Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Tarkan Ttnet Kapmanyasında 2.5 Trilyon aldı
Blue&Typhoon
18 Mart 2008, 21:00
bence işsizlik varken bir sanatçıya bu kadar para verilmesi yanlış:(para boşuna gidiyor gbime geliyor
Big Of Deniz
18 Mart 2008, 21:51
haberleri izlerken 6 şarkı söylemiş ve 750 bin dolar almış..daha bitmedi birde 2.5 trilyon!..bu 2.5 trilyonun yarısı vatandaşın cebinden çıkmış..haberlerde böyle bir yazı vard...
junate
18 Mart 2008, 22:35
bence işsizlik varken bir sanatçıya bu kadar para verilmesi yanlış:(para boşuna gidiyor gbime geliyor
haberleri izlerken 6 şarkı söylemiş ve 750 bin dolar almış..daha bitmedi birde 2.5 trilyon!..bu 2.5 trilyonun yarısı vatandaşın cebinden çıkmış..haberlerde böyle bir yazı vard...
Sanmıyorum TRT için sahneye çıkıp alçak gönüllülük etti, para hakedene verilmesi doğrudur.
Big Of Deniz
18 Mart 2008, 22:52
ben sonuna kadar tayfunun dediğine katılıyorum..bu işsizlikde bir kişiye 6 şarkı karşılığında 750.000 Dolar Türk Telekomda 2.5 Trilyon!..+dediğim gibide haberlerde bu 2.5 trilyonun yarısı vatandaşın yani bizlerin cebinden çıktığı söyleniyor...
Blue&Typhoon
18 Mart 2008, 23:09
evet bencede o verilen parayla hayır kurumlarına dahada yararlı şeyler yapılabilirdi
iş olankaları vs (üstüne para konularak)
junate
18 Mart 2008, 23:12
:-)
matigan
19 Mart 2008, 01:13
yazık...
junate
22 Mart 2008, 16:12
Peki niye aldı diyoruz bence kazandı. Bu Tarkan'ın suçu mu? Bir kurum kendini tanıtmak isterse illa Tarkan mı olmalı? Git Burak kut yada Kenan'ı seç daha ucuz. Hee elbette mükemmel bir reklam için Tarkan gerekli o zaman aldığı parayı da haketti...
Blue&Typhoon
22 Mart 2008, 22:53
bence hiçbir alakası yok illa tarkan kullanılacaksa daha makul bir fiyatta anlaşılabilir sonuçta para bir bakıma bizden çıkmıyomu?
junate
23 Nisan 2008, 11:13
Evet arkadaşlar Tarkan hem kendi sitesinde yaptığı açıklamada hem de bizzat kendi verdiği demeçlerde TRT den aldığı resmi miktarın 750.00 USD olmadığını ve daha düşük bir ücrete çıktığını bunun da sözleşmede yazdığını belirtti. Reyting almak uğruna birilerini karalayanlara yani büyük tv kanalı olarak bildiğimiz kanallara inanmasak ne güzel olurdu...
bulkan
23 Nisan 2008, 13:30
junate arkadaşıma katılmak ile beraber, buna göre başlıktaki bilgi yanlıştır.Düzeltilmesi veya konunun kapatılması gerekir bence.
Big Of Deniz
23 Nisan 2008, 13:31
Ne gibi bir düzeltilme?
bulkan
23 Nisan 2008, 13:37
İletimi dikkatli okumadın sanırım?
Tarkan ın 2.5 Trilyon aldığı yazıyor başlıkta, ben de junate nin son iletisine göre yanlış olduğunu belirttim.
junate
23 Nisan 2008, 15:17
Konu sonradan oraya döndü sanatçıya verdiğin destekten dolayı tebrik ederim... :-)
Blue&Typhoon
23 Nisan 2008, 17:42
arkadaşlar bu tarkan değilmidirki Türkiyede yaşamıyıp sadece kasetlerini burda satan burda vergi vermeyen kişi değilmidir bahsettiğimiz tarkan adam gidiyo amerikada yaşıyo kaset yapıyo Türkiyede satıyo vergiyi amerikaya veriyo ve biz bu adama o kadar para veriyoruz helal olsun bize bu yapılan saçmalıktan öte bişey değildir kimsede bunu savunamaz kimse kusura bakmasın herkes tarkanı çok büyütüyo e o zaman tarkan Türkiye adına eurovisiona katılsın neden katılmıyor
Ali Ünlü
23 Nisan 2008, 17:44
Sevgili T.S.C kullanıcıları paranın yarısı vatandaşın cebinden çıkmış reklam yapmak için vatandaşı sömürmek ne kadar doğru tartışılır hem Kenan Doğulu çıksa daha çok tutar bu işte sempatiklikte önemli, bu kadar para boşa gitmiş yazıklar olsun...
