PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce uzun süredir takımdan ayrı kalan Misimovic'in affedilmesi Galatasaray'da fayda

PESYILDIZI
05 Şubat 2011, 16:41
Sizce uzun süredir takımdan ayrı kalan Misimovic'in affedilmesi Galatasaray'da fayda sağlar mı?

imnobody
05 Şubat 2011, 16:48
E tabii ki. Bi' sakız uğruna, bonsevisi için 7 Milyon Euro verilmiş, Bundesliga gibi bir ligte asist rekoru kırmış bir oyuncuyu oynatmamak mantığa ters zaten. Bu saatten sonra, nasıl bir inançla oynar orasını bilemiyorum.

Big Of Deniz
08 Şubat 2011, 00:09
Hagi'nin hoca olmadığı buradan anlaşılıyor.
Bu adam çok iş yapar ama bu adama iş yaptıracak bi hoca lazım ;)

Butwhoan
08 Şubat 2011, 01:11
Neden iyi niyetli bir ankette ortalığı karıştırmak için yorum yapıyorsun amacın nedir ? Kavga çıkartıp anketi kapattırmak mı ? Misimovic iyi oyuncuysa oynadığı maçlarda gördük Galatasaray'a ne kadar faydalı olduğunu fayda sağlayacak olan adam kendisini belli ediyor.Culio , Stancu hepside taraftarın sevgilisi haline geldi.Hagi camiamızda ayrı bir yeri vardır. Hoca olmasa bile Takımın zor zamanında para teklifi olmadan Florya'ya geldi.Hagi'nin Camiamızda ayrı bir yeri vardır kimse ileri geri konuşamaz.Herkes haddini bilsin.

Big Of Deniz
08 Şubat 2011, 11:32
Neden iyi niyetli bir ankette ortalığı karıştırmak için yorum yapıyorsun amacın nedir ? Kavga çıkartıp anketi kapattırmak mı ? Misimovic iyi oyuncuysa oynadığı maçlarda gördük Galatasaray'a ne kadar faydalı olduğunu fayda sağlayacak olan adam kendisini belli ediyor.Culio , Stancu hepside taraftarın sevgilisi haline geldi.Hagi camiamızda ayrı bir yeri vardır. Hoca olmasa bile Takımın zor zamanında para teklifi olmadan Florya'ya geldi.Hagi'nin Camiamızda ayrı bir yeri vardır kimse ileri geri konuşamaz.Herkes haddini bilsin.

Kardeşim, benim anketi kapattırmak gibi bi amacım yok.
Açılması gereken ve tartışmaya açık bi anket. Tartışma derken millete taş atma anlamında değil.
Sen sürekli yanlış anlıyorsun. Neyse.
Hagi'nin topçuluk yaptığı dönemel lafım olmaz, olamaz. ;)
Fakat hocalık yapamaz. Yapamıyor da. İyi olan bi topçu iyi hoca olacak diye de bi kaide yok zaten ;)
Misimoviç gibi adamı küstürdü. Şuan da sizde ön plana çıkanlar Stancu, Culio falan diyorsun... O oyuncular kötünün iyisi konumunda. Büyük bi kaos içinde olan Galatasaray'da ön plana çıkabilen oyuncular. O yüzden taraftarın sevgilisi diyorsun.
Misimoviç affedilirse, kendisini gösterecektir NOKTA!

bulkan
08 Şubat 2011, 12:37
Altına imzamı atarım. :001_cool:
Batuhan, istersen daha da fazla saçmalayıp uzatma kardeşim.
Yok Culio, Guti ve Simao'dan daha iyi, yok Sabri , Gökhan Gönül'den daha iyi....felan.Bir de takımın sevgilisi oldu Stancu ile birlikte, birkaç maçta, öyle mi?
Yeterince saçmaladın ve buna göz yumdum.Daha da devam edersen artık müdehale edeceğim, haberin olsun.

Konuya gelirsek, ne affetmesinden bahsediyorsunuz?
Misimovic gibi bir oyuncuya büyük bir ayıp yapılmıştır Hagi tarafından bana göre.Oyuncunun TRTde bir röpörtajı vardı bilmem izleyeniniz var mı...
Oyuncu "Hagi yüzüme bile bakmıyor, selam dahi vermiyor" dedi.Bir oyuncuyu kaybetmek çok kolaydır.
Sakız çiğniyor, yok bilmem disiplinsiz vs diyerek direkt kadro dışı bırakıyor Hagi.Ne disiplinmiş bu böyle.Alman disiplininde yetişmiş ve kendini geliştirmiş bir oyuncudan bahsediyoruz burada.
Bence affetmek değil de Hagi'nin oyuncunun gönlünü alıp özür dilemesi, kazanması gerekir!Böyle olduğunda kesinlikle fayda sağlayacaktır.
Bu kadar.

Butwhoan
08 Şubat 2011, 14:49
Altına imzamı atarım. :001_cool:
Batuhan, istersen daha da fazla saçmalayıp uzatma kardeşim.
Yok Culio, Guti ve Simao'dan daha iyi, yok Sabri , Gökhan Gönül'den daha iyi....felan.Bir de takımın sevgilisi oldu Stancu ile birlikte, birkaç maçta, öyle mi?
Yeterince saçmaladın ve buna göz yumdum.Daha da devam edersen artık müdehale edeceğim, haberin olsun.

