Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Sizce Shevchenko Fenerbahçe'ye gelsin mi ?
serkan1520
08 Temmuz 2009, 15:41
Bugün Ntvspor yayınına bağlanan Hakan şükür shevchenkonun kendisinden fenerbahçe hakkında bilgi aldığını doğruladı.Transferin gerçekleşmesi durumundaki yorumlarınıda belirten Hakan şükür “Kısa vadeli planlar içerisinde düşünülebilecek bir oyuncu tanıdığım kadarıylada oldukça karakterli bir insan, ancak uzun vadede düşünemezsiniz sonuçta 32 yaşında biri, fenerbahçe'ye gelirse hem sportif başarı hemde prestij açısından büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum" dedi.Öte yandan shevchenkonun chelseaden aldığı yıllık 7m euroluk ücret transferi zora sokan etmenlerden.
Peki sizin düşünceniz hangi yönde ?
Sedat_60
08 Temmuz 2009, 15:44
Roberto Carlos gibi olur , fayda da sağlar hemde marka değeri var ..
UniJeff
08 Temmuz 2009, 17:00
Roberto Carlos gibi olur , fayda da sağlar hemde marka değeri var ..
Ama Carlos'dan daha etkili olur. Sonuçta Milan'da forma giydiğinde yine güzel oynuyordu... :)
*YuSuFBuLDu*
08 Temmuz 2009, 17:21
%100 faydalı olur...
de_souza
08 Temmuz 2009, 18:04
Bence guizadan daha fazla gol atar :) ama son senelerde hiç iyi değildi e yaşıda ilerledi ama yinede türkiyede iyi işler yapabilir..
PerverT
08 Temmuz 2009, 19:45
2. carlos faciası yaşanacak sanırım :)
de_souza
08 Temmuz 2009, 23:46
Carlos facia değildiki o biçim oynuyor adam..
Big Of Deniz
08 Temmuz 2009, 23:48
Bence Carlos bir facia değil.Ama Ümit Özat'ın yaptıklarının yarısını bile yapamadı..Shevchenko'ya gelince de..Yaşı ilerlemiş bir futbolcu..Şahsen istemem..
Buff R+
09 Temmuz 2009, 01:34
onun yerine başka biri alsınlar mesela geçen sene eto ya 90 milyon euro vermişlerdi ama eto gelmemişti bu sezon eto nun barca dan ayrılması kesin olduğuna göre tekrar teklif etseler daha iyi olur
Matias
09 Temmuz 2009, 05:00
Yıllık 7 milyon £ 'yu hesaba katan yok tabi..Fb, bonservis için 10 milyon £ ödese 2 yılda takımda kalsa 24.000.000 £.. Sudan ucuz vallaa..:)
EPL4ever
09 Temmuz 2009, 11:30
onun yerine başka biri alsınlar mesela geçen sene eto ya 90 milyon euro vermişlerdi ama eto gelmemişti bu sezon eto nun barca dan ayrılması kesin olduğuna göre tekrar teklif etseler daha iyi olur
komik falan mısın ? nasıl 1 geyik bu ? eğer bu yazığını inanarak ciddi olarak yazdıysan bak sana diorum arkadaşım mutlaka doktora git.. mutlaka ciddiyim.. lütfen silmeyin yazdıklarımı ben arkadaşı düşündüğüm için yazıyorum... olacak iş değil dostum akıl sağlığın yerinde mi senin ?
de_souza
09 Temmuz 2009, 12:33
Arkadaşlar shevchenko'ile herhangi bir şekilde ilgilenimiyormuş bilginiz olsun yine uydurma bir habermiş..
flcn.
09 Temmuz 2009, 13:15
bonservisi bedava gelecek ama yıllık alacagı 7 milyon € dengeleri bozabilir.gelmesin yerine daha genç ve formda bir oyuncu alalım
Sedat_60
09 Temmuz 2009, 13:18
Chelsea'nın Ukraynalı oyuncusu Shevchenko'nun Profesyonel Futbol Takımımıza transferi ile ilgili yayınlanan haberde adı geçen oyuncunun " Fenerbahçe 2 yıldır beni istiyor. Şu anda menajerimle pazarlık halindeler" yolunda çıkan haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Kulübümüz Ukraynalı oyuncu Shevchenko ile ilgilenmemektedir.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
fenerbahçe.org
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.