PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Zamanlardaki Konu Kilit Olayı

Orteqa
20 Haziran 2011, 02:42
Arkadaşlar benim şikayetim şu artık forumda nefes aldırmıyorlar hiçbişey eskisi gibi değil yani sitedeki özgürlük tamamen kalktı ne yaparsak konuyu kilitliyorlar mesala bir olayı ele alalım bir futbol tartışmasında bir arkadaş kışkırtıcı bir mesaj atıyor bizlerden biri ona cevap veriyoruz mesajı atan değil cevap veren ban yiyor yani adaletsizlik var eskiden yetkililer biz bir hata yaptığımızda bu ne olursa olsun düzeltirlerdi gerek mesaj olsun gerek başlık olsun önce düzeltir sonra uyarırdı ama şimdi direk konu kilit ve bunuda son zamanlarda yeni yetkili olan arkadaşlar yapıyor bence çokdan açılması gerekli bir konuydu yorum sizin.

Berker Gonca
20 Haziran 2011, 03:36
Arkadaslar bazen uyari sarttir elbet ancak kurallar da gayet acik. Yetkililerden iyilik bekleyeceginize buna hic ihtiyac duymamak icin kurallara uymaniz herkes acisindan daha iyi olacaktir. TSC bunyesinde yetkililerin en son caresidir uyeleri forumdan uzaklastirmak buna emin olabilirsiniz. Dedigim gibi kurallara biraz daha dikkat ederseniz boyle bir sorun zaten kalmayacaktir..

emany
20 Haziran 2011, 11:19
Sitemize üye olurken kabul etmiş olduğunuz kurallarımız var. Bu kurallara uyulmadığı takdirde konularınız kilitlenebilir yada forumdan uzaklaştırılabilirsiniz. Forum kurallarımızı dikkatli bir şekilde okursanız herhangi bir sorun ile karşılaşmazsınız.

Butwhoan
20 Haziran 2011, 13:06
Ben bu siteye üye olurken sonradan çıkan konu başlığı kurallarını filan kabul etmemiştim ama uyuyorum , yani esneklik gösterilemez mi ? Direk böyle forum kuralları diyerek kestirip atmak mı gerekiyor ?

The Punishe®
20 Haziran 2011, 13:35
Bir konu eğer kötüye gitmemişse zaten kilitlenmez.En çok spor bölümünde kilitlenen konu oluyor.Çünkü rüzgardan nem kapan arkadaşlar var.Biz de önlemini alıyoruz.

manisa451907
20 Haziran 2011, 16:52
Yada işi fanatiğe vuranlar diyelim. :) Tamam bizde takım tutuyoruz ama bir hiç uğruna da satırlı bıçaklı kavgalara giremeyiz. Şahsım adına böyleyim ben.

salihekremgfb
20 Haziran 2011, 19:15
Yanlış birşey yaparsan tabi kilitlenir.

mcharun
20 Haziran 2011, 19:48
Orteqa, örneğin bu açtığınız konuyu ele alalım.
Başlık gayet net, açıklayıcı ve uygun.
Ancak konu içeriğindeki yazınızın tamamında kelimelerin ilk harflerini büyük yazmışsınız.
Aşağıdaki konuyu okumanızı, büyük harflerin kullanıldığı yerleri "doğru" öğrenmenizi, mesajınızı buna göre düzenlemenizi, aksi halde konuyu "kilitleyeceğimi" bilmenizi isterim.
Büyük Harflerin Kullanıldığı Yerler (http://tdk.org.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF1 ACFAB512C425173)

Mesajınızda haklı olduğunuz yerler var, ancak haksız olduğunuz bölüm daha fazla. Berker'in de söylediği gibi, biz zaten elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya, hatalı yazılan mesajları düzeltmeye, hatalarda direkt ceza vermek yerine uyarı yapmaya özen gösteriyoruz. Ancak bazı durumlarda bunun önüne geçmek mümkün olmuyor, bahsettiğiniz spor bölümündeki konular gibi. Üyelerimizden birisi fitili ateşliyor, sonra herkes ateşe körükle gidiyor. Şunu aklınızdan çıkarmayın, burada elbette her üye özgürce hareket edebilir, yorum ve düşüncelerini yazabilir, bizleri eleştirebilir; ancak bu "saygı sınırları" ve "forum kuralları" içerisinde olduğu sürece geçerlidir.

Emrah da belirtmiş, sitemize üye olurken kabul ettiğiniz kurallar var, bunları okuyup kabul ederek üye oluyorsunuz. Butwhoan, kuralları değiştirme hakkını TSC'nin saklı tuttuğunu ve kurallarda yapılan tüm değişiklikleri üye olurken kabul ettiğinizi unutmayın.

Herkese keyifli forumlar.

Orteqa
20 Haziran 2011, 20:29
Konuyu düzenledim abi