü söylesin fakat lütfen gerçekci isimler söyliyelim

bence mutlaka diego alınmalı alexde çok iyi bir futbolcu fakat yaşımı geçti ondanmı bilmiyorum performansı eskiye göre çok düştü bence diego daha çok iş yapar

alex80
26 Nisan 2009, 19:38
alex, adam sakatlıktan cıktı. mehmet aurelyo gerı gelmelı tuncay sanlı yı almalı defansa edunun yerıne adam forvete adam

kenanfener
26 Nisan 2009, 19:41
haklısın arkadaşım belki alexe haksızlık etmemek lazım ama diegoda inanılmaz bir futbolcu benim hayalim olan futboculardan biri benim şahsi fikrim bana alexmi diegomu deseler ben diego derim ama alexide sevmiyor değilim sadece diego biraz daha ağır basıyor

serkan1520
26 Nisan 2009, 19:43
Ben türkiyeden Kam***** beğeniyorum dışarıdan ise bence ortasahaya M.Veloso ile J.Moutinho yu alabilseler inanılmaz bir iş başarabilirler bu dediğim adamları iyi takip edin
1-2 sene sonra avrupanın büyük külüplerinden birine transfer olucaklar ikisinin toplam maliyeti heralde bir 20m euro falan vardır
Bence bir forvet oyuncusu hızlı,adam geçebilen ve iyi şutları olabilen birisi olmalı baktığınız zaman Semihin iyi şutları var ancak hızlı değil ve çalım yeteneği 0 Güiza desen yorum yapmaya gerek yok yani kısacası Anelka tipinde bir santrafor olmalı Anelka türkiye oynadığı dönemlerde her seferinde söylüyordum ilk defa adam akıllı transfer yaptılar işte forvet oyuncusu böyle olmalı diye ama o da tabi sorunlu bir futbolcuydu şimdi diyeceksiniz ki böyle oyuncu zaten fenere gelmez işte onu aziz yıldırım yönetimi araştıracak ve genç futbolcuları kadroya katacak nasıl sivas kam***** buluyorsa fenerbahceli yöneticlerde araştırma yapacak ve maalesef en çok üzüldüğüm nokta türkiyede transferlerin hala maç kasetleri izlenerek yapılması inanılmaz bir durum çok acı verici avrupada bir çok kulübün squadları(Gözlemci) var ve bunlar ülkeleri didik didik ederek genç yetenek arıyorlar gökhan emreciksin diye bir oyuncu alıyorsun 25 yasında genc yetenek diye ya inanılmaz derecede trajikomik bir olay abdülkadire daha çok genç diye forma vermiyorsun ya koskaca manchester united rooneyi 17 yaşındayken oynatmadı mı ? bunun gibi daha birçok örnekleri çoğaltabiliriz yoksa türkiyeye doymus ve sadece para kazanmak için gelen adamları getirirseniz başarıyı yakalamanız imkansız olur bugün trabzon alanzinho diye bir oyuncu alıyor iyi futbolcudur kötü futbolcudur tartışmam ancak sonucta araştırmış ve bulmuş genç bir oyuncu başarıya aç bir şeyler vermek istiyor türkiyeye gelmesini bir aşama atlamış olarak görüyor böyle futbolcular transfer edilirse bana göre başarı gelecektir of amma uzun yazdım yahu :D

kenanfener
26 Nisan 2009, 19:49
uzun ama çok doğru ve güzel yazdın arsenal nasıl budurumda çok genç iken oynatılıp yıldız olan oyuncular adamlar walcota 16 yaşındayken 9 milyon euro veriyorlar ve şimdi walcotu hekes görüyor böyle transferler yapmalıyız bencede genç yeteneklere daha çok önem vermeliyiz çok haklısın serkan kardeş

alex80
26 Nisan 2009, 19:51
haklısın arkadaşım belki alexe haksızlık etmemek lazım ama diegoda inanılmaz bir futbolcu benim hayalim olan futboculardan biri benim şahsi fikrim bana alexmi diegomu deseler ben diego derim ama alexide sevmiyor değilim sadece diego biraz daha ağır basıyor

türkiye liginde oynar dıego

kenanfener
26 Nisan 2009, 19:52
bende biliyorum çok düşük bir ihtimal bize gelmesi ama benimkide düşünce işte

flcn.
26 Nisan 2009, 21:42
forvete top saklayan uzun boylu huntelaar & van nistelrooy tarzı bir forvet lazım

orta sahaya ise dinamik bir oyuncu lazım ben lyondaki miralem pjanic i görmek isterdim o mevkide ayrıca alex tamam çok emek verdi çoğu şey onun sayesinde oldu ama ondan da geçti artık alex yerine de diego ribas ya da lulinha gelmesi gerek