Konuya gelirsek, ne affetmesinden bahsediyorsunuz?
Misimovic gibi bir oyuncuya büyük bir ayıp yapılmıştır Hagi tarafından bana göre.Oyuncunun TRTde bir röpörtajı vardı bilmem izleyeniniz var mı...
Oyuncu "Hagi yüzüme bile bakmıyor, selam dahi vermiyor" dedi.Bir oyuncuyu kaybetmek çok kolaydır.
Sakız çiğniyor, yok bilmem disiplinsiz vs diyerek direkt kadro dışı bırakıyor Hagi.Ne disiplinmiş bu böyle.Alman disiplininde yetişmiş ve kendini geliştirmiş bir oyuncudan bahsediyoruz burada.
Bence affetmek değil de Hagi'nin oyuncunun gönlünü alıp özür dilemesi, kazanması gerekir!Böyle olduğunda kesinlikle fayda sağlayacaktır.
Bu kadar.

O zaman burda sizin istediklerinizi yazacağız öyle mi ? O zaman siz yazın bizde onaylamayım aksini nasıl olsa yazarken müdahele edecekmişsiniz.Burası demek ki forum dağil insanlara kendi fikirlerinizi empoze ettiriyorsunuz.Demek ki forumda sadece herkesin düşündüğü fikirler hakkında cevap yazılabilir.Örnek olarak Fenerbahçe şampiyon olacak deniyorsa bizde bunu diyeceğiz ?NOKTA !:thumbdown:

Haklısınız Hagi hoca da başarısızdır.Misimovic giibi bir oyuncuyu küstürdüğünden dolayı ne kadar hoca oldunu gösterdi:thumbdown:

bulkan
08 Şubat 2011, 20:08
Sen yazdıklarımı okuduğuna emin misin?!
Görüşlerini söylemene birşey demiyorum.Diyemem de zaten.
Ancak bunlar üzerinden başkalarıyla sürekli tartışmaya girmenden sıkıldım anlıyor musun?
Böyle düşünen birtek ben olsam iyi.Sürekli mantık dışı şeyler yazıyorsun ve başkalarına karşı kendi görüşünün daha doğru olduğunu, gereğinden fazla savunuyorsun.
Sen Culio, Simao'dan daha iyi bir oyuncu dersen sana sadece gülerim.
Hele Sabri meselesine hiç gelmeyelim.Facia silsilesi devam ediyor yorumlarında.Sınırları zorluyorsun.
Buna bir son vermeni umuyorum.Kimseye birşey empoze etmeye çalıştığımız felan yok.Herşey gayet ortada.Abartıyorsun...

Muhittin_Bozağaç
08 Şubat 2011, 20:09
Misimovic artık küsmüş boşverin onu.Evet, belki ayağımıza gelen fırsatı tekmeliyoruz ama artık Misi affedildiğinde bile oynamaz.Biz Misiyi harcamış olabiliriz ama onunda kendini göstermesi lazımdı şimdiye kadar.Oynadığı (sanırım 9-10 maç) maçlarda ne şut ne pas yaptı.Ama ne bileyim bir Niang bir Stancu bir Quaresma gayet ilk maçlarda kendilerini göstererek güzel bir ilk izlenim yaptılar.Bence Misi sonsuza kadar küstü GSye gidecekse gitsin yolu açık olsun.Harcanmasın burda.

Big Of Deniz
08 Şubat 2011, 20:09
Bak kardeşim, gene yanlış anlıyorsun.
Nedense sana karşı söylenilenleri, taciz gibi alıgılıyorsun :)
Tamam fikirlerin görüşlerin elbette olacaktır, illaki benim gibi düşüneceksin diye kural yok. Düşünemezsinde zaten.
Fakat bazı fikir ve görüşlerin dışarıdan bakan çoğu kişi için biraz ağır olabilir fakat; saçma ve tahammül edilemez gibi geliyor. Örnek olarak Culio'nun Simao ve Guti'den daha iyi olduğunu iddaa etmen gibi. Sen böyle söylediğin de eminimki çoğu kişinin tepkisi " ne diyor bu yahu ? " şeklindedir. Sana ters giden yok, sen millete ters gidiyorsun. Elbette fikirlerini açıkça söyleyebilirsin fakat bu kadarda Sarı-Kırmızı olmana gerek yok. Yani demek istediğim şu yönde.
Galatasaraylısın ama bazı konularda Galatasarayı ve oyuncularını aşırı dozda yüceltiyorsun. Özellikle de şu durumdaki Galatasaray'ı. Sana tepki göstermiyoruz, sadece eleştiriyoruz. Sende beni ve diğer arkadaşları eleştirebilirsin tabii ki. En doğal hakkın bu.
Gene de yanlış anlıyorsan bizi, kusura bakma kardeşim ;)

