Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Size Bu Sene TSL Gol Kralı Kim Olur?
Berker Gonca
31 Ağustos 2009, 02:16
Evet anketimiz açılmıştır..
de_souza
31 Ağustos 2009, 02:23
Bence kim şampiyon olur,kim gol kralı olur,kim düşer kim kalır bu tür anketler 1.yarı bittimi açılmalı,adı üstünde futbol bu,volkan demirelin bile gol kralı olma şansı var :).
cesc
31 Ağustos 2009, 02:31
Anketin 3 takıma yönelik olması ne kadar mantıklı ? Tazameta,Sercan,Youla bunlar boş adam değil ;)
Berker Gonca
31 Ağustos 2009, 02:55
Birçok oyuncu var ama hangibirini yazıyım? En yakın olanları yazdım..
metin_99
31 Ağustos 2009, 03:45
Ben Baros diyorum ama bu sene Guiza ile kafa kafaya gideceklerini düşünüyorum.Baros GS'ye çok çok çabuk adapte oldu.Oynanılan sistem onun gol atma şansını yükseltmeye yönelikti.Guiza ise Türkiye'ye geleli 1 yıl oldu ama gerçek gollerini atmaya başladı gibi.Kaçırdıkları da "yuh" dedirtecek cinsten aslında ama eskisinden iyi oynuyor artık.Takıma uyum sağlamaya başladı.O yüzden Baros'a kafa tutabilir ama yine de ben Baros'tan bekliyorum bu sene bir şeyler.
Buff R+
31 Ağustos 2009, 03:47
Ben Baros diyorum ama bu sene Guiza ile kafa kafaya gideceklerini düşünüyorum.Baros GS'ye çok çok çabuk adapte oldu.Oynanılan sistem onun gol atma şansını yükseltmeye yönelikti.Guiza ise Türkiye'ye geleli 1 yıl oldu ama gerçek gollerini atmaya başladı gibi.Kaçırdıkları da "yuh" dedirtecek cinsten aslında ama eskisinden iyi oynuyor artık.Takıma uyum sağlamaya başladı.O yüzden Baros'a kafa tutabilir ama yine de ben Baros'tan bekliyorum bu sene bir şeyler.
Acaba Baros geçen sene o kadar penaltı olmasaydı gol kralı olabilirmiydi? Bu sene Semih yada Youla gol kralı olur;)
kpln04
08 Eylül 2009, 22:36
nihat kahveci olacaktır en kısa zamanda gollere başlayacağını umuyorum nihat
metin_99
08 Eylül 2009, 22:40
Acaba Baros geçen sene o kadar penaltı olmasaydı gol kralı olabilirmiydi? Bu sene Semih yada Youla gol kralı olur;)
Ya Allah aşkına tutmadığınız takıma karşı ön yargılı tavır olayı ne ya? Böyle olacaksa kaldıralım bütün TSL anketlerini.Penaltıyla ilgisi yok, adam gayet güzel oynuyor.Takım sistemi Baros'a top çıkartıyor.Adam da değerlendiriyor.Zaten her maçta attığı kadar kaçırıyor GS.Kewell da açık oynuyor ama adamın golleri on numara.Biz Alex'e laf atıyor muyuz? Aksine bence gayet de güzel oynuyor Alex.Özellikle de bundan birkaç sene öncesinde takımı sırtlayan kişi olmuştu.
ozkan18
10 Eylül 2009, 20:31
Bobo olabilir.
şu an için kötü ama sonradan açılıyor (geçen seneki gibi :) ).
Mustafa hoca Bobo yu öne dikip biraz arkasına Nihat veya Holosko yu koyarsa Bobo nun gol atması çok daha kolaylaşır.zaten Tabata da geldi.
bu yönden faydası artar Bobo nun :D
cok fazla uye
20 Eylül 2009, 12:02
Baros tam benim kafadan. Adam bence biraz tembel ama pozisyon geldiği zaman süper oynuyor.Galatasaray'ın yapısı buna uygun, yani bol bol pozisyon üretiyorlar. Bu da Baros'un gol kralı olması için yeter de artar bile... :D
Ayrıca:
Biz Alex'e laf atıyor muyuz? Aksine bence gayet de güzel oynuyor Alex.Özellikle de bundan birkaç sene öncesinde takımı sırtlayan kişi olmuştu.
Boş ver Metin. ;)
eduu14
20 Eylül 2009, 12:14
Gol Kralı Kesin Cimbomdan Ona Şüphe Yok Ama Baros Diyorum...
-YaLan-
20 Eylül 2009, 12:40
Geçen sene kötü GS'de 20 gol attı Baros.GS bu sene iyi,iyi bir GS'de kaç gol atar bilmiyorum ama Baros yine gol kralı olur gibi geliyor..
highclass
29 Eylül 2009, 11:03
daniel guiza :)
Plexicroma
02 Ekim 2009, 16:04
Güiza diyecektim fakat geçen maçtan sonra hayatta demem :D
Peckle
02 Ekim 2009, 16:11
Bence Nonda gol kralı olur, adam her maçta 3er gol atıyor oynadıysa... Gol kralı GS'den bence ama şampiyon kim olur hiç belli olmaz... Ya FB ya da GS.
efinho58
02 Ekim 2009, 17:17
bence youla olur ama daum daha çok şans verirse semih olabilir
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.