PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamamen Duygusal !.. [LUGANO]

Sedat_60
22 Mayıs 2009, 17:35
http://img.mynet.com/spr/Lugano7.jpg

Fenerbahçe’deki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve her fırsatta futbol hayatını İtalya veya İspanya’da sürdürmek istediğini vurgulayan Lugano aniden çark etti.

Uruguaylı yıldız, Brezilya’da çıkan Fanaticesporte gazetesine verdiği röportajda, transferi konusunda çok düşündüğünü ve tercihini sarı-lacivertli kulüpten yana kullandığını açıkladı. Lugano, “Paraya ihtiyacım var. Ailemin geleceğini düşünmek zorundayım. Bu yüzden Fenerbahçe’de kalmam hem benim, hem de ailemin yararına olacak” ifadelerini kullandı. Ekonomik açıdan yeterli düzeye gelmediğini kaydeden tecrübeli savunma oyuncusu, bir süre daha Avrupa’da kalacağını ve Brezilya’ya dönmeyi kesinlikle düşünmediğini kaydetti. Fenerbahçe’nin kendisine cazip bir teklif getirdiğini ve bunu değerlendireceğini söyleyen Lugano, “Türkiye’yi seviyoruz. Ailem burada çok mutlu. Birçok kulüp beni istiyordu. O yüzden kulübümle şu ana kadar bir anlaşma yapmadım. Sanırım önümüzdeki günlerde durumum netlik kazanacak” dedi ..

LigTV

UniJeff
22 Mayıs 2009, 18:30
Taraftarın şuanki en iyi sevgilisi LUGANO. Tuncay,Serhat Akın vs.. gittikten sonra biraz taraftar'da çöküş oldu. LUGANO şuan taraftara en yakın isim! Bencede gitmesin.

Sedat_60
22 Mayıs 2009, 19:38
Saçma saçma yorumlar yapıp forumu kirletmeyin !..

Big Of Deniz
22 Mayıs 2009, 22:09
Sakince yorumlarımızı yazmaya devam edelim arkadaşlar!

Soulja
23 Mayıs 2009, 00:46
bizim takımda para bol,adamlar tabi para için kalacak
aragones de gelirken söyledi hatırlayın : "feerbahçenin verdiği parayı hşiç kimse vermedi"

bu sebeple yani devir artık maliye devri
man city de para sayesinde robinhoyu aldı

benim yorumum bu
ama lütfen artık silmeyin nolursunuz

JoséM0urinh0
23 Mayıs 2009, 00:51
Lugano Fenerbahçe nin defasında oldukça, kimse Avrupa da başarı falan beklemesin. odun geldi, kalas gitse bari !!

junate
23 Mayıs 2009, 01:26
Haklı adam 35 yaşında futbolu bırakınca sonrasında yaşamak için para lazım, lugano Fb için gayet faydalı bence 7 golü var defans olmasına rağmen Guiza bile kıl payı geçebildi:)

Soulja
23 Mayıs 2009, 01:33
lugano güizanın yerinde oynasaydı dünya karmasının banko nforveti olurdu bence :D
şaka maka ikinci luciano dönemi yaşıyor takım