PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Bölümde Açtığım Konular Birleştirilmiş..!

DeLeT-e
23 Ocak 2010, 14:07
Arkadaşlar ben spor bölümde Fenerbahçe katogorisinde konular paylaştım..Sleppyou12 diye bir yetkili konularımı birleştirmiş ban diyorki hemsini sabitteki konuya yazıcaksın diyor ve konularıım birleştiriyor.Eğer ayrı konu açarsam konularımı silecekmiş..Ben T.S.C Forumun kurallarını sonuna kadar okudum böyle bir kural yok konuları bi konu altında aç diye..Lütfen sleppyou12'yi uyarın...

Endless
23 Ocak 2010, 14:08
Arkadaşım Fenerbahçe ile ilgili haberler'in 1. mesajını okurmusun ?

MrDesTRoyeR
23 Ocak 2010, 14:09
Doğru söylüyor.Bundan sonra öyle yapacaksınız...Sabit konular içerisinde takımlar hakkındaki haberleri paylaşacaksınız.Aksi takdirde Ali'nin de dediği gibi konularınız silinir...

DeLeT-e
23 Ocak 2010, 14:09
Arkadaşım ben mecburmuyumsabitteki konuya mesaj olarak haber koyuyum??

Endless
23 Ocak 2010, 14:11
Kural Arkadaşım.. Lütfen Dikkat Edelim

DeLeT-e
23 Ocak 2010, 14:12
Arkadaşım Fenerbahçe diye bir katogori açılmış dimi ben oraya koyarım ama sabitteki konuya koymak mecbur olsaydı fenerbahçe katogorisini açmazlardı sadece spor bölümüne o sabitteki konuyu açarlardı....!!!!

Endless
23 Ocak 2010, 14:14
arkadaşım sabit'in 1. mesajını okurmusun lütfen..

MrDesTRoyeR
23 Ocak 2010, 14:14
Ya kardeş bundan sonraki haberler sabit konular içinde PAYLAŞILACAK!Bu yeni koyulan bir kural...Kurallara uymazsan ne olacağını biliyorsun değil mi?

mr_nem
23 Ocak 2010, 14:16
sevgili kardeşim sitemizde o kadar fazla spor haberi açılıyor ki çoğu okunmadan öyle duruyor bizde bunu önlemek için hepsini tek bir başlık altında toplamaya karar verdik ve bütün Fenerbahçe ile ilgili haberleri (http://www.turkcespiker.com/forum/fenerbahce_hakkinda_haberler-t16318.html?p=84152#post84152) bu başlık altında topluyoruz.

efinho58
23 Ocak 2010, 14:50
ben bir sürü konu açtım ama onlar fazla okunmadı.bu yüzden spor bölümüne benim açtığım konuları birleştirip transfer dedikodular diye sabit konu açtılar.transfer haberleri orada verilecek.güncel spor haberleri diye sabit bir konu daha var.oraya da güncel haberleri koyacaksın.bu kadar basit.

BlackCat(v-i-p)
23 Ocak 2010, 15:08
Sitemizin forumunun kirlenmemesi adına bazı konuları birleştirip sabit konular haline getirdik.Ayrı konu olduğunda daha çok ilgi göreceğini düşünmenize karşın,bu haberleri güncel olarak takip etmek isteyenler tek başlık altında daha iyi takip edeceklerdir.Üyelerimizin de bu konuya hassasiyetle yaklaşacaklarını umuyorum.

DeLeT-e
23 Ocak 2010, 16:13
Tamam Hasan abi diğer arkadaşlardanda özür dilerim..