Orijinalini görmek için tıklayınız
:
"Tarihi biz yaparız, siz tekrar edersiniz yegen"
herobjk
09 Mart 2010, 19:31
Siyah-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçeliler'e göndermede bulundu.08/03/10 10:14
http://www.htspor.com/2010/03/08/resim/haber_ic_211216.jpg
Fenerbahçe taraftarı, Antalyaspor ile oynanan karşılaşma öncesi İstanbul BŞB maçının hakemi Fırat Aydınus'u 20 bin kırmızı kartla protesto ederken, ezeli rakipleri Beşiktaş taraftarı, sarı-lacivertlilere gönderme yaptı.
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın resmi internet sitesi Forzabesiktas.com’dan “Şükrü Saracoğlu’nda tarihi bir gece yaşanacağını iddia edenlere…” başlığıyla bir görsel yayınlandı.
Siyah-beyazlı taraftarlar son dönemin 'Ezel' adlı ünlü dizisinden 'Ramiz Dayı' karakterinden esinlenerek “Tarihi biz yaparız, siz tekrar edersiniz yegen” sözleriyle Fenerbahçeli taraftarlara göndermede bulundu.
İŞTE BEŞİKTAŞ TARAFTARININ YAPTIĞI AÇIKLAMA:
“Şükrü Saracoğlu’nda tarihi bir gece yaşanacağını iddia edenlere…”
16 Ekim 2004
“Esprili şovları ile her zaman gündem yapan Beşiktaş taraftarı ilginç ‘kırmızı kart’ protestosu ile dün geceye yine damgasını vurdu. Maçtan önce bütün seyircilere kırmızı kart dağıtıldı. Hakemlerin sahaya çıktığı anda taraftarlar ellerindeki bu kartı hakemlere gösterdiler. Bir anda İnönü Stadı tribünleri kıpkırmızı oldu. Sessiz protesto sonra sözlü protestoyla devam etti.”
“Futbol Federasyonu ve hakemler aleyhinde tezahüratlarda bulundular. Dakikalar 55’i gösterdiğinde ise maçın en ilginç görüntüsü yaşandı. Beşiktaşlı Juanfran tribünlerden uçarak sahaya düşen bir kırmızı kartı alıp hakem Erol Ersoy’a “Bu senin mi?” diye sordu. Şaşıran Ersoy ise kartı aldı ve kendisinin olmadığını anlayınca yere attı”
2005, İnönü Stadyumu…
Desibel rekoru desek hatırlar mısınız?
Sürpriz değil, o maçın hakemi de Fırat Aydınus…
Beşiktaş: 1 – Fenerbahçe: 2
Tarih 5 Ağustos 2007
Almanya, Süper Kupa finali “hakem de Fırat Aydınus”
Netice Fenerbahçe: 2 – Beşiktaş: 1
5 Mayıs 2007
İnönü Stadyumu, şampiyonluk maçı
Ne garip maçın hakemi de Fırat Aydınus
Beşiktaş: 0 – Fenerbahçe: 1
"Tarihi biz yaparız, siz tekrar edersiniz yegen"
ColdFear
09 Mart 2010, 19:40
Yazılanların hiçbirini birbiriyle bağdaştıramadım desem...
herobjk
09 Mart 2010, 20:06
Antalya maçında fb taraftarının hakem Fırat Aydınusa tepki olarak 20 bin kırmızı kartı maç başında havaya kaldırıp hakemliği bırakması yönünde verdiği tepkiyi bir ilk miş gibi resmi sitesinde duyuran fb yönetimine tepki verilmiş.Çünkü bu tepkiyi ilk fb taraftarı değil Beşiktaş taraftarı 2004 teki Samsun maçından sonra yapmıştır.Ama ne hikmetse taklitçi fb taraftarı yine Çarşıdan esinlenerek bu haftaki maçta aynı tepkiyi gösterip resmi sitelerinde de tarihi bir gece yaşanacağına dair başlık atmışlar.
