PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : T.S.C. Pes 2010 Site Yeni Teması Hakkında....

mursel134
06 Ekim 2009, 12:13
Evet yeni T.S.C. teması hayatımıza sayenizde girmiş bulunuyor. Çok teşekkür ederiz böylesine bir temayı bize sunduğunuz için.

Fakat bu temadan sonra benim dikkatimi birşey çekti. Sanki sitede hareket azaldı. Ana sayfa haberleri eskisi gibi hızlı güncellenemiyor. Tema yeni oldu ama site içeriği eskide kaldı. Açıkcası ben daha canlı olacaksa eski temayı tercih ederdim. Bu temadan mı kaynaklanıyor yoksa başka nedenler mi var?

nacizane önerim yeni temayla birlikte sitenin devamlı canlı tutulması, hergün baktığımda yeni haberlerle sitenin bizi karşılaması. istediklerim bunlar.

Yazımı okuyup değerlendiren herkese teşekkürler. iyi çalışmalar.

metin_99
06 Ekim 2009, 14:07
Portalda şimdilik birkaç sorun olduğu için dikkat ederseniz son 10 konu bölümü de yok.Yavaş yavaş sorunları halletmeye çalışıyoruz.Şu anda Üst Yetkililer portala haber ekleyemiyorlar, eskiden ekliyorlardı.Sorunlar halledilince yeniden ekleyebilecekler, sanırım bu yüzden yeni haber göremiyoruz.

emany
06 Ekim 2009, 14:37
Yeni anasayfamız ile ilgili geliştirmeler hala devam ediyor. İçeriğimiz daha sık güncellenecektir artık.

lad_7777
09 Ekim 2009, 01:00
Evet sitede durgunluk var.Bunun en büyük nedeni son 10 mesaj bölümünün olmaması.Benim şahsi görüşüm eski portal daha kullanışlı ve güzeldi.Ama yönetici arkadaşlar uğraşıyorlarmış her şey bittikten sonra daha net bir düşünceye sahip olacağız.Çalışmalarınızda başarlılar ...

emany
09 Ekim 2009, 03:25
Anasayfaya Oyun haberleri bölümü açılmıştır. Oyun haberlerini bu bölümden takip edebilirsiniz.

http://www.turkcespiker.com/Oyun-Haberleri/Sayfa-2

Ayrıca forumun en altında Son 10 Mesaj eklenmiştir.

BlackCat(v-i-p)
09 Ekim 2009, 04:02
Anasayfamız çok yeni olduğu için biraz zaman tanımanızı istiyoruz.Özellikle pes 2010 haberleri ile ülkemizde en hızlı , en doğru ve en güncel haberleri veren sitemiz de yeniliklerimiz devam edecektir.

MrDesTRoyeR
09 Ekim 2009, 11:20
Forumdan son 10 konu bölümü açılması çok iyi oldu.Sitedeki durgunluk düzelecektir.:)

pes-in kralı
09 Ekim 2009, 16:31
ama portal da da açılsaydı daha güzel olurdu

emany
09 Ekim 2009, 16:51
Portala da eklenecektir son 10 konu.

karayusuf
09 Ekim 2009, 18:11
pes 2009 a nasıl türkçe spiker yaması yapabilirim programı verirmisiniz. lütfen çok seviyom oyunu