PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : T.S.C KÖŞE YAZILARI

BlackCat(v-i-p)
19 Şubat 2008, 22:04
PORTAL (http://www.turkcespiker.com/index.php?ind=reviews) da köşe yazıları bölümümüzde uzun süredir yazı yazan yazarlarımız var.Bizler malesef Türk halkı olarak okuma alışkanlığı edinmemiş bir toplumuz.Yama yapan bir arkadaşımızın nasıl ki yaptığı çalışmaya bir yorum gelmeyince şevki kırlıyorsa,köşe yazarlarımızında yazıları okunmadığında yada yorum yazılmadığında aynını hissediyorlar.

Şuan itibariyle Futbol yazarlarımızdan "aladag" FUTBOL KEYFİ (http://www.turkcespiker.com/index.php?ind=reviews&op=section_view&idev=6) köşesi ile,Hikaye ve makale yazarlarımızdan "junate" PANZEHİR (http://www.turkcespiker.com/index.php?ind=reviews&op=section_view&idev=9)adlı yeni köşesi ile yazılarına devam etmektedirler.

Pes duymaktan,yama aramaktan sıkıldığınızda,yazarlarımızın bölümleri iyi bir uğrak köşesi olacaktır.

T.S.C'nin tek amacı sizlere pes yamaları ve türkçe spiker vermek değildir.İsmi "Türkçe Spiker" olan bir site,aynı zamanda doğru türkçe konuşmayı ve yazmayıda desteklemelidir.Bu çerçevede atmış olduğumuz adımların ilki "köşe yazarları (http://www.turkcespiker.com/index.php?ind=reviews)" bölümümüzdür.Yakında Türkçemizi doğru kullanma ile ilgili çok yeni ve güzel adımlar atacağız.

Hepinizi KÖŞE YAZILARI bölümümüze bekliyoruz.

HASAN MUSTAN

junate
19 Şubat 2008, 22:08
Teşekkürler abi, okuyan arkadaşlarımız yorum da yaparlarsa iyi olur...
Herkese teşekkürler...

mr_nem
19 Şubat 2008, 22:08
üyelerimizin çoğu portaldan değilde direk forumdan girdiği için sitemize köşe yazılarını görmüyorlar bile portaldan girenlerde sadece download yapıp çıkıyorlar...

junate
19 Şubat 2008, 22:14
Ne yazık ki evet...
Ama sitemizi takip eden bir çok üye de var sağolsunlar...

PESSOCCER1903
19 Şubat 2008, 22:49
Köşe Yazılarını Bu aralar okumuyordum :) Hatırlattığınız iyi oldu.

junate
19 Şubat 2008, 22:59
Köşe Yazılarını Bu aralar okumuyordum :) Hatırlattığınız iyi oldu.
Değerli yorumlarınızı bekliyoruz...Olumlu-olumsuz fark etmez...

Big Of Deniz
19 Şubat 2008, 23:53
bunu T.S.C halkı olarak okumak mecburiyetindeyiz..ve her zamanda okuyacağız:)

junate
20 Şubat 2008, 00:02
bunu T.S.C halkı olarak okumak mecburiyetindeyiz..ve her zamanda okuyacağız:)
Yani mecburiyet demeyelim de :)

Big Of Deniz
20 Şubat 2008, 14:34
tamam ama sizde boşu boşuna köşe yazarı seçilmediniz:)..bunuda okumak zorundayız..yani zorla değil mecburi:)

BlackCat(v-i-p)
20 Şubat 2008, 16:56
Okumanız sizin yararınıza olacaktır.Elbette hiçkimseyi zorunlu kılamayız.Sadece davet ediyoruz.

Blue&Typhoon
21 Şubat 2008, 01:04
bence şu şekilde yapsınlar yönetici arkadaslar madem herkes portala girmedin foruma giriyoyeni bölüm açıp oraya yani foruma koysunlar daha yararlı olcaktır bende portalda vakit geçirmeyi sevmi,yorum anca işim olursa yada bazı arkadaslara gerekli linkleri vermek için bu öneri ama konu açmaya değmez amdem açılmıs yazıyım dedim

BlackCat(v-i-p)
21 Şubat 2008, 02:05
bence şu şekilde yapsınlar yönetici arkadaslar madem herkes portala girmedin foruma giriyoyeni bölüm açıp oraya yani foruma koysunlar daha yararlı olcaktır bende portalda vakit geçirmeyi sevmi,yorum anca işim olursa yada bazı arkadaslara gerekli linkleri vermek için bu öneri ama konu açmaya değmez amdem açılmıs yazıyım dedim

Hatalarla dolu bir mesaj örneği!

Lütfen Türkçemizi güzel kullanalım.Forumda "msn" ağzıyla yazı yazmayalım.Eğer görürsem affetmem silerim!
Üşenmeyip mesajın Türkçe! karşılığını yazıyorum.

"Bence yönetici arkadaşlar şu şekilde yapsınlar;
Yeni bir forum açıp oraya konu eklesinler.Daha yararlı olacaktır.Bende portalda vakit geçirmeyi pek sevmiyorum.Sadece işim olduğunda yada bazı arkadaşlara gerekli linkleri vermek için portala giriyorum..."(gerisini hiç anlamadım zaten)

Blue&Typhoon
21 Şubat 2008, 03:15
sadece hızlı yazılmış bir mesaj içeriğin daha önemli olduğunu düşünüyorum silinebilir

BlackCat(v-i-p)
21 Şubat 2008, 13:39
Yazılan mesajın içeriği anlaşılmalı.Okuyan kişi uzun uzun harflerinizi ve kelimelerinizi çözmeye çalışmamalı.Senin mesajını örnek olarak seçmek sadece seni kastettiğimi göstermez.Herkesin dikkatli olması gerek.Forumda şuan bir araştırma yapsam bu mesajdan çok daha kötülerini bulabilirim.

Elbette insan hayatından zaman çok önemlidir ama foruma mesaj yazarken sonradan tekrar bir gözden geçirmeyi unutmayın.Kötü bir mesajı silmek hatalarımızdan kaçmak olur.Bizler hata yapmak için varız.Hata yapılacak ki doğru yolu keşfedelim.

İyi eğlenceler.:)

PESSOCCER1903
21 Şubat 2008, 15:04
Bende birisinin şu Msn diline son vermesini bekliyordum. Anlamıyorumki Msn dili ne kadar saçma Atatürk ne güzel Türkçe ' mizi yapmış , Türkçe kullanalım zor değil :) Hasan abi sanada teşekkür ederim bu , Uyarıyı yaptığın için

rrfatih66
27 Nisan 2012, 02:19
sımdı nıye yok sasırdım