http://i46.tinypic.com/2dul315.jpg
ColdFear
09 Mart 2010, 20:14
Fenerbahçe'nin ismini doğru düzgün yazar mısın (!) ? Konuya geri dönersek "ilk" denmesi fenerbahce.com'un sorunudur, ama "tarihi bir gece" tabiri görecelidir. Kimisine göre sıradan bir maçtır ( ki bana göre öyle ), kimisine göre Fenerbahçe'nin ilk defa böyle yapması dolayısıyla tarihidir. Ama dediğim gibi "ilk" denmesi fenerbahce.com'un sorunudur, taraftarla alakası yoktur. ( Sitede aaa ilkmiş diye inanıp konuşanlar olabilir, oda bu durumda normaldir. )
Peckle
09 Mart 2010, 20:33
Sanarsın Beşiktaş'tan çaldık. Beşiktaş bir kere yaptı diye biz yapamayacak mıyız? Hemen taklitçi FB taraftarı yazmışsın... Eğer öyleyse Fenercell'den sonra çıkan GSMobile ve Kartalcell; FBTV'den sonra çıkan GSTV ve BJK TV'de "taklitçilik"ten başka bir şey değil ;)
-YaLan-
09 Mart 2010, 20:34
Emre o dediğini bütün dünya klupleri yapıyor;)
Peckle
09 Mart 2010, 20:35
Emre o dediğini bütün dünya klupleri yapıyor;)
O zaman taklitçi yazmasın kardeşim... Taklitçilikle alakası yok.
-YaLan-
09 Mart 2010, 20:39
Yok mu? Onlar yapmasa aklınıza bile gelmezdi.
Ötekiler taklit olsa bile sizi değil Avrupa devlerini taklit ederiz.
ColdFear
09 Mart 2010, 20:43
Onlardan aklımıza geldiği hakkında kesin bir kanıdın var mı ?
Al o zaman sizinde ambleminiz taklit...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dd/StGeorg_Logo.svg/150px-StGeorg_Logo.svg.png
Peckle
09 Mart 2010, 20:43
Hmm tesadüfe bak:
Fenercell çıkıyor, 1-2 hafta sonra GSMobile çıkıyor.
FB TV çıkıyor. Bir süre sonra GS TV çıkıyor.
Şimdi bana burada Avrupa Devlerinden aldık deme, Türkiye'de bunun öncüsü Fenerbahçe'dir. Bunu kabul etmelisin.
-YaLan-
09 Mart 2010, 20:49
Onlardan aklımıza geldiği hakkında kesin bir kanıdın var mı ?
Al o zaman sizinde ambleminiz taklit...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dd/StGeorg_Logo.svg/150px-StGeorg_Logo.svg.png
G ile S'yi iç içe yazmak taklit değil mi? :biggrin:
Tezahüratlarınızın çoğu çarşıdan alıntı.Bide kart davası.
Gerçi bunda sizin de suçunuz yok.Mosturoğlu dağıtmış kartları.
2 haftadır hakem hakem diye de ağlıyorsunuz.
Bizi taklit edin biraz da hakem hakkında konuşmayı bırakın
Hadi kalın selametle
Peckle
09 Mart 2010, 20:52
Sizin hakemle bir sorununuz olamaz zaten. Her maçta 1 penaltı bonusu veriyorlar size :D
Bu arada sizin ambleminizle Saint George'un ambleminin benzerliğinin sadece bir tesadüf olduğunu söyleme bana buraya gelip...
-YaLan-
09 Mart 2010, 20:53
Evet hentbol maçında penaltı veriyorlar:)
Emre Ballı
09 Mart 2010, 21:18
Sanarsın Beşiktaş'tan çaldık. Beşiktaş bir kere yaptı diye biz yapamayacak mıyız? Hemen taklitçi FB taraftarı yazmışsın... Eğer öyleyse Fenercell'den sonra çıkan GSMobile ve Kartalcell; FBTV'den sonra çıkan GSTV ve BJK TV'de "taklitçilik"ten başka bir şey değil ;)
..:closedeyes:
herobjk
09 Mart 2010, 22:08
Fenerbahçe'nin ismini doğru düzgün yazar mısın (!) ? Konuya geri dönersek "ilk" denmesi fenerbahce.com'un sorunudur, ama "tarihi bir gece" tabiri görecelidir. Kimisine göre sıradan bir maçtır ( ki bana göre öyle ), kimisine göre Fenerbahçe'nin ilk defa böyle yapması dolayısıyla tarihidir. Ama dediğim gibi "ilk" denmesi fenerbahce.com'un sorunudur, taraftarla alakası yoktur. ( Sitede aaa ilkmiş diye inanıp konuşanlar olabilir, oda bu durumda normaldir. )
1.si fb ismini yanlış mı yazmışım da doğru yaz demişsin.