Butwhoan
09 Şubat 2011, 00:29
Bak kardeşim, gene yanlış anlıyorsun.
Nedense sana karşı söylenilenleri, taciz gibi alıgılıyorsun :)
Tamam fikirlerin görüşlerin elbette olacaktır, illaki benim gibi düşüneceksin diye kural yok. Düşünemezsinde zaten.
Fakat bazı fikir ve görüşlerin dışarıdan bakan çoğu kişi için biraz ağır olabilir fakat; saçma ve tahammül edilemez gibi geliyor. Örnek olarak Culio'nun Simao ve Guti'den daha iyi olduğunu iddaa etmen gibi. Sen böyle söylediğin de eminimki çoğu kişinin tepkisi " ne diyor bu yahu ? " şeklindedir. Sana ters giden yok, sen millete ters gidiyorsun. Elbette fikirlerini açıkça söyleyebilirsin fakat bu kadarda Sarı-Kırmızı olmana gerek yok. Yani demek istediğim şu yönde.
Galatasaraylısın ama bazı konularda Galatasarayı ve oyuncularını aşırı dozda yüceltiyorsun. Özellikle de şu durumdaki Galatasaray'ı. Sana tepki göstermiyoruz, sadece eleştiriyoruz. Sende beni ve diğer arkadaşları eleştirebilirsin tabii ki. En doğal hakkın bu.
Gene de yanlış anlıyorsan bizi, kusura bakma kardeşim ;)

Bakın kendimi anlış ifade ediyorum sanırım benim düşüncelerim Culio açısından şu yönden

Madem Simao bu kadar iyi Atletico Madrid neden kaptanı 900 bin euro'ya bıraktı ?
Guti Madem süper bir oyuncu neden Real Madrid bıraktı ?

Benim Oyuncu transferi politikasında düşüncem ;" En iyi transfer takıma en çok faydayı sağlayandır." düşüncesi.Eğer aksini düşünüyorsanız saygı duyarım sonuçta Guti,Simao Dünya Markası.Ama Culio da en az onlar kadar iyi , fazlası var eksiği yok.Simao kaptırdığı topun peşinden veya kaptırılan topun peşinden hiç koştuğunu ben görmedim.Guti içinde aynısı zaten top ayağına gelirse oynuyor , takım arkadaşlarıda bunun farkında olduğundan onlar kapıp Guti'ye veriyorlar.Culio isminı duymamış olabilirsiniz fakat geldiği günden beridir Hatta ilk maçından beridir gerçekten içimde kıpırtı yapan bir oyuncu.Sporx transfer oylamasındada 1.seçildi zaten.Sabri meselesindeyse 2 oyuncuyuda alırım takımımda oynatırım.Gökhan Gönül sağ bekte Sabri'yi ise ortasaha da oynatırım.Nedeni ise Sabri çok koşan bir oyuncu ona komutu vericeksin sürekli rakibe pres yapsın.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Misimovic açısından Misimovic'e empati yapıyorum gerçekten aldık a2'ye yolladık adam şuan bildiğin boşta.35 yaşındaki Guti sahada oynarken 28 yaşındaki Misimovic'in oynatılmaması gerçekten çok kötü birşey.Bireysel olarak baktığımızda ise bir anlamda oyuncunun futbol serüvenine nokta koyduk.Mustafa Sarp gibi 3-0 önde giden takıma orta sahada boşluklardan dolayı 2 gol attıran (Zannedersem futbolcu deniyor M.Sarp'a (!)) oynadığına göre bence Misimovic in oynamaması bir cinayettir.

efinho58
09 Şubat 2011, 00:32
Simao'nun sezon sonu sözleşmesi biteceği için mecburen kabul ettiler.Yoksa sezon sonu bedavaya gidecekti.

Butwhoan
09 Şubat 2011, 00:35
Simao'nun sezon sonu sözleşmesi biteceği için mecburen kabul ettiler.Yoksa sezon sonu bedavaya gidecekti.

Sözleşme yenileyebilirlerdi ? O kadar da zor bir şey değil Fenerbahçe nasıl kaptanına sözleşme imzalattırdıysa oda o şekilde olurdu :)

LoReN
09 Şubat 2011, 00:55
Misimoviç geri dönerse çok fayda sağlar...
Yönetim mutlaka Misimoviç'i affeder ama Misimoviç,Hagi'yi affeder mi? Bu da sorulması gereken ayrı bir soru bence...

Butwhoan
09 Şubat 2011, 01:03
Misimoviç geri dönerse çok fayda sağlar...
Yönetim mutlaka Misimoviç'i affeder ama Misimoviç,Hagi'yi affeder mi? Bu da sorulması gereken ayrı bir soru bence...

Kesinlikla katılıyorum fakat Misimoviç eğer futbol hayatında bir boşluk yaşamak istemiyorsa artık tabiri caizse ayıya dayı demesi gerekecek.Çünkü , başka yolu yok ne yazık ki.

Bozukplak
10 Şubat 2011, 20:41
Kesinlikle sağlar çünkü şu anda Galatasaray için forma giyenlerden Kewell sadece işe yarar konumda yeni transferler ise daha çok maça çıktığında gerçekten anlaşılacak zaten Baros da durmadan sakat Ardada yeni yeni çıkıyor faydası büyük olur.