Orijinalini görmek için tıklayınız
:
toplari secemiyorum
kitserverde 50ye yakin top var ama ben 13 tane kulanabiliyorum nasil kendi toplarimi secebilirim ve kranpronlarida secemiyorum :( anlatabilirmisiniz
deniz_carlos
05 Ocak 2008, 11:07
rido arkadaşım.forumu dolaşırsan bu konu hakkında birçok konu var.haliyle herbirinde cevaplarıda var.topları seçebilmek için klavyemizde "page down ve page up"tuşlarıyla seçebiliriz. forumu araştırmadan neden konu açtın ki...?
baktim öbür konulara ama bi cözüm bulamadim ondan yeni konu acdim ben senin dedigini yapiyorum ama tek formalari ve kaleci formalarini secebiyorum stadyumu felan toplari felan secemiyorum sizce nerde hatta var page down ve page up tuslari a' tusunun yaninda degil mi yoksa benim bi hatam mi var
Blue&Typhoon
07 Ocak 2008, 12:36
kitserveri setup yap ondan sonra oyuna gir forma seçme bölümünde page up page down tuşlarıyla ball yada stadiums a gel 7 8 9 tuşlarıyla istediğin topu stadı seçersin kolay gelsin;)
deniz_carlos
09 Ocak 2008, 17:46
kitserveri setup yap ondan sonra oyuna gir forma seçme bölümünde page up page down tuşlarıyla ball yada stadiums a gel 7 8 9 tuşlarıyla istediğin topu stadı seçersin kolay gelsin;)
eğer buda olmazsa bilemiyorum.kitserver'da problem olabilir.
Blue&Typhoon
10 Ocak 2008, 21:02
kitserver son sürümü indirirsen sorunun düzelebilir
durubey
11 Ocak 2008, 15:34
son sürüm 6.53 değil mi yükledim ama oyunda atıyor
Blue&Typhoon
11 Ocak 2008, 19:45
son sürüm 6.53 değil mi yükledim ama oyunda atıyor
ekran kartından kaynaklanabilir ekran kartın kaçlık:S
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.