2.si fenerbahçe.comun sorunu olabilir diyerek yapılan bu rezaleti neden sadece bir site üzerine atıyorsun onu anlamıyorum.Fenerbahçe.com fb kulübünün resmi sitesi değil mi?
3.sü ise bu protestoyu ilk yapan Beşiktaş taraftarıysa fb taraftarının yapmasının sebebi nedir söyler misin?İşte bu da fb kulübünün ve taraftarının taklitçi olduğunun ispatıdır.Öyle değil mi?
İyi de arkadaşım bu fikir fb kulübünden çıkmış bir fikir değil ki.Aveanın kulüplerle anlaşarak çıkardığı bir uygulama.İlk olarak fb nin kini çıkarmışlar ki buda muhtemelen taraftar sayısıyla alakalı.
Ayrıca fb li arkadaşlarım bana burada fb kulübünün ve taraftarının yaptığı taklitleri saydırmayın isterseniz.Son yapılan 100.yıl Marşı bile rahmetli Cem Karacanın 1.Mayıs şarkısından esinlenerek yapılmış.Diğer marşınız olan mazinde bir tarih yazar marşıda İspanyol bir şarkıcı tarafından yıllar önce yapılmış.Taraftarınızın yaptığı bestelerinde Çarşıdan çalıntı olduğunu bilmeyen yok.Öyle olacak ki Mehmet Ali Birand bile rezil etti ana haberde fb taraftarını.
http://www.youtube.com/watch?v=0sTC0rKayJE
-YaLan-
09 Mart 2010, 22:23
2.si fenerbahçe.comun sorunu olabilir diyerek yapılan bu rezaleti neden sadece bir site üzerine atıyorsun onu anlamıyorum.Fenerbahçe.com fb kulübünün resmi sitesi değil mi?
3.sü ise bu protestoyu ilk yapan Beşiktaş taraftarıysa fb taraftarının yapmasının sebebi nedir söyler misin?İşte bu da fb kulübünün ve taraftarının taklitçi olduğunun ispatıdır.Öyle değil mi?
İyi de arkadaşım bu fikir fb kulübünden çıkmış bir fikir değil ki.Aveanın kulüplerle anlaşarak çıkardığı bir uygulama.İlk olarak fb nin kini çıkarmışlar ki buda muhtemelen taraftar sayısıyla alakalı.
Ayrıca fb li arkadaşlarım bana burada fb kulübünün ve taraftarının yaptığı taklitleri saydırmayın isterseniz.Son yapılan 100.yıl Marşı bile rahmetli Cem Karacanın 1.Mayıs şarkısından esinlenerek yapılmış.Diğer marşınız olan mazinde bir tarih yazar marşıda İspanyol bir şarkıcı tarafından yıllar önce yapılmış.Taraftarınızın yaptığı bestelerinde Çarşıdan çalıntı olduğunu bilmeyen yok.Öyle olacak ki Mehmet Ali Birand bile rezil etti ana haberde fb taraftarını.
Zaten bu fenerlilere ne zaman beste yapamıyorsunuz ancak çalıyorsunuz desek sanki siz yapıyorsunuz derlerdi.Çaktık nevizadeyi :)
IISoNCuII
09 Mart 2010, 23:40
Ben beşiktaş taraftarıyım fakat fenerbahçenin yaptığı taklitçilik değil eğer taklitçilik olsaydı gs mobile kartal cell gs tv vs. taklitçilik olurdu.Birtek fenerbahçenin besteleri çalıntı o kadar.