ColdFear
26 Nisan 2009, 22:39
Sercan,Veysel Şen,Mehmet Topuz bunlar güzel oyuncular...

kenanfener
26 Nisan 2009, 22:59
arkadaşlar birde ben geçen gazetede okudum (ismini vermiyim reklam olmasın) tabi gazetelere çok güvenmemek gerek orada vieria ile prensipte anlaştığımız yazıyor sizce gelirmi gelirsede nasıl bir transfer olur?

thepunisher320
26 Nisan 2009, 23:06
Sercan,Veysel Şen,Mehmet Topuz bunlar güzel oyuncular...

Volkan Şen olmasın o :001_tt2:

alex80
26 Nisan 2009, 23:59
arkadaşlar birde ben geçen gazetede okudum (ismini vermiyim reklam olmasın) tabi gazetelere çok güvenmemek gerek orada vieria ile prensipte anlaştığımız yazıyor sizce gelirmi gelirsede nasıl bir transfer olur?

guzel olur ama yalandır

Buff R+
27 Nisan 2009, 00:04
gelmesi çok düşük ama sol kanatta çok fazla top kaybeden uğur boral yerine arda turan ın olmasını çok isterdim.

driftking_doğu
20 Mayıs 2009, 12:16
kesınlıkle ön lıberoya bı dıarra gelmesı lazım zaten dıarraların hepsı hayvan gıbı oluyo :) artı kanatlar adam lazım sol beke genç bırı lazım bırde ıyı bı fw yedeği olsa fena olmaz söle oyuna gırdımı oyunu değiştire bılecek kıscası revizyon lazım revızyon

reiguardrei
20 Mayıs 2009, 23:37
Sergio Ramos

skull25
08 Haziran 2009, 01:28
Ben türkiyeden Kam***** beğeniyorum dışarıdan ise bence ortasahaya M.Veloso ile J.Moutinho yu alabilseler inanılmaz bir iş başarabilirler bu dediğim adamları iyi takip edin
1-2 sene sonra avrupanın büyük külüplerinden birine transfer olucaklar ikisinin toplam maliyeti heralde bir 20m euro falan vardır
Bence bir forvet oyuncusu hızlı,adam geçebilen ve iyi şutları olabilen birisi olmalı baktığınız zaman Semihin iyi şutları var ancak hızlı değil ve çalım yeteneği 0 Güiza desen yorum yapmaya gerek yok yani kısacası Anelka tipinde bir santrafor olmalı Anelka türkiye oynadığı dönemlerde her seferinde söylüyordum ilk defa adam akıllı transfer yaptılar işte forvet oyuncusu böyle olmalı diye ama o da tabi sorunlu bir futbolcuydu şimdi diyeceksiniz ki böyle oyuncu zaten fenere gelmez işte onu aziz yıldırım yönetimi araştıracak ve genç futbolcuları kadroya katacak nasıl sivas kam***** buluyorsa fenerbahceli yöneticlerde araştırma yapacak ve maalesef en çok üzüldüğüm nokta türkiyede transferlerin hala maç kasetleri izlenerek yapılması inanılmaz bir durum çok acı verici avrupada bir çok kulübün squadları(Gözlemci) var ve bunlar ülkeleri didik didik ederek genç yetenek arıyorlar gökhan emreciksin diye bir oyuncu alıyorsun 25 yasında genc yetenek diye ya inanılmaz derecede trajikomik bir olay abdülkadire daha çok genç diye forma vermiyorsun ya koskaca manchester united rooneyi 17 yaşındayken oynatmadı mı ? bunun gibi daha birçok örnekleri çoğaltabiliriz yoksa türkiyeye doymus ve sadece para kazanmak için gelen adamları getirirseniz başarıyı yakalamanız imkansız olur bugün trabzon alanzinho diye bir oyuncu alıyor iyi futbolcudur kötü futbolcudur tartışmam ancak sonucta araştırmış ve bulmuş genç bir oyuncu başarıya aç bir şeyler vermek istiyor türkiyeye gelmesini bir aşama atlamış olarak görüyor böyle futbolcular transfer edilirse bana göre başarı gelecektir of amma uzun yazdım yahu :D

Aziz yıldırımın yerine sen geçmelisin bence xD