Orijinalini görmek için tıklayınız
:
stad yaptım nasıl yüklicem
M.Fatih
04 Ocak 2008, 19:16
arkadaşlar ben google sketchup ile bir stad yaptım ama nasıl oyuna aktarıcam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
deniz_carlos
04 Ocak 2008, 20:58
arkadaşım,yaptığın stad 3 boyutlumu.eğer 3 boyutlu ,ise yaptğın stadın klasörünü oyun nereye kruluysa genellikle c'de bulunur.
prgram files/konamı/pro evolution soccer6/kitserver/gdb/stadium..içine atman yeterlidir.
M.Fatih
08 Ocak 2008, 21:25
saol deneyeyim
AyTaC_
21 Ocak 2008, 11:20
arkadaşım,yaptığın stad 3 boyutlumu.eğer 3 boyutlu ,ise yaptğın stadın klasörünü oyun nereye kruluysa genellikle c'de bulunur.
prgram files/konamı/pro evolution soccer6/kitserver/gdb/stadium..içine atman yeterlidir.
gdb içinde stadium die bi klasör yok kardeş kendim açtım ama olmadı nasıl bir yol izlemem lazım yardım ederseniz sevinirim ...
Blue&Typhoon
24 Ocak 2008, 22:40
aytaç kendın stadiums şeklinde bir klasör açıcaksın ve bunun içinde map dosyasıda olucak stadyumlara ait map dosyası olucak sonra mapda nasıl yazıldıysa örn saracoğlu stadı mapda 'Fenerbahçe Sukru Saracoğlu Stadi' seklinde sende dosyanın adını bu sekilde yazıyosun:)
Zombie Ali
26 Ocak 2008, 23:46
Bu İşler Öyle Kolay Değil Hemen Dosya Yapıp Atacaksın ;) Olmaz Öyle !
okanbaskin
08 Mayıs 2008, 04:32
Hrabiden konueski ama cok ilgimi çekti arkadaşlar bi kere çizilen stadı oyuna atmak için 4 tane program kullanman gerekiyor allahaşkına yaa nerden uyduruyorsunuz böle senaryoları...
tarik_gfb
08 Mayıs 2008, 13:27
Sen bu konuyu site yama takımına danış...
okanbaskin
10 Mayıs 2008, 20:47
Yada bana mail ver biraz uzun bi olay sana video atıyım gerekli programlarıda atıyım bide sen dene ben hepsini çözdüm ualnız bi yerde sorun yaşıyorum onuda soruyoruz soruyoruz ilgilenen yok!
bulkan
10 Mayıs 2008, 22:59
Arkadaşım, sen de eğer stat yapımı ve oyuna eklemeyi iyi biliyorsan, bu konuya istinaden yeni bir konu açarsın.
Gerekli programları eklersin.
Düzgün şekilde açıklarsın kullanımını, resim ve videolarla desteklersin olay biter.Eski konuları güncellemek ve mail adersi istemek yerine bu daha iyi çözüm olur.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.