Mahşer
09 Mart 2010, 23:49
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar bu konular değil 1 günde 1 ayda bitmez
raiholy
13 Mart 2010, 01:04
telefonlar, televizyonlar klübün sponsorlarıyla anlaşıp yaptığı bişey. sizin yaptığınız "taklitçilik"ten başka bişey değil.
tarihi biz yazarız, siz tekrar edersiniz.
ColdFear
13 Mart 2010, 13:52
1) TÜRKÇEDE özel isimlerin ilk harfleri büyük yazılır, ayrıca kısaltmaların tamamı büyük yazılır. Eğer bunu bilmiyorsan KARA CAHİLSİN demektir ! Eh " Kara cahilim." de barede sana fazla yüklenmeyelim bu konuda !
2) fenerbahce.com'un Fenerbahçe'nin resmi sitesi eee ? Oradaki bir haberi tüm Fenerbahçe çalışanları onayladıktan sonra mı yayınlanıyor ? Sonuçta ordaki yazıyı 1 ve ya en fazla 2-3 kişi hazırlayıp yayınlıyor. Eee burda suç bütün Fenerbahçe'nin mi ?
3) Pfff... Bu söylediğin nedir şimdi ? Peckle'nin dediği gibi ilk siz yaptınız diye yapmayalım mı ? Yaparsak ********lik mi yapmış oluyoruz ? İlla her şeyden laf sokmaya çalışacaksınız, işin iyicene b**unu çıkardınız.
Marş konusuna gelirsek... Bu konular internette çok dönüyor. AntiGS, anti BJK vs. sitelerinde gezinenler bin tane çalıntı şey olduğunu bulabilirler ki bende geçenlerde paylaşmıştım bir tanesini. ( Onuda Face'te gördüm. )
herobjk
13 Mart 2010, 14:17
1) TÜRKÇEDE özel isimlerin ilk harfleri büyük yazılır, ayrıca kısaltmaların tamamı büyük yazılır. Eğer bunu bilmiyorsan KARA CAHİLSİN demektir ! Eh " Kara cahilim." de barede sana fazla yüklenmeyelim bu konuda !
2) fenerbahce.com'un Fenerbahçe'nin resmi sitesi eee ? Oradaki bir haberi tüm Fenerbahçe çalışanları onayladıktan sonra mı yayınlanıyor ? Sonuçta ordaki yazıyı 1 ve ya en fazla 2-3 kişi hazırlayıp yayınlıyor. Eee burda suç bütün Fenerbahçe'nin mi ?
3) Pfff... Bu söylediğin nedir şimdi ? Peckle'nin dediği gibi ilk siz yaptınız diye yapmayalım mı ? Yaparsak ********lik mi yapmış oluyoruz ? İlla her şeyden laf sokmaya çalışacaksınız, işin iyicene b**unu çıkardınız.
Marş konusuna gelirsek... Bu konular internette çok dönüyor. AntiGS, anti BJK vs. sitelerinde gezinenler bin tane çalıntı şey olduğunu bulabilirler ki bende geçenlerde paylaşmıştım bir tanesini. ( Onuda Face'te gördüm. )
Öncelikle dediklerine dikkat et.Adam gibi yorum yap.
1.Bana yazım yanlışı yapıyor demişsin senin ki ne peki.Cümle ortasında bir ismi büyük harflerle yazmışsın ki buda bir yazım yanlışıdır.Bu durumda kara cahilin kim olduğu belli oluyor.
2.fenerbahçe.com'un yaptığı haberi 2-3 kişinin hazırlayıp yaptığını nerden biliyosun söyler misin?O siteye bakan yetkili bütün haberleri kendi kafasına göre mi yapıyor?Daha bunları bilmiyorsun konuşma bari.
3.Kaç kez dedim yine diyorum.Biz yapıyorsak sizin taraftarda yapmayacak o kadar.Bizim taraftar o kadar zaman harcasın bir beste yapmak için ertesi günde fb taraftarı çalsın öyle m?Oh ne ala.Biraz yaratıcı olsun taraftarlarınız da besteleri kendiniz yapasınız.Sonra el aleme rezil olmayasınız.
