PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tiyatrolar Haftası Oyunumuz...

Monarch
13 Mayıs 2008, 17:39
Arkadaşlaar herkese selam. Ben Çanakkale İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nde okuyorum. Ve biz tiyatrolar haftasında İBAL Tiyatro Klübü olarak bir tiyatro hazırladık ve ben de sizlerle paylaşmak istedim. Arkadaşlar bu tiyatro gerçekten büyük emeklerle hazırlandı. Toplam 7 ay , hafta da 3 gün çalışarak çıkardık bu oyunu. Ve ortaya güzel birşey çıktı. Oyunun konusu dramadır. Ara da bazı yerlerde komik tabi :). İnşallah izlerken sıkılmazsınız...

Oyunun Adı : Seviyorlardı Yaşamı
Oyunun Süresi : 1 saat 15 dakika
Konusu : Drama
Yer : Süleyman Demirel Konsferans Salonu
Tarih : 4 Nisan 2008
Yönetmen : Uğur Balaban

Perde 1
http://video.google.com/videoplay?docid=-4524292080561679983&hl=tr
NOT: Görüntü kalitesi biraz kötüdür. Upload etmek için düşürdüm. Ama gene de anlaşılır derecededir.
Perde 2
http://video.google.com/videoplay?docid=501811631896748860&hl=tr

İnşallah izlerken sıkılmazsınız. Bizden büyük bir şey beklemeyin sonuçta amatör ruhunda bir şeyler çıkardık.
İYİ SEYİRLER...

:rolleyes::o

Ben oyunda Ali adlı kişiyi oynuyorum.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

Blue&Typhoon
16 Mayıs 2008, 18:54
ibal_9-E harika bir tiyatro omuş şahsen izlerken sıkılmadım konunun hit olmamasının nedeni bizim halkımız bu tür şeylere önem vermez ama sağlam ve bilgili herkişi tiyatroyu sever amatörde olsa izler bence güzel bir tiyatro sunumu olmuş 1.perdeyi izledim fakat 2.perdeyi sonra izleyeceğim bir yere kadar gitmem lazım
eleştiri olarak sonuçta amatörsünüz tabi ama bazı yerlerde oyuncular birbirlerini beklerken sanki sıkılmışi gibi robot gibi konuşuyorlardı bu sizin için bir eksiydi fakat amatör olduğuunuzu düşünürsek bu kaale alınmaz.! yüreğinize sağlık emeğinize sağlık bu tiyatroda emeği geçen herkesin eline sağlık iyi çalışmalar

Monarch
18 Mayıs 2008, 04:30
Sağol gerçekten keşke bu konu son 10 konuda kalsaydı ama kalmadı. Genelde herkes portaldaki konulara baktığı için malesef konu pek okunmadı....

fenergy
18 Mayıs 2008, 12:54
bu vidoyu nasıl upload ettin kardeşim böyle bir kısa filmi mi upload etmek isterim de...

Blue&Typhoon
18 Mayıs 2008, 15:09
evet benimde dikkatimi çekti ordaki konularla ilgileniliyo nedense! Tiyatroda sanırım pembeydi rengi o arkadaş çıkınca bi uğultu oluyodu alkışlıyorlardı nedeni nedir?:)

Monarch
18 Mayıs 2008, 19:11
evet benimde dikkatimi çekti ordaki konularla ilgileniliyo nedense! Tiyatroda sanırım pembeydi rengi o arkadaş çıkınca bi uğultu oluyodu alkışlıyorlardı nedeni nedir?:)

Ya o arkadaş okulda iyi tanınır çok makara elemadır ya adı ercan adamım benim... :D

tarik_gfb
19 Mayıs 2008, 02:33
Güzel bir video!

Sedat_60
19 Mayıs 2008, 02:59
hepinize tebrikler

Monarch
19 Mayıs 2008, 05:19
Sağ olun. Gerçekten çok çalıştık bu oyuna. Herkese yorumları için teşekkürler... Bu arada videoyu double size modundan izlerseniz görüntü daha iyi oluyor.
Aşağıdaki resimdeki gibi:
http://www.imgturk.uni.cc//resimler/39b89c0c2e1109a41397cf962287cdaa.jpg (www.imgturk.uni.cc)