Orijinalini görmek için tıklayınız
:
T.S.C DÜNYA KUPASI ÖNEMLİ BİLGİ
lewi wills
15 Aralık 2007, 20:26
TURNUVAYA KATILAN ARKADAŞLAR NERDE?? ADLARINI YAZDIRYORLAR SONRA BİR DAHA UĞRAMIYORLAR.. ELEME SİSTEMİ İLK AYAK MAÇLARI SURESİ 2 GUN OLDU BAŞLAYALI AMA BİR TANE BİLE MAÇ SONUCU VE MAÇ SAATİ GELMEDİ.. YARIN GECE 00.00A KDAR MAÇLAR YAPILMIŞ OLMALIDIR..
TEŞEKKÜRLER..
turkcespiker.Team
kartala
16 Aralık 2007, 15:17
arakadaşlar neden bu kadar sorumsuzluk yapiyosunuz bakın lewi kardeşim siizler için ne kadar emekler harcıyo ama siz hiç galiye almıyosunuz olmazki ama böyle siz istemiyomuydunuz bbeni de ekleyin beni de akleyin nerde o arkadaşlar bu böyle gittiği sürece turnuvalar artık olmayacaktır verilen emekelere yazık..
mr_nem
16 Aralık 2007, 17:35
arkadaşlar yapmayın böyle sadece isim yazdırıyorsunuz sonra ortada yoksunuz turnuva ortalanıyor bizim haberimiz yoktu mail atmadınız yok bizim sitede turnuva ile ilgili mail atmak siteyi takip edin siz böyle gittikçe bu turnuvalar yakın zamanda ortadan kalkar...ayriyetten bizim kurallarımıza ters şekilde yaklaşan arkadaşlar kendi sitelerinde ima yapar gibi bzi kuralların tersini yazıyorlar isterseniz onlara katılın onların kuralları size uygundur nede olsa kolay kurallar siz zora gelemeyin...
lewi wills
16 Aralık 2007, 17:45
Her katılan arkadaşlarımıza
1)Mail yönetimi
2)özel mesaj yönetimi
3)msn yöntemi
ile bilgi verildi...
kimse bana bilgi verilmedi diyemez...
Se7enty
17 Aralık 2007, 13:57
Ya sorumsuzluk yaptıkları gerçekten... Haa ben bir haftadır şehir dışındaydım ama her fırsatta girip foruma bi baktım, gruplar belli oldu mu? maç tarihleri nelerdir vs. diye.. Çok zor bi şey değil yani şu foruma girip, durumu gözlemlemek... Yazık... Ahh işte ülkem insanı biraz daha orijinale değer verse, daha çok oyuncumuz olsa, işte o zaman bu junior çapulculara, iki dakika heves edemcilere ve bilimum lavuklara hiç yüz göz olmayacağız ama mecburuz şimdilik işte...
kartala
17 Aralık 2007, 14:18
çok haklsın kardeşim güzel tespit bunlar kimse zora gelemiyo öle görünüyo..ben kardeşim lewi nin emklerine acıyom işten gelip saatlerini bu turnuvalar için harcıyo artık buna son verme zmn ı geldi galiba ben artık turnuvalrın yapilmamasını isteyecem bu kadar sorumsuluğa kimse göz yummayacaktr..
cenk821
19 Aralık 2007, 16:32
kanki lütfen küfür yok
ya ben katılmak istiyom ama nasıl katılcam bilmiom
berkant03
26 Aralık 2007, 00:03
ewet walla ortada ne rakip nedene 1 mac hadi dedim acaba sadece bizim grupmu yok yok hiç bir grupta mac tapılmamış sanırım ne olcek
Er_RoOoOoNeY_En
26 Aralık 2007, 16:38
yapdıkları şeye bak, insanları zor durumda bırakıolar adını yazdırıp bir daha girmeyenler bu yazımı illaki duymalı. ne bu yahu adamlar sanki bizmle dalga geçio (yani bütün t.s.c lillerle dalga geçiolar) yapılmaması gereken bişi
tariktatayoglu
29 Aralık 2007, 20:02
evet bencede insanları çok zor durumda bırakıyolar
ercanpasa
06 Ocak 2008, 18:48
kaılmak için orjinal olması şartmı???
mr_nem
07 Ocak 2008, 13:33
turnuva bitti...ayrıca zaten orjinal oyun olmadan katılamazsın...
turnuva bittiği için konu kapalı...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.