Buff R+
13 Mart 2010, 14:24
Kaç kez dedim yine diyorum.Biz yapıyorsak sizin taraftarda yapmayacak o kadar.Bizim taraftar o kadar zaman harcasın bir beste yapmak için ertesi günde fb taraftarı çalsın öyle m?Oh ne ala.Biraz yaratıcı olsun taraftarlarınız da besteleri kendiniz yapasınız.Sonra el aleme rezil olmayasınız.
Oo tamam abi sen dedin ya bundan sonra kesin yapmayız. Sağol uyardığın için
herobjk
13 Mart 2010, 14:33
Oo tamam abi sen dedin ya bundan sonra kesin yapmayız. Sağol uyardığın için
Aferin sana.Bunu birde abilerine söyle de onlarda çalmasın bestelerimizi.
pes-in kralı
13 Mart 2010, 14:39
Hero akıllı konuşur musun? sizin besteleriniz anca şuna yarıyor. Biz uçak sesini geçtik.:D:D:D:D ne işe yarıyor söyler misin? takımınız 6 yıldır şampiyon olamıyordu. Siz hala beste beste. ColdFear'ında dediği gibi sizin deyiminizle biz sizden beste çalıyoruz siz ise herşeyimizi fb tv fenercell hepsini de siz çaldınız. sen hala beste beste. Size aleyhinize hakem hata yaptı diye kırmızı protesto e bize de haksızlık yaptı diye bizde kırmızı protesto bunun neresi çalıntı. bu sizin bencilliğinizi ve başkalarını çekememenizi gösterir. Bir de ayrıca uzun zamandır adam akıllı bir başarı yakalayamadığınız için hep bestemizi çaldılarla kendinizi avutuyorsunuz. Futbolda önemli olan beste değil o sahada o çimlerde adam gibi oynamaktır YEGEN.
Peckle
13 Mart 2010, 14:41
www.fenerbahce.com Fenerbahçe'nin resmi sitesi değildir. Fenerbahçe'nin resmi sitesi
www.fenerbahce.org'dur
Bence sen önce bunu öğren, bilmeden resmi site deme ;)
herobjk
13 Mart 2010, 14:56
Hero akıllı konuşur musun? sizin besteleriniz anca şuna yarıyor. Biz uçak sesini geçtik.:D:D:D:D ne işe yarıyor söyler misin? takımınız 6 yıldır şampiyon olamıyordu. Siz hala beste beste. ColdFear'ında dediği gibi sizin deyiminizle biz sizden beste çalıyoruz siz ise herşeyimizi fb tv fenercell hepsini de siz çaldınız. sen hala beste beste. Size aleyhinize hakem hata yaptı diye kırmızı protesto e bize de haksızlık yaptı diye bizde kırmızı protesto bunun neresi çalıntı. bu sizin bencilliğinizi ve başkalarını çekememenizi gösterir. Bir de ayrıca uzun zamandır adam akıllı bir başarı yakalayamadığınız için hep bestemizi çaldılarla kendinizi avutuyorsunuz. Futbolda önemli olan beste değil o sahada o çimlerde adam gibi oynamaktır YEGEN.
Hele bize başarısız diyene bak.Daha geçen sene 2 kupayı alan kimdi peki?Son 4 yılda 3 kere Türkiye kupasını alan kim bunları söyle bana.Üstüne üstlük sizin 28 yıldır alamadığınız kupayı.:D:D K
Kırmızı kart protestosunun çalıntı olduğunu 10 yaşındaki çocuk anlar.Biz bunu yapmasaydı sizin aklınıza bile gelmezdi.Çünkü yaratıcı taraftarınız yok.Anca bizden çalarsınız taklitçi takımın taklitçi taraftarları.
www.fenerbahce.com Fenerbahçe'nin resmi sitesi değildir. Fenerbahçe'nin resmi sitesi
www.fenerbahce.org'dur
Bence sen önce bunu öğren, bilmeden resmi site deme ;)
Burada bir hata yapmış olabilirim ki bu hatayı Coldfear da yaptı.Mesajına bakarsan oda fenerbahçe.com yazmış.Bunu önce ona söylersen daha iyi olur.Sonuçta ben bir Beşiktaş taraftarıyım ve fb sitesinin ismini bilmeyebilirim.Her gün girmiyorum o siteye sonuçta.
ColdFear
13 Mart 2010, 15:25
Öncelikle dediklerine dikkat et.Adam gibi yorum yap.
1.Bana yazım yanlışı yapıyor demişsin senin ki ne peki.Cümle ortasında bir ismi büyük harflerle yazmışsın ki buda bir yazım yanlışıdır.Bu durumda kara cahilin kim olduğu belli oluyor.
2.fenerbahçe.com'un yaptığı haberi 2-3 kişinin hazırlayıp yaptığını nerden biliyosun söyler misin?O siteye bakan yetkili bütün haberleri kendi kafasına göre mi yapıyor?Daha bunları bilmiyorsun konuşma bari.
3.Kaç kez dedim yine diyorum.Biz yapıyorsak sizin taraftarda yapmayacak o kadar.Bizim taraftar o kadar zaman harcasın bir beste yapmak için ertesi günde fb taraftarı çalsın öyle m?Oh ne ala.Biraz yaratıcı olsun taraftarlarınız da besteleri kendiniz yapasınız.Sonra el aleme rezil olmayasınız.
1) Sence ben orayı neden büyük yazdım ? Biraz öncede dediğim gibi laf sokacaksınız diye herşeyin b**unu çıkardınız.
2) Nerden mi biliyorum ? Aslında bilmiyorum, ama sana mantıklı geliyor mu o haberi 2-3 kişiden fazla insanın hazırlayıp, yayınlaması ?
3) Biraz önce ben bunun cevabını verdim.
Hele bize başarısız diyene bak.Daha geçen sene 2 kupayı alan kimdi peki?Son 4 yılda 3 kere Türkiye kupasını alan kim bunları söyle bana.Üstüne üstlük sizin 28 yıldır alamadığınız kupayı.:D:D K
Kırmızı kart protestosunun çalıntı olduğunu 10 yaşındaki çocuk anlar.Biz bunu yapmasaydı sizin aklınıza bile gelmezdi.Çünkü yaratıcı taraftarınız yok.Anca bizden çalarsınız taklitçi takımın taklitçi taraftarları.
Burada bir hata yapmış olabilirim ki bu hatayı Coldfear da yaptı.Mesajına bakarsan oda fenerbahçe.com yazmış.Bunu önce ona söylersen daha iyi olur.Sonuçta ben bir Beşiktaş taraftarıyım ve fb sitesinin ismini bilmeyebilirim.Her gün girmiyorum o siteye sonuçta.
Biliyoruz o iki kupayı nasıl aldığınızı. Fenerbahçe yoktu, Galatasaray yoktu. Bir tek SivasSpor ile yarıştınız ki o da ne yarış ne yarış. :biggrin: Türkiye kupalarınıda nasıl aldığınızı biz biliyoruz. Özellikle bizle oynadığınız finalleri...
herobjk
13 Mart 2010, 15:36
1) Sence ben orayı neden büyük yazdım ? Biraz öncede dediğim gibi laf sokacaksınız diye herşeyin b**unu çıkardınız.
2) Nerden mi biliyorum ? Aslında bilmiyorum, ama sana mantıklı geliyor mu o haberi 2-3 kişiden fazla insanın hazırlayıp, yayınlaması ?
3) Biraz önce ben bunun cevabını verdim.
Biliyoruz o iki kupayı nasıl aldığınızı. Fenerbahçe yoktu, Galatasaray yoktu. Bir tek SivasSpor ile yarıştınız ki o da ne yarış ne yarış. :biggrin: Türkiye kupalarınıda nasıl aldığınızı biz biliyoruz. Özellikle bizle oynadığınız finalleri...
Öncelikle bu yazım yanlışı meselesini kapatıp konuya dönelim.Türkçe sınavında değiliz şu an.Herhalde bende sende biliyoruz neyin büyük harfle neyin küçük harfle yazıldığını.
