PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor bölümü ile ilgili

metalik
16 Ağustos 2008, 00:01
arkadaslar mr_nem bi baslık actı tüm mac haberleri mac yorumları buraya yazın diye öyle işmi olur ya ne güzel ayrı ayrı konularda yorum yapıyorduk şimdi tek bir konuda hersey birbirine karıscak örneğin gs bölümüne mac haberleri koyulurdu artık koyulmuyor inatlardan vazgecin

bulkan
16 Ağustos 2008, 03:30
alvaro, dikkat ediyorum eski, yeni, gerekli, gereksiz..her konuya gelişi güzel boş mesajlar atıyorsun.Daha dikkatli ol lütfen.Sadece bu konu için söylemiyorum, böyle gereksiz birçok mesajın mevcut.
Bu mesajın son derece gereksiz, bu konuya cevabı verecek olan kişi mr_nem dir.

metalik
16 Ağustos 2008, 11:25
alvaro daha birşey bilmeden mesajını yazmışsın bak bakalım galatasaray bölümüne örnek olarak

Rafael
16 Ağustos 2008, 13:02
Mesaj'ımı sildim! Beni zaten bulkan uyarmıştı!

Ancak bende bu durumun bitmesini isterim.Daha fazla konumuz olur ve fazla flood yapan arkadaşımız olmaz dikkat ettim.Bazı ismini vermek istemediğim üyeler flood üstüne flood yapmış!

Ayrı ayrı konular açılsa hem bu kadar flood olmaz hemde daha fazla konu'muz olmuş olur!

metalik
17 Ağustos 2008, 15:52
yanıt yok mu bi güncel diyelim..

bulkan
17 Ağustos 2008, 21:59
alvaro, boşa konuşuyoruz sanırım.
Her iletinde;
Bazı ismini vermek istemediğim üyeler.... diyorsun.Merak etme sen, zaten kural dışı davranışta bulunan arkadaşlara gereken uyarılar vs yapılıyor.
Ayrıca iletilerinde sürekli (!) işareti kullanmazsan sevinirim.Dikkat çekmeye ve ileti kasmaya çabalamanın gereği yok.