PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : T.S.C için bir önerim

Pirates of The Caribbean
26 Haziran 2011, 01:22
Bence deneme yetkili olsun denesinler yönetim istemezse yine t.s.c üye yapılsın.

Orteqa
26 Haziran 2011, 01:29
Katılıyorum en doğrusu böyle olur.

Yusuf[Baba]
26 Haziran 2011, 01:42
Bunun olması için talep sistemi gelmelidir fakat sitemiz talep ile değil "Türkçe'yi iyi kullanma" "Yorumlara cevap yazma hassasiyeti" gibi özellikleri göz önünde bulunduruyor.

mcharun
26 Haziran 2011, 01:49
Böyle bir şeyi daha önce düşünmüştük ancak uygun olmadığına karar verdiğimiz için uygulamaya almadık. Yakın zamanda da değişeceğini sanmıyorum. Siz forum kurallarına uymaya, Türkçe'yi düzgün kullanmaya, diğer üyelere yardımcı olmaya devam edin; biz o zaman zaten sizi buluruz. Şu ana kadar ekibimize katılan herkes bu şekilde oldu(bende dahil), bundan sonra da böyle olacak.
Keyifli forumlar.

fLisya
29 Haziran 2011, 00:07
Ben elimden geleni yapıyorum,gerek yardım etmek olsun,gerekse Türkçe'yi doğru kullanmak.Şu forumda yaptığım tek imla hatası "Ağabey" kelimesi yerine "abi" demek :D

..Cihan..
29 Haziran 2011, 00:24
Sağ Ol yerinede Sağol veya Saol Demek :D

ZeRoCooL
29 Haziran 2011, 00:44
Sağ Ol yerinede Sağol veya Saol Demek :D

Yalnız birşey söyleyeyim. Cümle içindeki kelimelerin ilk harfini büyük yazmazsan daha iyi olur.

salihekremgfb
29 Haziran 2011, 00:53
Ben elimden geleni yapıyorum,gerek yardım etmek olsun,gerekse Türkçe'yi doğru kullanmak.Şu forumda yaptığım tek imla hatası "Ağabey" kelimesi yerine "abi" demek :D

:thumbup1:

Muhittin_Bozağaç
29 Haziran 2011, 00:54
Millet şimdiden yönetici havasına girmiş.Türkçe'mizi doğru kullanmak,örnekler falan.:):D

ZeRoCooL
29 Haziran 2011, 00:59
Millet şimdiden yönetici havasına girmiş.Türkçe'mizi doğru kullanmak,örnekler falan.:):D

Katılıyorum, ama arkadaşımız uyarı yapayım derken kendi uyarılacak bir hata yapmış. Yani senin anlayacağın, ben birilerinin gözüne girmek için uyarmadım. Konuştuğumuz dili doğru kullanmayı çok önemsediğim için uyardım.;)

Muhittin_Bozağaç
29 Haziran 2011, 01:03
Katılıyorum, ama arkadaşımız uyarı yapayım derken kendi uyarılacak bir hata yapmış. Yani senin anlayacağın, ben birilerinin gözüne girmek için uyarmadım. Konuştuğumuz dili doğru kullanmayı çok önemsediğim için uyardım.;)

Hayır hayır,eğer yanlış birşey yaptıysam hepinizden özürdilerim.
Ben sadece anlatmak istediğim şeyi iyi anlatamamışım galiba.
Bu durumu birazda espiriyle karışık söylemek istedim sadece.;)
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim hepinizden.

Yusuf[Baba]
29 Haziran 2011, 01:05

Keşke her Türk vatandaşı senin gibi diline saygılı olsa."K" yerine "q" yazmak veya bunun gibi şeyler dilimizi yıpratır.Bir gün Türkçe'yi zorla ve gizli bir şekilde konuşmaktan korkuyorum açıkcası. :001_unsure:

ZeRoCooL
29 Haziran 2011, 01:29
Hayır hayır,eğer yanlış birşey yaptıysam hepinizden özürdilerim.
Ben sadece anlatmak istediğim şeyi iyi anlatamamışım galiba.
Bu durumu birazda espiriyle karışık söylemek istedim sadece.;)
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim hepinizden.

Yok estağfurullah. Ben senin ne demek istediğini anladım. Ama ben de bir an açıklama isteği duydum(Nedense?). Yani ortada özür dilenecek yanlış birşey yok... ;)

;538907']Keşke her Türk vatandaşı senin gibi diline saygılı olsa."K" yerine "q" yazmak veya bunun gibi şeyler dilimizi yıpratır.Bir gün Türkçe'yi zorla ve gizli bir şekilde konuşmaktan korkuyorum açıkcası. :001_unsure:

Keşke...:(

Muhittin_Bozağaç
29 Haziran 2011, 01:33
;538907']Keşke her Türk vatandaşı senin gibi diline saygılı olsa."K" yerine "q" yazmak veya bunun gibi şeyler dilimizi yıpratır.Bir gün Türkçe'yi zorla ve gizli bir şekilde konuşmaktan korkuyorum açıkcası. :001_unsure:

Evet sana katılıyorum.K yerine q yazmakda neymiş?:angry:
Ş yerine sh,Ç yerine ch...
En gıcık olduğum şeyler bu harflerin adam gibi yazılmaması.:bored: