PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : **T.S.C PES 6 exTReme PATCH Bilgi Platformu**

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

BlackCat(v-i-p)
14 Şubat 2007, 01:57
T.S.L PES 6 exTReme PATCH

Türkçespiker.com yama takımı tarafından hazırlanan
Pes 6 exTReme Patch Sonunda siz değerli Üyelerimiz için geliyor !

Yamada neler mi var?

*En yeni formalar
*En yeni futbolcu yüzleri
*En yeni stadyumlar
*En yeni menü müzikleri
*En yeni menü resimleri
*En yeni top ve aksesuarlar
*En yeni transfer ve en yeni reklam panoları
*En yeni yeniler..:)
*Türkiye süper ligi
*T.S.C yama takımı kadrosu
*T.S.C üye takımı
*Yeni skorboard ,
*4 büyüklerin tezahüratları

kısacası pes 6 extreme yaması ile baştan sonra türkçe ve baştan sona değişmiş bir pes 6 geliyor..

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

**Tam Versiyon Türkçe Spiker !**

**Türkçe Spikerin Ayrıntıları**

PES SERİSİNE YAPILMIŞ EN KRAL TÜRKÇE SPİKER GELİYOR..

Türkçe Spikerde yorumcu olan isim :NUMAN MUSTAN

-Hataların hemen hepsi düzeltildi..(bazıları kalmış olabilir..gerçekçi olsun diye:))
-maç başı merhabalar
-sarı-kırmızı kartlar
-penaltılar
-yeni gol replikleri
-yeni ormana giden şut replikleri
-T.S.L 4 büyükler futbolcular
-oyuncu değişiklikleri
-maç anında skor durumu
-Çok çok fazla yeni oyuncu isimleri
-Yorumcu replikleri
-Maç sonu vedalar

nerdeyse full bir spiker geliyor....PES SERİSİNE YAPILMIŞ EN KRAL TÜRKÇE SPİKER GELİYOR..

yamayı hazırlayanlar;

T.S.C PATCH TEAM;

Hasan mustan
emany
maddragon
oydemir
emreinho
[B]haqan
lewi_wills

Korghi
14 Şubat 2007, 02:16
abi biz üye adı fln yazdık ya bizde olcaz demi bu yamada

jaregi
14 Şubat 2007, 03:01
hadi bakalım abi kolay gelsin. bizler(limitli adsl kullananlar) de kotalarımızı idareli kullanalım bari :D:D:D

KENTA67
14 Şubat 2007, 03:05
sabirsizlikla bekliyorum, vatana millete hayirli olur ins. :D

BlackCat(v-i-p)
14 Şubat 2007, 04:22
Benin yazdığım ilk mesajda yakında ayrıntılar olucak...bu arada yamanın boyutu büyük olabilir..isteyene kargo ile eve teslim yollarız..şimdilik sakın birşey sormayın....ayrıntıları yakında açıklarım tüm sorularınıza cevap bulursunuz..:)

SpymasteR
14 Şubat 2007, 13:01
Hayırlısıyla çıkar inşallah bunun için dua ediyorum.Ayrıca kargo olayı çok güzel olur hasan abi.

emany
14 Şubat 2007, 15:25
çok güzel bir yama ile karşınızda olucaz yamada türk ligi üzerine yoğunlaşıyoruz yama çalışması 1 hafta önce başladı ve martta bitirmeyi umuyoruz :)

freestyler_46
14 Şubat 2007, 16:40
abi merak ettim ya sabırsızlanıyorum indirmek için....

EmReInHo
14 Şubat 2007, 17:22
benim adım emredinho değil emreinho:D

strike
14 Şubat 2007, 17:56
Heycanla bekliyorum yamayı ... İnanıyorumki çok güzelbir yama olacak özel istek sergen yalçın beşiktaşın kadro dışı yedeklerinde olması ... bunu yaparsanız gerçekten çok sevinirim iyi çalışmalar..

BlackCat(v-i-p)
14 Şubat 2007, 18:19
emredinho daha güzel aslında...bide hazırlanan videoyu da öyle hazırlamış mixearsencer..gel senin adın bundan sonra emredinho olsun..şimdi videoyu editlemek ölüm :)

superserdar
14 Şubat 2007, 19:06
ne zaman çıkar

emany
14 Şubat 2007, 19:07
arkadaşlar yapılan çalışmaları gösteren bir video yapılacak ayrıca screen eklicem sürekli gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.

bir de istediğiniz çalışmaları yazarsanız ona göre hareket edebiliriz

Michael Jackson
14 Şubat 2007, 19:11
screen varmi

kaans71
14 Şubat 2007, 19:50
Baba mükemmelsin ellerine sağlık.

Jay-Z
14 Şubat 2007, 20:04
(y) sustum ayaga kalktim ve 3 dk saygi durusunda bulundum

acikladi galiba herseyi :d

emany
14 Şubat 2007, 20:05
screen varmi

yama ile ilgili video ve screen eklenecek

Jay-Z
14 Şubat 2007, 20:07
arkadaşlar yapılan çalışmaları gösteren bir video yapılacak ayrıca screen eklicem sürekli gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.

bir de istediğiniz çalışmaları yazarsanız ona göre hareket edebiliriz

ark. sole bise dicem 2 karma takim ama avrupa fln degil birince kalede chec birinde buffon birinde ferdi birinde puyol gibi olsun ama dengeli olsun bide river plate ve boca da bazi oyuncularin gucleri yok denecek kadar az querasma anderson fln onlari guncellerseniz cok makbul gecer isterseniz takim listesi weririm ben yaptim cok iyi oldu ve cok sario ..

peace44
14 Şubat 2007, 20:20
elleriniz dert görmesin , ne diyelim bilmemki , hani bu işi parasına yapıyor olsanız ayrıydı haklılar derdim, ama bi ara bi yazı okumustum sanki Pes futbolunda turkce spıker veya turk takımları olmadıgı surece onlara ınat buyuk ozenle bız yapacagız denmıstı, Hakkaten Mükemmel insanlarsınız işi maddiyata dökseniz bile inancınız olsun parasıyla alırım :)
Bizler için ;
Zamanını harcayan, beynini yoran, yorulunca nescafe ile işi komediye dönüştüren vs... İnsanlar sizi saygıyla selamlıyorum ,,
_İ_Y_İ_K_İ____V_A_R_S_I_N_I_Z____

CRAZY_Soldier
14 Şubat 2007, 20:51
daha ne denebilir ki!!! bu arada mart ın ilk günlerin de çıkarsa veya linkinömrü uzun süreli olursa ii olur bnm kota bu aylık bu yamaı kaldırmaz da... :D :D :D
.:KOLAY GELSİN:.

vadisiz_kurt_87
14 Şubat 2007, 22:39
sabırsızlanıyorum

alibayram
14 Şubat 2007, 22:51
şimdik den çalışmalarınız da başarılar ben çok iyi bi yama nın olacıgına inanıyorum kolay gelsin ................

gabemeclogan
15 Şubat 2007, 00:06
Heyacan ve sabırsızlıkla bekliyorum. Ve güzel olacağını umuyorum. Emeği geçen yapımcılara teşekkürler.

Türkçe spiker tam sürüm ayrıca yüklenecek mi?

joseemre
15 Şubat 2007, 00:23
ama son transferlere gore olmasin sezon basindaki kadrolar daha iyi

jaregi
15 Şubat 2007, 00:31
...
*T.S.C üye takımı
...

Abi, T.S.C. üye takımı derken, bizim üye adlarımızdan oluşan bir takım mı bu:img-banned:

joseemre
15 Şubat 2007, 00:43
galiba

joseemre
15 Şubat 2007, 00:46
hasan abi bide su 4 buyuklerin tezahuratlarini ve skorbordu biz dkz veya baska bir programla kurmayalim siz direk oyunda cikacak sekilde ayarlayin

emany
15 Şubat 2007, 01:24
http://www.turkcespiker.com/screen/1.JPG

http://www.turkcespiker.com/screen/2.JPG

http://www.turkcespiker.com/screen/3.JPG

http://www.turkcespiker.com/screen/4.JPG

http://www.turkcespiker.com/screen/5.JPG

bunlar reklam panoları

daha screen eklenecektir

BlackCat(v-i-p)
15 Şubat 2007, 02:20
Teşekkürler yorumlar için peace44..ayrıca teşekkür ederim hassasiyetin için..parasız ancak bukadarı oluyor :)...

DJCHaSeMe
15 Şubat 2007, 02:47
Yönetici Arkadaşlar Galatasaray ın Unutulmaz Futbolculari ile Bir Kadrosu Olsa Tam Süper Olacak :D :D :D

manaman
15 Şubat 2007, 04:33
çok güsel olucak cıkınca bekliyoruz yapanlara cok cok cok teşekkürler

BlackCat(v-i-p)
15 Şubat 2007, 06:54
Pes 6 Türkçe Spikerle Oynanmiş örnek Maç Için Portalda "videolar "bölümünü Ziyaret Ediniz...

besyo67
15 Şubat 2007, 10:34
hoccam bitanesin yaaa harika ötesi olurr sabırsızlıkla bekliyorum

ales1905
15 Şubat 2007, 10:47
http://rapidshare.tc/49860933

aytekings
15 Şubat 2007, 10:51
şimdiden sabırsızlanıyorum..emeğinize sağlık..çok güzel olacağına inanıyorum..

http://rapidshare.tc/49860933

bide bu ne anlamadım..

livinsenses
15 Şubat 2007, 12:32
Selamlar Hasan Kardes...

demoyu izledim ve cok hosuma gitti...bu ses benzerligi...müthis.
Yalniz tam cikartamadigim sey...

Mesela italyan fransiz ya da ingiliz takimlarin logolari ve orginal isimleride
icinde bulunmaktamidir. Yoksa bu sadece ve sadece türk takimlarimi ilgilendiriyor.

Tabikide...yani bunu kullandimiz zaman avrupa takimlarida orginalm?

Emege cok büyük saygi. Müzisyen oldugunuda gördüm. Bende müzikle ugrasiyorum almanyada...

Selamlar

KOYUNCU
15 Şubat 2007, 12:58
Bu Yamayi Sabirsizlikla Bekliyorum.bu Bir Devrim Niteliğinde Bir Yama Olacak.yayinlanma Tarihi Kesinleşti Mi?

oydemir
15 Şubat 2007, 14:02
Yönetici Arkadaşlar Galatasaray ın Unutulmaz Futbolculari ile Bir Kadrosu Olsa Tam Süper Olacak :D :D :D

Arkadaşım Unutulmazlar kadrosunu GS ve FB için düşünüyorum...

emany
15 Şubat 2007, 14:42
kesin bir tarih veremiyoruz ama mart başına yetirştirmeye çalışıoruz malum okullar açıldı birçok arkadaşımızn okulu var ama yapıyoruz son sürat

joseemre
15 Şubat 2007, 15:15
bence siz sadece turkiye ligindeki tum futbolcularin yuzleri icin calisin avrupadaki oyuncular icin eko"nun yamasindaki yabanci oyuncular superdi onlari kullanin bence

mixær
15 Şubat 2007, 15:32
Beyler Gençler T.S.C Topu olsa Kendine Ait Nası Olurdu ? :))
Yakında Onuda Oyuna Atıcaz Merak Etmeyin . . Ben Kendim Yapıyorum .

burakadak
15 Şubat 2007, 15:37
hocam, video'yu izledim de, bizim MERT NOBRE'yi MARCIO NOBRE diye soylemissin. bir zahmet bir ilgilenirsin :)

Fatih
15 Şubat 2007, 15:50
Avrupa takimlarinin, ve tûrk takimlarinin güçleri gerçege yakin olsun.. abartilmamis olsun !!

Bide yamadaki dosyalar bûtün olsun, yani dkz,ggs gerek kalmasin.. direk e.sound dosyasi, 0_text, vs... dosyalarini koyalim bitsin..
thanks

turkiye_30
15 Şubat 2007, 16:14
formalar da esas olsun abi da gercek olsun video da cok iyi degil

Caravan
15 Şubat 2007, 16:54
Büyük emek... Çok teşekkür ederiz. Merakla bekleyeceğiz. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Saygılar...

joseemre
15 Şubat 2007, 17:25
Avrupa takimlarinin, ve tûrk takimlarinin güçleri gerçege yakin olsun.. abartilmamis olsun !!

Bide yamadaki dosyalar bûtün olsun, yani dkz,ggs gerek kalmasin.. direk e.sound dosyasi, 0_text, vs... dosyalarini koyalim bitsin..
thanks

valla katiliyorum tezahuratlar ve skorborda dkz felan olmasin direk kopyala yapistir olsun

joseemre
15 Şubat 2007, 17:25

thanks

kesinlikle katiliyorum tezahuratlar felan

CULTRASLANC
15 Şubat 2007, 18:04
abi video cok guzel olmus demo nun 100 kati daha guzel video nun kapanisi da super

nedim_zxsa
15 Şubat 2007, 18:15
peki bu yama ne kadar olcak acaba hasan abi öğrenebilirmiyim!?!

omergormez
15 Şubat 2007, 18:17
hasan abi siz süpersiniz ya yamayı bekliyorum 2 gözümle kolay gele :D

mtnaydin
15 Şubat 2007, 18:44
usta senin iyisini yapacağına inanıyoruz zaten kolay gelsin

cbturk
15 Şubat 2007, 19:05
dehsetle bekliyoruzzzzzz calismalariniz icin simdiden tebrikler

mixær
15 Şubat 2007, 19:12
kesinlikle katiliyorum tezahuratlar felan

joseemre; Dostum Flood Yapma Lütfen !
Zaten Dkz veya GGS ile olmıyacak . Direkt O_Sound E_Text Filan O dosyalar Olucak . . Siz MErak Etmeyin Elimizden Gelenin En iyisini yapıcaz . . ;)

strike
15 Şubat 2007, 19:40
arkadaşlar 3 büyük takımın unutulmaz oyuncuları olması lazm kesinlikle yalnız bu 3 büyüklerin unutulmaz oyuncularının isimleri spiker hasan beyin seslendirmeside olması lazm pes5de o sorunu yaşamıştım 3 büyüklerin unutulmaz oyuncularının isimleri söylenmiyorudu acaba sorun benim pcdenmi kaynaklanıyor bunu bilmiyorum ama 3 büyüklerin unutulmazları kesin olması gerekli

geceyolcusu87
15 Şubat 2007, 20:15
sabırsızlıkla bekliyoruz

celibate_despotic
15 Şubat 2007, 20:29
süper abicim tek kelimeyle süper...sabırsızlıkla bekliyoruzz

yayindaki_dj
15 Şubat 2007, 20:42
abim videoyu izledim super olmus bi tek maç içi skor az var sanırım ama tabi bu bi maç ve:) tamamı degil:) bide fb gs maçı olsaydı daha super olurdu :D sanırım:D neyse abi cok super bi yama sagol:) sabirsizlikla bekliyorum

babili2005
15 Şubat 2007, 20:54
abi ellerine sağlik çok ii bişi yapıosun ve türkiyede bir ilksin seni kutluyorum...........

mixær
15 Şubat 2007, 20:54
Beyler Gençler ; Zaten O video normal pes 6 daha yamayı hazırladığımız pes 6 değil Sevgili Sayın Mustan Üstaadımızın Normal Evinde oynadığı pes 6 . Yani Daha hazırlıyoruz . . . Aman Diyim KArıştırmayın ;)

oydemir
15 Şubat 2007, 21:17
Arkadaşlar inanınki süper bir yama sizleri bekliyor mıxsacer'in dediği gibi o video Hasan kardeşimizin kendi bilgisayarındaki türkce spiker ilaveli oyun PES6 exTReme Patch yama bambaşka olacak düşünün ki ortada bir araba var ama direksiyonu Hasan kardeşimiz de tekerlekler ise biz diğer arkadaşlarda anlıycanız şu an parçalar halinde çalişmaların hepsi biraraya Toplandığında bahsettiğim araba FERRARİ OLACAK :D hepimiz sizlere daha güzelini sunmak adına fırsat buldukça geceli gündüzlü çalişiyoruz anlayış ve önerileriniz için tşkkr ederiz.

Saygılar

:fbbayrakjp6:

emany
15 Şubat 2007, 21:35
kurulum kolay olacak kopyala - yapıştır misali

kovboy0950
15 Şubat 2007, 21:37
yaa abicim kaç mb olcak yaaaa valla ben en fazla 300 mb indiririm bu paketi daha fazla ise indiremem kargoyla da olmaz bu iş

emany
15 Şubat 2007, 21:46
dosya boyutu belki 100 mb belki de 2 gb olacak kotalı olanlar için kargo sistemini kullanacağız. bunu kullanmak sizin elinizde

joseemre
15 Şubat 2007, 21:46
kurulum kolay olacak kopyala - yapıştır misali

bu soyledin yamanin icindeki butun hersey icin dimi

emany
15 Şubat 2007, 21:59
evet yama tamami ile kopyala - yapıştır olacak

bir ss daha

http://www.turkcespiker.com/screen/6.jpg

joseemre
15 Şubat 2007, 22:03
peki kadrolar sezon basindaki kadrolar mi bide eger 2 gb olursa bi kac part olarak olsun

oydemir
15 Şubat 2007, 22:46
peki kadrolar sezon basindaki kadrolar mi bide eger 2 gb olursa bi kac part olarak olsun

TSL güncel kadrolar..

alibayram
15 Şubat 2007, 23:09
video yu izledim ve bu ne olmuş böyle pes5 1.3 den bile daha müthiş birşey ellerinize saglık ....

bide bu kargo olayı nasıl olacak açıklarmısınız ?????

joseemre
15 Şubat 2007, 23:27
TSL güncel kadrolar..

ceyhun ayman risp li kadrolarla degilde sezon basindaki olsa daha iyi olur

emany
15 Şubat 2007, 23:54
dosya boyutu büyük olursa kotalı olanlar için kargo yönetimini de kullanıcaz isteyenler kargo ücretini ödeyip yamaya sahip olacaklar

peace44
16 Şubat 2007, 00:31
yeni izledim, mükemmel olmuş elinize ,dilinize sağlık,
Eğerki futbolcu isimleri tamamsa ( türkcell süperlig oyuncuları ve avrudan önemli oyuncular)
Yüz çalışmalarında 4 büyük'lerin oyuncu yüzleri'de tamamsa , Replikler zaten hoş olmuş, bizcıkta numan ustamız repliklerinde daha canlı ve komikaze yorum yaparsa tamadır bana göre anlaşılan hataların %85'i gitmiş mutlu sona bişey kalmamış inşallah 1 hafta sonra (tabi 1 hafta sürmesini istemem) bizlerle buluşur yamamız ve oyunumuz mükemmelliğe kawuşur,

_İ_Y_İ_K_İ___W_A_R_S_I_N_I_Z_

peace44
16 Şubat 2007, 00:38
(yönetici ve emek verenlere demiyorum)
Adamlar emek vermiş bizlere pacth hazırlamış , Kargo olayındaki veya kaç mb, GB olacak gibi sorular sormak bence anlamsız , gülü koklayan dikenine katlansın , ben kargo alamam,nasıl olacak meselesi ayıp bence , ne war yani adamlar hem emek vererek hazırlayacak siteye üye ve istek yapan herkese belki yüzlerce belki binlerce kargo yollayacak, Millet işin açığı bu adamlar hakkaten bizleri düşünüyor , düşünün hiç usanmadan belki günde 100 adet kargo'yu bize yollayacaklar hepsini cd'lere cekecekler falan filan , Nasıl olursa olsun ben almaya razıyım ,
Bunların haricinde öneri yapsak daha iyi bence ....!
Saygılar....

joseemre
16 Şubat 2007, 01:07
bence yuz calismalarinda 4 buyukler degil diger 14 takiminda olmasi lazim bi de su direk seslerine bi sey yapabilirseniz yamada super olur

oydemir
16 Şubat 2007, 02:24
bence yuz calismalarinda 4 buyukler degil diger 14 takiminda olmasi lazim bi de su direk seslerine bi sey yapabilirseniz yamada super olur

Arkadaşım direk sesleri oyunun orjinalinde mevcut zaten ekstra ses koymaya lüzum varmı...

wiltord
16 Şubat 2007, 03:47
(yönetici ve emek verenlere demiyorum)
Adamlar emek vermiş bizlere pacth hazırlamış , Kargo olayındaki veya kaç mb, GB olacak gibi sorular sormak bence anlamsız , gülü koklayan dikenine katlansın , ben kargo alamam,nasıl olacak meselesi ayıp bence , ne war yani adamlar hem emek vererek hazırlayacak siteye üye ve istek yapan herkese belki yüzlerce belki binlerce kargo yollayacak, Millet işin açığı bu adamlar hakkaten bizleri düşünüyor , düşünün hiç usanmadan belki günde 100 adet kargo'yu bize yollayacaklar hepsini cd'lere cekecekler falan filan , Nasıl olursa olsun ben almaya razıyım ,
Bunların haricinde öneri yapsak daha iyi bence ....!
Saygılar....

aynen katılıyorum kargo olayı uğrastırıcı we bazı msjlar yersiz adamlar hem kargo göndericek hemde kargo kabul etmicem diceksin böyle bi iş yok bu spikerden sonra gerçekten hakkınız ödenmez emekleriniz için hasan mustan we bütün ekibe sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum daha doğrusu bende kota sorunu yok olsa bile hiç düşünmeden ne olursa olsun çekerdim azmı kota patlattık patlasa patlasa 1.gb

we bu arada videoyu biraz önce izledim gerçekten süper olmus hataların hepsi kalkmıs özellikle maç içinde www.türkçespiker.com reklamı süper olmus koptum orda:D helal olsun walla kart olayı halledilmiş komik replikler tam yerinde we güzel ancak gol repliğini duyamadım direk bi ara 2-0 bjk yeniodu gol repliğini bekledim ama nası bişe oldu bilgilendirirseniz sewinirim birde numan yakışmış oraya:D tam olarak ne zman çıkıcak hasan abi spiker suanda 1 haftaya kalırmı?heycanla bekliorm walla pes 6 oynamıorm bunun için spikeri bekliorm:D :D

we de sitenin reklamını yapmaya başladım herşey turkcespiker.com için

SAYGILAR ...

aretias
16 Şubat 2007, 03:52
ya öğrenmek istediğimiz bi şey var bizim belli bi grup olarak..şimdi yeni çıkacak bu yamada yine "Thuram" a "Turham" denecek mi.. bunun müptelası olduk da o yüzden yanii:)

wiltord
16 Şubat 2007, 03:58
ya öğrenmek istediğimiz bi şey var bizim belli bi grup olarak..şimdi yeni çıkacak bu yamada yine "Thuram" a "Turham" denecek mi.. bunun müptelası olduk da o yüzden yanii:)

heralde okunduğu gibi olur hatta turam olur o:D :D yazıldığı gibi okunursa çok komik olur örneğin cisse sisse gibi

sertachor
16 Şubat 2007, 14:02
hasan abi ve tüm emeği geçenler ellerinize sağlık bence siz cennetlik adamlarsınız Allah sizden razı olsn hepinize çoook teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliorm çıkartacağın yamayı pes 5 de sesini duymamıştım hiç öe aval aval oynuodum ama pes 6 da demosu bile süper herkes olmaz felan dio ama 1 kere oynayan olabilir mi acaba die düşünüo bu konuda Türkiye de teksin abi allah klavyene zeval vermesin...

joseemre
16 Şubat 2007, 15:46
4 büyüklerin tezahüratlarından hangileri olucak soyler misiniz

mixær
16 Şubat 2007, 15:50
Vallaha Benim Tahminimce ;
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor

Bundan Gayri Varmı 4 Büyük :)

peace44
16 Şubat 2007, 16:38
Aklıma yeni geldi 4 büyüklerin unutulmaz efsane oyuncuları yapmayı planlıyordunuz, Koyu beşiktaşlı olmama rağmen 80'li veya 85'li yıllarda yapılan Unutulmaz GS'li oyuncu Metin OKTAY için yapılan müzik var rapidshade upload ediyorum , işinize yaraya bilir evsane oyuncu gol atınca parca devreye girer
Kısaca sözleri güzel uyumlu olabilir halede getirebilirsiniz kısa flagman şeklinde

Link ;
http://rapidshare.com/files/16731102/01_met__305_n_gol.wma

inşallah link olmuştur. Kalın sağlıcakla.

emany
16 Şubat 2007, 16:50
arkadaşlar 18 türk takımında oynayan çoğu oyuncunun face leri yapılıyor zaten konami yabancı liglere gerektikçe önem vermşi biz türk ligi üzerinde yoğunlaşıyoruz.

jaregi
16 Şubat 2007, 17:33
...tam olarak ne zman çıkıcak hasan abi spiker suanda 1 haftaya kalırmı?heycanla bekliorm walla pes 6 oynamıorm bunun için spikeri bekliorm:D :D

...

Şubatın son haftası ya da Mart'ın ilk haftası veya ilk 10 gününe kadar yetiştirmeye çalışıyor emek veren arkadaşlar. Forum konusunu, baştan sona okursan gerekli bilgiyi, sorulan sorulara cevapları bulabilirsin :wink4:

burak1807
16 Şubat 2007, 20:31
ya inşallah 150 mbyi geçmezz kargo falanlada alamam ben onu yamacılar birasda kotalı kullanıcıları düşünür inş...

FACER
16 Şubat 2007, 20:39
kolay gelsin inş iyi bişey olur.

sercangogercin
16 Şubat 2007, 20:41
tsc muhteşemsin yaa 2 göz 2 kulak bekliom walla çalışmalarınızı

koolay gelsin çalışmalarınızda başarılar dilerim

dogan78
16 Şubat 2007, 21:16
sabırsızlıkla bekliyoruz

nedim_zxsa
16 Şubat 2007, 22:37
hasan abi yama kaç gb olcak abi!!:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

emany
16 Şubat 2007, 23:18
belli değil belki 100 mb belki 1 gb

wantad
17 Şubat 2007, 00:02
başarılar sabırsızlıkla bekliyorum

hakanbjk
17 Şubat 2007, 00:32
abi helal olsun sizlere diyorum...allah razi olsun..inanin sayenizde oyunu oyniyasi geliyor insanin böyleliklede stres atiyoruz,elleriniz dert görmesin,sabirsizlikla bekliyoruz

iiinsan
17 Şubat 2007, 13:10
herşey çok güzel olmuş sayiden videoyu izledim süper olmuş sanki gerçek maç izler gibi oldum.formalar yama içinde böle mi olcak onu merak ettim.yoksa gerçeğiyle aynımı olcak?

kaptantrojan
17 Şubat 2007, 15:29
arkadşım siz bunu şubat 27 de falan werin internet yaws benim internet hızı düşecek martta

ketur75
17 Şubat 2007, 17:45
ooo yama cok guzel olacak !!! guzele benziyooooo!!! iyi calismalar

mr_nem
17 Şubat 2007, 18:44
arkadşım siz bunu şubat 27 de falan werin internet yaws benim internet hızı düşecek martta

arkadaşım bu yamayı yapanların çoğu öğrenci elinden geleni yapıyorlar ve en erken zamanda bitirmeye uğraşıyorlar...

enjekte
17 Şubat 2007, 19:10
teşekkürler hasan mustan ve ekibi sizde olmasanız ingilizce nin hakimiyeti altında kalacaz allahtan tek dileyim artık oyunların orjinalinde türkçe dil destediğinin de olmasıdır.Dünyanın en iyi dili türkçedir kahrolsun ingilizce ve ingilizce sevenler tekrar tekrar teşekkürler

joseemre
17 Şubat 2007, 20:20
bu yamada menuler ve bazi yerler turkce olucak mi %100 turkce olsa iyi olur

emany
17 Şubat 2007, 20:56
türkçeleştirmeler yapılıyor

fatisi
17 Şubat 2007, 23:57
abi dört göznen beliyorum hade yaw :D

virgo7006
18 Şubat 2007, 00:18
Emeği geçen yapımcılara teşekkürler. Kolay gelsin...

deep92
18 Şubat 2007, 13:01
ne zaman çıkıcak bu ya bir tarih verin

BlackCat(v-i-p)
18 Şubat 2007, 14:36
tamam tarih veriyorum...şu gün..şu tarih..ve saatte hazır...:)

joseemre
18 Şubat 2007, 16:19
turkiye ligindeki 18 takimin oyuncu isimleri soylencek dimi

mr_nem
18 Şubat 2007, 16:19
teşekkürler abi tarihi öğrenmek isteyenler için çok faydalı olacak...

joseemre
18 Şubat 2007, 16:20
bide su others A others B others C de hangi takimlar olucak soylerseniz iyi olur

spiker_bjk
18 Şubat 2007, 16:38
Yaaa Hasan Abi Bende Bundes Liga Ligi Yok Bide Bundes Liga Ligini Eklersen Iyi Olcak

zorro073525
18 Şubat 2007, 17:12
Allah ne muraınız varsa versin.İyi ki varsınız.

emots61
18 Şubat 2007, 19:29
Arkadaşım Unutulmazlar kadrosunu GS ve FB için düşünüyorum...

ama bu haksızlık olmaz mı bence gs fb bjk ts içinde olmalı. yani 4 buyuklerin hepsinin olmalı yani.. metin ali feyyazlar; hami ünal ogün apo şotalar olmalı bence

sercangogercin
18 Şubat 2007, 19:38
tamam tarih veriyorum...şu gün..şu tarih..ve saatte hazır...:)
yani yakında :D diosun hasan abi he:D

Michael Jackson
18 Şubat 2007, 20:11
Biraz screenshot koyar misiniz

Zombie Ali
18 Şubat 2007, 20:18
Kolay Gelsin Herkese Arkadaşlar :)

Driver
18 Şubat 2007, 20:33
Oyuncuların yüzleri ve sahalar kitsrverla mı olacak oyunun içinden mi

mrmali
18 Şubat 2007, 20:52
abi glnce hbr werrsn dmi eyw

emany
18 Şubat 2007, 21:35
sayfalara teker teker bakarsan screenleri görebilirsin ayrıca yeni gelişmeler oldukça yani screenler ekliyoruz

Oyuncuların yüzleri ve sahalar kitsrverla mı olacak oyunun içinden mi

kitserver ile ayarlıyorum

erdembjk
18 Şubat 2007, 23:51
abi ya video yu izledimde bjk formaları üstünde avea yazıyo abi yama çıkmadan düzeltilcekmi hiç hoş olmuo Cola Turka yazısına alışmışız... tşk

BlackCat(v-i-p)
19 Şubat 2007, 00:04
Arkadaşlar orda yazdım...bu videolar sadece spiker için fikir olması açısından konmuştur...yama ile alakası yok...

ilker345
19 Şubat 2007, 15:08
Allah yardımcınız olsun...

oydemir
19 Şubat 2007, 16:14
Aminn....

KENTA67
19 Şubat 2007, 18:01
isinize karismak gibi olmasin ama , Türkce Süper Ligi bence Hollanda Liginle degistirin, ozaman TSL le de lig yapma imkanimiz olur Other C de olunca lig yapilmiyor. allah yardimciniz olsun.
Edit: Hollandanin önemli takimlarini Ajax, Enidhove ,Rotterdam gibi takimlari other B veya C ye atabilirsiniz sadece bir fikir.

oydemir
19 Şubat 2007, 18:29
isinize karismak gibi olmasin ama , Türkce Süper Ligi bence Hollanda Liginle degistirin, ozaman TSL le de lig yapma imkanimiz olur Other C de olunca lig yapilmiyor. allah yardimciniz olsun.
Edit: Hollandanin önemli takimlarini Ajax, Enidhove ,Rotterdam gibi takimlari other B veya C ye atabilirsiniz sadece bir fikir.

Arkadaşım yanlış hatırlamıyosam C de süper lig yapılıyo...

TSL bi aksilik olmazsa A bölümünde olacak şu an çalişmalarimiz o yönde...

Saygılar

:fbbayrakjp6:

floryos
19 Şubat 2007, 19:26
Hasan abi bu yeni formalar orjinal olanlar mı olacak yoksa kendi dizayn ettiklerin mi?

emany
19 Şubat 2007, 19:41
orjinal formalar olacak tabiki de

floryos
19 Şubat 2007, 19:44
Ok saol.

anakin
19 Şubat 2007, 20:32
Peki Hasan Abi Dosyyanin Boyutu Ortalamakac Gb Olur

cimbomluevrim
19 Şubat 2007, 21:45
Bide bu yamaların boyutu büyük olsa bile.Mesela bölebilirsiniz.Örneğin:e_sound,0_sound ayrı ayrı upload ederseniz.Bizde istediğimizi indiririz.İstemediğimizi indirmeyiz.Türkçe spikeri indiririz.e_text'i indirmeyiz.O yüzden lütfen upload ederken ayrı ayrı upload edebilir misiniz ???

emany
19 Şubat 2007, 22:25
arkadaşlar yama spiker ile birlikte toplanacak partlara bölünecek ayrıca spiker yamamız olmadan düzgün çalışmayacak fakat yamayı 5-6 server'a upload edeceğiz isteyen istediğinden indirsin ayrıca kargo ile gönderme gibi bir seçeneğimiz de olacak kotalı olanlar için

peskolik27
19 Şubat 2007, 22:43
valla sizelere nasıl tesekkur edeceğimi bilmiyorum ama su an size sadece sukranlarımı sunabilirim.hasan abicim diline sağlık diğer tüm calısanların da ellerine kollarına sağlık ama benim tek sorunum ben 3 gb limitli adsl kullanıyom ve ayda download kapasitem 2 gb gecıyo herhalde biraz kemer sıkmam lazım

Durulovic
20 Şubat 2007, 10:05
merhabalar arkadaşlar bende tezahüratları sorucaktım son güncel tezahüratlar olucakmı kaç çeşit olucak?

oydemir
20 Şubat 2007, 13:31
merhabalar arkadaşlar bende tezahüratları sorucaktım son güncel tezahüratlar olucakmı kaç çeşit olucak?

Tezahuratlar olabildiğince kaliteli ve 5 ayrı slot'dan yapılacak...

peace44
20 Şubat 2007, 13:37
Sayfaları okuyordumda .....
Hep aynı sorular ,
Dostlar sorularınızın hazır cevapları diğer sayfalarda var , çıkış tarihi , TSL oyuncu yüzleri , Replikler , Yorumlama vb... Her bişey hakkında soruldu ve yazıldı bence , Biraz önerilerde bulunalım fikir üretelim bellimi olur 50 fikirden 1 tane alınsa adamlara yardımcı olmuş oluruz , Kolay gelsin ..!
Sen öneride bulundunmu demeyin ...! BULUNDUM :)

iiinsan
20 Şubat 2007, 16:42
peki yamalar için dks studio falan gerekiyo mu?

emany
20 Şubat 2007, 16:48
bizim yamamız için gerekli her dosyayı biz vereceğiz

iiinsan
20 Şubat 2007, 19:08
saol da ben pes 6 için bi yama indirmiştim.dkz studio falan la importlayın diyodu ben yapamamıştım.ondan sordum.yamayı kurmak zor olmaz inşallah!!!

joseemre
20 Şubat 2007, 20:09
bencede hic dkz ggs gibi programlar olmasin sadece kopyala yapistir olsun sizede kolay gelsin

wiltord
20 Şubat 2007, 21:42
bencede hic dkz ggs gibi programlar olmasin sadece kopyala yapistir olsun sizede kolay gelsin

öle bişe mümkün değil bence dkz studio programı kesin olur programsız bunlar importlanmaz

joseemre
20 Şubat 2007, 21:47
isterlerse olur

BlackCat(v-i-p)
20 Şubat 2007, 22:25
Merak etmeyin..sadece kopyala yapıştır olacak..kurulum falan yok :)

kaddafi
20 Şubat 2007, 22:59
Ya Bu Türkçe Spikerde çok Gereksiz Sözcük Var Ve Tüm Futbolcularin Isminede Sölemio Tipki Pes5 Teki Gibi Daha Iiisi Olabilirdi

strike
20 Şubat 2007, 23:12
arkadaşım demo sürüm bi spikerde bırakta eksik olsun yeni sürümü gelicek tam sürüm olduğunda görürsün üstelik memnun değilsen yüklemezsin.. Hasan beyin çalışmalarına saygı göstermen gerekli eleştirebilirsin fakat eleştirirken insanların bizim için harcadıkları emeğin unutmadan eleştireceksin neyse konu dağilmasın yeni update heycanla bekliyoruz..

dello88
20 Şubat 2007, 23:12
hasan abi videoyu izledim gerçektende olağaan üstü bir çalışma yapmışsınız elinize dilinize vede aklınıza saglık herkese kolay gelsin.iyi çalışmalar..........

joseemre
21 Şubat 2007, 00:37
Merak etmeyin..sadece kopyala yapıştır olacak..kurulum falan yok :)

ALLAH RAZI OLSUN HASAN ABI SIZDEN GERCEKTEN ZORLANIYORUM PROGRAMLARLA KURMAYA VE YAPAMIYORUM BU COK GUZEL OLDU TESEKKURLER

sedatsedat
21 Şubat 2007, 01:43
spikerin boyutunu merak ettim acaba kaç mbyt

tulu
21 Şubat 2007, 02:30
Bu yaratıcı insanlara tek tek teşekkür ediyorum. Canımı sıkan bir nokta, sizin fedakarlık yaparak yamayı kargoyla gönderbiliriz demenize rağmen , bazıları " yok biz kargo alamayız , kargo ücretli mi ? " gibisinden anlamsız sözler görüyorum . Yok yaaa , adamlar emek verecek , uğraşacak , teker teker kargoya verecek , sizin de tatlı canınız istemeyecek. İlginç gerçekten...
Neyse , benim çoğu forumda dikkatimi çeken bir şey var.
Niçin kimse hakem face yapmayı düşünmez ? :o Halbu ki hekemler için ayrılmış ID ler var , yanlışsam düzeltin. Yani oyunda Ahmet Çakar , Erman falan olsa güzel olmaz mı ? Hep aklımda bir soruydu bu ? Bu forumda sormak kısmet oldu . Tekrar herkese bu güzel paylaşımlar için teşekkürler. :bye:

wiltord
21 Şubat 2007, 09:13
Bu yaratıcı insanlara tek tek teşekkür ediyorum. Canımı sıkan bir nokta, sizin fedakarlık yaparak yamayı kargoyla gönderbiliriz demenize rağmen , bazıları " yok biz kargo alamayız , kargo ücretli mi ? " gibisinden anlamsız sözler görüyorum . Yok yaaa , adamlar emek verecek , uğraşacak , teker teker kargoya verecek , sizin de tatlı canınız istemeyecek. İlginç gerçekten...
Neyse , benim çoğu forumda dikkatimi çeken bir şey var.
Niçin kimse hakem face yapmayı düşünmez ? :o Halbu ki hekemler için ayrılmış ID ler var , yanlışsam düzeltin. Yani oyunda Ahmet Çakar , Erman falan olsa güzel olmaz mı ? Hep aklımda bir soruydu bu ? Bu forumda sormak kısmet oldu . Tekrar herkese bu güzel paylaşımlar için teşekkürler. :bye:

hakem face söylediğin iyi oldu tek eksiklik bu gerçekten bende bi ara face düzeltiodm hakem ID leri zaten war suan dünyaca ünlü hakemlerden eklicektm uygun foto bulamadım bence bunada el atılmalı tek eksiklik bu bence zaten dünyaca ünlü hakemlerden olursa 3,5 tane yeterli ahmet çakar erman toroğlu saçma olur be hocam :D bide maç sonunda maraton olcak ah komediye bak sen:img-hysterical::26:

aLex20*
21 Şubat 2007, 10:53
herkeze cok tesekkur ediyorum ayrieten , bazı arkLar yama boyutu fazLa oLmasın demiş madem öLe demoyLa idare edin, bu yamanın ismi exTReme patch adı üstünde boyutu 1.5gb da oLabiLir 2gb da. Ama boyutuna kesinLikLe degecek bir yapım oLacak insaLLah. 3gb da oLsa muhakkak edinmek Lazım..

aLex20*
21 Şubat 2007, 10:59
hakem konusuna geLince cok ii düsünmüs ark , cok da ii oLur ama bence biraz extraya girer :)

mr_nem
21 Şubat 2007, 14:32
alex20* flood yapma...

emany
21 Şubat 2007, 15:00
hakemlerle ilgili kaliteli resimler bulunursa yapabiliriz

cimbom6767
21 Şubat 2007, 15:36
abi ne zamana gelir bu yama asagi yukari `?```????

By Burak
21 Şubat 2007, 16:06
Abicim Lig Tv Yamasida Olucak Mi

oydemir
21 Şubat 2007, 16:23
Abicim Lig Tv Yamasida Olucak Mi

Hayır skorboard sitemizin logosundan olacak...

Kaynarmustafa
21 Şubat 2007, 16:27
Daha çikmadi Mi ?????? :((( :( :(

kralmchalen
21 Şubat 2007, 17:18
oncelıkle basarılar dılerım cok guzzel bı yamaya benzıo sımdıden agzımın suyu akmaya basladı biz dkz yle ugrascakmıyız yoksa direk 0.text halindemi gelcek

iiinsan
21 Şubat 2007, 18:00
bazı ark.lar yamanın boyutu 2gb 3 gb falan diyo yaw.ömrüm yetmez onu indirmeye:D:D:D

fb-emrah
21 Şubat 2007, 18:59
Öncelikle herkese merhaba,
bu yama için emek verenlere kolay gelsin.ellerine sağlık.Ben siteyi çok fazla takip edemesemde, en azından bir yorum yapacaksam, açılan konulardaki tüm mesajları okumak gerektiğine inanıyorum.Böyle yapılmadığında yamayı yapacak arkadaşlar aynı sorulara sürekli aynı cevapları vermek zorunda kalıyorlar ve belki de yamaya ayıracakları zamanı bu gereksiz sorulara cevap vererek harcıyorlar.Bu durum tabiki o çok beklenen yamanın daha geç gelmesine neden olabilir diye düşünüyorum.Tekrar emeği geçen herkese teşekkür.kolay gelsin, iyi çalışmalar, ayrıca kargo olayı bence müthiş olmuş. kargo ile ilgili uygulamada sorun çıkaran üyeler bence not edilmeli ve onlara kesinlikle kargo ile yama ulaştırılmamalı(yönetici arkadaşlara sadece bir fikir).

Emrah

spiker_bjk
21 Şubat 2007, 19:15
ya hasan abi bizi dkz studio ile uğraştırma lütfen yamayı PROGRAM FİLES/PES6/FOLDER 1 İN İÇİNE ATALIM BİTSİN

emany
21 Şubat 2007, 19:47
PROGRAM FİLES/PES6/FOLDER 1

böyle bir dizin yok , yama kurulumu çok kolay olacak ;)

BlackCat(v-i-p)
21 Şubat 2007, 20:35
Arkadaşlar herşey hazır olacak..kurulum falan yok..lütfen tekrar sormayın ..fb-emrah desteğin için teşekkür ederim...öyle bir yama olacak ki,sadece mouse ile kopyala yapıp yağıştıracaksınız..sanırım herkes yapabilir..:) kolay gelsin

iiinsan
21 Şubat 2007, 22:17
tamince boyut ne kadar olur?

mkeskin26
21 Şubat 2007, 22:58
ne zaman çıkacak bu

mkeskin26
21 Şubat 2007, 22:59
yamanın boyutu az olsun

pasa1
21 Şubat 2007, 23:54
:img-banned: yaw brakin arkadaslar adamlar nediyo görmüyormusunuz yama kopyala yapistir olacak diyorlar niye ikide bir gereksiz yere soru soruyorsunuz ayni soru 20 kez sorulmustur.Bi okuyun bastan sona kadar forum u daha hala anlamyip bu soruyu yaziyorsaniz ben size bi sey diyemiyorum artik. :img-banned:

My61
22 Şubat 2007, 06:07
Yok böyle bir şey kardeşim :26: Ne desem az anasını satayım. Allah sizlerden razı olsun be, bir numarasınız :img-thumbup:

Bu arada elimde Trabzonspor tezahüratları vardı. Gerçi harddiskim gümledi ama yeni baştan hazırlayabilirim. Bilmiyorum faydası olur mu.

BlackCat(v-i-p)
22 Şubat 2007, 06:30
eğer trabzon tezahüratlarını pes 6 yamalar bölümünde yayınlarsan seviniriz..elbette yardımı olur :)

oydemir
22 Şubat 2007, 08:43
eğer trabzon tezahüratlarını pes 6 yamalar bölümünde yayınlarsan seviniriz..elbette yardımı olur :)

Olacağını sanmıyom Slotları çeviremiyom bi türlü kafayı yicem yaa...:(

veysi
22 Şubat 2007, 11:18
4 gözle bekliyoruz hayırlısı diyelim allah kolaylık versin

intractable
22 Şubat 2007, 12:46
sizi pes5te tanıdım ve sayenizde acayip eğlenceli zaman geçirdim... arkadaşımla oturup deli gibi oynardık ama türkçe spikerden sonra başından kalkamaz olmuştuk... şimdi de demoyla oynuorum ama daha iyisi çıkacak deyince insan sabırsızlanıyor ve demo yetmez oluyor... kaç gb yaptığınız önemli değil her birim emek bize daha büyük dosya ama daha da keyifli bir oyun olarak geri dönecek bunu hepimiz biliyoruz... sadece zamanla ilgili bir belirsizlik var sanırım çünkü hiç cevap yazmamışsınız... bunu da hepimiz sabırsızlandığımız için soruyoruz sanırım... ama henüz 1 hafta, 1 ay gibi aşağı yukarı bir açıklama olmadığı için sanırım daha bekleyeceğiz... kargo konusuna gelince 2 gb 3 gb önemli değil dememin sebebi bu... 2 gba kadar download etmek sorun olmayabilir ama daha fazla olursa bunu dvd ile almak daha iyi olabilir die düşünüorum... açıkçası çok da sabırsızlanıorum yukarılarda bir arkadaş erman toroğlu ahmet çakar olsun falan demiş... ya madem exTReme patch yapıyorsunuz niye olmasın? hem türkiyeye ait hem de exTReme... bence mantıksız değil... ayrıca illa onlarla oynanacak diye bir şey yok seçeneklerde olur :) size çalışmalarınızda başarılar dilerim... gelişmelerden bizi haberdar ederseniz sevinirim... çünkü burada çoğu insan, bu oyunun çıkmasını beklediğinden daha büyük bir hevesle sizden bu yamayı çıkardığınızı duymayı beklior...

emany
22 Şubat 2007, 15:03
arkadaşlar yakında yamanız hakkında bilgi verilecek zaten hazırlayacakalrımızı yazdık siz burada istediğiniz özellikleri yazın biz screenlerle sizleri bilgilendiricez

strike
22 Şubat 2007, 15:08
elimde bütün bjk tezahüratları var isterseniz hasan bey bunları size yollayabilirim.. yaklaşık 45 50 tane var.Yamaya koymaya düşünürseniz bunları mail yoluyla gmailiniz varsa bana özelden yazarsanız gmailinize atabilirim iyi çalışmalar.

Driver
22 Şubat 2007, 15:15
ben şu skorboardı merak ettim bir resim koysanız

BlackCat(v-i-p)
22 Şubat 2007, 15:49
yamanın bitiş tarihini tam olarak açıklamak imkansız..ama mart içinde biter...biz türkiyede yapılmış en kaliteli yamayı yapmaya çalışıyoruz...tüm ayrıntıları yakında veririz...ilginiz için teşekkürler

emany
22 Şubat 2007, 17:06
scoreboard daha yapılmadı ben birazdan birkaç screen eklicem

emany
22 Şubat 2007, 17:14
http://www.turkcespiker.com/screen/6.jpg

http://www.turkcespiker.com/screen/7.jpg

http://www.turkcespiker.com/screen/8.jpg

http://www.turkcespiker.com/screen/9.jpg

http://www.turkcespiker.com/screen/10.jpg

joseemre
22 Şubat 2007, 17:35
screenlar harika gozukuyo artik oynamak icin sabirsizlaniyorum

joseemre
22 Şubat 2007, 18:27
emany senden tumer metin screenini istesem koyabilirmisn

Driver
22 Şubat 2007, 18:48
scoreboard daha yapılmadı ben birazdan birkaç screen eklicem

screenleri sabırsızlıkla bekliyoruz

joseemre
22 Şubat 2007, 19:05
screenleri sabırsızlıkla bekliyoruz

arkadasim screenler cikti zaten :fbatkidr8:

anakin
22 Şubat 2007, 20:21
ya screenlere nerde bakiyoruz

joseemre
22 Şubat 2007, 20:33
Buraya Girmeden Ustte

ism5ail
23 Şubat 2007, 10:35
lütfenn ÇABUK bitirin heyecanla bitmesini bekliorum PLS

kaptantrojan
23 Şubat 2007, 11:35
arkadaşlar bu fener gs bjk ts nin de futbolcularının ismi söylensin video lara baktım hep gsliler war

BlackCat(v-i-p)
23 Şubat 2007, 14:37
4 büyükler var arkadaşlar....o örnek maçı kardeşimle beraber yaptık..galatasaraylı olduğumdan ve top genelde bende olduğundan hep g.s liler duyuluyor...hepsi var..merak etmeyin

cumcum26
23 Şubat 2007, 14:48
Abiii bir yardım gerekirse maddi manevi biz hazırız...

BlackCat(v-i-p)
23 Şubat 2007, 15:44
teşekkürler arkadaşlar..desteğinizi hep yanımızda hissediyoruz zaten..:)

mr_nem
23 Şubat 2007, 15:45
hep destek tam destek...

joseemre
23 Şubat 2007, 18:47
4 büyükler var arkadaşlar....o örnek maçı kardeşimle beraber yaptık..galatasaraylı olduğumdan ve top genelde bende olduğundan hep g.s liler duyuluyor...hepsi var..merak etmeyin

peki hasan abi sadece 4 buyukler mi var diger 14 takimdan isimler var mi

strike
23 Şubat 2007, 19:34
olması lazm pach baya iyi olcak..

WeFan
23 Şubat 2007, 19:36
Başarılar iyi bişeyler olucagına eminim :)

tolgacambaz
23 Şubat 2007, 19:45
çıktı mı bu en son süper yama kardeşler.

joseemre
23 Şubat 2007, 20:51
çıktı mı bu en son süper yama kardeşler.

yok kardes daha cikmadi mart ayinin ortalarina dogru geliyooo

emany
23 Şubat 2007, 21:41
arkadaşlar avrupa takımlarının tamamına yakın orjinal formalar eklendi avrupa oyuncularının faceleri düzeltildi avrupada şu anlık işimiz bitti oyun müzikleri tamami ile değiştirildi şimdi sıra türkiyeye geldi formalar faceler ve stadlar yapılıyor daha screen eklicem ;)

joseemre
23 Şubat 2007, 22:09
en kisa zamanda bekliyoruz screenleri

BlackCat(v-i-p)
23 Şubat 2007, 22:28
Arkadaşlar oyunun açılışında ki op.mov isimli videoyu editleme işlemini tamamladım..birazdan buraya video linkini koyarım :)

Crazycat
23 Şubat 2007, 23:01
Müthiş bir şey olucağa benziyor bu heyecan bile bir başka oluyor bunu beklemek bile ayrı bir olay sağolun. :)

abdullah_007
23 Şubat 2007, 23:20
abi sabırsızlıkla op. mov. dosyanı bekliyorum izlemek için izleyip uyuyacam zaten :)

joseemre
23 Şubat 2007, 23:24
Arkadaşlar oyunun açılışında ki op.mov isimli videoyu editleme işlemini tamamladım..birazdan buraya video linkini koyarım :)

dort gozle bekliyoruz abi :img-hi:

BlackCat(v-i-p)
24 Şubat 2007, 00:22
Portalda VİDEOLAR (http://www.turkcespiker.com/index.php?pid=18) bölümünde bulabilirsiniz..yorumlarınızı buraya yapın :)

joseemre
24 Şubat 2007, 00:28
abi harika otesi olmus eline saglik

DJCHaSeMe
24 Şubat 2007, 00:44
Video Mükemmel Olmuş Başarılarınızın Devamını Dilerim :icon_12: :icon_12: :icon_12: :gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak:

serkan41
24 Şubat 2007, 00:48
müthiş yaaa. sabırsızlanıyom oynamak için neyse mart a şunun şurasında ne kaldı ki.
ellerinize klavyenize en doğrusu bu işe yüreğinizi koymuşsunuz yüreğinize sağlık arkadaşlar iyi ki varsınız

BlackCat(v-i-p)
24 Şubat 2007, 01:08
teşekkürler arkadaşlar..beğenmenize çok sevindim..:)

pasa1
24 Şubat 2007, 01:08
hakkattende güzel olmus masallah masallah tü tü tü tü tü.

Korghi
24 Şubat 2007, 01:17
hasan abi op. mov. çok süper olmuş emeğine sağlık 41 kere maşallah abi

wiltord
24 Şubat 2007, 02:21
harbiden süper video emekleriniz için binlerce kez teşekkürler yamanın tamamlanma oranı nedir ? ne kadar wardaha sabırsızlıktan öldük walla

BlackCat(v-i-p)
24 Şubat 2007, 02:42
yaptığımız çalışmalar yavaş yavaş görüntü yada video olarak sizlere burada sunulacaktır..yama iyi gidiyor..herşey bittikten sonra test aşaması olacak..buradan takip edebilirsiniz

oydemir
24 Şubat 2007, 03:12
Hasan Kardeşim bende tezahuratlarda test aşamasındayım :wallbash: Şu Trabzonspor' un Tezahuratlarını bekliyom kolay gelsin:)

Driver
24 Şubat 2007, 12:53
video süper olmuş

fb-emrah
24 Şubat 2007, 14:16
video harika olmuş,elinize sağlık

yunus_133
24 Şubat 2007, 14:16
abi süper olmuş valla bravo bir ilki gerçekleştirdiniz saolun walla

ilkergaytan
24 Şubat 2007, 16:51
video harika!!! seslendirmedeki türkçespiker.com kısmı cok hoş olmuş. elinize dilinize sağlık. devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.

joseemre
24 Şubat 2007, 17:07
valla ben en cok others A B VE C de hangi takimlar olucak bilgilendirirseniz iyi olur

BlackCat(v-i-p)
24 Şubat 2007, 17:08
teşekkürler...:)

iiinsan
24 Şubat 2007, 17:19
her şey süper:D:D:D:D

goldarch
24 Şubat 2007, 18:38
arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel bi çalışma.sevindirin bizi!!!

emany
24 Şubat 2007, 19:01
Other A da türkiye ligi olacak B de zaten 5 takım var C de ise bundesliga

burak1807
24 Şubat 2007, 20:28
bende cristiano ronaldoyla ibrahimoviçin joga bonita için çekmiş oldukları opmov war kendim editledimm isteen olursa atabilirimm 2 dk ya yakın

joseemre
24 Şubat 2007, 20:44
Other A da türkiye ligi olacak B de zaten 5 takım var C de ise bundesliga

peki turkiyeyi hollandanin uzerine yapsaniz olmazmi

others b deki 5 takimin adi ne

bide diger avrupa klupleri yok mu porto cska gibi

ziya5454
24 Şubat 2007, 21:17
Peki Arkdaslar Ne Zaman Cikiyor ????????????

emany
24 Şubat 2007, 22:08
arkadaşlar kısmetse yamamız nisan ayında level dergisinde çıkacak daha önceden sitemizin tanıtımını yayınlayan level dergisi bu sefer yamamızı yayınlayacak bu tanıtımda yamamız hakkında herşey ve patch takımımız yer alacak :)

serkan41
24 Şubat 2007, 22:24
nasıl yani mart ayında çıkmıyacak mı yama?

yoksa biz paylaştıktan sonraki sayı da mı yayınlanacak?

açıklar mısın lütfen.

joseemre
24 Şubat 2007, 22:27
arkadaşlar kısmetse yamamız nisan ayında level dergisinde çıkacak daha önceden sitemizin tanıtımını yayınlayan level dergisi bu sefer yamamızı yayınlayacak bu tanıtımda yamamız hakkında herşey ve patch takımımız yer alacak :)

peki bizde mi nisanda indiricez

bi de su avrupanin onde gelen klupleri yok mu yamada ( porto benfica celtic gibi

BlackCat(v-i-p)
24 Şubat 2007, 22:32
Arkadaşlar tüm avrupa kuzeyden güneye var...yama martta çıkacak..sadece levelin nisan ayına haber olucak..

joseemre
24 Şubat 2007, 23:17
peki hasan abi yama martin hangi haftasinda cikar

emany
24 Şubat 2007, 23:26
arkadaşlar yama nisanda yayınlanacak yama tanıtımı nisan sayısında çıkacak

avrupadaki takımların hepsinin formaları orjinal oldu faceleri gerçeğe uygun yapıldı boot lar eklendi toplar yapıldı daha screenler eklenince anlayacaksınız zaten

şu anda avrupa ile ilgili herşeyi yaptık sıra türkiyede

joseemre
24 Şubat 2007, 23:33
abi benim kafam karisti hasan abi martta cikar diyo sen nisan diyosun suna bi son noktayi koyalim tarih olarak

gs***forever
25 Şubat 2007, 00:39
hasan abii opmov MUHTEŞEMMM olmşşş ellernze kollarınz emeklerinze yüreinize sağlkkk...öss yolnda stres atmamda bana en çok yardmcı olan pes6yı başndan kalklamayacak hale getiriosnzz ben nası ders çalşimki şimdi :D:D:D...

BlackCat(v-i-p)
25 Şubat 2007, 00:46
Abartmadığınız sürece pes oynamak..el ve göz koordinasyonunuzu arttırır..dolayısıyla..hızlı karar verme ve uygulama yetisine sahip olacaksınız...:)

isterseniz spiker arada sırada sizlere bazı matematik formulleri hatırlatsın..:)

emany
25 Şubat 2007, 00:56
yama martta çıkacak yama tanıtımımız levelin nisan sayısında yer alacak

pasa1
25 Şubat 2007, 02:59
tamam kardes davayi caktim ben.:good: :good::img-thumbup:

zerbu
25 Şubat 2007, 10:08
hasan abi birde şu seyircilere el atsanız maç sırasında çok berbat görünüyo ne öyle karton gibi saygılarımla:15:

hawk123
25 Şubat 2007, 10:50
kaç haftadır bekliyorum bi çıkmadı çıksada hemen indirsem

emots61
25 Şubat 2007, 12:10
yama martta çıkacak yama tanıtımımız levelin nisan sayısında yer alacak

ne güzel bak.. kargoyla gönderme problemi de kalmadı. limitli olanlar dergiyle alabilecek.. sorunlar zamanla aşılıyo. sabretmek lazım demekki.

teşekkürler emeği geçen :img-clapping:

emany
25 Şubat 2007, 14:30
level dergisi yamamızı dağıtmayacak sadece dergide tanıtımı yapılacak

bu arada yeni screenler eklenmiştir

emany
25 Şubat 2007, 15:22
http://www.turkcespiker.com/screen/11.jpg

http://www.turkcespiker.com/screen/12.jpg

http://www.turkcespiker.com/screen/13.jpg

http://www.turkcespiker.com/screen/14.jpg

http://www.turkcespiker.com/screen/15.jpg

joseemre
25 Şubat 2007, 15:37

stadyumlar harika gozukuyo elinize saglik biraz daha superligden oyuncu resmi koyarsaniz iyi olur

emany
25 Şubat 2007, 16:09
akşama koyarım birkaç face screen i

mixær
25 Şubat 2007, 16:23
Emany Hakkaten Ben Bilem Sabırsızlanıyom Haaa Oynamak İçin . . :):)

joseemre
25 Şubat 2007, 17:33
akşama koyarım birkaç face screen i

4 buyuklerin yabanci ve yerli oyuncularindan 5-6 tane olursa iyi olur (ricardinho-tumer )gibi olursa sevinirrim

06bebeto06
25 Şubat 2007, 18:28
ne zaman verilecek bekliyoruz.bu patch cıkacak diye 2 aydır pes oynamıoruz.Artık versenizde oynasak

emany
25 Şubat 2007, 18:30
arkadaşlar başlayalı 1 hafta oldu bu yamanın nasıl bu kadar kısa sürede verilmesini beklersiniz yama mart ayında verilecek bekledeğinize değecek arkadaşlar

joseemre
25 Şubat 2007, 19:16
orasi kesin bekledigimizdende ote olucak gibi

CRAZY_Soldier
25 Şubat 2007, 23:01
abi resimlere baktıkça heycanalanıom ayrıca da arkadaşa da katılıyorum süper ötesi bi şiy olcak galiba

gs***forever
25 Şubat 2007, 23:01
Abartmadığınız sürece pes oynamak..el ve göz koordinasyonunuzu arttırır..dolayısıyla..hızlı karar verme ve uygulama yetisine sahip olacaksınız...:)

isterseniz spiker arada sırada sizlere bazı matematik formulleri hatırlatsın..:)

iii olur arkadaşlarla ders çalşcaz die oyun oynarız soranada anlatrz durumu :D:D:D sabrszlkla bekliorz hocam yamayı...

erdeme
25 Şubat 2007, 23:35
turk telecom lig a yapma imkani varmi bu yamaya

homermusty
25 Şubat 2007, 23:35
abi bu yamanın boyutu ne kdr olcak???

mr_nem
25 Şubat 2007, 23:55
yamanın boyutu belli değil arkadaşlar...

KENTA67
26 Şubat 2007, 07:05

faceleri stadyumlari siz mi yaptiniz ? facler ve stadyumlar ayni superpatchdeki gibide.

kaleogludesign
26 Şubat 2007, 10:16
acele adin ağalar :)

BlackCat(v-i-p)
26 Şubat 2007, 13:05
Yamada taban olarak superpatch ten destek alındı...ama türkiye süper ligi tamamen bize ait olacak...superpatch te zaten adamlar avrupayı çok güzel yapmış..bunu tekrar editlemeye gerek yok...birde exTReme patchi biran önce yayınlamak istiyoruz..buyüzden sadece t.s.l ye ve spikere ağırlık veriyoruz..yama bittiği zaman bambaşka bir pes 6 olacak..bugün sizlere küçük bir video daha vericem...yamanın görüntüsü hakkında fikir sahibi olmanız için..kolay gelsin..iyi eğlenceler

oydemir
26 Şubat 2007, 13:12
turk telecom lig a yapma imkani varmi bu yamaya

Maalesef öyle bir imkan yok! Arkadaşlar acele ediyorsunuz ama işin içine birde

telecom lig a koymaya kalkarsak yama 2 ay da anca cıkar Anlayışla karşılayacağınızı ümid ediyoruz....

Saygılar