Bu saçmalığı da bırakın artık.Neymiş efendim fb gs yokmuş diye biz şampiyon olmuşuz.Bu mantığa göre gidersek sizin şampiyon olduğunuz yıllarda da şampiyonluk yarışında biz yoktuk.O sayede siz şampiyon oldunuz.Türkiye kupalarını nasıl aldığımızı bilmenizde normal olsa gerek:D.Of of nasıl da çakmıştık be.:D
ColdFear
13 Mart 2010, 15:40
Öncelikle bu yazım yanlışı meselesini kapatıp konuya dönelim.Türkçe sınavında değiliz şu an.Herhalde bende sende biliyoruz neyin büyük harfle neyin küçük harfle yazıldığını.
Bu saçmalığı da bırakın artık.Neymiş efendim fb gs yokmuş diye biz şampiyon olmuşuz.Bu mantığa göre gidersek sizin şampiyon olduğunuz yıllarda da şampiyonluk yarışında biz yoktuk.O sayede siz şampiyon oldunuz.Türkiye kupalarını nasıl aldığımızı bilmenizde normal olsa gerek:D.Of of nasıl da çakmıştık be.:D
Sizin olamamanız birşeyi değiştirir mi ? Galatasaray ve Fenerbahçe varken ? Ayrıca evet, çok feci çakmıştı. ( -nız yok ) Konuya Uğur'da gelmiş, şimdi oda antiFB birşeyler yazar heralde... Nede olsa Fenerbahçe'yi çekemeyen, Fenerbahçe'ye kin besleyen rakip taraftarlardan biri...
-YaLan-
13 Mart 2010, 15:44
Şu FBcell midir nedir bizden çaldınız diyenler.Biraz osturuklu atında gülelim.Anlaşmayı klupler değil , şirketler teklif ediyor kluplere.
FB GS yokmuşta BJK şampiyon olmuş.Getirmeseydin Skibbe'yi,Aragones'i kardeşim? Oynasaydı futbolcuların adam gibi.
Skibbe'nin arkasındayız deyip bir kaç hafta sonra kovmasaydın! Ilk sezon kupa getirmedi diye göndermeseydin Aragones'i.Görüyoruz Daum'un yaptığı hataları.
Sizin olamamanız birşeyi değiştirir mi ? Galatasaray ve Fenerbahçe varken ? Ayrıca evet, çok feci çakmıştı. ( -nız yok ) Konuya Uğur'da gelmiş, şimdi oda antiFB birşeyler yazar heralde... Nede olsa Fenerbahçe'yi çekemeyen, Fenerbahçe'ye kin besleyen rakip taraftarlardan biri...
Sanki sen hiç Anti-GS,BJK'lik yapmıyorsun?
Güldürme beni Allah aşkına.
herobjk
13 Mart 2010, 15:52
Neyinizi çekemeyecez sizin.Komik takım taraftarları.Sanarsın Barcelona.
pes-in kralı
17 Mart 2010, 15:33
Bu evrende ki herkes yani çoğu kişi alıntı ile çalıntı arasındaki farkı karıştırıyor.
Alıntı demek bir şeyi aynı kopyasını alıp bir başka yere aktarmak demek. Örneğin sitede açılan futbol konularının %99'u alıntı.
Çalıntı ise bir şeyi alıp sadece biraz değiştirerek sanki kendisinin ki gibi göstermesidir. Buna en iyi örnek şarkılar falan. Umarım herobjk bu alıntı ile çalıntı arasındaki farkı anlamışsındır da bundan sonra konu açarken daha dikkatli olursun.
MrKhAn o7
17 Mart 2010, 16:48
Ya tamam arkadaşlar gitmeyelim üstlerine. GS,Bjk ikisi kardeş takım ya o yüzden birbirlerine laf getirtmemeye çalışıyorlar.
Bjk önce gitsin stadının içini temizletsin. Arkadaşlar ayıptır söylemesi geçenlerde inönü stadına gittim yeminediyorum içerde duramadım kokudan. Yerler leş gibi çöp kaynıyor. Gerçekten içler acısı bir durum.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.