Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Stsl Bu Arada EN iyi transferleri Kim Yapar?
PESYILDIZI
25 Mayıs 2011, 17:24
Fenerbahçe
Trabzonspor
Bursaspor
Beşiktaş
Galatasaray
Gaziantepspor
Kayserispor
Diğer Takımlar
PESYILDIZI
25 Mayıs 2011, 17:26
Bence Kayserispor EN iyi transferleri yapar.
MrKhAn o7
25 Mayıs 2011, 17:46
Bahsettiğin transferlerin ne açıdan olduğuda önemli. Örneğin çok büyük yıldızlar getirilip başarılı olamayabiliyor. Bunun gibi büyük transferler ise BJK yapacaktır ama takıma katkısı açısından soruyorsan tabiki Fenerbahçe. :D bkz. Dia, Stoch, Niang, Yobo.. bu oyuncular çok büyük yıldızlar olmamasına rağmen takıma üst düzey katkıda bulunuyorlar. Artık bencede Türkiye'de bu şekilde olması gerekiyor. Fenerbahçe bu hataları 2-3 sezon önceleri epey yapıyordu. Yani büyük futbolcu alıp takıma hiçbir katkısının olmamasından bahsediyorum. Ama artık aynı yollardan BJK geçiyor ne diyelim hayırlısı olur inşallah. :)
Sedat_60
25 Mayıs 2011, 17:58
İsim olarak en büyükleri Beşiktaş ve Galatasaray, fayda olarak Fenerbahçe yapar diye düşünüyorum.
ilhan_12
25 Mayıs 2011, 18:02
İsim olarak en büyükleri Beşiktaş ve Galatasaray, fayda olarak Fenerbahçe yapar diye düşünüyorum.
Mesajını okumasam pişti olacaktım.
Bencede en yararlı transferleri ihtiyaç duyulan yerlere F.Bahçe yapar, Beşiktaş en sükseli ama fayda getirmeyecek alemci transferler yapar, G.saray'da sayıca en çok transferi yapar 1-2'si iyi çıkar. Trabzon 3 büyüklerin almadıklarını ve 3 büyüklerde kadroya giremeyenleri alır.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.