junate
23 Nisan 2008, 18:48
arkadaşlar bu tarkan değilmidirki Türkiyede yaşamıyıp sadece kasetlerini burda satan burda vergi vermeyen kişi değilmidir bahsettiğimiz tarkan adam gidiyo amerikada yaşıyo kaset yapıyo Türkiyede satıyo vergiyi amerikaya veriyo ve biz bu adama o kadar para veriyoruz helal olsun bize bu yapılan saçmalıktan öte bişey değildir kimsede bunu savunamaz kimse kusura bakmasın herkes tarkanı çok büyütüyo e o zaman tarkan Türkiye adına eurovisiona katılsın neden katılmıyor
Sevgili T.S.C kullanıcıları paranın yarısı vatandaşın cebinden çıkmış reklam yapmak için vatandaşı sömürmek ne kadar doğru tartışılır hem Kenan Doğulu çıksa daha çok tutar bu işte sempatiklikte önemli, bu kadar para boşa gitmiş yazıklar olsun...
Söylemleriniz gayet ilginç, Tayfun bu sıralar bayağı gerçeği bilmeden yazıyorsun, kaset burda çıkarsa vergisi bu devlete ödenir.
Ayrıca Tarkan yürovizyon konusunda "ABD de bu kadar bilinen ve önemli birşey değil niçin bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum" şeklinde bir demeçte bulunmuştu 1-2 yıl önce.
Siz yürovizyonu cidden ciddiye alıyor musunuz? Ayrıca İ. Tatlıses'e bir gece için verilen 150,000 USD çok değil mi? Böyle bir reklam kaynağımız varken niye bu kadar yükleniyoruz anlamıyorum...
Blue&Typhoon
24 Nisan 2008, 12:10
junate asıl kimliğini kaybetme türksün sanane abd den ya abd kim ben biliyorum kaset burda çıkarsa cerginin buraya verildiğini adam aldığı diğer şeyler için vergiyi nereye veriyor junate?
ya bunun artık savunulcak tarafı yok junate sömürülmeye mahkumsun adam alıyo parayı savunması sana mı kalıyo anlamadım nedir ya bırak allah aşkına adamın yaşadığı yer ve vergilerini verdiği yer neresi Türkiyeye yararından çok zararı dokunuyor
Blue&Typhoon
24 Nisan 2008, 12:15
Birde şuna bak junate ilgini çekeceğine eminim
Tıkla (http://www.atonet.org.tr/turkce/bulten/bulten.php3?sira=431)
bu arakada hangi mesajımda gerçeği bilmiyormuş alıntı yapıp pm atarsan sevinirim(deniz kusura bakma acelem var mesajlarımı birleştirip son kısmı silermisin)
junate
19 Temmuz 2008, 04:13
junate asıl kimliğini kaybetme türksün sanane abd den ya abd kim ben biliyorum kaset burda çıkarsa cerginin buraya verildiğini adam aldığı diğer şeyler için vergiyi nereye veriyor junate?
ya bunun artık savunulcak tarafı yok junate sömürülmeye mahkumsun adam alıyo parayı savunması sana mı kalıyo anlamadım nedir ya bırak allah aşkına adamın yaşadığı yer ve vergilerini verdiği yer neresi Türkiyeye yararından çok zararı dokunuyor
Birde şuna bak junate ilgini çekeceğine eminim
Tıkla (http://www.atonet.org.tr/turkce/bulten/bulten.php3?sira=431)
bu arakada hangi mesajımda gerçeği bilmiyormuş alıntı yapıp pm atarsan sevinirim(deniz kusura bakma acelem var mesajlarımı birleştirip son kısmı silermisin)
Eskilerden rastgeldim, güzelmiş ya açıkçası şu kimliğini kaybetme türksün vs bu tür uyarıları benden küçüklerden ne kadar çok alıyorum, hatırlatıyım ben siyaset okuyorum ben balkan göçmeni bir sülaleden geliyorum, kökenimiz konyadır Türk'üm ama ayrı tabi efendim yazıyla alışverişle türklük bir yere gitmez ayrıca türklük beni ve o rapordaki açları doyuruyor mu onu da bilemem yersiz milliyetçilik yapmamalı.Türkiye turizm gelirleri artan bir ülke Tarkan abd de çok harcasın en fazla 100,00 dolar Türkiye'ye reklam katkısına değer biçilemiyor ama neyse uzatmıcam büyüdükçe eğer aşırı milliyetçi olmazsanız anlarsınız ilerde belki :) Bu arada fotodaki sinan aygün'ün durumu da ortada :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.